Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První dojmy: Batman vs. Superman

příspěvky 81 - 89 Napsat příspěvek
Chaaaachaaa :-) takže do kina nemusím spěchat.
348787
Chaaaachaaa :-) takže do kina nemusím spěchat.
0 0
reagovat

4,5/10

na to, že to nemá v podstatě děj a není co vyprávět jsem se v tom co se děje na plátně chvílemi i ztrácel. představování justice league mi přišlo až trapné(záběry z tajného archivu ve mně opravdu probudili jenom útrpný úsměv, obzvláště nad asi epochálním aquamanem jsem měl co dělat abych nevyprsknul smíchy). Nejsem fanoušek DC abych juchal nad některými výjevy, ale na straně druhé nejsem ani fanoušek marvelu a z jejich projekcí odcházím o dost s lepšími pocity. asi se umí přiblížit tomu mainstreamu jak je psáno v článku.
B v S přeplácaný festival šikovnosti programátorů...moc postav, v bojových scénách jsem měl co dělat abych poznal co je nahoře a co dole(ale to může být moje chyba poněvadž v závěru už mě to začalo regulérně srát).
ze sportu se podívám na ten rozšířený sestřih...
348783
na to, že to nemá v podstatě děj a není co vyprávět jsem se v tom co se děje na plátně chvílemi i ztrácel. představování justice league mi přišlo až trapné([spoiler]záběry z tajného archivu ve mně opravdu probudili jenom útrpný úsměv, obzvláště nad asi epochálním aquamanem jsem měl co dělat abych nevyprsknul smíchy[/spoiler]). Nejsem fanoušek DC abych juchal nad některými výjevy, ale na straně druhé nejsem ani fanoušek marvelu a z jejich projekcí odcházím o dost s lepšími pocity. asi se umí přiblížit tomu mainstreamu jak je psáno v článku. B v S přeplácaný festival šikovnosti programátorů...moc postav, v bojových scénách jsem měl co dělat abych poznal co je nahoře a co dole(ale to může být moje chyba poněvadž v závěru už mě to začalo regulérně srát). ze sportu se podívám na ten rozšířený sestřih...
4,5/10
0 0
reagovat

:-)

Zdar a sílu,

Uvědomte si kdo psal první dojmy. Tihle dva by se permanentně mlátějí světelným
mečem, takže i kdyby ten film byl jakýkoli, tak ho vždy vyhlásej.
Hlad a Cival => nemlich co ty dva :-)

Jediná objektivní recenze zde bude od Imfa !!!
348782
Zdar a sílu, Uvědomte si kdo psal první dojmy. Tihle dva by se permanentně mlátějí světelným mečem, takže i kdyby ten film byl jakýkoli, tak ho vždy vyhlásej. Hlad a Cival => nemlich co ty dva :-) Jediná objektivní recenze zde bude od Imfa !!!
:-)
0 0
reagovat
včera som videl. bez spoilerov. Absolútne nezdieľam spokojnosť Karla a ani rezervovanosť martina.

Pozerateľné, ale vzhľadom na ambície, potenciál a hype IMHO ťažký prúser.

Nezvládnuté vo veľa rovinách (psychológia postáv, ich motivácie, humor, gradácia, atď.) a kameňom úrazu je pritom evidentne to čo si všetci mysleli už od začiatku - že sa film šil strašne horúcou ihlou WB s DC chceli jedným filmom dobehnúť Marvel a že im je evidentne jedno či sa to dá, alebo nie. ide skrátka o prachy.

Snyder naplno dokazuje, že dokáže len šikovne adaptovať. vykráda nápady od Nolana zľava sprava, vykráda aj iné filmy a napriek alebo aj kvôli tomu celý Batman v Superman vlastne nemá žiadny vlastný ksicht či feeling.

Zimmer a Junkie XL sklamali, z hercov nikto nič zaujímavé nepredviedol, film je evidentne výrazne prestrihaný.

takto to dopadá keď sa ignorantsky a bezhlavo pachtí za prachmi.

ako sa hovorí - takhle by to nešlo.
348786
včera som videl. bez spoilerov. Absolútne nezdieľam spokojnosť Karla a ani rezervovanosť martina. Pozerateľné, ale vzhľadom na ambície, potenciál a hype IMHO ťažký prúser. Nezvládnuté vo veľa rovinách (psychológia postáv, ich motivácie, humor, gradácia, atď.) a kameňom úrazu je pritom evidentne to čo si všetci mysleli už od začiatku - že sa film šil strašne horúcou ihlou WB s DC chceli jedným filmom dobehnúť Marvel a že im je evidentne jedno či sa to dá, alebo nie. ide skrátka o prachy. Snyder naplno dokazuje, že dokáže len šikovne adaptovať. vykráda nápady od Nolana zľava sprava, vykráda aj iné filmy a napriek alebo aj kvôli tomu celý Batman v Superman vlastne nemá žiadny vlastný ksicht či feeling. Zimmer a Junkie XL sklamali, z hercov nikto nič zaujímavé nepredviedol, film je evidentne výrazne prestrihaný. takto to dopadá keď sa ignorantsky a bezhlavo pachtí za prachmi. ako sa hovorí - takhle by to nešlo.
0 0
reagovat
Hans_Zimmer: link
348784
Hans_Zimmer: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=attention+whore
0 0
reagovat
Moje nadšení z návštěvy kina lehce opadá...
Dotaz: Co to prosím je emo attencion whore?

348780
Moje nadšení z návštěvy kina lehce opadá... Dotaz: Co to prosím je emo attencion whore?
0 0
reagovat
Stejně na to zajdu ale věta "o třídu horší než avengers 2" mě opravdu vyděsila :D. Ještě že mám body na kartě a půjdu zadarmo :D
348779
Stejně na to zajdu ale věta "o třídu horší než avengers 2" mě opravdu vyděsila :D. Ještě že mám body na kartě a půjdu zadarmo :D
0 0
reagovat
No, ušetřim 145,- v Cinestaru. Naštěstí Netflix vydal druhou sérii Daredevila, takže touhou po superhrdinském filmu nepřekypuju.
348776
No, ušetřim 145,- v Cinestaru. Naštěstí Netflix vydal druhou sérii Daredevila, takže touhou po superhrdinském filmu nepřekypuju.
0 0
reagovat
Podle mě to bude v pohodě. 8)
348773
Podle mě to bude v pohodě. *8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se