Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku TOP 11: Největší hollywoodské hvězdy současnosti

příspěvky 61 - 75 Napsat příspěvek
A :- za to, že jsem chtěl napsat pro TVzone článek o nejlépe placených hercích na seriálovém poli v současnosti a teď s tím musím minimálně půl roku počkat ;D díky.
325328
A *:-* za to, že jsem chtěl napsat pro TVzone článek o nejlépe placených hercích na seriálovém poli v současnosti a teď s tím musím minimálně půl roku počkat ;D díky.
0 -1
reagovat
Dát Pratta na první místo, to chtělo koule. Ještě, že se v názvu píše "současnosti", protože pořád může přijít jeden, dva špatné filmy a jeho super-aura opadne. Ačkoliv, já ho totálně žeru, takže se snad nic takového nestane. :) tím pádem tedy souhlas.

Na druhém místě ale zoufale chybí McConaughey. Robert Downy Jr. totálně vyhořel v Soudci... zase takovou star power nemá. A momentálně, kdy jsou na vzestupu úplně jiné herci, bych si troufl říct, že by byl rád, kdyby se vůbec vešel na to 11. místo. Na druhé straně Matthew loni dostal Oscara, veze se na vlně úspěchu Dallasu, TD a Interstellaru a imho v současnosti ho poráží jedině ten Pratt. Třetí pak DiCaprio, protože DiCaprio.

Jinak, nestárnoucí Sandra? Have you even seen her recently? :o Vin Diesel taky vydělává jenom v jedné sérii... jediná klika, že je to "jeho" série. Víceméně. Tom souhlas. Denzel souhlas. Totem souhlas. Takže akorát Diesel ven, Pitt in a měl bys to celé správně :D ale jinak :+ za dobrou práci.
325327
Dát Pratta na první místo, to chtělo koule. Ještě, že se v názvu píše "současnosti", protože pořád může přijít jeden, dva špatné filmy a jeho super-aura opadne. Ačkoliv, já ho totálně žeru, takže se snad nic takového nestane. *:)* tím pádem tedy souhlas. Na druhém místě ale zoufale chybí McConaughey. Robert Downy Jr. totálně vyhořel v Soudci... zase takovou star power nemá. A momentálně, kdy jsou na vzestupu úplně jiné herci, bych si troufl říct, že by byl rád, kdyby se vůbec vešel na to 11. místo. Na druhé straně Matthew loni dostal Oscara, veze se na vlně úspěchu Dallasu, TD a Interstellaru a imho v současnosti ho poráží jedině ten Pratt. Třetí pak DiCaprio, protože DiCaprio. Jinak, nestárnoucí Sandra? Have you even seen her recently? *:o* Vin Diesel taky vydělává jenom v jedné sérii... jediná klika, že je to "jeho" série. Víceméně. Tom souhlas. Denzel souhlas. Totem souhlas. Takže akorát Diesel ven, Pitt in a měl bys to celé správně *:D* ale jinak *:+* za dobrou práci.
0 -1
reagovat
TedGeorge: tak dlouhosáhlé teorie bys jistě rozvinout mohl, načež by taky klidně někdo mohl rozvinout dlouhosáhlé teorie o tom, kolik lidí by zajímal Downey bez robotického obleku, Pratt bez dinosaurů atp. případně by se taky někdo mohl zamyslet nad kolosální starpower Tatuma, která naplno zazářila v případě Jupiter Ascending.. 8)
325326
TedGeorge: tak dlouhosáhlé teorie bys jistě rozvinout mohl, načež by taky klidně někdo mohl rozvinout dlouhosáhlé teorie o tom, kolik lidí by zajímal Downey bez robotického obleku, Pratt bez dinosaurů atp. případně by se taky někdo mohl zamyslet nad kolosální starpower Tatuma, která naplno zazářila v případě Jupiter Ascending.. *8)*
0 0
reagovat
nech už sa kurva začne točiť jones
325325
nech už sa kurva začne točiť jones
0 -1
reagovat
Hardy je komerčně bohužel špatnej, ani do top 50 by se objektivně nevešel. :-
325323
Hardy je komerčně bohužel špatnej, ani do top 50 by se objektivně nevešel. *:-*
0 0
reagovat
Co se Rocka týče, tak bych tu mohl rozvinout dlouhosáhlé teorie o tom, že kromě Fast and Furious a tak trochu náhodného úspěchu San Andreas vlastně nic moc neukázal (Hercules propadl, Pain and Gain taky).

Ale nebudu vám lhát, při psaní článku sem na něj prostě zapomněl a nechtělo se mi pak vyhazovat už komplet napsanýho Washingtona... ;):D

Co se Toma Hardyho týče, tak řekněmě dvanácté místo, shitstormu na facebooku nerozumím. (vážně top 5 :o ?)
325321
Co se Rocka týče, tak bych tu mohl rozvinout dlouhosáhlé teorie o tom, že kromě Fast and Furious a tak trochu náhodného úspěchu San Andreas vlastně nic moc neukázal (Hercules propadl, Pain and Gain taky). Ale nebudu vám lhát, při psaní článku sem na něj prostě zapomněl a nechtělo se mi pak vyhazovat už komplet napsanýho Washingtona... *;)**:D* Co se Toma Hardyho týče, tak řekněmě dvanácté místo, shitstormu na facebooku nerozumím. (vážně top 5 *:o* ?)
0 0
reagovat
verím tomu, že za 4-5 rokov sa na tom prvom mieste budeme všetci strašne smiať. alebo nie :)
325320
verím tomu, že za 4-5 rokov sa na tom prvom mieste budeme všetci strašne smiať. alebo nie *:)*
0 0
reagovat
Ach jo, když mně třeba například je Pratt naprosto ukradený :D U Lawrence je to na střídačku něco mezi "afektovaná celebrita" a "modrá jí sluší". Lea bych šoupla okamžitě na první místo a ještě bych tam někam procpala Matthewa Mcconaugheyho, ale tady se asi seriálové úspěchy nepřičítají k dobru. Ale i díky Interstellar, je to momentálně ten typ, díky kterému bych šla do kina na film, kde by celou stopáž seděl na židli v prázdné místnosti a vybíral si nůžkama špínu z pod nehtů.
325319
Ach jo, když mně třeba například je Pratt naprosto ukradený *:D* U Lawrence je to na střídačku něco mezi "afektovaná celebrita" a "modrá jí sluší". Lea bych šoupla okamžitě na první místo a ještě bych tam někam procpala Matthewa Mcconaugheyho, ale tady se asi seriálové úspěchy nepřičítají k dobru. Ale i díky Interstellar, je to momentálně ten typ, díky kterému bych šla do kina na film, kde by celou stopáž seděl na židli v prázdné místnosti a vybíral si nůžkama špínu z pod nehtů.
0 0
reagovat
Ted choď už pracovať konečne :D
325318
Ted choď už pracovať konečne :D
0 0
reagovat
PrattZone strikes again.. dejme tomu.. ale kde je sakra Rock? :o
325317
PrattZone strikes again.. dejme tomu.. ale kde je sakra Rock? *:o*
0 0
reagovat
je tam leonardo takže :+
325316
je tam leonardo takže *:+*
0 0
reagovat
zmazal som to lebo mi doslo ze som napisal somarinu, sorry
325313
zmazal som to lebo mi doslo ze som napisal somarinu, sorry
0 0
reagovat
325315
http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20131201032127/deadliestfiction/images/thumb/0/01/And_so_it_begins....jpg/500px-And_so_it_begins....jpg
0 0
reagovat
Z Pratta se tu lidi po*erou, už to vidim :D
325312
Z Pratta se tu lidi po*erou, už to vidim *:D*
0 0
reagovat
Nevím, ale Denzela a Tatuma bych tam asi nedal... Ale jako určit Top11 není snadné. Rock, Wahlberg a Affleck by také mohli nárokovat.
325309
Nevím, ale Denzela a Tatuma bych tam asi nedal... Ale jako určit Top11 není snadné. Rock, Wahlberg a Affleck by také mohli nárokovat.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se