Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Pohřbí Batman a Superman filmy od DC?

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Pieere:

ve specialu DC Kevin Smith mluvil s nejakym hlavounem DC, ktery to tam s nim uvadel a ptal se ho na multiverse:

"We did a piece where we talked about -- I don’t know how much I’m supposed to say because they cut it out," Smith said on the podcast. "But the idea [came up] of, 'Hey man, DC is known for nothing if not a multiverse,' so at which point I was like [to Johns], 'Could they fucking crossover?' And he was like, 'Ahh.' So doors are being left open and stuff like that."

a ve Flashi uz se regulerne cestuje mezi jinymi svety a byla tam supergirl nebo Flash z 90. let... neco jako Flashpoint by byla parada
345975
Pieere: ve specialu DC Kevin Smith mluvil s nejakym hlavounem DC, ktery to tam s nim uvadel a ptal se ho na multiverse: "We did a piece where we talked about -- I don’t know how much I’m supposed to say because they cut it out," Smith said on the podcast. "But the idea [came up] of, 'Hey man, DC is known for nothing if not a multiverse,' so at which point I was like [to Johns], 'Could they fucking crossover?' And he was like, 'Ahh.' So doors are being left open and stuff like that." a ve Flashi uz se regulerne cestuje mezi jinymi svety a byla tam supergirl nebo Flash z 90. let... neco jako Flashpoint by byla parada
0 0
reagovat

do_Od

Víš co, stokrát můžeš říkat, že je Suicide Squad tvůj nejočekávanější film roku, že je Batman začíná nejlepší origin všech dob a že je většina marvelovek "jenom" hodně povedená rodinná zábava, která se až na dvě výjimky na nejlepší comicsovky vůbec nechytá. Ale furt jsi MarvelR a #TeamImf si "nemusím Snydera" nepřestává vykládat jako "nemusím DC" :D
345976
Víš co, stokrát můžeš říkat, že je Suicide Squad tvůj nejočekávanější film roku, že je Batman začíná nejlepší origin všech dob a že je většina marvelovek "jenom" hodně povedená rodinná zábava, která se až na dvě výjimky na nejlepší comicsovky vůbec nechytá. Ale furt jsi MarvelR a #TeamImf si "nemusím Snydera" nepřestává vykládat jako "nemusím DC" *:D*
do_Od
0 0
reagovat
Pravda, blbě se to srovnává, dokud DCCU žije jedním kontroverzním Supermanem a Marvel dvanácti nebo kolika filmy. Každopádně aspoň že papírově se teda shodneme ... jsem nečekal :D
345974
Pravda, blbě se to srovnává, dokud DCCU žije jedním kontroverzním Supermanem a Marvel dvanácti nebo kolika filmy. Každopádně aspoň že papírově se teda shodneme ... jsem nečekal *:D*
0 0
reagovat

do_Od

To mi jako hate nepřijde, Iron Man nebo Kapitán America byli na papíře desítky let béčka, zatímco Batman a Superman vládli světu. DC má daleko větší potenciál než Marvel, to je nepopiratelný. Jenže zatím v lecčems vázne realizace, no :)

345973
To mi jako hate nepřijde, Iron Man nebo Kapitán America byli na papíře desítky let béčka, zatímco Batman a Superman vládli světu. DC má daleko větší potenciál než Marvel, to je nepopiratelný. Jenže zatím v lecčems vázne realizace, no *:)*
do_Od
0 0
reagovat
Zní to jako že DC jsou prodejný dě*ky, které propůjčí licenci každému, kdo o ni poprosí a pak v tom je podobný bordel, jaký máme teď. Stovky komiksů a různých předloh z nichž málokterá je "ta" definitivní, seriály napříč několika studii, každé s rozdílným přístupem k látce a jejímu produkování (zdravím Gotham, Supergirl nebo Arrowa), napěchované filmové univerzum o dvou filmech a desítce postav, které prostě nedostávají tolik prostoru, kolik by bylo třeba (celá redakce Daily Planet v MoS, dá se očekávat to samé i v BvS) a několik samostatných táborů fanoušků, z nichž by každá toužil po něčem jiném. Zkrátka neskutečná fragmentace, která ani z mého laického pohledu nevypadá zrovna nejlíp, natož pak kdybych byl zapálený fanda a musel to všechno vnímat a vstřebávat a analyzovat dohromady.

Na druhou stranu, dokud budou mít pod svými křídly tu lepší bandu superhrdinů, tak jako doteď, pak stejně není o čem a na jejich filmy i seriály budu nadále maximálně zvědavý. Protože Batman, Superman, Joker, Harley Quinn, Lex Luthor, Wonder Woman... dokonce i ten Green Lantern nebo Cyborg zní víc cool, jak ten tragickej Kapitán Amerika.

(sorry za hate Karle)
345972
Zní to jako že DC jsou prodejný dě*ky, které propůjčí licenci každému, kdo o ni poprosí a pak v tom je podobný bordel, jaký máme teď. Stovky komiksů a různých předloh z nichž málokterá je "ta" definitivní, seriály napříč několika studii, každé s rozdílným přístupem k látce a jejímu produkování (zdravím Gotham, Supergirl nebo Arrowa), napěchované filmové univerzum o dvou filmech a desítce postav, které prostě nedostávají tolik prostoru, kolik by bylo třeba (celá redakce Daily Planet v MoS, dá se očekávat to samé i v BvS) a několik samostatných táborů fanoušků, z nichž by každá toužil po něčem jiném. Zkrátka neskutečná fragmentace, která ani z mého laického pohledu nevypadá zrovna nejlíp, natož pak kdybych byl zapálený fanda a musel to všechno vnímat a vstřebávat a analyzovat dohromady. Na druhou stranu, dokud budou mít pod svými křídly tu lepší bandu superhrdinů, tak jako doteď, pak stejně není o čem a na jejich filmy i seriály budu nadále maximálně zvědavý. Protože Batman, Superman, Joker, Harley Quinn, Lex Luthor, Wonder Woman... dokonce i ten Green Lantern nebo Cyborg zní víc cool, jak ten tragickej Kapitán Amerika. (sorry za hate Karle)
0 0
reagovat

Piere

Mně by docela mrzelo, kdyby časem neudělali filmovej crossover paralelních vesmírů. Zase by to bylo něco novýho a DC k tomu fakt má bohatou comicsovou historii.

Ten citát od Johnse byl takovej nejednoznačnej:

“Well, Arrow and Flash are the same universe, and we get a lot of great story out of that — especially when we have episodes that cross them over, but that’s also where our superhero universe lives. We look at it as the multiverse. We have our TV universe and our film universe, but they all co-exist. For us, creatively, it’s about allowing everyone to make the best possible product, to tell the best story, to do the best world. Everyone has a vision and you really want to let the visions shine through. I think the characters are iconic enough. “

Ale tady zní jako že to fakt křížit nechtěj, tak nevím ?)

"It's a separate universe than film so that the filmmakers can tell the story that's best for film, while we explore something different in a different corner of the DC universe. We will not be integrating the film and television universes."
345971
Mně by docela mrzelo, kdyby časem neudělali filmovej crossover paralelních vesmírů. Zase by to bylo něco novýho a DC k tomu fakt má bohatou comicsovou historii. Ten citát od Johnse byl takovej nejednoznačnej: “Well, Arrow and Flash are the same universe, and we get a lot of great story out of that — especially when we have episodes that cross them over, but that’s also where our superhero universe lives. We look at it as the multiverse. We have our TV universe and our film universe, but they all co-exist. For us, creatively, it’s about allowing everyone to make the best possible product, to tell the best story, to do the best world. Everyone has a vision and you really want to let the visions shine through. I think the characters are iconic enough. “ Ale tady zní jako že to fakt křížit nechtěj, tak nevím *?)* "It's a separate universe than film so that the filmmakers can tell the story that's best for film, while we explore something different in a different corner of the DC universe. [b]We will not be integrating the film and television universes.[/b]"
Piere
0 0
reagovat

Sensej

A já si myslel, že bylo jasně řečeno, že se seriálová tvorba od CW (plus Gotham, Supergirl,...) nebude nijak s filmovou propojovat. To že jedno je nějaká E-XX a druhá E-AB je jen takovej ústupek pro fandy. Samozřejmě je možný, že se to změnilo nebo že přijdou nové seriály rozvíjející později přímo "kinozemi"
345970
A já si myslel, že bylo jasně řečeno, že se seriálová tvorba od CW (plus Gotham, Supergirl,...) nebude nijak s filmovou propojovat. To že jedno je nějaká E-XX a druhá E-AB je jen takovej ústupek pro fandy. Samozřejmě je možný, že se to změnilo nebo že přijdou nové seriály rozvíjející později přímo "kinozemi"
Sensej
0 0
reagovat
Strážci vydělali cca o kilo víc jak MoS a bere se jako hodně úspěšný (a velmi dobrý) film.
MoS jako sólovka vydělal hodně a mezi diváky je brán pozitivně, spíše mezi kritiky to má těžší.

Jinak, týpek, od kterého weby přebírají tady tyto zprávy po útocích fanboyů se k tomu vyjádřil tady:

link

I did not tell you Batman v Superman: Dawn Of Justice is a bad movie.

Okay? Is that clear? If you go watch the actual video, which (god help me) I have embedded at the top of this piece, then you'll see that the first thing I said is how exciting I think Batman looks in this film. You remember when I mentioned above how Batman is my favorite superhero comic book character? Still true. One of the things I love about Batman is how open to interpretation he's been, and how many of those interpretations have worked despite being very different. I'd gotten used to the idea that live-action feature film versions of Batman feature suits that restrict their movement as a simple problem with live-action. That trailer immediately excited me because of how physically dynamic Ben Affleck's take on Batman seems to be. I love the beginning of that trailer. I'm dying to see more of Batman in action.

I also reported that the people I spoke with have been very excited by Jesse Eisenberg's performance as Lex Luthor, and that's encouraging news. It's apparent from the trailers for the film that he's made some big choices about the character, and I love when actors do that. Does it always pay off? Nope. And there are plenty of performances I've seen where someone crashes and burns precisely because they took such a big chance. Hearing some enthusiastic early buzz for Eisenberg's work makes me even more excited to see what he's done.

So if those things are how we started the video, why is here a certain vocal percentage of the fanboy audience that is so angry that they have spent the last week furious at me?


Read more at link
345965
Strážci vydělali cca o kilo víc jak MoS a bere se jako hodně úspěšný (a velmi dobrý) film. MoS jako sólovka vydělal hodně a mezi diváky je brán pozitivně, spíše mezi kritiky to má těžší. Jinak, týpek, od kterého weby přebírají tady tyto zprávy po útocích fanboyů se k tomu vyjádřil tady: http://www.hitfix.com/motion-captured/what-does-this-batman-v-superman-controversy-teach-us-about-fan-trums I did not tell you Batman v Superman: Dawn Of Justice is a bad movie. Okay? Is that clear? If you go watch the actual video, which (god help me) I have embedded at the top of this piece, then you'll see that the first thing I said is how exciting I think Batman looks in this film. You remember when I mentioned above how Batman is my favorite superhero comic book character? Still true. One of the things I love about Batman is how open to interpretation he's been, and how many of those interpretations have worked despite being very different. I'd gotten used to the idea that live-action feature film versions of Batman feature suits that restrict their movement as a simple problem with live-action. That trailer immediately excited me because of how physically dynamic Ben Affleck's take on Batman seems to be. I love the beginning of that trailer. I'm dying to see more of Batman in action. I also reported that the people I spoke with have been very excited by Jesse Eisenberg's performance as Lex Luthor, and that's encouraging news. It's apparent from the trailers for the film that he's made some big choices about the character, and I love when actors do that. Does it always pay off? Nope. And there are plenty of performances I've seen where someone crashes and burns precisely because they took such a big chance. Hearing some enthusiastic early buzz for Eisenberg's work makes me even more excited to see what he's done. So if those things are how we started the video, why is here a certain vocal percentage of the fanboy audience that is so angry that they have spent the last week furious at me? Read more at http://www.hitfix.com/motion-captured/what-does-this-batman-v-superman-controversy-teach-us-about-fan-trums#myMEcR0KqDyiuAQA.99
0 0
reagovat
Ten Forbes článok je dobrý. Ani som nevedel, že Man of Steel dal spolu s DVD/Blu-ray skoro miliardu a tu sa hovorilo o komerčnom sklamaní :D
345964
Ten Forbes článok je dobrý. Ani som nevedel, že Man of Steel dal spolu s DVD/Blu-ray skoro miliardu a tu sa hovorilo o komerčnom sklamaní *:D*
0 0
reagovat
... zapomíná se pořád na toho Batmana ,ten to bude živit a lidi půjdou hlavně na něj .
To jak ho tady představili + začali dotvářet jeho vesmír v suicide (mimochodem chytrej tah) je pecka.

Tohle bude ten Batman co má nejblíž ke komiksu posledních dvou dekád a bude mít všechny ty vymoženosti :+ jako plynulý pohyb (hlavou) v obleku či vy(h)voněnou akci a dynamiku soubojů od pána který si v tom libuje na hraně úchylnosti.
Většinou sice potřebuje řetěz,ale je to v podstatě ideální kandidát na podobnou komiksovou šou .
Určitě mu něco chybí a má problém se sebekontrolou ,ale talentu má na rozdávání a koule má taky.
Na jeho možná nejlepší film si tu nikdo nevzpomene,přičemž překvapivě hodně lidí nadává na Watchmeny a teď na MoS , který se tu většinou těšil oblibě jestli si dobře vzpomínám a většině jeho destruktivní náplň přišla po těch marných předchozích pokusech vhod.
Snyder má velikou zásluhu na tom , že WB vůbec přišli s DC plánem a tímhle filmem.
Kdyby nebyl tady verbovala by ho konkurence (pokud by klidnil svoje ego) .

A ano pokud Batman selže a nevydělá o těch pár set mega víc než MoS (což vydělá neblázněte) pohřbí JL sólovky ,ale SQ vyjde a sólovka Batmana s Redhoodem bude mít 100% zelenou a bude mít taky hodně co říct . Samotná JL to dost možná přežije.



Článek super , diskuze taktéž , hezky emotivní jak to tak bývá...
345961
... zapomíná se pořád na toho Batmana ,ten to bude živit a lidi půjdou hlavně na něj . To jak ho tady představili + začali dotvářet jeho vesmír v suicide (mimochodem chytrej tah) je pecka. Tohle bude ten Batman co má nejblíž ke komiksu posledních dvou dekád a bude mít všechny ty vymoženosti *:+* jako plynulý pohyb (hlavou) v obleku či vy(h)voněnou akci a dynamiku soubojů od pána který si v tom libuje na hraně úchylnosti. Většinou sice potřebuje řetěz,ale je to v podstatě ideální kandidát na podobnou komiksovou šou . Určitě mu něco chybí a má problém se sebekontrolou ,ale talentu má na rozdávání a koule má taky. Na jeho možná nejlepší film si tu nikdo nevzpomene,přičemž překvapivě hodně lidí nadává na Watchmeny a teď na MoS , který se tu většinou těšil oblibě jestli si dobře vzpomínám a většině jeho destruktivní náplň přišla po těch marných předchozích pokusech vhod. Snyder má velikou zásluhu na tom , že WB vůbec přišli s DC plánem a tímhle filmem. Kdyby nebyl tady verbovala by ho konkurence (pokud by klidnil svoje ego) . A ano pokud Batman selže a nevydělá o těch pár set mega víc než MoS (což vydělá neblázněte) pohřbí JL sólovky ,ale SQ vyjde a sólovka Batmana s Redhoodem bude mít 100% zelenou a bude mít taky hodně co říct . Samotná JL to dost možná přežije. Článek super , diskuze taktéž , hezky emotivní jak to tak bývá...
0 0
reagovat
marvelr zase jede :)

jinak pro ty, kteri maji radi cisla a nevadi anglictina a dlouhy clanek, tady je mensi vypocet, proc se toho DC moc neboji... maji nachystany plan az do 2020 a uz nyni se toci JL a WW...

jinak nazory, ze je tam hodne postav apod.> xmenu bylo taky hodne a nikdo to neresil, tady se navic jedna o hodne camei... hype je opravdu velky a neni to zase tak davno, kdy Flash, ktery naprosto valcuje serialy, potvrdil, ze v DC se jedna o Multiverse a je tady pravdepodobnost, ze se stretnou serialovi hrdinove s filmovymi...

link
345955
marvelr zase jede :) jinak pro ty, kteri maji radi cisla a nevadi anglictina a dlouhy clanek, tady je mensi vypocet, proc se toho DC moc neboji... maji nachystany plan az do 2020 a uz nyni se toci JL a WW... jinak nazory, ze je tam hodne postav apod.> xmenu bylo taky hodne a nikdo to neresil, tady se navic jedna o hodne camei... hype je opravdu velky a neni to zase tak davno, kdy Flash, ktery naprosto valcuje serialy, potvrdil, ze v DC se jedna o Multiverse a je tady pravdepodobnost, ze se stretnou serialovi hrdinove s filmovymi... http://www.forbes.com/sites/markhughes/2016/02/19/relax-fans-batman-v-superman-wont-flop-despite-rumors/
0 0
reagovat
Nechapu tu zast vuci reziserovi Snyderovi. Uz jsem si zvykl, mam pocit pokazdy kdyz ho tady nazyvate prumernym atd. Je to jen diky tomu, ze neumite skousnout nic lepsiho. Lidi poslouchaj kecy druhych lidi a podporuji se v tom. Pritom nikdo nevi presny dej a podobmy jiny veci. Jen ty vsichni hystercite neskutecny. Jento pouha obava z velkeho uspechu a marvel bude u ledu.
345952
Nechapu tu zast vuci reziserovi Snyderovi. Uz jsem si zvykl, mam pocit pokazdy kdyz ho tady nazyvate prumernym atd. Je to jen diky tomu, ze neumite skousnout nic lepsiho. Lidi poslouchaj kecy druhych lidi a podporuji se v tom. Pritom nikdo nevi presny dej a podobmy jiny veci. Jen ty vsichni hystercite neskutecny. Jento pouha obava z velkeho uspechu a marvel bude u ledu.
0 0
reagovat

Elhonzo a Sam.Vimes

Aha, tak to zní docela v klidu, díky.
345940
Aha, tak to zní docela v klidu, díky.
Elhonzo a Sam.Vimes
0 0
reagovat

KarelR

Jak říká kolega restart maže vše, relaunch je takový polorestart. Když je relaunch tak se většinou prečísluje série a udělá se nějaká větší změna v té sérii, kupř. Falcon se stal Capem, Spidey má teď vlastní firmu, nová sestava Avengers apod. .
345937
Jak říká kolega restart maže vše, relaunch je takový polorestart. Když je relaunch tak se většinou prečísluje série a udělá se nějaká větší změna v té sérii, kupř. Falcon se stal Capem, Spidey má teď vlastní firmu, nová sestava Avengers apod. .
KarelR
0 0
reagovat

KarelR

"ať se Zack pochlapí a za pár let nejsou všechny comicsrány odlehčený komedie. No one wants that" - Mirka Spacilova ano :D
345934
"ať se Zack pochlapí a za pár let nejsou všechny comicsrány odlehčený komedie. No one wants that" - Mirka Spacilova ano *:D*
KarelR
0 0
reagovat

Karel

Reboot vymaže kontinuitu (např. 52). Relaunch jen vynuluje číslování a (pravděpodobně) vymění tvůrčí tým, kontinuita le zůstává (např. Marvel Now, All-New Marvel).
345933
Reboot vymaže kontinuitu (např. 52). Relaunch jen vynuluje číslování a (pravděpodobně) vymění tvůrčí tým, kontinuita le zůstává (např. Marvel Now, All-New Marvel).
Karel
0 0
reagovat
Relaunch mi přijde jako zhovadilost ale DCU to asi potřebuje. Těžko říct, jak se to ujme, podle mě asi moc ne. A k filmu. Podle mě totálně zmršili reklamu. Kampaň mohla být udělalá mnohem lépe, protože v tomhle filmu si daj po tlamě dva komiksoví bozi. Mám vážně obavy, jak to celé dopadne.
345932
Relaunch mi přijde jako zhovadilost ale DCU to asi potřebuje. Těžko říct, jak se to ujme, podle mě asi moc ne. A k filmu. Podle mě totálně zmršili reklamu. Kampaň mohla být udělalá mnohem lépe, protože v tomhle filmu si daj po tlamě dva komiksoví bozi. Mám vážně obavy, jak to celé dopadne.
0 0
reagovat

Elhonzo

A v čem je teda rozdíl mezi rebootem a relaunchem vyjma "pár sérií normálně poběží dál"? Furt jsem z toho lehce zmanetej :)
345930
A v čem je teda rozdíl mezi rebootem a relaunchem vyjma "pár sérií normálně poběží dál"? Furt jsem z toho lehce zmanetej *:)*
Elhonzo
0 0
reagovat

Hans_Zimmer

Pravda, 714 není žádná velká hitparáda. Ale tam o zklamání mluvit nešlo, když jednička za 140 vydělala 370, takže zdvojnásobili tržby při navýšení rozpočtu o 30 mega :D

Jurskej svět je teoreticky dobrej příklad "trvalý značky", ten ale imho vynikal právě tím, že v něm nebyli superhrdinové.

Jak už padlo několikrát, kdyby bylo BvS super a vydělalo to balík, tak je to pro žánr jednoznačná výhra. Takže fingers crossed, ať se Zack pochlapí a za pár let nejsou všechny comicsrány odlehčený komedie. No one wants that :)
345928
Pravda, 714 není žádná velká hitparáda. Ale tam o zklamání mluvit nešlo, když jednička za 140 vydělala 370, takže zdvojnásobili tržby při navýšení rozpočtu o 30 mega *:D* Jurskej svět je teoreticky dobrej příklad "trvalý značky", ten ale imho vynikal právě tím, že v něm nebyli superhrdinové. Jak už padlo několikrát, kdyby bylo BvS super a vydělalo to balík, tak je to pro žánr jednoznačná výhra. Takže fingers crossed, ať se Zack pochlapí a za pár let nejsou všechny comicsrány odlehčený komedie. No one wants that *:)*
Hans_Zimmer
0 0
reagovat

KarelR

Série od jedničky budou, ale to už k relaunchům tak nějak patří. Výjimka bude jen Action Comics a Detective Comics, to se vrátí zpátky k původnímu číslování 900 něco. Úplně přesné info co ten Rebirth bude DC ještě nevydalo, ale tady je přehled sérií co zůstanou apod. link
345927
Série od jedničky budou, ale to už k relaunchům tak nějak patří. Výjimka bude jen Action Comics a Detective Comics, to se vrátí zpátky k původnímu číslování 900 něco. Úplně přesné info co ten Rebirth bude DC ještě nevydalo, ale tady je přehled sérií co zůstanou apod. http://www.bleedingcool.com/2016/02/18/dc-comics-rebirth-what-got-cancelled-what-got-merged-what-got-saved/
KarelR
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se