Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok v kostce 2015 - 1. část


ikona
Mr. Hlad
mz nejrok v kostcetéma
Nejlepší herci, nejbizarnější scény, nejvtipnější momenty, nejlepší bitky a spousta dalších věcí... 

Před pár týdny jsme vyhlásili nejlepší filmy roku, vysmáli jsme se těm nejhorším a teď je čas podívat se na loňský filmový rok trošku podrobněji. Kdo je podle redakce MovieZone nejlepší loňský herec? Která postava nás nejvíc uchvátila? Jakou největší bizarnost si pro nás Hollywood připravil a co nás nejvíc rozesmálo? Jako každý rok tu máme jeden celoredakční tip, ale o své favority jsme se podělili i sólo.

Redakční tip -  Odhalení Blofelda a největší výbuch v historii ve Spectre 

 

Všichni věděli, že Christoph Waltz hraje Blofelda. Přesto se Sam Mendes s tímhle "šokujícím" odhalením patlal ještě víc než J.J. Abrams s Khanem ve druhém Star Treku. Pomrkávání kočky a představení supermocné organizace, která připomíná spíš úřad práce se zhasnutými světly, ale nebyly tak podivné jako velké odhalení rodokmenu arcipadoucha samotného. Rozpaky vám ale dlouho nevydrží - pak totiž přijde největší a nejdražší výbuch filmové historie, na jeden celkem odzívaný záběr - a vy víte, že nový Bond má ještě větší problémy...  

 

Osobní tip Civala: Pohyby signálu v Hackerovi - Michael Mann byl kdysi génius, ale i když používá rád digitální kamery, zjevně je to muž analogové doby. Jinak by nezobrazoval hackování tak směšně doslovným a oldschoolovým způsobem, jako je postupné rozsvěcení černých čudlíků. Důvody, proč je Hacker k smíchu, v kostce.

Osobní tip Imfa: Libovolných deset minut z Terminator Genisys - Ano, rýpnu si ještě jednou. A vlastně ani nevím do čeho, protože je toho příliš. Obávám se, že až budoucí diváci - třeba v televizi - zapnou pátého Terminátora kdekoliv, nebudou vycházet z údivu. V druhé půli je samozřejmě bizarností mnohem víc, ale doufejme, že Genisys i s termixovaným Johnem Connorem navždy zůstane slepou uličkou, podobně jako čtvrtý Indy nebo třeba pátá Smrtonosná past.

Osobní tip KarlaR: Konec Jupiter vychází - Tohle se bohužel neobejde bez spoilerů. Jak asi víte, Mila Kunis v téhle sci-fi umývá záchody, načež zjistí, že patří mezi kosmickou elitu a vlastní kupu planet. Co se stane na konci filmu? Zlo je po zásluze potrestáno a Mila... se dobrovolně vrátí k umývání záchodů a navíc jí to teď baví? No ty p...

Osobní tip Mr. Hlada: Hugh Jackma zpívá Smells Like Teen Spirit v Panovi - Pan je hovadina. Drahá, ošklivá a nudná, ale v okamžiku, kdy se na scéně objeví Hugh Jackman, začne zpívat Nirvanu a postupně se k němu přidávají stovky otroků, byl absolutní vrchol. Takový, při kterém člověk čumí na plátno, kroutí hlavou a uvědomuje si, že mu ten film už nemůže ublížit.

Osobní tip xxmartinxx: Prachy pro Lídu - Zrovna v těchto dnech se samozřejmě připomíná kauza, na niž se zapomnělo podezřele snadno. Lída Baarová získala od státního fondu tak vysokou podporu, že se na to ani někteří jeho členové nemohli koukat a rezignovali. Šlo o velmi podivné hlasování o nezvykle vysoké sumě - navíc pro film, na jehož kvalitu by vsadil málokdo. Holt to u nás není moc těžký, když se kamarádíte se správnejma lidma.

Osobní tip Rimsyho: Sídliskový sen - V hodnocení bizarností uplynulého roku se cítím velmi kompetentní, takže to nebylo vůbec jednoduché. Nakonec Rytmus jen těsně porazil Andílka na nervy. Stylizovaný dokument o těžkém životním boji jednoho československého umělce chytl za srdíčko málokoho a většina v kině se popadala spíš za břicho. Smíchy. A když na konci ukápla slzička, bylo jasné, že ani růžový hashtagový Andílek nemá šanci.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace