Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku TOP 11 přepálených filmových rozpočtů

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

Karlos

334167
http://www.youtube.com/watch?v=Bz8SH8_Vp_4&t=8m19s
Karlos
0 0
reagovat
Palec :+ Tede... A Kong - to na druhou stranu znáte tu o tom, že když mu v 96tém Konga zařízli, pěkně se na pány z Universamu na*ral a když za ním přišli během dodělávek třetího LOTRa, pěkně a ztuha je prudil, než kývnul. Vydupal si absolutní kontrolu a tučný šek. Nevím, jak to bylo s inkriminovaným producentem, vlastně nevím, jak to u Jacksona chodí všeobecně u producentů (už kolem LOTRa bylo z producenské strany "veselo" a muselo se vydírat zkrz prodlouženou verzi trojky, kterou Jackson odmítal dělat v případě, že by neustoupili), ale jak to bylo na place Konga lze říct poměrně přesně. Protože stejně obsažný bonus materiál má i Kong a jelo se ve vyjetých kolejích LOTRa... Takže asi tak.
A mimochodem - Cameron MUSEL zkracovat Titanic... Ze čtyř na minimálně tři. Podařilo se mu to jen tak tak (194 minut výsledek).
334166
Palec *:+* Tede... A Kong - to na druhou stranu znáte tu o tom, že když mu v 96tém Konga zařízli, pěkně se na pány z Universamu na*ral a když za ním přišli během dodělávek třetího LOTRa, pěkně a ztuha je prudil, než kývnul. Vydupal si absolutní kontrolu a tučný šek. Nevím, jak to bylo s inkriminovaným producentem, vlastně nevím, jak to u Jacksona chodí všeobecně u producentů (už kolem LOTRa bylo z producenské strany "veselo" a muselo se vydírat zkrz prodlouženou verzi trojky, kterou Jackson odmítal dělat v případě, že by neustoupili), ale jak to bylo na place Konga lze říct poměrně přesně. Protože stejně obsažný bonus materiál má i Kong a jelo se ve vyjetých kolejích LOTRa... Takže asi tak. A mimochodem - Cameron MUSEL zkracovat Titanic... Ze čtyř na minimálně tři. Podařilo se mu to jen tak tak (194 minut výsledek).
0 0
reagovat
Super článek Tede. Fakt mě štveš, jelikož Tvoje články se čtou jedním dechem a člověk si ani neuvědomí kolik u nich ztratí času(myšleno co nejlepší možném smyslu):+
334165
Super článek Tede. Fakt mě štveš, jelikož Tvoje články se čtou jedním dechem a člověk si ani neuvědomí kolik u nich ztratí času(myšleno co nejlepší možném smyslu)*:+*
0 0
reagovat
Diky za pochvaly, ja zase uz klasicky podekuju Karlovi za korekuturu a stylistiku :+
334164
Diky za pochvaly, ja zase uz klasicky podekuju Karlovi za korekuturu a stylistiku *:+*
0 0
reagovat
Mě to téma v podstatě fakt nezajímá. Navíc na mě čeká Justified. . . O deset minut později jsem to dočetl, několikrát se uchechtl a mám další důkaz, že když se něco dobře napíše, tak to tu pozornost a touhu po dalších informacích udrží.

Way to go, Mr. Ted. Way to fucking go.
334163
Mě to téma v podstatě fakt nezajímá. Navíc na mě čeká Justified. . . O deset minut později jsem to dočetl, několikrát se uchechtl a mám další důkaz, že když se něco dobře napíše, tak to tu pozornost a touhu po dalších informacích udrží. Way to go, Mr. Ted. Way to fucking go.
0 0
reagovat
Já bych hrozně rád pochválil Teda za další super článek, ale...

Tuctová Mandy Moore? King Kong a castingovej fail??? :-:D

Wild Wild West je i moje velký guilty pleasure.
334161
Já bych hrozně rád pochválil Teda za další super článek, ale... Tuctová Mandy Moore? King Kong a castingovej fail??? *:-**:D* Wild Wild West je i moje velký guilty pleasure.
0 0
reagovat

KarelR

podľa csfd kOCOUR :D
334160
podľa csfd kOCOUR *:D*
KarelR
0 0
reagovat
massive: Ben Hura z roku 1925 jsem fakt neviděl. Kdo jo? :D

WalkingDude: Dokud děláme místo dvanácti stránek čtyři, jsme na sebe docela pyšný :)

RainMakeR: Nemusí to bejt kachna. Respektive každej film 250 rozpočet + 250 reklama není zas taková sci-fi. Ty filmy třeba minimálně 800 dohromady určitě stát budou.
334159
massive: Ben Hura z roku 1925 jsem fakt neviděl. Kdo jo? *:D* WalkingDude: Dokud děláme místo dvanácti stránek čtyři, jsme na sebe docela pyšný *:)* RainMakeR: Nemusí to bejt kachna. Respektive každej film 250 rozpočet + 250 reklama není zas taková sci-fi. Ty filmy třeba minimálně 800 dohromady určitě stát budou.
0 0
reagovat
moc pěknej článek, skvěle se to četlo. a jsem rad že se vynechal Vodní svět :-)
imo ten snad vždy figuruje v podobných článcích a je nejvíc provařenej.

btw ten miliardovej rozpočet na Avengers 3 a 4 je asi kachna co ? 8)
ale když se to máš natáčet společně, tak by to mohlo mít cca 400 mega + 100-200 do reklamy.
334157
moc pěknej článek, skvěle se to četlo. a jsem rad že se vynechal Vodní svět :-) imo ten snad vždy figuruje v podobných článcích a je nejvíc provařenej. btw ten miliardovej rozpočet na Avengers 3 a 4 je asi kachna co ? *8)* ale když se to máš natáčet společně, tak by to mohlo mít cca 400 mega + 100-200 do reklamy.
0 0
reagovat
Super článek :) diky moc za něj ;)
334156
Super článek :) diky moc za něj ;)
0 0
reagovat

TedGeorge

Skvely clanok. Mam rad taketo zakulisnejsie zalezitosti. Raz za cas. Rozpocty, pribehy z natacania, ci pozitivne ci negativne a velmi lahko sa to cita (ucim sa na skusku ORL, takze mozno preto, ze sa mi nechce citat ucho, mi toto citanie ulahodilo)
btw Wild Wild West mam ja rad ako sobotny ci nedelny poobedny film medzi Premier League. Mne to nepride ako katastrofa a ide z toho feeling-good weekend. :)
334155
Skvely clanok. Mam rad taketo zakulisnejsie zalezitosti. Raz za cas. Rozpocty, pribehy z natacania, ci pozitivne ci negativne a velmi lahko sa to cita (ucim sa na skusku ORL, takze mozno preto, ze sa mi nechce citat ucho, mi toto citanie ulahodilo) btw Wild Wild West mam ja rad ako sobotny ci nedelny poobedny film medzi Premier League. Mne to nepride ako katastrofa a ide z toho feeling-good weekend. :)
TedGeorge
0 0
reagovat
tiež by som si toho camerona prečítal. a článok super. trochu mi tam chýbalo Devil´s own
334153
tiež by som si toho camerona prečítal. a článok super. trochu mi tam chýbalo Devil´s own
0 0
reagovat
Normalne bych asi napsal jak strasne me tyhle klikaci clanky na vic stranek se*ou, jako by nesla jedna delsi stranka. But wait. To psal sam TedGorge, nejlepsi to pisatel MZ, tudiz... DALSI SKVELEJ CLANEK! Dikec.

Jinak bych si klidne ten velky text o Titaniku dal. Cameron od Teda. To bude kickass material..

Dobra prace!
334152
Normalne bych asi napsal jak strasne me tyhle klikaci clanky na vic stranek se*ou, jako by nesla jedna delsi stranka. But wait. To psal sam TedGorge, nejlepsi to pisatel MZ, tudiz... DALSI SKVELEJ CLANEK! Dikec. Jinak bych si klidne ten velky text o Titaniku dal. Cameron od Teda. To bude kickass material.. Dobra prace!
0 0
reagovat

massive

KarelR určite videl 11 oscarový remake Ben Hura z roku 1959 ;)
334150
KarelR určite videl 11 oscarový remake Ben Hura z roku 1959 *;)*
massive
0 0
reagovat

Fuj!

Tak Karel neviděl Ben Hura? :o
No nechci nikoho urazit a tak použiji legendární slova Douga Badmana, alias Horáce, alias Hogo-fogo: "Fuj!" "Ano, fuj!!" ;)
Jinak dobrý. :))
334149
Tak Karel neviděl Ben Hura? *:o* No nechci nikoho urazit a tak použiji legendární slova Douga Badmana, alias Horáce, alias Hogo-fogo: "Fuj!" "Ano, fuj!!" *;)* Jinak dobrý. *:))*
Fuj!
0 0
reagovat
Wild Wild West mi nepřišel nějak extra špatný. Oproti zmiňovaným Pirátům to byl dokonce skvost.
334148
Wild Wild West mi nepřišel nějak extra špatný. Oproti zmiňovaným Pirátům to byl dokonce skvost.
0 0
reagovat

:-)

Super článek!!! Jen tak dál chlapče.
334147
Super článek!!! Jen tak dál chlapče.
:-)
0 0
reagovat
Wild Wild West je ulet, ale spominam na neho viacmenej pozitivne. MIB mam az na druhy diel rad :)
334146
Wild Wild West je ulet, ale spominam na neho viacmenej pozitivne. MIB mam az na druhy diel rad *:)*
0 0
reagovat

Podivné Vlny podivna

už dávno vyplulo na povrch, že na Vlnách podivna stálo skoro 380 milionů, na papíře 410. :)
link
334145
už dávno vyplulo na povrch, že na Vlnách podivna stálo skoro 380 milionů, na papíře 410. *:)* http://www.forbes.com/sites/csylt/2014/07/22/fourth-pirates-of-the-caribbean-is-most-expensive-movie-ever-with-costs-of-410-million/
Podivné Vlny podivna
0 0
reagovat
Kvalitka. :+ Jenom skoda, ze ses vic nerozepsal o tech jednotlivych pribezich.
Proc si tam nedal World War Z? (Klasicke nekdo musi z kola ven?)
334143
Kvalitka. *:+* Jenom skoda, ze ses vic nerozepsal o tech jednotlivych pribezich. Proc si tam nedal World War Z? (Klasicke nekdo musi z kola ven?)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se