Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku TOP 11: Největší hollywoodské hvězdy současnosti

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Ted
Třeba. Prostě mi přijde, že je globálně pořád větší hvězda, než polovina tohohle seznamu.

link
325398
[b]Ted[/b] Třeba. Prostě mi přijde, že je globálně pořád větší hvězda, než polovina tohohle seznamu. http://ak-hdl.buzzfed.com/static/enhanced/webdr01/2012/11/12/13/enhanced-buzz-6924-1352746755-3.jpg
0 0
reagovat
Dalsi peknej clanek. Taky mam vyhrady k vyberu, ale nic to neubira na ctivosti. Palec nahoru, Tede
325396
Dalsi peknej clanek. Taky mam vyhrady k vyberu, ale nic to neubira na ctivosti. Palec nahoru, Tede
0 0
reagovat

Memphis

C´mon, trochu nefér závěr...

McConaughey v současnosti natočil Insterstellar. To je z blokbusterů všechno. A v budoucnu tam taky nemá filmy, který budou vydělávat stovky milionů dolarů. Porovnej to s ostatními v žebříčku a řekni mi, koho by si teda nahradil. Tu Sandru?
325395
C´mon, trochu nefér závěr... McConaughey v současnosti natočil Insterstellar. To je z blokbusterů všechno. A v budoucnu tam taky nemá filmy, který budou vydělávat stovky milionů dolarů. Porovnej to s ostatními v žebříčku a řekni mi, koho by si teda nahradil. Tu Sandru?
Memphis
0 0
reagovat

Ted

Tak teď už si úplně odporuješ... Ale radši se v tom přestanu šťourat, když teď můžeš rozdávát ty banány.
325394
Tak teď už si úplně odporuješ... Ale radši se v tom přestanu šťourat, když teď můžeš rozdávát ty banány.
Ted
0 0
reagovat

Memphis

Však je to jasný... Už na začátku článku píšu, že je to zase "hlavně o prachách".

Matthew zažil McConaughedon, díky kterýmu se stal jedním z nejlepších, ne-li v současnosti nejlepších Hollywoodskejch herců. Je to hvězda, ale komerční potenciál na top 11 prostě nebyl. Stejně jako u Hardyho. Ano, chyba je částečně u mě, protože sem nevymyslel vhodnější název článku a mohl sem to na úplném začátku líp upřesnit, ale co už... Přežijete to :)
325392
Však je to jasný... Už na začátku článku píšu, že je to zase "hlavně o prachách". Matthew zažil McConaughedon, díky kterýmu se stal jedním z nejlepších, ne-li v současnosti nejlepších Hollywoodskejch herců. Je to hvězda, ale komerční potenciál na top 11 prostě nebyl. Stejně jako u Hardyho. Ano, chyba je částečně u mě, protože sem nevymyslel vhodnější název článku a mohl sem to na úplném začátku líp upřesnit, ale co už... Přežijete to :)
Memphis
0 0
reagovat

Ted

Myslel jsem proč tam McConaghey podle tebe nepatří.
325390
Myslel jsem proč tam McConaghey podle tebe nepatří.
Ted
0 0
reagovat
Mě trochu zaráží, že ještě nezaznělo jméno Fassbendera a to jak v souvislosti s oblibou, tak s žádaností ze strany studií. Nehledě na to, že si musel trhnout zkrz X-meny a Řetězy taky balík...
Názor na Pratta sem si nepoupravil ani po tomhle článku. Že bude teď žádaný nepochybuju, on asi i je, ale nakolik je to fakt jeho zásluhou je pořád diskutabilní...
325383
Mě trochu zaráží, že ještě nezaznělo jméno [b]Fassbendera[/b] a to jak v souvislosti s oblibou, tak s žádaností ze strany studií. Nehledě na to, že si musel trhnout zkrz X-meny a Řetězy taky balík... Názor na Pratta sem si nepoupravil ani po tomhle článku. Že bude teď žádaný nepochybuju, on asi i je, ale nakolik je to fakt jeho zásluhou je pořád diskutabilní...
0 0
reagovat
Alright, alright, alrigh... :D
325382
Alright, alright, alrigh... *:D*
0 0
reagovat
Za chvíli, až bude pře-Prattováno, tak bublina splaskne - snažím se nebýt hater. Přece jen, třeba Harrison Ford měl větší herecký rejstřík. Pratt je prostě milý frajírek, ale víc jsem od něj ani v seriálech neviděl a při představě vážného zadumaného Pratta mám pocit, že tomu ani neuvěřím.
325378
Za chvíli, až bude pře-Prattováno, tak bublina splaskne - snažím se nebýt hater. Přece jen, třeba Harrison Ford měl větší herecký rejstřík. Pratt je prostě milý frajírek, ale víc jsem od něj ani v seriálech neviděl a při představě vážného zadumaného Pratta mám pocit, že tomu ani neuvěřím.
0 0
reagovat

Memphis

Hele plus mínus je to kolaborace všech těch věcí zmíněných v tvojí vlastní elaboraci s tím, že název děvkaří a schválně mate kvůli čtenosti. Momentum byly posilněné, proto Chrise vyhnalo na první místo.

U toho Kita sem si to myslel, Vajnštajne.
325376
Hele plus mínus je to kolaborace všech těch věcí zmíněných v tvojí vlastní elaboraci s tím, že název děvkaří a schválně mate kvůli čtenosti. Momentum byly posilněné, proto Chrise vyhnalo na první místo. U toho Kita sem si to myslel, Vajnštajne.
Memphis
0 0
reagovat

Ted

Elaboruj, prosím.

Tvůj žebříček je v pohodě, a v podstatě se s ním nedá nesouhlasit. Problém je, že nemáš jasně určený kritéria. Kdybys měl v podtitulku "herci, kteří letos mají největší momentum", těžko by s ním někdo měl problém. Kromě Sandry, samozřejmě.

Kdo je dneska nejžádanější by šlo zcela jednoduše a jednoznačně určit, kdybysme věděli, jaký všechny nabídky herci dostávaj a za jaký honoráře. Jenže do toho nevidíme. Víme jen, ve kterých filmech nakonec skončí a z různých spekulací jejich platy.

Pratt je momentálně extrémně žhavý zboží a já mu to upřímně přeju. Ale nemyslim si, že by jeho agenti museli denně přehrabovat větší stohy scénářů než ty Mattovi, Leovi apod. Jinak podle týhle logiky by před ním musela skončit i Jen, se svýma dvaceti melounama za Passengers.

Můj žebříček byl míněnej zcela vážně. Kit byl jenom moje analogie "kouřící" scény z Willa Huntinga. Gratuluju, prošel si. :D
325374
Elaboruj, prosím. Tvůj žebříček je v pohodě, a v podstatě se s ním nedá nesouhlasit. Problém je, že nemáš jasně určený kritéria. Kdybys měl v podtitulku "herci, kteří letos mají největší momentum", těžko by s ním někdo měl problém. Kromě Sandry, samozřejmě. Kdo je dneska nejžádanější by šlo zcela jednoduše a jednoznačně určit, kdybysme věděli, jaký všechny nabídky herci dostávaj a za jaký honoráře. Jenže do toho nevidíme. Víme jen, ve kterých filmech nakonec skončí a z různých spekulací jejich platy. Pratt je momentálně extrémně žhavý zboží a já mu to upřímně přeju. Ale nemyslim si, že by jeho agenti museli denně přehrabovat větší stohy scénářů než ty Mattovi, Leovi apod. Jinak podle týhle logiky by před ním musela skončit i Jen, se svýma dvaceti melounama za Passengers. Můj žebříček byl míněnej zcela vážně. Kit byl jenom moje analogie "kouřící" scény z Willa Huntinga. Gratuluju, prošel si. *:D*
Ted
0 0
reagovat

Ted

325370
[link="https://p.gr-assets.com/540x540/fit/hostedimages/1380222758/630174.gif"]Say what you will, but it's...[/link]
Ted
0 0
reagovat

do_Od

Ne, Matthew tam proste nepatri.
325367
Ne, Matthew tam proste nepatri.
do_Od
0 0
reagovat

Ted

Minulej rok není současnost? Protože pakliže to má být pouze 2015, tak by mě zajímalo, co tam dělá ta Sandra Bullock.

Anebo prostě přiznej, že jsi na Matthewa zapomněl stejně jako na Rocka a už se ti nechtělo mazat napsanýho Denzela s Cruisem ;)
325366
Minulej rok není současnost? Protože pakliže to má být pouze 2015, tak by mě zajímalo, co tam dělá ta Sandra Bullock. Anebo prostě přiznej, že jsi na Matthewa zapomněl stejně jako na Rocka a už se ti nechtělo mazat napsanýho Denzela s Cruisem *;)*
Ted
0 0
reagovat
Roburův žebříček se mi hodně líbí. Jen Brada Pitta bych posunul o dost níž. DiCaprio a Tom Cruise je zárukou dobrého filmu. Ať je téměř o čemkoliv. Pratt sice taky nehrál ve špatném filmu, ani to není špatný herec, ale zatím to je spíše díky kvalitním tématům a režisérům.
325365
[b]Robur[/b]ův žebříček se mi hodně líbí. Jen Brada Pitta bych posunul o dost níž. DiCaprio a Tom Cruise je zárukou dobrého filmu. Ať je téměř o čemkoliv. Pratt sice taky nehrál ve špatném filmu, ani to není špatný herec, ale zatím to je spíše díky kvalitním tématům a režisérům.
0 0
reagovat

Top 10

1. Denzel Washington - za posledních 12 let každej jeho většinou eRkovej film otevřel aspon za 20 mega. Globálně to sice neni taková hvězda, ale je stabilně ziskovej a Equalizer i Sedm statečných nejspíš půjdou přes 100 a 150 míčů v USA.
2. Leonardo DiCaprio - v poslední době je neskutečně oblíbenej i mezi mladou generací a celkově je považovanej za záruku kvality - jeho filmy jsou v rámci možností drsný, kontroverzní a originální, ale skoro vždy si tu svou stovku urvou taky. Dicaprio navíc slušně táhne i mimo Ameriku, což je taky plus.
3. Tom Cruise - jeho nevýhodou je že jeho poslední filmy byly dost drahý, výhodou naopak fakt že v tomhle případě chodili diváci do kina předevšim opravdu kvuli němu, takže at se objeví v čemkoliv (i v normálně působící látce natočený za 50 mil.), těch 70-80 doma a 200-250 celosvětově pravděpodobně padne. Navíc M:I 5 si pro 800 celosvětově půjde taky určitě.
4. Robert Downey Jr. - aura kolem Iron Mana ho ještě chvíli podrží a pořádně mu vydělá, ale jinak to takovej tahoun neni. Sherlock překvapil, ale dvojka už spíš zklamala, od Na doraz se taky čekalo víc a Soudce též nic moc. Vsadim se že až skončí s Marvelem, půjde to strmě dolů.
5. Sandra Bullock - Dvě dramata se silnou ženskou hlavní hrdinkou, co v USA vydělaly přes 250, dvě komedie s tržbama přes 150 a Oscar. Poslední roky to Sandra vychytala neskutečně a přitom ještě někdy v roce 2007 - 2008 sem jí považoval za komerčně absolutně nevýraznou.
6. Channing Tatum - tři 100milionový filmy utáhnutý hlavně na vlastních bedrech během jednoho roku, k tomu 22 Jump Street a kritikou ceněné Side Effect a Foxcatcher. Pár neuspěchu tam v poslední době taky je, ale vsadim se že kdyby ted proti sobě šli do kin Magic Mike 2 nebo nějaká romance s Channigem vs komedie s Prattem nebo rom-com s Cooperem, vyhrál by Tatum.
7. Melissa McCarthy - všechny její komedie vydělávaj slušně nebo skvěle. Navíc Špión klesá pomalu, takže 100 taky padne a trochu na ní upozorní ve zbytku světa.
8. Kevin Hart - tady se pohybujeme pouze v Americe, každopádně angažmá Harta zajistí většinou docela levným komediím opening aspon 30 a někdy i s trochou štěstí pěknou stovečku celkově. Jeho filmy nejsou trvalky, ale vydělávaj slušně a to hlavně díky němu.
9. Angelina Jolie a Brad Pitt - mediální hvězdy a komerčně spolehliví tahouni letních blockbusterů (Maleficent, Světová válka Z) i umělecky ambicioznějších látek (Unbroken, Fury).
10. Mark Wahlberg - neni vyloženě komerční tahoun, ale občas má štěstí že velké megahity (Ted, Transformers) a je docela spolehlivej v chlapskejch látkách (Lone Survivor, Contraband).

Johansson s Lucy zabodovala hodně slušně, ale do budoucna u ní komerční potenciál moc nevidim. Chris Pratt a Jennifer Lawrence ještě nepředvedli žádnej sólovej uspěch, tak uvidime jak dopadnou
Passengers a Bradley Cooper ve vhodný látce vydělá (American Sniper), ale Aloha ukázalo, že tak žhavý to s nim taky nebude.
325364
1. Denzel Washington - za posledních 12 let každej jeho většinou eRkovej film otevřel aspon za 20 mega. Globálně to sice neni taková hvězda, ale je stabilně ziskovej a Equalizer i Sedm statečných nejspíš půjdou přes 100 a 150 míčů v USA. 2. Leonardo DiCaprio - v poslední době je neskutečně oblíbenej i mezi mladou generací a celkově je považovanej za záruku kvality - jeho filmy jsou v rámci možností drsný, kontroverzní a originální, ale skoro vždy si tu svou stovku urvou taky. Dicaprio navíc slušně táhne i mimo Ameriku, což je taky plus. 3. Tom Cruise - jeho nevýhodou je že jeho poslední filmy byly dost drahý, výhodou naopak fakt že v tomhle případě chodili diváci do kina předevšim opravdu kvuli němu, takže at se objeví v čemkoliv (i v normálně působící látce natočený za 50 mil.), těch 70-80 doma a 200-250 celosvětově pravděpodobně padne. Navíc M:I 5 si pro 800 celosvětově půjde taky určitě. 4. Robert Downey Jr. - aura kolem Iron Mana ho ještě chvíli podrží a pořádně mu vydělá, ale jinak to takovej tahoun neni. Sherlock překvapil, ale dvojka už spíš zklamala, od Na doraz se taky čekalo víc a Soudce též nic moc. Vsadim se že až skončí s Marvelem, půjde to strmě dolů. 5. Sandra Bullock - Dvě dramata se silnou ženskou hlavní hrdinkou, co v USA vydělaly přes 250, dvě komedie s tržbama přes 150 a Oscar. Poslední roky to Sandra vychytala neskutečně a přitom ještě někdy v roce 2007 - 2008 sem jí považoval za komerčně absolutně nevýraznou. 6. Channing Tatum - tři 100milionový filmy utáhnutý hlavně na vlastních bedrech během jednoho roku, k tomu 22 Jump Street a kritikou ceněné Side Effect a Foxcatcher. Pár neuspěchu tam v poslední době taky je, ale vsadim se že kdyby ted proti sobě šli do kin Magic Mike 2 nebo nějaká romance s Channigem vs komedie s Prattem nebo rom-com s Cooperem, vyhrál by Tatum. 7. Melissa McCarthy - všechny její komedie vydělávaj slušně nebo skvěle. Navíc Špión klesá pomalu, takže 100 taky padne a trochu na ní upozorní ve zbytku světa. 8. Kevin Hart - tady se pohybujeme pouze v Americe, každopádně angažmá Harta zajistí většinou docela levným komediím opening aspon 30 a někdy i s trochou štěstí pěknou stovečku celkově. Jeho filmy nejsou trvalky, ale vydělávaj slušně a to hlavně díky němu. 9. Angelina Jolie a Brad Pitt - mediální hvězdy a komerčně spolehliví tahouni letních blockbusterů (Maleficent, Světová válka Z) i umělecky ambicioznějších látek (Unbroken, Fury). 10. Mark Wahlberg - neni vyloženě komerční tahoun, ale občas má štěstí že velké megahity (Ted, Transformers) a je docela spolehlivej v chlapskejch látkách (Lone Survivor, Contraband). Johansson s Lucy zabodovala hodně slušně, ale do budoucna u ní komerční potenciál moc nevidim. Chris Pratt a Jennifer Lawrence ještě nepředvedli žádnej sólovej uspěch, tak uvidime jak dopadnou Passengers a Bradley Cooper ve vhodný látce vydělá (American Sniper), ale Aloha ukázalo, že tak žhavý to s nim taky nebude.
Top 10
0 0
reagovat
Podtitulek Které hvězdy jsou momentálně nejžádanější? by měl napovědět, proč Ted sestavil žebříček tak, jak ho sestavil.
Za mě:
1. Leonardo DiCaprio
2. Tom Cruise
3. Brad Pitt
4. Chris Pratt
5. Robert Downey Jr.
6. Angelina Jolie
7. Jennifer Lawrence
8. Hugh Jackman
9. Scarlett Johansson
10. Channing Tatum
11. Denzel Washington
325357
Podtitulek [b]Které hvězdy jsou momentálně nejžádanější?[/b] by měl napovědět, proč Ted sestavil žebříček tak, jak ho sestavil. Za mě: 1. Leonardo DiCaprio 2. Tom Cruise 3. Brad Pitt 4. Chris Pratt 5. Robert Downey Jr. 6. Angelina Jolie 7. Jennifer Lawrence 8. Hugh Jackman 9. Scarlett Johansson 10. Channing Tatum 11. Denzel Washington
0 0
reagovat
on-line

Nehledě na to, že třeba McConaughey je pořád větší hvězda, větší sympaťák a mnohem lepší herec. Pratt je jen takové mládě, co se svezlo v jedné hloupoučké marvelovce, měl štěstí na obsazení v JP, nic víc... až následující filmy ukáží, zatím k němu nějaké větší sympatie nemám a za hvězdu ho určitě nepovažuju, to ani náhodou.

Než jsem to napsal, Memphis vyjmenoval x zajímavějších jmen a třeba ta Johanson, to je možná tak nějaký Karlův pubertální výstřik, ale ne hvězda :)

Ptratt je zatím něco jako Chris Pine po Star Treku. Moc bych se divil, kdyby si tu laťku udržel a stala se z něj skutečná osobnost.
325359
on-line Nehledě na to, že třeba McConaughey je pořád větší hvězda, větší sympaťák a mnohem lepší herec. Pratt je jen takové mládě, co se svezlo v jedné hloupoučké marvelovce, měl štěstí na obsazení v JP, nic víc... až následující filmy ukáží, zatím k němu nějaké větší sympatie nemám a za hvězdu ho určitě nepovažuju, to ani náhodou. Než jsem to napsal, Memphis vyjmenoval x zajímavějších jmen a třeba ta Johanson, to je možná tak nějaký Karlův pubertální výstřik, ale ne hvězda :) Ptratt je zatím něco jako Chris Pine po Star Treku. Moc bych se divil, kdyby si tu laťku udržel a stala se z něj skutečná osobnost.
0 0
reagovat

Memphis

A napíšeš pak i nějakej vážně míněnej žebříček, ve kterém nebude Kit Harrington? :DJinak díky prvnímu člověku, co si přečetl apendix a okázale se na to nevy__al... :D:+

Jinak vidím jako největší problém neštastný název článku. Kdybych to pojmenoval správně, tak by tu nikdo nevytahoval Matthewa s Hardym...
325358
A napíšeš pak i nějakej vážně míněnej žebříček, ve kterém nebude Kit Harrington? *:D*Jinak díky prvnímu člověku, co si přečetl apendix a okázale se na to nevy__al... *:D**:+* Jinak vidím jako největší problém neštastný název článku. Kdybych to pojmenoval správně, tak by tu nikdo nevytahoval Matthewa s Hardym...
Memphis
0 0
reagovat
Moje topka:

1. Pitt - bez něj by zombie daly sotva půlku, průměrný Fury taky táhnul on.
2. Leo - vlastně nevim, proč jsem ho nedal na první místo. Asi protože se mi zdá, že Brad ty bulvární titulky plní přecejenom častějc.
3. Matthew - minulej rok mu patřil Hollywood, ani továrna na sny nezapomíná tak rychle jako Ted. Je jen otázka času, kdy se upíše dalšímu velkýmu filmu, Nolanovi nebo Martymu.
4. Downey - navzdory těm neskutečným honorářům stejně nedokáže otevřít filmy mimo série založený na známých značkách.
5. Denzel - Denzel je prostě jistota. Na jeho podání Chrise, jednoho z největších borců všech dob, se těším, ale ten Fuqua, ten Fuqua... Potenciál westernu v Asii nedokážu odhadnout.
6. Scarlett - Lucy, wtf.
7. Angelina - skoro osmisetmilionový Maleficent anyone?
8. Dwayne - až on na set FnF přitáh steroidy, na kterých tahle série momentálně jede.
9. Vin Vznětový Motor - Riddick živoří, Hannibal je hudba daleký budoucnosti, tady vidím jen ten strom a další dekádu s Rychle a zběsile.
10. Tom - he's getting back up there, jsem v týmu miliarda.
11. Kit Harrington - 7 dní v pekle bude lámat všechny možný rekordy, uvidíte.

12. Pratt - snad přitáhne víc lidí k Parks & Rec.

Čestný zmínky: Gosling, Clooney, Damon, Affleck, JLaw, Sandra, Melissa, Channing, Bradley
325354
[b]Moje topka[/b]: 1. Pitt - bez něj by zombie daly sotva půlku, průměrný Fury taky táhnul on. 2. Leo - vlastně nevim, proč jsem ho nedal na první místo. Asi protože se mi zdá, že Brad ty bulvární titulky plní přecejenom častějc. 3. Matthew - minulej rok mu patřil Hollywood, ani továrna na sny nezapomíná tak rychle jako Ted. Je jen otázka času, kdy se upíše dalšímu velkýmu filmu, Nolanovi nebo Martymu. 4. Downey - navzdory těm neskutečným honorářům stejně nedokáže otevřít filmy mimo série založený na známých značkách. 5. Denzel - Denzel je prostě jistota. Na jeho podání Chrise, jednoho z největších borců všech dob, se těším, ale ten Fuqua, ten Fuqua... Potenciál westernu v Asii nedokážu odhadnout. 6. Scarlett - Lucy, wtf. 7. Angelina - skoro osmisetmilionový Maleficent anyone? 8. Dwayne - až on na set FnF přitáh steroidy, na kterých tahle série momentálně jede. 9. Vin Vznětový Motor - Riddick živoří, Hannibal je hudba daleký budoucnosti, tady vidím jen ten strom a další dekádu s Rychle a zběsile. 10. Tom - he's getting back up there, jsem v týmu miliarda. 11. Kit Harrington - 7 dní v pekle bude lámat všechny možný rekordy, uvidíte. 12. Pratt - snad přitáhne víc lidí k Parks & Rec. Čestný zmínky: Gosling, Clooney, Damon, Affleck, JLaw, Sandra, Melissa, Channing, Bradley
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se