Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Jak se dělaly triky do Warcraftu?

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek

Tony

Tak mluvíš o tricích nebo o papundeklových kulisách? Mně teda papundeklové nepřijdou, ale uznávám, že tobě takové přijít můžou. Tady v tom videu šlo ale o ILM a jejich perfektní triky co se tvorby postav a obličejů zvlášť týče. A to má od průměru daleko, jak už říkali lidé, co film viděli, je to stejně výborné jako u Planety opic a jiných trikových filmů.
Ale to byl jen takový povzdech. Skvělé, že si neodpověděl na to, kvůli čemu jsem ten příspěvek napsal hlavně.
354255
Tak mluvíš o tricích nebo o papundeklových kulisách? Mně teda papundeklové nepřijdou, ale uznávám, že tobě takové přijít můžou. Tady v tom videu šlo ale o ILM a jejich perfektní triky co se tvorby postav a obličejů zvlášť týče. A to má od průměru daleko, jak už říkali lidé, co film viděli, je to stejně výborné jako u Planety opic a jiných trikových filmů. Ale to byl jen takový povzdech. Skvělé, že si neodpověděl na to, kvůli čemu jsem ten příspěvek napsal hlavně.
Tony
0 0
reagovat
Sony> To samozrejme souhlas, ale jak uz tu ruzne lidi psali prede mnou... Warcraft je silna znacka i bez filmu. DOOM rozhodne nebyl nikdy takova znacka jako Warcraft, nemel nikdy nejak symsluplnej pribeh, nemel zadny poradny universum, knizky, povidky, svet, mapy, vlastni rasy, komiksy atd... proste velky fungujici fantysy universum... Byl proste "jen" jedna z prvnich zabavnejch 3D bezmyslenkovitejch strilecek (nic proti nim :_), ale pro film to nidky nebyla dobra latka... navic to zpracovani bylo od zacatku priznane B-ckovy. Takze ten primer uplne nesedi. Ja samozrejme taky nemam kristalovou kouli a netusim, jak Warcraft dopadne financne, ale muj osobni tip je ze dobre a ze miliardu da uplne v klidu :+8) A mozna poleti i daleko vejs...
354252
Sony> To samozrejme souhlas, ale jak uz tu ruzne lidi psali prede mnou... Warcraft je silna znacka i bez filmu. DOOM rozhodne nebyl nikdy takova znacka jako Warcraft, nemel nikdy nejak symsluplnej pribeh, nemel zadny poradny universum, knizky, povidky, svet, mapy, vlastni rasy, komiksy atd... proste velky fungujici fantysy universum... Byl proste "jen" jedna z prvnich zabavnejch 3D bezmyslenkovitejch strilecek (nic proti nim :_), ale pro film to nidky nebyla dobra latka... navic to zpracovani bylo od zacatku priznane B-ckovy. Takze ten primer uplne nesedi. Ja samozrejme taky nemam kristalovou kouli a netusim, jak Warcraft dopadne financne, ale muj osobni tip je ze dobre a ze miliardu da uplne v klidu *:+**8)* A mozna poleti i daleko vejs...
0 0
reagovat

connor

A jaké jsou ty triky když se podíváš na papundeklové kulisové scény? :o Slovo veleprůměrný je ještě hodně mírné....
354251
A jaké jsou ty triky když se podíváš na papundeklové kulisové scény? *:o* Slovo veleprůměrný je ještě hodně mírné....
connor
0 0
reagovat

TonyClifton

Nikto tu netvrdí že sa mu to bude zaručene páčiť. To kde si čítal? Veď to sa ani nedá povedať kým ten film neuvidíš.
Ale tešiť sa na to predsa ľudia môžu, nie? Ja sa na to teším oveľa viac ako na nejaké Suicide Squad, či ako sa to vlastne volá. ;)
354248
Nikto tu netvrdí že sa mu to bude zaručene páčiť. To kde si čítal? Veď to sa ani nedá povedať kým ten film neuvidíš. Ale tešiť sa na to predsa ľudia môžu, nie? Ja sa na to teším oveľa viac ako na nejaké Suicide Squad, či ako sa to vlastne volá. *;)*
TonyClifton
0 0
reagovat
Eh? To jsou zase kecy, nikdo tu nic takového netvrdí. Dokonce i do_od byl v jisté chvíli zklamaný tou zlou propagací. Ale propagace nerovná se výsledné kvality filmu. A ti, co vědí o čem ten film bude (kvůli již existujícím podkladům) se mohou vyjadřovat k tomu, že pokud to Jones nepokazil, můžeme čekat fakt kvalitní film.
"Veleprůměrné triky." No k tomu raději nic.
354245
Eh? To jsou zase kecy, nikdo tu nic takového netvrdí. Dokonce i do_od byl v jisté chvíli zklamaný tou zlou propagací. Ale propagace nerovná se výsledné kvality filmu. A ti, co vědí o čem ten film bude (kvůli již existujícím podkladům) se mohou vyjadřovat k tomu, že pokud to Jones nepokazil, můžeme čekat fakt kvalitní film. "Veleprůměrné triky." No k tomu raději nic.
0 0
reagovat
"Takže bez ohledu na dojmy z trailerů, hodnocení kritiků a výsledné kvality filmu se zkrátka jedná o událost."

To tu bohužel dost lidem stačí, aby se hádali o kvalitách do krve.

film událost = bude se mi to líbit

Strašně smutná logika. :-(
354243
"Takže bez ohledu na dojmy z trailerů, hodnocení kritiků a výsledné kvality filmu se zkrátka jedná o událost." To tu bohužel dost lidem stačí, aby se hádali o kvalitách do krve. film událost = bude se mi to líbit Strašně smutná logika. :-(
0 0
reagovat

TrDLo

:+
354242
*:+*
TrDLo
0 0
reagovat

Ironhead

Já hru hrál a vyrostl jsem z ní...možná je spousta fanoušků, která "vyrostla" a dívá se na to trošku jinýma očima (reaguju na ty miliony hráčů)....Trailery mě moc zatím nenavnadily a pokud nepřijdou luxusní dojmy z prvních projekcí, tak na to určitě nepůjdu...ono dobrá hra se nerovná dobrý film...ale to všichni víme (viz. DOOM apod.)
354239
Já hru hrál a vyrostl jsem z ní...možná je spousta fanoušků, která "vyrostla" a dívá se na to trošku jinýma očima (reaguju na ty miliony hráčů)....Trailery mě moc zatím nenavnadily a pokud nepřijdou luxusní dojmy z prvních projekcí, tak na to určitě nepůjdu...ono dobrá hra se nerovná dobrý film...ale to všichni víme (viz. DOOM apod.)
Ironhead
0 0
reagovat
Jsem na tržby dost zvědavej už jenom kvůli těmhle debatám a odhadům. Já se do žádných pouštět nebudu, protože celá ta situace mi přijde dost unikátní a jen těžko vyhodnotitelná.


Na jedné straně je záběr té značky a průnik do popkultury opravdu monumentální, nejde jen o nějaká čísla aktivních nebo minulých hráčů WoW, ale všechny ty další věci okolo. Jen málo frančíz má takový vliv na nejrůznější eventy, cosplay, knížky, komiksy, videa a další komunitní obsah, tady si to opravdu s ničím nezadá třeba se Star Wars. Což dokáládá i to, že narážky na WoW se celkem běžně objevují v různých filmech a seriálech pro běžné publikum.

Nelze zapomínat ani na obecně fanoušky Blizzardu nebo hráče, i pro ně se jedná o mimořádnou událost, ačkoliv konkrétně Warcraft třeba ani nikdy nehráli. Dále tu máme Čínu, která nejspíš nebude úpně zanedbatelná, když se Blizzardům vyplatí vytvářet obsah exkluzivně pro tento region, o tradici StarCraftu v Asii ani nemluvě.

Takže bez ohledu na dojmy z trailerů, hodnocení kritiků a výsledné kvality filmu se zkrátka jedná o událost. Událost, kterou si cílová skupina rozhodně nenechá ujít, i kdyby měli jít do kina jenom kvůli tomu, aby se o tom průseru se přesvědčili na vlastní oči.


No a pak je ten druhý pohled filmového světa, dle kterého prostě vzniká jen další generická digitální fantasy, kterou nezaštitují žádná velká jména, ve filmové branži nemá absolutně žádnou tradici a všechny dosavadní dojmy z uvolněných materiálů jsou spíše rozporuplné.


Takže já fakt nevím, protože si opravdu netroufám odhadovat míru těch různých vlivů. Možná to bude pěkně studená sprcha, možná budem přepisovat tabulky rekordů, nebo cokoliv mezi tím. Každopádně si to ale nenechám ujít a chci být u toho.
354238
Jsem na tržby dost zvědavej už jenom kvůli těmhle debatám a odhadům. Já se do žádných pouštět nebudu, protože celá ta situace mi přijde dost unikátní a jen těžko vyhodnotitelná. Na jedné straně je záběr té značky a průnik do popkultury opravdu monumentální, nejde jen o nějaká čísla aktivních nebo minulých hráčů WoW, ale všechny ty další věci okolo. Jen málo frančíz má takový vliv na nejrůznější eventy, cosplay, knížky, komiksy, videa a další komunitní obsah, tady si to opravdu s ničím nezadá třeba se Star Wars. Což dokáládá i to, že narážky na WoW se celkem běžně objevují v různých filmech a seriálech pro běžné publikum. Nelze zapomínat ani na obecně fanoušky Blizzardu nebo hráče, i pro ně se jedná o mimořádnou událost, ačkoliv konkrétně Warcraft třeba ani nikdy nehráli. Dále tu máme Čínu, která nejspíš nebude úpně zanedbatelná, když se Blizzardům vyplatí vytvářet obsah exkluzivně pro tento region, o tradici StarCraftu v Asii ani nemluvě. Takže bez ohledu na dojmy z trailerů, hodnocení kritiků a výsledné kvality filmu se zkrátka jedná o událost. Událost, kterou si cílová skupina rozhodně nenechá ujít, i kdyby měli jít do kina jenom kvůli tomu, aby se o tom průseru se přesvědčili na vlastní oči. No a pak je ten druhý pohled filmového světa, dle kterého prostě vzniká jen další generická digitální fantasy, kterou nezaštitují žádná velká jména, ve filmové branži nemá absolutně žádnou tradici a všechny dosavadní dojmy z uvolněných materiálů jsou spíše rozporuplné. Takže já fakt nevím, protože si opravdu netroufám odhadovat míru těch různých vlivů. Možná to bude pěkně studená sprcha, možná budem přepisovat tabulky rekordů, nebo cokoliv mezi tím. Každopádně si to ale nenechám ujít a chci být u toho.
0 0
reagovat

Ironhead

A to jsou všechno jenom hráči a jejich okolí. :) Teď ještě započítat ty fanoušky fantasy obecně, kteří, pokud film nebude úplně smeten kritiky (a já si myslím, že nebude), naopak kritici potvrdí, že tohle je konečně velké fantasy, na které se čekalo od Pána prstenů, poběží na film všichni.
A pak široká veřejnost.
354237
A to jsou všechno jenom hráči a jejich okolí. *:)* Teď ještě započítat ty fanoušky fantasy obecně, kteří, pokud film nebude úplně smeten kritiky (a já si myslím, že nebude), naopak kritici potvrdí, že tohle je konečně velké fantasy, na které se čekalo od Pána prstenů, poběží na film všichni. A pak široká veřejnost.
Ironhead
0 0
reagovat
Arbiter: "Já myslel spíš u nás a lidi co projdou přes ten den na moviezone. Neberu v potaz jen ty co chodí, nebo spíš jsou aktivní v diskuzích."

Návštěvnost novinek za tento týden:
6. Dostane Harley Quinn sólovku? 1045
7. Poslechněte si hudební motiv z Warcraftu 735
8. GALERIE: 14 nových fotek z Warcraftu 606

Návštěvnost profilů za tento rok:
4. Sebevražedný oddíl 105348
5. Star Wars: Síla se probouzí 98350
6. X-Men: Apokalypsa 93063
7. Deadpool 85314
8. Warcraft: První střet 82792
354236
Arbiter: "Já myslel spíš u nás a lidi co projdou přes ten den na moviezone. Neberu v potaz jen ty co chodí, nebo spíš jsou aktivní v diskuzích." Návštěvnost novinek za tento týden: 6. Dostane Harley Quinn sólovku? 1045 7. Poslechněte si hudební motiv z Warcraftu 735 8. GALERIE: 14 nových fotek z Warcraftu 606 Návštěvnost profilů za tento rok: 4. Sebevražedný oddíl 105348 5. Star Wars: Síla se probouzí 98350 6. X-Men: Apokalypsa 93063 7. Deadpool 85314 8. Warcraft: První střet 82792
0 0
reagovat
No jelikoz jen ve WoW za dobu jeho existence bylo aktivnich 100 milionu uctu. Coz neznamena samozrejme 100 mega lidi, pac sou silenci, kteti si plati vic uctu, ale zas nejsou urcite v prevaze. Plus vezmeme fanousky Warcraf (1,2 a 3) strategii (to ve svy dobe hral snad kazdej, podobne jak Dunu 2) nebo knizek... tak se dostavame na celosvetove opravdu slusnou zakladnu potencionalnich navstevniku kina.... Zvlast kdyz tam velka cast z nich sebou dotahne kamarady, pritelkyne, manzelky nebo rodice 8):D Jako priklad uvedu treba hlasku meho syna (13 let), ze otec jeho spoluzaka, kterej davno hry nehraje (narozdil ode mne :_) se na Warcraft do kina nadsene chysta s celou rodinkou a ne kvuli synovi, ale prave proto ze kdysi v polovine devadestajch let sam hral Warcrafty 8);) Takze podle mne, at si Joker trolluje jak chce :_), potencial navstevnosti je tady vazne obrovskej....
354235
No jelikoz jen ve WoW za dobu jeho existence bylo aktivnich 100 milionu uctu. Coz neznamena samozrejme 100 mega lidi, pac sou silenci, kteti si plati vic uctu, ale zas nejsou urcite v prevaze. Plus vezmeme fanousky Warcraf (1,2 a 3) strategii (to ve svy dobe hral snad kazdej, podobne jak Dunu 2) nebo knizek... tak se dostavame na celosvetove opravdu slusnou zakladnu potencionalnich navstevniku kina.... Zvlast kdyz tam velka cast z nich sebou dotahne kamarady, pritelkyne, manzelky nebo rodice *8)**:D* Jako priklad uvedu treba hlasku meho syna (13 let), ze otec jeho spoluzaka, kterej davno hry nehraje (narozdil ode mne :_) se na Warcraft do kina nadsene chysta s celou rodinkou a ne kvuli synovi, ale prave proto ze kdysi v polovine devadestajch let sam hral Warcrafty *8)**;)* Takze podle mne, at si Joker trolluje jak chce :_), potencial navstevnosti je tady vazne obrovskej....
0 0
reagovat
To ví dashiva... :) 651M WW max.
354234
To ví dashiva... :) 651M WW max.
0 0
reagovat

Joker

Ale no tak, srovnávat Tetris, který navíc má 20 let k dobru, s WoW, které má (resp. ještě víc strategie, na které navazovalo) víš, taky příběh (a ten příběh a celé lore je fakt výborné).
Ale tak, co bych od tebe chtěl. Kolik tedy tipuješ WW tržby filmu?
354233
Ale no tak, srovnávat Tetris, který navíc má 20 let k dobru, s WoW, které má (resp. ještě víc strategie, na které navazovalo) víš, taky příběh (a ten příběh a celé lore je fakt výborné). Ale tak, co bych od tebe chtěl. Kolik tedy tipuješ WW tržby filmu?
Joker
0 0
reagovat
354232
[link="http://3.bp.blogspot.com/-WfoQKrVza8g/VDMhHTZdMBI/AAAAAAAAeHw/ZaT_JXnNCvI/s1600/what.the.fuck%2Bdid%2BI%2Bjust%2Bread.jpg"]The Joker[/link]
0 0
reagovat
Ted: Ale já do pokladničky přispívám. ;)
354230
Ted: Ale já do pokladničky přispívám. ;)
0 0
reagovat

Joker

Ale ty kecko...
354229
Ale ty kecko...
Joker
0 0
reagovat
Já čistě poukázal na logiku herních fanboyů "tohle je super, každý to hrál a každý to chce vidět.". Ale jinak Tetris si s tím pak v kině vytře řiť: "In January 2010, it was announced that the Tetris franchise had sold more than 170 million copies, approximately 70 million physical copies and over 100 million copies for cell phones, making it the best selling paid-downloaded game of all time.".

Arbiter: Já to bez skalpelu Suicide Squad fakt vydržím, jelikož tomu projektu teď stejně vůbec nevěřím a vím, že MZ v mnoha ohledech už funguje hlavně tak, aby vůbec fungovala. ;)
354228
Já čistě poukázal na logiku herních fanboyů "tohle je super, každý to hrál a každý to chce vidět.". Ale jinak Tetris si s tím pak v kině vytře řiť: "In January 2010, it was announced that the Tetris franchise had sold more than 170 million copies, approximately 70 million physical copies and over 100 million copies for cell phones, making it the best selling paid-downloaded game of all time.". Arbiter: Já to bez skalpelu Suicide Squad fakt vydržím, jelikož tomu projektu teď stejně vůbec nevěřím a vím, že MZ v mnoha ohledech už funguje hlavně tak, aby vůbec fungovala. ;)
0 0
reagovat

connor

Touché :D
354227
Touché *:D*
connor
0 0
reagovat

The Joker

Hlavne že ti vidíš kvalitu filmu už z traileru :D
Počkajme si a uvidíme ako to nakoniec dopadne, ja tipujem že Warcraft ujebe 900 miliónov až 1 miliardu.
354226
Hlavne že ti vidíš kvalitu filmu už z traileru *:D* Počkajme si a uvidíme ako to nakoniec dopadne, ja tipujem že Warcraft ujebe 900 miliónov až 1 miliardu.
The Joker
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se