Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Pohřbí Batman a Superman filmy od DC?

příspěvky 101 - 120 Napsat příspěvek
Mě se filmy Zacka Snydera náhodou líbí a nechápu kecy proti nim. Nejlepší jeho film je určitě Watchmen. Osobně doufám, že Batman v Superman dopadne dobře a zklamaný nebudu. Muže z oceli jsem si před nějakou dobou opět pustil a ta destrukce na konci kde Superman v boji s generálem Zodem nechtěně pozabíjí jistě desítky možná stovky lidí v mrakodrapech i na ulicích Metropolis mě vážně bavila. ;)
345771
Mě se filmy Zacka Snydera náhodou líbí a nechápu kecy proti nim. Nejlepší jeho film je určitě Watchmen. Osobně doufám, že Batman v Superman dopadne dobře a zklamaný nebudu. Muže z oceli jsem si před nějakou dobou opět pustil a ta destrukce na konci kde Superman v boji s generálem Zodem nechtěně pozabíjí jistě desítky možná stovky lidí v mrakodrapech i na ulicích Metropolis mě vážně bavila. *;)*
0 0
reagovat

KarelR

Beru Tvou odpověď. Já jen poukazoval v jakém světle jsou dané témata tady na MZ profilované, o nic jiného nejde. Není to útok na nikoho konkrétního. Na Marvel by šlo psát negativní články, ale máš na prostou pravdu v tom, že jim neskutečně vychází na co sáhnou(a to ať diváci a čtenáři nadávají sebe víc.

BvS uvidí dost lidí, ale mě jde o to aby to viděli v kině(viz. Mad Max). A co se týče toho zbytku máš pravdu, že 80% lidí je jedno, kdo daný film natočil, ale já spíše narážel na obecné vnímání Snydera tady na MZ. Kdy jedni tvrdí, že MoS je sračka a na BvS se v kině nepodívají, a na druhou stranu lidi, kterým se nepáčí Iron Man 3, neřeknou, že se nepodívají na nový Blackův film The Nice Guy, kvůli tomu, že se jim nelíbil IM3. :))
345770
Beru Tvou odpověď. Já jen poukazoval v jakém světle jsou dané témata tady na MZ profilované, o nic jiného nejde. Není to útok na nikoho konkrétního. Na Marvel by šlo psát negativní články, ale máš na prostou pravdu v tom, že jim neskutečně vychází na co sáhnou(a to ať diváci a čtenáři nadávají sebe víc. BvS uvidí dost lidí, ale mě jde o to aby to viděli v kině(viz. Mad Max). A co se týče toho zbytku máš pravdu, že 80% lidí je jedno, kdo daný film natočil, ale já spíše narážel na obecné vnímání Snydera tady na MZ. Kdy jedni tvrdí, že MoS je sračka a na BvS se v kině nepodívají, a na druhou stranu lidi, kterým se nepáčí Iron Man 3, neřeknou, že se nepodívají na nový Blackův film The Nice Guy, kvůli tomu, že se jim nelíbil IM3. *:))*
KarelR
0 0
reagovat

KarelR

dovolím si nesouhlasit s tvrzením, že Moviezone očekávání nevytváří - řekl bych, že to je spíše naopak v tom smyslu, že Moviezone (a kterékoli médium, které se o nějakém filmu vyjadřuje) očekávání spoluvytváří. Pokud si lidi za den přečtou tři články, že BvS má všechny atributy špatného filmu a bude to komerční propadák, jistě to jejich rozhodnutí ovlivní, neboť proč by někdo chodil na film, který za nic nestojí? A pokud se tato informace (resp. "nálada") ohledně určitého filmu rozleze po celém internetu (což se nyní děje v případě BvS), budou očekávání (a tím i předprodeje) výrazně ovlivněny v neprospěch filmu, aniž by ho kdokoli už viděl. A všichni víme, že nepovedený první víkend = průser.

Ale znovu opakuji - nic proti těmto článkům, to je normální, že se vše kolem filmu propírá; toliko mi je líto, že na základě takto sdíleného názoru film přijde o diváky, aniž by kdokoli věděl, jestli to je nebo není shit.
345619
dovolím si nesouhlasit s tvrzením, že Moviezone očekávání nevytváří - řekl bych, že to je spíše naopak v tom smyslu, že Moviezone (a kterékoli médium, které se o nějakém filmu vyjadřuje) očekávání spoluvytváří. Pokud si lidi za den přečtou tři články, že BvS má všechny atributy špatného filmu a bude to komerční propadák, jistě to jejich rozhodnutí ovlivní, neboť proč by někdo chodil na film, který za nic nestojí? A pokud se tato informace (resp. "nálada") ohledně určitého filmu rozleze po celém internetu (což se nyní děje v případě BvS), budou očekávání (a tím i předprodeje) výrazně ovlivněny v neprospěch filmu, aniž by ho kdokoli už viděl. A všichni víme, že nepovedený první víkend = průser. Ale znovu opakuji - nic proti těmto článkům, to je normální, že se vše kolem filmu propírá; toliko mi je líto, že na základě takto sdíleného názoru film přijde o diváky, aniž by kdokoli věděl, jestli to je nebo není shit.
KarelR
0 0
reagovat

Muf

sorry no, holt mám na filmy větší nároky, než sledovat "demolice baráků za pomocí počítačových triků", to mě dost nudí, jedno v jakém filmu.... Kde se k tomu přidá režisér jako Snyder, je to o to horší.... a i filmy o superhrdinech se dají udělat mimořádně dobře, viz. třeba Nolanovo Batman..., nebo lehce zkouknutelně bez duševních traumat (viz. třeba Marvelovky)
Než se Snyder s trikama v Supermanovi spustil z řetěžu, byl to normální lehce zkouknutelný průměr, ale "úžasný závěr" to strhnul někam naprosto do pekel...
Problém Snydera je ten, že kdo od něj něco viděl, ví bohužel co očekávat...a dle jistého hojně probíraného traileru, žádná změna nenastane..
345618
sorry no, holt mám na filmy větší nároky, než sledovat "demolice baráků za pomocí počítačových triků", to mě dost nudí, jedno v jakém filmu.... Kde se k tomu přidá režisér jako Snyder, je to o to horší.... a i filmy o superhrdinech se dají udělat mimořádně dobře, viz. třeba Nolanovo Batman..., nebo lehce zkouknutelně bez duševních traumat (viz. třeba Marvelovky) Než se Snyder s trikama v Supermanovi spustil z řetěžu, byl to normální lehce zkouknutelný průměr, ale "úžasný závěr" to strhnul někam naprosto do pekel... Problém Snydera je ten, že kdo od něj něco viděl, ví bohužel co očekávat...a dle jistého hojně probíraného traileru, žádná změna nenastane..
Muf
0 0
reagovat

Muf

A co kdyby tam bylo kvalitní CGI, to by bylo lepší, než CGI bordel, ne ?
345617
A co kdyby tam bylo kvalitní CGI, to by bylo lepší, než CGI bordel, ne ?
Muf
0 0
reagovat

hroubek

Pozitiva o DC link link , lomení lukama nad marveláckým failem link . Fakt nejde psát negativní články o Marvelu, když maj to, co dělaj, víceméně pod kontrolou.

btw. Věř mi, že BvS uvidí prakticky každej, kdo navštěvuje tenhle web. Snyder nesnyder, fanoušci comicsáren a blockbusterů na to stoprocentně půjdou. Jenže o ty, jak ukázala historie, u miliardovejch vyhlídek nejde. Jde o lidi, který ani netušej, že existuje nějakej Snyder, stejně jako neměli ponětí, že Deadpoola režíroval nějakej Miller a Avengery nějakej Whedon. Přímo na "nemám Snydera, nejdu do kina" dojde jenom v pár výjimečnejch případech, v tomhle problém vážně není.
345769
Pozitiva o DC http://www.moviezone.cz/clanek/30330-7-nejlepsich-momentu-z-traileru-batman-vs-superman/ http://film.moviezone.cz/sebevrazedny-oddil/trailery/ , lomení lukama nad marveláckým failem http://film.moviezone.cz/ant-man/blu-ray/ . Fakt nejde psát negativní články o Marvelu, když maj to, co dělaj, víceméně pod kontrolou. btw. Věř mi, že BvS uvidí prakticky každej, kdo navštěvuje tenhle web. Snyder nesnyder, fanoušci comicsáren a blockbusterů na to stoprocentně půjdou. Jenže o ty, jak ukázala historie, u miliardovejch vyhlídek nejde. Jde o lidi, který ani netušej, že existuje nějakej Snyder, stejně jako neměli ponětí, že Deadpoola režíroval nějakej Miller a Avengery nějakej Whedon. Přímo na "nemám Snydera, nejdu do kina" dojde jenom v pár výjimečnejch případech, v tomhle problém vážně není.
hroubek
0 0
reagovat

hroubek

Krásne napísané, s každým jedným slovom naprosto súhlasím :+:+
345767
Krásne napísané, s každým jedným slovom naprosto súhlasím *:+**:+*
hroubek
0 0
reagovat

Humphrey


"Někomu holt stačí špatnej CGI bordel ke štěstí, někdo má i vyšší nároky...." Tyhle povýšenecký kydy miluju, co jsi prosímtě čekal že bude ve filmu o Supermanovi ? Že si s nepřáteli dá partii šachu a budou na louce filozofovat nad nesmrtelností chrousta ? Se svým dozajista vysokým intelektem, jsi mohl už z traileru vyvodit, že ve filmu bude spousta CGI bordelu a zábavy pro "nenáročnou lůzu" a vyhnout se utrpení při sledování tohohle shitu v kině, na bluray,v ripu na kompu, nebo kde si to viděl... :(:-
345766
"Někomu holt stačí špatnej CGI bordel ke štěstí, někdo má i vyšší nároky...." Tyhle povýšenecký kydy miluju, co jsi prosímtě čekal že bude ve filmu o Supermanovi ? Že si s nepřáteli dá partii šachu a budou na louce filozofovat nad nesmrtelností chrousta ? Se svým dozajista vysokým intelektem, jsi mohl už z traileru vyvodit, že ve filmu bude spousta CGI bordelu a zábavy pro "nenáročnou lůzu" a vyhnout se utrpení při sledování tohohle shitu v kině, na bluray,v ripu na kompu, nebo kde si to viděl... *:(**:-*
Humphrey
0 0
reagovat

teamIMF

Už jsem to tady na MZ psal několikrát a klidně to zopakuji. Tomu filmu věřím, a chci jim dát svoje prachy a budu rád, když budu moc několikrát. Chci, aby film uspěl, jelikož monopol jménem Marvel všechno postupně sterilizuje a nudí, čest výjimce jménem Daredevil od Netflixu. Je pravděpodobné, že nás film zklame, to se stává v běžném životě pořád. Přesto nechápu, proč ty negativní informace pořád vytahovat. Proč nenapsat něco pozitivního a pořád vytahovat jak to bude špatný, jak jsou z toho ve WB na práškách atd. Kdy se naposledy tady napsalo něco negativní o Marvelu, krom toho že jsou posedlí penězi(a kdo ne v dnešní době) nebo potřebují mít absolutní kontrolu nad filmem a klidně vyhodí člověka(velmi kvalitního režiséra), který se projekt snažil rozhýbat, celých 8 let. Co se týče samotných marvelovských filmů, tak se na ně těším, ale mám u nich problém, že si sami pod sebou podřezávají větev. DC je mi bližší. Nic víc, nic míň. Chápu, že pro některé je MoS a Watchmen špatný film, a Snyder nudný režisér. A fakt mě je líto těch, kteří kvůli tomu, že se jim, něco od režiséra nelíbí, tak vynechají jednu z nejdůležitějších komiksových událostí. A to, Batmana a Supermana na velkém plátně. To je důležité.
345761
Už jsem to tady na MZ psal několikrát a klidně to zopakuji. Tomu filmu věřím, a chci jim dát svoje prachy a budu rád, když budu moc několikrát. Chci, aby film uspěl, jelikož monopol jménem Marvel všechno postupně sterilizuje a nudí, čest výjimce jménem Daredevil od Netflixu. Je pravděpodobné, že nás film zklame, to se stává v běžném životě pořád. Přesto nechápu, proč ty negativní informace pořád vytahovat. Proč nenapsat něco pozitivního a pořád vytahovat jak to bude špatný, jak jsou z toho ve WB na práškách atd. Kdy se naposledy tady napsalo něco negativní o Marvelu, krom toho že jsou posedlí penězi(a kdo ne v dnešní době) nebo potřebují mít absolutní kontrolu nad filmem a klidně vyhodí člověka(velmi kvalitního režiséra), který se projekt snažil rozhýbat, celých 8 let. Co se týče samotných marvelovských filmů, tak se na ně těším, ale mám u nich problém, že si sami pod sebou podřezávají větev. DC je mi bližší. Nic víc, nic míň. Chápu, že pro některé je MoS a Watchmen špatný film, a Snyder nudný režisér. A fakt mě je líto těch, kteří kvůli tomu, že se jim, něco od režiséra nelíbí, tak vynechají jednu z nejdůležitějších komiksových událostí. A to, Batmana a Supermana na velkém plátně. To je důležité.
teamIMF
0 0
reagovat

prestige, Robur

Někomu holt stačí špatnej CGI bordel ke štěstí, někdo má i vyšší nároky....
Pochopitleně mluvím, či spíše píšu za sebe (ale dle historie místních diskusí, vím, že s tímhle názorem nejsem zdaleka jediný...)

345760
Někomu holt stačí špatnej CGI bordel ke štěstí, někdo má i vyšší nároky.... Pochopitleně mluvím, či spíše píšu za sebe (ale dle historie místních diskusí, vím, že s tímhle názorem nejsem zdaleka jediný...)
prestige, Robur
0 0
reagovat

prestige

V tuhle chvíli se bavíme primárně o komerčním potenciálu a očekáváních, o kvalitě se můžeme bavit po premiéře. A MovieZone očekávání vážně nevytváří, jenom ho komentuje. To, že není ze Snydera nadšená většina redakce, určitě neznamená, že z něj nemůže bejt nadšená kupa jinejch lidí, která považuje Watchmeny a Muže z oceli za totální pecky. Každej mívá od velkejch filmů očekávání na základě předchozích zkušeností/papírovejch předpokladů a každýmu se nějak naplněj/nenaplněj. My o tom jenom holt píšeme, protože nás baví to řešit a zjišťovat, co si myslej ostatní. Alespoň já v tom nic jinýho nevidím, prostě předávám informace, který sám sleduju, a případně komentuju, co mi přijde mimo a co ne. A obzvášť u takhle velkejch filmů mi neříkej, že každej dávno neví, jestli na to půjde nebo ne.
345756
V tuhle chvíli se bavíme primárně o komerčním potenciálu a očekáváních, o kvalitě se můžeme bavit po premiéře. A MovieZone očekávání vážně nevytváří, jenom ho komentuje. To, že není ze Snydera nadšená většina redakce, určitě neznamená, že z něj nemůže bejt nadšená kupa jinejch lidí, která považuje Watchmeny a Muže z oceli za totální pecky. Každej mívá od velkejch filmů očekávání na základě předchozích zkušeností/papírovejch předpokladů a každýmu se nějak naplněj/nenaplněj. My o tom jenom holt píšeme, protože nás baví to řešit a zjišťovat, co si myslej ostatní. Alespoň já v tom nic jinýho nevidím, prostě předávám informace, který sám sleduju, a případně komentuju, co mi přijde mimo a co ne. A obzvášť u takhle velkejch filmů mi neříkej, že každej dávno neví, jestli na to půjde nebo ne.
prestige
0 0
reagovat

MoS

Byl super, Humphrey o sobě mluví ve třetí osobě. IM3 je sranec, to prohlásila i má kámoška, co jinak zbožňuje celej Marvel a především Tonyho. No a na BvS se těším víc jak na Kapitána, Marvel filmy mě nevadí, všechny jsem viděl v kině. Fanatičtí fanoušci Marvelu je to jediný, co mě na Marvelu hodně sere :D:D:+
345755
Byl super, Humphrey o sobě mluví ve třetí osobě. IM3 je sranec, to prohlásila i má kámoška, co jinak zbožňuje celej Marvel a především Tonyho. No a na BvS se těším víc jak na Kapitána, Marvel filmy mě nevadí, všechny jsem viděl v kině. Fanatičtí fanoušci Marvelu je to jediný, co mě na Marvelu hodně sere *:D**:D**:+*
MoS
0 0
reagovat
#teamIMF
345754
#teamIMF
0 0
reagovat

sirHumphrey

Vzhledem k tomu, že jsme měli bohudík tu čest vidět, jak Snyder perfektně zvládl Supermana v Muži z oceli, bych tu obavu rozhodně neměl, a to ani malou....

#teamIMF :+
345750
Vzhledem k tomu, že jsme měli bohudík tu čest vidět, jak Snyder perfektně zvládl Supermana v Muži z oceli, bych tu obavu rozhodně neměl, a to ani malou.... #teamIMF *:+*
sirHumphrey
0 0
reagovat

KarelIR

Vždyť o tom mluvím. Nikdo neví, zda film bude dobrý či špatný, ale tu kampaň a očekávání tvoříte i Vy, tým Moviezone. Na základě čeho, promo kampaně a zákulisních řečí, proč, jen proto, aby bylo o čem psát? Když Vám nevyjde předpověď /Deadpool/, přiznáte chybu, když se trefíte do propadáku, omluvíte se studiu za předčasnou nepřízeň potencionálních diváků. Bavíme se o filmu jako o formě umění či jen jeho komerčním potenciálu bez ohledu na jeho kvalitu?
345749
Vždyť o tom mluvím. Nikdo neví, zda film bude dobrý či špatný, ale tu kampaň a očekávání tvoříte i Vy, tým Moviezone. Na základě čeho, promo kampaně a zákulisních řečí, proč, jen proto, aby bylo o čem psát? Když Vám nevyjde předpověď /Deadpool/, přiznáte chybu, když se trefíte do propadáku, omluvíte se studiu za předčasnou nepřízeň potencionálních diváků. Bavíme se o filmu jako o formě umění či jen jeho komerčním potenciálu bez ohledu na jeho kvalitu?
KarelIR
0 0
reagovat

Humphrey

Měli jsme tu čest nebo měl jsi tu čest vidět, jak to Snyder zpackal u MoS? Nevím o tom, že by na Moviezone byl oficiální mluvčí prezentující názor všech debatujících, ale na 100% vím, že i tu se najdou mnozí, kterým je MoS sympatický.
345747
Měli jsme tu čest nebo měl jsi tu čest vidět, jak to Snyder zpackal u MoS? Nevím o tom, že by na Moviezone byl oficiální mluvčí prezentující názor všech debatujících, ale na 100% vím, že i tu se najdou mnozí, kterým je MoS sympatický.
Humphrey
0 0
reagovat

prestige

Tržby filmu dneska hodně stojej na otvíracím víkendu a otvírací víkend stojí na kampani a očekáváních. Ne na kvalitě filmu, protože o tý se začne masově mluvit (a tudíž začně bejt relevantní) až po těch prvních klíčovejch dnech.

Takže to, jestli je ve finále něco dobrý nebo ne, ovlivňuje komerční potenciál dost málo :)
345745
Tržby filmu dneska hodně stojej na otvíracím víkendu a otvírací víkend stojí na kampani a očekáváních. Ne na kvalitě filmu, protože o tý se začne masově mluvit (a tudíž začně bejt relevantní) až po těch prvních klíčovejch dnech. Takže to, jestli je ve finále něco dobrý nebo ne, ovlivňuje komerční potenciál dost málo :)
prestige
0 0
reagovat
A co na to jít trochu věděčtěji? Snyder natočí zas to samé - obrovský zbytečně přetrikovaný film, který si najde své publikum, ale valné většině asi úplně po chuti nebude... co se týče výdělečnosti, našel jsem krásný článek: 32% úspěšnost
345744
A co na to jít trochu věděčtěji? Snyder natočí zas to samé - obrovský zbytečně přetrikovaný film, který si najde své publikum, ale valné většině asi úplně po chuti nebude... co se týče výdělečnosti, našel jsem krásný článek: [link="http://comicbook.com/2016/02/17/computer-algorithm-predicts-batman-v-superman-only-has-32-chance/"]32% úspěšnost[/link]
0 0
reagovat

prestige

vzhledem k tomu, že jsme měli bohužel tu čest vidět, jak Snyder zprznil supermana v Muži z oceli, bych tu obavu celkem měl, a to dost velkou....
345743
vzhledem k tomu, že jsme měli bohužel tu čest vidět, jak Snyder zprznil supermana v Muži z oceli, bych tu obavu celkem měl, a to dost velkou....
prestige
0 0
reagovat
Již je trochu nudné neustále komentovat komerční potenciál filmu, který nikdo neviděl, na základě promo kampaně. Není to tak dávno, kdo si tu kdekdo u trailerů na Pacific Rim radostí močil do kalhot a do Jurského světa do stejných kalhot s odporem "kadil", a přitom ten původně neprůstřelný vzorec nakonec konečný výsledek staví do úplně jiného světla. V době, kdy miliardu dolarů vydělají Mimoni či Transformers nechápu obavu o výdělek dvou filmových ikon v jednom filmu.
345742
Již je trochu nudné neustále komentovat komerční potenciál filmu, který nikdo neviděl, na základě promo kampaně. Není to tak dávno, kdo si tu kdekdo u trailerů na Pacific Rim radostí močil do kalhot a do Jurského světa do stejných kalhot s odporem "kadil", a přitom ten původně neprůstřelný vzorec nakonec konečný výsledek staví do úplně jiného světla. V době, kdy miliardu dolarů vydělají Mimoni či Transformers nechápu obavu o výdělek dvou filmových ikon v jednom filmu.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se