Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Pohřbí Batman a Superman filmy od DC?

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
KarelR

Jistě, prostě na to máme každý jiný názor a jak psal Imf, protirecenzi si napíšu ikdyby měla být třeba třetí v pořadí.

Jestli někdo soudí současný filmový komiksový svět podle Deadpoola nebo Groota, a myslí si že nic jiného teď už neuspěje, o tom si teda myslím pravý opak. Máme tu novátorský přístup na jedné straně a pak klasiku kterou všichni znají, ale na plátně ještě neviděli. A většina to prostě vidět chtít bude. A dopadne to jako Star Wars, příběh o ničem, ale stejně na to všichni šli a byli jakž takž spokojeni.. V době kdy blbosti jako FF7 nebo Jurský svět vydělají takové peníze bysme se o Batmana se Supermanem fakt bát neměli a měli bychom jim přát jen to dobré.. Protože když neuspěje ani klasika, je ve světě něco špatně :-)
A jen tak btw. Vámi adorovaný Winter Soldier stál 170 (plus obvyklá reklama) a vydělal 714 celosvětově. Tam ty zisky nebyly nakonec nic extra a řešil to někdo? Ne.
345926
[b]KarelR[/b] Jistě, prostě na to máme každý jiný názor a jak psal Imf, protirecenzi si napíšu ikdyby měla být třeba třetí v pořadí. Jestli někdo soudí současný filmový komiksový svět podle Deadpoola nebo Groota, a myslí si že nic jiného teď už neuspěje, o tom si teda myslím pravý opak. Máme tu novátorský přístup na jedné straně a pak klasiku kterou všichni znají, ale na plátně ještě neviděli. A většina to prostě vidět chtít bude. A dopadne to jako Star Wars, příběh o ničem, ale stejně na to všichni šli a byli jakž takž spokojeni.. V době kdy blbosti jako FF7 nebo Jurský svět vydělají takové peníze bysme se o Batmana se Supermanem fakt bát neměli a měli bychom jim přát jen to dobré.. Protože když neuspěje ani klasika, je ve světě něco špatně :-) A jen tak btw. Vámi adorovaný Winter Soldier stál 170 (plus obvyklá reklama) a vydělal 714 celosvětově. Tam ty zisky nebyly nakonec nic extra a řešil to někdo? Ne.
0 0
reagovat

Hans_Zimmer

Právě že ty diskuze z okolí jsou tak půl napůl nadšený výkřiky a "Batman bojuje se Supermanem? Už fakt nevědí coby, to je blbost, na to nejdu!" nebo "Takže oni se stejně jenom pofackujou a pak budou spolu? Aha, nuda, proč se to teda jmenuje Batman vs. Superman?"

Starší generaci "obyč lidí" to imho moc nepálí, protože jsou zaseklí u Batmana s Keatonem a víc nepotřebujou (mám na mysli ty, co by bez účasti Forda na nový Star Wars nešli). U teenagerů mám pak zase pocit, že Batman a Superman tak nějak nejsou "jejich superhrdinové". Znaj Avengers, znaj Strážce Galaxie (protože "Groot rulez!"), teď fanděj Deadpoolovi, ale tohle je do velký míry netrápí.

Samozřejmě mám nějak omezenej rozhled (jako každej), ale prostě když vedle toho vidím reakce na Deadpoola, je ten zájem o dost jinde.

Co se týče restartu komiksů, mě přijde málo těch pět let. Vždyť jsou všechny ty série udělaný naprosto moderně a do toho maj vyloženě současný Earth One. Ale pět let je v tom byznysu možná hodně, no...

Elhonzo: Takže nebudou nový originy a série od jedničky? V čem to teda spočívá? :)
345924
Právě že ty diskuze z okolí jsou tak půl napůl nadšený výkřiky a "Batman bojuje se Supermanem? Už fakt nevědí coby, to je blbost, na to nejdu!" nebo "Takže oni se stejně jenom pofackujou a pak budou spolu? Aha, nuda, proč se to teda jmenuje Batman vs. Superman?" Starší generaci "obyč lidí" to imho moc nepálí, protože jsou zaseklí u Batmana s Keatonem a víc nepotřebujou (mám na mysli ty, co by bez účasti Forda na nový Star Wars nešli). U teenagerů mám pak zase pocit, že Batman a Superman tak nějak nejsou "jejich superhrdinové". Znaj Avengers, znaj Strážce Galaxie (protože "Groot rulez!"), teď fanděj Deadpoolovi, ale tohle je do velký míry netrápí. Samozřejmě mám nějak omezenej rozhled (jako každej), ale prostě když vedle toho vidím reakce na Deadpoola, je ten zájem o dost jinde. Co se týče restartu komiksů, mě přijde málo těch pět let. Vždyť jsou všechny ty série udělaný naprosto moderně a do toho maj vyloženě současný Earth One. Ale pět let je v tom byznysu možná hodně, no... Elhonzo: Takže nebudou nový originy a série od jedničky? V čem to teda spočívá? :)
Hans_Zimmer
0 0
reagovat

KarelR

S BvS to určitě souvisí. Jen to naštěstí nebude restart jak mají ve zvyku, ale spíš relaunch. Stejně jako Marvel začal upravovat komiksy aby seděli líp k filmům, tak teď to bude dělat DC. Navíc to ještě spojí s tím že minulý rok měli fakt mizerné prodeje, takže dvě mouchy jednou ranou.
345922
S BvS to určitě souvisí. Jen to naštěstí nebude restart jak mají ve zvyku, ale spíš relaunch. Stejně jako Marvel začal upravovat komiksy aby seděli líp k filmům, tak teď to bude dělat DC. Navíc to ještě spojí s tím že minulý rok měli fakt mizerné prodeje, takže dvě mouchy jednou ranou.
KarelR
0 0
reagovat
KarelR

To je možné že se stálým čtenářům nelíbí další restart, ale ten restart je snad kvůli těm novým, aby mohli začít pěkně od začátku ne?
Hrazení reklamy je super nápad, jak říkáš. Jestli se to děje běžně, to fakt nevím

Jenom mi pořád uniká co to podle Tebe má společného s filmem BvS. Proto sem si odvážil reagovat na Tvůj příspěvek, což normálně nedělám. Tady to je politika DC Comics, ne Warner Bros.

Jenom mě ty hejty tady celkem štvou, to jestli BvS pohřbí filmy od DC bude zodpovězený až se uzavře BoxOffice a sednou si nad tím účetní spolu s šéfy DC a WB kdy hlavním kriteriem bude jestli film vydělal nebo ne a jestli jeho přijetí bylo aspoň trochu pozitivní (což nejspíš bude).

Ta celková (podle spousty lidí) rozpačitá kampaň taky ale hlavně cílí na běžné diváky a ne fandy komiksů. Většina lidí fakt neví že Batman bojoval se Supermanem a jak to dopadlo. Půjdou se podívat na to jak to dopadne, protože je to zajímá. A trailer s Doomsdayem přesně ty neznalý diváky nalákat měl a ne že pro nás fanoušky předlohy prozradil příliš mnoho. Co slyším ze svého okolí, tak ty diskuze jsou přesně v duchu, jak může Batman bojovat se Supermanem? To ho jednou ranou nezabije? Tržby půjdou přes miliardu, o tom se snad bavit nemusíme.. Jestli to bude lidem za ten film zodpovědným stačit, to je věc druhá
345920
[b]KarelR[/b] To je možné že se stálým čtenářům nelíbí další restart, ale ten restart je snad kvůli těm novým, aby mohli začít pěkně od začátku ne? Hrazení reklamy je super nápad, jak říkáš. Jestli se to děje běžně, to fakt nevím Jenom mi pořád uniká co to podle Tebe má společného s filmem BvS. Proto sem si odvážil reagovat na Tvůj příspěvek, což normálně nedělám. Tady to je politika DC Comics, ne Warner Bros. Jenom mě ty hejty tady celkem štvou, to jestli BvS pohřbí filmy od DC bude zodpovězený až se uzavře BoxOffice a sednou si nad tím účetní spolu s šéfy DC a WB kdy hlavním kriteriem bude jestli film vydělal nebo ne a jestli jeho přijetí bylo aspoň trochu pozitivní (což nejspíš bude). Ta celková (podle spousty lidí) rozpačitá kampaň taky ale hlavně cílí na běžné diváky a ne fandy komiksů. Většina lidí fakt neví že Batman bojoval se Supermanem a jak to dopadlo. Půjdou se podívat na to jak to dopadne, protože je to zajímá. A trailer s Doomsdayem přesně ty neznalý diváky nalákat měl a ne že pro nás fanoušky předlohy prozradil příliš mnoho. Co slyším ze svého okolí, tak ty diskuze jsou přesně v duchu, jak může Batman bojovat se Supermanem? To ho jednou ranou nezabije? Tržby půjdou přes miliardu, o tom se snad bavit nemusíme.. Jestli to bude lidem za ten film zodpovědným stačit, to je věc druhá
0 0
reagovat

Hans_Zimmer

A sleduješ, jak se k tomu stavěj čtenáři? Přijde jim to ok, nebo je bouřka, že se už zase restartuje? Představoval bych si to druhý, ale třeba se pletu, vždyť předtím ty série jely stovky čísel a najednou to každejch pár let překopávaj, ne?

A to hrazení reklamy je teda běžná praktika? Jako zní to samozřejmě jako super nápad, jen jsem o tom ještě nikdy neslyšel.
345916
A sleduješ, jak se k tomu stavěj čtenáři? Přijde jim to ok, nebo je bouřka, že se už zase restartuje? Představoval bych si to druhý, ale třeba se pletu, vždyť předtím ty série jely stovky čísel a najednou to každejch pár let překopávaj, ne? A to hrazení reklamy je teda běžná praktika? Jako zní to samozřejmě jako super nápad, jen jsem o tom ještě nikdy neslyšel.
Hans_Zimmer
0 0
reagovat
KarelR

Jak si z prvního článku pochopil, že to je kvůli Batman vs. Superman? Je nějaký problém že udělají další restart komiksů kvůli novým mladším čtenářům? Kdyby to bylo právě kvůli BvS tak ten restart udělají mnohem dřív, aby fanoušky co komiksy čtou o to víc do kina nalákali.

A k druhému článku: DC Comics uhradí malým prodejcům náklady spojené s reklamou k vydání nové řady komiksů. Což je leda tak parádní reklamní akce pro maloobchodníky aby jejich značku propagovali a náklady s tím spojené platil DC Comics. Což by platil i tak, ale musel by ty obchodníky všechny obejít a jejich vlastní zaměstnanci by museli kampaň uvést a obchod tak případně tematicky vybavit reklamními předměty. Tam fakt nevidím vyklepanost, ale dobře promyšlenou akci kde vlastní agendu převedu na lidi, kteří se s vlastními zákazníky denně setkávají a nejlépe ví, jak propagovat nové uvedení komiksu..

Když chceš, aby BvS neuspěl, takové konspirace můžeš vidět za každým takovým článkem..
345910
[b]KarelR[/b] Jak si z prvního článku pochopil, že to je kvůli Batman vs. Superman? Je nějaký problém že udělají další restart komiksů kvůli novým mladším čtenářům? Kdyby to bylo právě kvůli BvS tak ten restart udělají mnohem dřív, aby fanoušky co komiksy čtou o to víc do kina nalákali. A k druhému článku: DC Comics uhradí malým prodejcům náklady spojené s reklamou k vydání nové řady komiksů. Což je leda tak parádní reklamní akce pro maloobchodníky aby jejich značku propagovali a náklady s tím spojené platil DC Comics. Což by platil i tak, ale musel by ty obchodníky všechny obejít a jejich vlastní zaměstnanci by museli kampaň uvést a obchod tak případně tematicky vybavit reklamními předměty. Tam fakt nevidím vyklepanost, ale dobře promyšlenou akci kde vlastní agendu převedu na lidi, kteří se s vlastními zákazníky denně setkávají a nejlépe ví, jak propagovat nové uvedení komiksu.. Když chceš, aby BvS neuspěl, takové konspirace můžeš vidět za každým takovým článkem..
0 0
reagovat
Chápu dobře, že dělá DC kvůli Batman vs. Superman 5 let po New 52 další kompletní reboot comicsů? :D link

A tohle zdovjnásobuje pocit, že jsou z toho docela vyklepaný. link
345906
Chápu dobře, že dělá DC kvůli Batman vs. Superman 5 let po New 52 další kompletní reboot comicsů? *:D* http://www.comicbookmovie.com/comics/comics-first-dc-rebirth-details-officially-released-a131202 A tohle zdovjnásobuje pocit, že jsou z toho docela vyklepaný. http://www.bleedingcool.com/2016/02/18/dc-comics-will-reimburse-retailers-100-on-advertising-costs/
0 0
reagovat

Annatar

Jak by se to ovšem hodnotilo... Pokud by se bralo procento pozitivních recenzí nebo průměrný rating, tak bych se skoro vsadil, že to tak dopadne. :D
345888
Jak by se to ovšem hodnotilo... Pokud by se bralo procento pozitivních recenzí nebo průměrný rating, tak bych se skoro vsadil, že to tak dopadne. *:D*
Annatar
0 0
reagovat

LivingTribunal

No veď to. Je to neuveriteľné že po slabších úvodných filmoch (až na pár výnimiek) má Marvel dnes taký úspech, preto je podľa mňa trošku zbytočné debatovať o tom či neúspech BvS bude mať nejaký efekt na ďalšie DC filmy v budúcnosti. Tomu proste neverím. Určite nebude BvS horšie ako Hulk, Thor alebo Kapitán.
345876
No veď to. Je to neuveriteľné že po slabších úvodných filmoch (až na pár výnimiek) má Marvel dnes taký úspech, preto je podľa mňa trošku zbytočné debatovať o tom či neúspech BvS bude mať nejaký efekt na ďalšie DC filmy v budúcnosti. Tomu proste neverím. Určite nebude BvS horšie ako Hulk, Thor alebo Kapitán.
LivingTribunal
0 0
reagovat

Nenáviděný

Spousta lidí to tak chápe a i tak je marvelácký úspěch neuvěřitelný... Spousta lidí odsuzuje i MoS, kterému navíc nepomáhají ani ty ne-zrovna-nadšené recenze, takže jsem zvědavý, jak se jim to podaří rozjet, jejich základní kámen je totiž dost vratký. ?)
345871
Spousta lidí to tak chápe a i tak je marvelácký úspěch neuvěřitelný... Spousta lidí odsuzuje i MoS, kterému navíc nepomáhají ani ty ne-zrovna-nadšené recenze, takže jsem zvědavý, jak se jim to podaří rozjet, jejich základní kámen je totiž dost vratký. *?)*
Nenáviděný
0 0
reagovat

Humphrey

sorry no, holt mám na filmy větší nároky, než sledovat "demolice baráků za pomocí počítačových triků", to mě dost nudí, jedno v jakém filmu.... Kde se k tomu přidá režisér jako Snyder, je to o to horší.... a i filmy o superhrdinech se dají udělat mimořádně dobře, viz. třeba Nolanovo Batman..., nebo lehce zkouknutelně bez duševních traumat (viz. třeba Marvelovky)

Jasně , chápu, proč ty s většími nároky nechceš sledovat "demolice baráků za pomocí počítačových triků" s duševními traumaty u MoS, když to stejné můžeš sledovat bez duševních traumat u Marvelovek, protože tam ty mrakodrapy padají reálně. A opravdu se musíš dost nudit, když komentuješ to, co tě dost nudí, ale to je jistě těmi většími nároky. Nepotřebuji adorovat Snydera, MoS jsem viděl jednou a bohatě stačilo, na druhou stranu Watchmeny jsem viděl několikrát a osobně /já, ne my/ je považuji za komiksovou špičku/, stejně jako první dva díly Batmana od Nolana, ten třetí mě nebere, ale nemám potřebu ho dehonestovat, že jsme se nestřetli.


345863
sorry no, holt mám na filmy větší nároky, než sledovat "demolice baráků za pomocí počítačových triků", to mě dost nudí, jedno v jakém filmu.... Kde se k tomu přidá režisér jako Snyder, je to o to horší.... a i filmy o superhrdinech se dají udělat mimořádně dobře, viz. třeba Nolanovo Batman..., nebo lehce zkouknutelně bez duševních traumat (viz. třeba Marvelovky) Jasně , chápu, proč ty s většími nároky nechceš sledovat "demolice baráků za pomocí počítačových triků" s duševními traumaty u MoS, když to stejné můžeš sledovat bez duševních traumat u Marvelovek, protože tam ty mrakodrapy padají reálně. A opravdu se musíš dost nudit, když komentuješ to, co tě dost nudí, ale to je jistě těmi většími nároky. Nepotřebuji adorovat Snydera, MoS jsem viděl jednou a bohatě stačilo, na druhou stranu Watchmeny jsem viděl několikrát a osobně /já, ne my/ je považuji za komiksovou špičku/, stejně jako první dva díly Batmana od Nolana, ten třetí mě nebere, ale nemám potřebu ho dehonestovat, že jsme se nestřetli.
Humphrey
0 0
reagovat
No dobre tak s tým Ironmanom som to možno trochu prehnal, ale keď si to zoberieš po poradí tak,
Ironman- OK
Incredible Hulk- otras
Ironman 2- podľa mňa dosť slabé
Thor- nič moc úchvatné ale dá sa
Kapitán Amerika- pre mňa jedna veľká nuda
až prvý Avangers to všetko vytiahli do nebies
Inak parádne oslovenie:D:+
345859
No dobre tak s tým Ironmanom som to možno trochu prehnal, ale keď si to zoberieš po poradí tak, Ironman- OK Incredible Hulk- otras Ironman 2- podľa mňa dosť slabé Thor- nič moc úchvatné ale dá sa Kapitán Amerika- pre mňa jedna veľká nuda až prvý Avangers to všetko vytiahli do nebies Inak parádne oslovenie*:D**:+*
0 0
reagovat
Iron Man maximálně nakopl druhou komiksovou vlnu. První přišla s prvním Bladem a X-Meny. Pravý boom nastal až po prvním Spider-manovi, který dokázal, že komiksové filmy mohou vydělat obrovské prachy.
345858
Iron Man maximálně nakopl druhou komiksovou vlnu. První přišla s prvním Bladem a X-Meny. Pravý boom nastal až po prvním Spider-manovi, který dokázal, že komiksové filmy mohou vydělat obrovské prachy.
0 0
reagovat

ty, kterého Ilúvatar zavrhl

Thor a první kap byly dobré filmy, ale chápu, že se o jejich kvality dá přít. Ovšem hanit Iron mana, který otevřel dveře celé náruči komiksových filmů, je... nevím, asi velmi zvláštní. :D
345854
Thor a první kap byly dobré filmy, ale chápu, že se o jejich kvality dá přít. Ovšem hanit Iron mana, který otevřel dveře celé náruči komiksových filmů, je... nevím, asi velmi zvláštní. *:D*
ty, kterého Ilúvatar zavrhl
0 0
reagovat
Vidim jistou paralelu mezi temi scenami Supermana, obklopeneho samozvanymi privrzenci, a tady tim vasim teamImf :D
345853
Vidim jistou paralelu mezi temi scenami Supermana, obklopeneho samozvanymi privrzenci, a tady tim vasim teamImf :D
0 0
reagovat
Filias:
"Vypadá to, jak kdyby tu většina vlastnila akcie DC. Nechápu, proč by měla MZ zamlčovat potenciální problémy okolo BvS a nekriticky živit hype. Jako kdy by to byl reklamní plátek Warnerů."

právě kvůli lidem jako jsi ty to tady řešíme, ty potenciální problémy jsou úplně někde jinde než zrovna nepotvrzené informace od jednoho maníka...
345846
Filias: "Vypadá to, jak kdyby tu většina vlastnila akcie DC. Nechápu, proč by měla MZ zamlčovat potenciální problémy okolo BvS a nekriticky živit hype. Jako kdy by to byl reklamní plátek Warnerů." právě kvůli lidem jako jsi ty to tady řešíme, ty potenciální problémy jsou úplně někde jinde než zrovna nepotvrzené informace od jednoho maníka...
0 0
reagovat

LivingTribunal

Nechápem ako sa to Marvelu podarilo keď Ironman1, Thor aj Kapitán1 boli také sračky.
345843
Nechápem ako sa to Marvelu podarilo keď Ironman1, Thor aj Kapitán1 boli také sračky.
LivingTribunal
0 0
reagovat
Ano, budu psát o tom samém, ale i tak musím přispět. Komentovat takto negativně článek, který vychází z všeobecných informací, kterých je internetu plno, je při nejmenším úsměvné. Z objektivního hlediska nejsou Snyderovy filmy hodnocené nějak extra pozitivně.
Lidi tady se chtějí oprostit od marveláckého mainstreamu... to, že každý film od Snydera vypadá stejně zřejmě TeamuImf nevadí, ale nebudu si přece namlouvat, že v nich je něco víc... DCEU zatím předvedl jeden, podle mě i objektivních kritiků, průměrný film a jeho pokračování vypadá naprosto stejně.
Marvel dokázal z ničeho udělat všechno, schválně, jak si povede DC. ;)
345840
Ano, budu psát o tom samém, ale i tak musím přispět. Komentovat takto negativně článek, který vychází z všeobecných informací, kterých je internetu plno, je při nejmenším úsměvné. Z objektivního hlediska nejsou Snyderovy filmy hodnocené nějak extra pozitivně. Lidi tady se chtějí oprostit od marveláckého mainstreamu... to, že každý film od Snydera vypadá stejně zřejmě TeamuImf nevadí, ale nebudu si přece namlouvat, že v nich je něco víc... DCEU zatím předvedl jeden, podle mě i objektivních kritiků, průměrný film a jeho pokračování vypadá naprosto stejně. Marvel dokázal z ničeho udělat všechno, schválně, jak si povede DC. *;)*
0 0
reagovat
Většina lidí je na to nějakým způsobem zvědavá a uvidí to během prvního víkendu.
Akorát je tady občas ve zvyku něco zhejtovat, no.
Uvidíme jak to bude komečně, ale nejspíš to nebude tak hrozné, i když tady to musí vydělat opravdu skoro miliardu na break even.
345836
Většina lidí je na to nějakým způsobem zvědavá a uvidí to během prvního víkendu. Akorát je tady občas ve zvyku něco zhejtovat, no. Uvidíme jak to bude komečně, ale nejspíš to nebude tak hrozné, i když tady to musí vydělat opravdu skoro miliardu na break even.
0 0
reagovat
Osobně se na ten film těším a vy mi jenom berete chuť to vidět, když to tady furt shazujete. Nemám problém si přečíst nebo slyšet vaše názory, ale do háje, vždyť nemine týden, kdyby to tady zase někdo z vás do obsahu neprocpal. Pomlouvejte si něco, co jste dosud neviděli, jenom na základě nějakých domněnek, když trpíte naivní představou, že je to tak v pořádku. Ale proč to děláte furt dokola a ještě tomu věnujete samostatné články? :- Tak na to ani nechoďte, když už víte, že to bude shit a pošlte na to Rimsyho, pokud už tu recenzi nemáte napsanou..

teamIMF ať je nás víc!

+ Watchmen, MoS (i IronMan3)
- 300 (potřebuju hold děj, ikdyž to byly supr obrázky!), sovy (trochu nuda, pro děti ok), sucker punch (dobré si to pouštět po kouskách)
345835
Osobně se na ten film těším a vy mi jenom berete chuť to vidět, když to tady furt shazujete. Nemám problém si přečíst nebo slyšet vaše názory, ale do háje, vždyť nemine týden, kdyby to tady zase někdo z vás do obsahu neprocpal. Pomlouvejte si něco, co jste dosud neviděli, jenom na základě nějakých domněnek, když trpíte naivní představou, že je to tak v pořádku. Ale proč to děláte furt dokola a ještě tomu věnujete samostatné články? *:-* Tak na to ani nechoďte, když už víte, že to bude shit a pošlte na to Rimsyho, pokud už tu recenzi nemáte napsanou.. teamIMF ať je nás víc! + Watchmen, MoS (i IronMan3) - 300 (potřebuju hold děj, ikdyž to byly supr obrázky!), sovy (trochu nuda, pro děti ok), sucker punch (dobré si to pouštět po kouskách)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se