Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Avengers: Age of Ultron: Recenze

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek
Viděl sem už trpaslíka hrajícího volejbal, masožravou kozu, prvočíslo dělitelné složeným číslem, redaktora komunistických novin pracujícího jako mluvčí prezidenta a KarlaR.

Ale nikdy bych se nenadál, že uvidím přirovnání Avengers 2 k Impérium vrací úder.
320529
Viděl sem už trpaslíka hrajícího volejbal, masožravou kozu, prvočíslo dělitelné složeným číslem, redaktora komunistických novin pracujícího jako mluvčí prezidenta a KarlaR. Ale nikdy bych se nenadál, že uvidím přirovnání Avengers 2 k Impérium vrací úder.
0 0
reagovat

Avengers 2

Tak mě to rozhodně nezklamalo naopak ukázalo se par načrtnutých věci a určitě navštivim kino vicekrat :) sto lidi sto názoru chapu to ale podle meho nazoru kvalitka srovnatelna s 1 :)
320524
Tak mě to rozhodně nezklamalo naopak ukázalo se par načrtnutých věci a určitě navštivim kino vicekrat :) sto lidi sto názoru chapu to ale podle meho nazoru kvalitka srovnatelna s 1 :)
Avengers 2
0 0
reagovat

TonyClifton

Si si isty? Mozno ty ano, ale precitaj si prispevky ostatnych...
320523
Si si isty? Mozno ty ano, ale precitaj si prispevky ostatnych...
TonyClifton
0 0
reagovat

M.a.t.t.

Jenom blázen nebo slepec myslím nbepozná to, že to s Transkama srovnáváme akcí...
320522
Jenom blázen nebo slepec myslím nbepozná to, že to s Transkama srovnáváme akcí...
M.a.t.t.
0 0
reagovat
Rainmakerovi se to nelíbilo - jakou větší známku kvality by jste chtěli? :)

Mimochodem, vážně ten člověk napsal v jednom příspěvku hate na Whedona (se špatně napsaným jménem) a zároveň srovnal druhé Avengers s Impérium vrací úder, kde implikoval, že ten film vlastně stojí spíš tak za vyliž zádel? :D

Gonzi: Takhle mi to už dává větší smysl, dík.
320521
Rainmakerovi se to nelíbilo - jakou větší známku kvality by jste chtěli? *:)* Mimochodem, vážně ten člověk napsal v jednom příspěvku hate na Whedona (se špatně napsaným jménem) a zároveň srovnal druhé Avengers s Impérium vrací úder, kde implikoval, že ten film vlastně stojí spíš tak za vyliž zádel? *:D* [b]Gonzi:[/b] Takhle mi to už dává větší smysl, dík.
0 0
reagovat

RainMakeR

Kdyz uz jsi takovy fanousek, mohl ses podivat, jak se Whedonovo jmeno pise, zvlast kdyz jsi citil potrebu zminit ho ve trech vetach po sobe...:D
320519
Kdyz uz jsi takovy fanousek, mohl ses podivat, jak se Whedonovo jmeno pise, zvlast kdyz jsi citil potrebu zminit ho ve trech vetach po sobe...*:D*
RainMakeR
0 0
reagovat
"Srovnávat to s Transformery může jedině blázen, nebo slepec." - Pod toto sa podpisujem. Aj co sa tyka prveho dielu, porovnavat jednoduchy bayovsky (nevravim ze nie je obcas vtipny) humor s premyslenymi slovnymi prestrelkami... vazne? :) Transformers ako celok su lepsi jedine v akcii, co je ale pochopitelne. Whedon nie je akcny reziser, narozdiel od Baya, ktory ale zase nie vzdy zvlada vsetko ostatne. Ze si radsej pustite Transformers, ktori vam mozu prist zabavnejsi, uz len kvoli akcii, nikomu neberiem. Avengers su ale inteligentnejsim blokckbusterom, ktory sa pohybuje v presne nastolenych mantineloch a celkovo preukazuje vacsiu miery kreativity, akokolvek to nemusi byt na prvy pohlad zjavne.
320518
"Srovnávat to s Transformery může jedině blázen, nebo slepec." - Pod toto sa podpisujem. Aj co sa tyka prveho dielu, porovnavat jednoduchy bayovsky (nevravim ze nie je obcas vtipny) humor s premyslenymi slovnymi prestrelkami... vazne? *:)* Transformers ako celok su lepsi jedine v akcii, co je ale pochopitelne. Whedon nie je akcny reziser, narozdiel od Baya, ktory ale zase nie vzdy zvlada vsetko ostatne. Ze si radsej pustite Transformers, ktori vam mozu prist zabavnejsi, uz len kvoli akcii, nikomu neberiem. Avengers su ale inteligentnejsim blokckbusterom, ktory sa pohybuje v presne nastolenych mantineloch a celkovo preukazuje vacsiu miery kreativity, akokolvek to nemusi byt na prvy pohlad zjavne.
0 0
reagovat
Tak teď na mě působí druzí Avengers, jako finanční výplň mezi závěrečným dvou-dílem...
320516
Tak teď na mě působí druzí Avengers, jako finanční výplň mezi závěrečným dvou-dílem...
0 0
reagovat

my turn *8)*

To že to tady hejtujete, chápu. Mě to taky do jisté míry zklamalo. Čekal jsem to poněkud jinačí. Ne vše jsem tak nějak postřehl, v některých záběrech toho prostě bylo moc a do toho ještě číst titulky. Musím zajít min. na jednu další projekci. Dokonce bych řekl že některý scény z trailerů nebyly ve filmu ! Za mě můžu říct že mě zklamala režije. Wheedon to prostě nezvládnul. Neutáhnul to, protože byl pod obrovským tlakem. Wheedon není Bay. A jsem rád že Wheedon už nic dalšího režírovat nebude.On vpodstatě nemá trademarky ? Kde je nějakej epickej oblet Avengers jako byl v prvním dílu ? Bitva Hulk vs Hulkbuster - super, ale mohlo to být lepší. Soundtrack byl nějak potichu. Špatnej mix ? Ale no tak ! Teď když ho poslouchám doma to není tak špatný.
Postavy mě bavili, všechny. Ultron mohl být mnohem větší svině, čekal jsem že to bude větší arcilotr. Ale nějak vyměknul ke konci.
Co mě potěšilo a určitě i mnoho fanoušků comicsů jsou ty propletence s minulýmy díly stará helicarrier, warmachine, falcon a především konec.
nový centrum Avengers potěšilo ovšem poslední scéna ta mě prostě dostala do kolen, díky tomu nemůžu dát mín jak 8* protože Avengers Assemble !!!!!!!!!
a potitulková scéna ta snad ani nepotřebuje komentář. Víme co příjde za 3 roky !

Avengers 2 je spíše takový Impérium vrací úder. Ano hodně odvážný přirovnání. Nemyslím však kvalitou.Ale spíše tím že to rozšíří dále dějové linky, ukáže něco nového a udělá cestičku dalším filmům, stejně tak jak to udělali Avengers1

jsem rád že Wright netočil Antmana, podle mě má stejnej komplex jako Wheedon. Nezvládnul by takovej náročnej film.

Těším se na článek od Karla (Imfa?) kterej popíše ty comicsový momenty a vyjasní některý nejasnosti ohledně děje atd.

a prosím neprobírejte mě nějak dramaticky v diskuzi.

LONG LIVE MARVEL :+:D8)
320515
To že to tady hejtujete, chápu. Mě to taky do jisté míry zklamalo. Čekal jsem to poněkud jinačí. Ne vše jsem tak nějak postřehl, v některých záběrech toho prostě bylo moc a do toho ještě číst titulky. Musím zajít min. na jednu další projekci. Dokonce bych řekl že některý scény z trailerů nebyly ve filmu ! Za mě můžu říct že mě zklamala režije. Wheedon to prostě nezvládnul. Neutáhnul to, protože byl pod obrovským tlakem. Wheedon není Bay. A jsem rád že Wheedon už nic dalšího režírovat nebude.On vpodstatě nemá trademarky ? Kde je nějakej epickej oblet Avengers jako byl v prvním dílu ? Bitva Hulk vs Hulkbuster - super, ale mohlo to být lepší. Soundtrack byl nějak potichu. Špatnej mix ? Ale no tak ! Teď když ho poslouchám doma to není tak špatný. Postavy mě bavili, všechny. Ultron mohl být mnohem větší svině, čekal jsem že to bude větší arcilotr. Ale nějak vyměknul ke konci. Co mě potěšilo a určitě i mnoho fanoušků comicsů jsou ty propletence s minulýmy díly [spoiler]stará helicarrier, warmachine, falcon[/spoiler] a především konec. [spoiler]nový centrum Avengers potěšilo[/spoiler] ovšem poslední scéna ta mě prostě dostala do kolen, díky tomu nemůžu dát mín jak 8* protože Avengers [spoiler]Assemble !!!!!!!!![/spoiler] a potitulková scéna ta snad ani nepotřebuje komentář. Víme co příjde za 3 roky ! Avengers 2 je spíše takový Impérium vrací úder. Ano hodně odvážný přirovnání. Nemyslím však kvalitou.Ale spíše tím že to rozšíří dále dějové linky, ukáže něco nového a udělá cestičku dalším filmům, stejně tak jak to udělali Avengers1 jsem rád že Wright netočil Antmana, podle mě má stejnej komplex jako Wheedon. Nezvládnul by takovej náročnej film. Těším se na článek od Karla (Imfa?) kterej popíše ty comicsový momenty a vyjasní některý nejasnosti ohledně děje atd. a prosím neprobírejte mě nějak dramaticky v diskuzi. LONG LIVE MARVEL *:+**:D**8)*
my turn *8)*
0 0
reagovat
btw jsem jedinej, komu vadí, že plakáty ke všem marvelovkám vypadaj úplně stejně?
320514
btw jsem jedinej, komu vadí, že plakáty ke všem marvelovkám vypadaj úplně stejně?
0 0
reagovat

6.5/10

Vlastně jsem se bavil, ale podruhé to v dohledné době vidět nechci. Souhlasím v podstatě se všemi výtkami. Akce úplně sterilní, Whedon zcela rezignoval na nějakou gradaci a napětí, prostě sledujeme jak si digitální postavičky dávají přes držku a je nám to úplně jedno, protože o nikoho nemáme strach. Strašně hloupé mi přijde, jak se nám Whedon neustále snaží vnutit, že Hawkeye a Natasha jsou stejně platní členové týmu jako Iron Man nebo Thor (ta scéna, kde Black widow na motorce chytne Capův štít, jako by byl z papíru, je fakt strašně hloupá).
Hlášky si nevybavuji vůbec žádné, ten humor mi celkově přišel strašně nucený.
Dále mě pobavilo, kolikrát tam byla scéna, jak některý z členů Avengers zachraňuje nějakého civilistu. Beru, že nám prostě Whedon chce říct, jací jsou Avengers správňáci, ale tolik to tam fakt cpát nemusí.:D Navíc mi netvrďte, že během bitky Stark vs Hulk a závěrečné destrukce nezemřeli desítky lidí.
Vision mi přišel strašně debilní a chudáka Bettanyho v těsné kombinéze a la Man of steel mi bylo líto. Konečně dostal roli v nějakém plnohodnotném úspěšném blockbusteru a skončí to takhle trapně...
Dvojčata naopak velmi dobré.
Stejně tak mě potěšilo zapojení postav z předchozích marvelovek, hlavně Rhodese. Ještě tam mohlo být více Falcona (proč se nezúčastnil závěrečné bitky, když Rhodes ano?).
Ultron průměr, zcela generický záporák. Prostě další blázen, co chce z nějakého důvodu zničit svět. Such originality, much new, wow.
320512
Vlastně jsem se bavil, ale podruhé to v dohledné době vidět nechci. Souhlasím v podstatě se všemi výtkami. Akce úplně sterilní, Whedon zcela rezignoval na nějakou gradaci a napětí, prostě sledujeme jak si digitální postavičky dávají přes držku a je nám to úplně jedno, protože o nikoho nemáme strach. Strašně hloupé mi přijde, jak se nám Whedon neustále snaží vnutit, že Hawkeye a Natasha jsou stejně platní členové týmu jako Iron Man nebo Thor (ta scéna, kde Black widow na motorce chytne Capův štít, jako by byl z papíru, je fakt strašně hloupá). Hlášky si nevybavuji vůbec žádné, ten humor mi celkově přišel strašně nucený. Dále mě pobavilo, kolikrát tam byla scéna, jak některý z členů Avengers zachraňuje nějakého civilistu. Beru, že nám prostě Whedon chce říct, jací jsou Avengers správňáci, ale tolik to tam fakt cpát nemusí.*:D* Navíc mi netvrďte, že během bitky Stark vs Hulk a závěrečné destrukce nezemřeli desítky lidí. Vision mi přišel strašně debilní a chudáka Bettanyho v těsné kombinéze a la Man of steel mi bylo líto. Konečně dostal roli v nějakém plnohodnotném úspěšném blockbusteru a skončí to takhle trapně... Dvojčata naopak velmi dobré. Stejně tak mě potěšilo zapojení postav z předchozích marvelovek, hlavně Rhodese. Ještě tam mohlo být více Falcona (proč se nezúčastnil závěrečné bitky, když Rhodes ano?). Ultron průměr, zcela generický záporák. Prostě další blázen, co chce z nějakého důvodu zničit svět. Such originality, much new, wow.
6.5/10
0 0
reagovat

do_Od

osobní, sorry - blbě jsem se vyjádřil, myslím to v duchu pár postav s dobrou chemií, místo kupy postav, která mě nezajímá - moje nejoblíbenější scéna z jedničky je thor a Iron Man v lese - dvě postavy, které si to spolu vyříkávají slovně a pak i rukama - ta scéna je dlouhá, vtipná, gradovaná a ukončená třešničkou v podobě štítu - jen tuhle scénu si pustím 10x radši, než celý útok na základnu ze začátku dvojky. Případně když je při finální akci průlet kamerou nad městem a vidím, jak každá postava dělá co umí a využívá své schopnosti - je to epický průlet bojištěm (zakončený zabitím ještěra a Hulkovou pěstí Thorovi),. který mi rozšíří představu o tom, co se kde děje, vidím co kdo dělá, jak používá své schopnosti atd. - ve dvojce je ekvivalentní scéna u bránění tlačítka, ale je to jen guláš = mihne se tam každý, ale nikdo nedělá nic, co by alespoň trochu stálo za zmínku.
Nemyslím to osobní ala Skyfall - a nutno říct že v podobném filmu mě to nezajímá a celá chatařská část mě vzhledem k filmu/univerzu spíš otravovala. Doufám, že někdo nebude podobně "vylepšovat" třeba GuardiansOTG...

A u mě to je nenaplněné očekávání, ale v tom smyslu, že stejný tým dělá pokračování předchozího filmu s horším výsledkem. Já nechci temnější Avengers nebo cokoli takového (Mám TDK a spol), já chci Avengers 2 a ty jsem nedostal. Věci které v jedničce fungovaly skvěle (chemie mezi postavami, kontinuální gradující akce, coool momenty/záběry) tady prostě jsou "jen" dobré. Pročež to srovnávám s transformers 2 - ti jsou prostě ještě fajn blockbuster, ale rozhodně si je nepouštím 2x do roka jako TF1. Totéž můžu říct o Avengers 2.

Já jsem schopný z jedničky citovat bez nadsázky desítky scén, protože je považuju za perfektně vystavěné na daných hrdinech, perfektně nahláškované, perfektně akčně gradované atd, ze dvojky to jsou jednotky scén a ač tam jsou hodně fajn věci, tak ani druhý moment s kladivem (TEN moment) se nemůže vyrovnat "PUNY GOD" momentu z jedničky.
tl;dr: chtěl jsem +-totéž, dostal jsem zdramatizování (na což to nemá), na úkor věcí, kvůli kterým mám jedničku rád. Je to fajn, ale není to Avengers 1 fajn.
320511
osobní, sorry - blbě jsem se vyjádřil, myslím to v duchu pár postav s dobrou chemií, místo kupy postav, která mě nezajímá - moje nejoblíbenější scéna z jedničky je thor a Iron Man v lese - dvě postavy, které si to spolu vyříkávají slovně a pak i rukama - ta scéna je dlouhá, vtipná, gradovaná a ukončená třešničkou v podobě štítu - jen tuhle scénu si pustím 10x radši, než celý útok na základnu ze začátku dvojky. Případně když je při finální akci průlet kamerou nad městem a vidím, jak každá postava dělá co umí a využívá své schopnosti - je to epický průlet bojištěm (zakončený zabitím ještěra a Hulkovou pěstí Thorovi),. který mi rozšíří představu o tom, co se kde děje, vidím co kdo dělá, jak používá své schopnosti atd. - ve dvojce je ekvivalentní scéna u bránění tlačítka, ale je to jen guláš = mihne se tam každý, ale nikdo nedělá nic, co by alespoň trochu stálo za zmínku. Nemyslím to osobní ala Skyfall - a nutno říct že v podobném filmu mě to nezajímá a celá chatařská část mě vzhledem k filmu/univerzu spíš otravovala. Doufám, že někdo nebude podobně "vylepšovat" třeba GuardiansOTG... A u mě to je nenaplněné očekávání, ale v tom smyslu, že stejný tým dělá pokračování předchozího filmu s horším výsledkem. Já nechci temnější Avengers nebo cokoli takového (Mám TDK a spol), já chci Avengers 2 a ty jsem nedostal. Věci které v jedničce fungovaly skvěle (chemie mezi postavami, kontinuální gradující akce, coool momenty/záběry) tady prostě jsou "jen" dobré. Pročež to srovnávám s transformers 2 - ti jsou prostě ještě fajn blockbuster, ale rozhodně si je nepouštím 2x do roka jako TF1. Totéž můžu říct o Avengers 2. Já jsem schopný z jedničky citovat bez nadsázky desítky scén, protože je považuju za perfektně vystavěné na daných hrdinech, perfektně nahláškované, perfektně akčně gradované atd, ze dvojky to jsou jednotky scén a ač tam jsou hodně fajn věci, tak ani druhý moment s kladivem (TEN moment) se nemůže vyrovnat "PUNY GOD" momentu z jedničky. tl;dr: chtěl jsem +-totéž, dostal jsem zdramatizování (na což to nemá), na úkor věcí, kvůli kterým mám jedničku rád. Je to fajn, ale není to Avengers 1 fajn.
do_Od
0 0
reagovat

7,5/10

Za mně osobně trošku větší zklamání. Úvod mně nebavil, nelíbilo se mi jak je nastříhané a působilo to zbytečně chaoticky. Pak si hrdinové na chvilku sednou a hláškují mezi sebou a povídají si a hned je to mnohem zajímavější. Hodně to táhne nahoru Banner a Nataša. V tomto momentě pobaví i cameo Stan Leeho. Totéž bych mohl napsat i u Andyho Serkise, který si svojí roli užívá. V druhé půli se akce zlepší a začne být přehlednější, mile překvapí Hawkey a jedna dvě akční scény. Bohužel pak příjde překombinované finále, které je spíše k smíchu a nedokáže správně zaujmout a ukázat něco neviděného. Samotný konec není špatný. Největší problémy: trapný a nudný Ultron(po Fiskovi z Daredevila se vůbec jako záporák nechytá), nedostatek prostoru pro dvojčata, zbytečný Vision.

Není to špatný, rozhodně Marvel natočil horší filmy, jen je tam viděl potenciál čím to mohlo být a čím to je.
320503
Za mně osobně trošku větší zklamání. Úvod mně nebavil, nelíbilo se mi jak je nastříhané a působilo to zbytečně chaoticky. Pak si hrdinové na chvilku sednou a hláškují mezi sebou a povídají si a hned je to mnohem zajímavější. Hodně to táhne nahoru Banner a Nataša. V tomto momentě pobaví i cameo Stan Leeho. Totéž bych mohl napsat i u Andyho Serkise, který si svojí roli užívá. V druhé půli se akce zlepší a začne být přehlednější, mile překvapí Hawkey a jedna dvě akční scény. Bohužel pak příjde překombinované finále, které je spíše k smíchu a nedokáže správně zaujmout a ukázat něco neviděného. Samotný konec není špatný. Největší problémy: trapný a nudný Ultron(po Fiskovi z Daredevila se vůbec jako záporák nechytá), nedostatek prostoru pro dvojčata, zbytečný Vision. Není to špatný, rozhodně Marvel natočil horší filmy, jen je tam viděl potenciál čím to mohlo být a čím to je.
7,5/10
0 0
reagovat

Gonzi

c) Míň osobní? Někde asi musí kolovat jiná verze tohohle filmu, protože si některé připomínky co k tomu lidi mají nedokážu jinak vysvětlit. Celý ten film je zatraceně osobní. Víte, co vůbec slovo "osobní" znamená? V jaké alternativní galaxii byly sakra první Avengers osobnější?

d) Battleship - baví. Ehm.

Anyway, nečekal jsem, že zrovna já budu obhajovat Avengers ale tyhle nesmysly, co si někteří vymýšlí vůči tomu filmu.. to je upřímně řečeno fakt k smíchu. Neoriginální akce, nudnej soundtrack a pravděpodobně nevyužitej potenciál "vlajkové lodi" (dobrej název, půjčím si) Marvelu můžu kvitovat. Srovnávat to s Transformery může jedině blázen, nebo slepec.

A ještě k tomu potenciálu ... možná by nebylo špatné se zamyslet, jestli tady maličko nezapracoval faktor nadměrných očekávání a vlkhkých snů o tom, jak ten film *musí* být nutně *lepší* jak všechny ostatní filmy, z téhle stáje. Kdybych od toho čekal revoluci, tak jsem asi taky zklamaný. Já se těšil na něco jiného, na jiné Avengers - kteří víc mluví, kteří řeší svoje vlastní problémy, kteří musí pracovat s faktem, že jejich svět už není ten, ve kterém žijem my a tahle realita se odráží do jejich chování. (Stark foundation, "novej" Shield atd.) V tomhle způsobu myšlení je ten film skutečně větší. A pro mě tudíž i zajimavější a zábavnější.
320500
c) Míň osobní? Někde asi musí kolovat jiná verze tohohle filmu, protože si některé připomínky co k tomu lidi mají nedokážu jinak vysvětlit. Celý ten film je zatraceně osobní. Víte, co vůbec slovo "osobní" znamená? V jaké alternativní galaxii byly sakra první Avengers osobnější? d) Battleship - baví. Ehm. Anyway, nečekal jsem, že zrovna já budu obhajovat Avengers ale tyhle nesmysly, co si někteří vymýšlí vůči tomu filmu.. to je upřímně řečeno fakt k smíchu. Neoriginální akce, nudnej soundtrack a pravděpodobně nevyužitej potenciál "vlajkové lodi" (dobrej název, půjčím si) Marvelu můžu kvitovat. Srovnávat to s Transformery může jedině blázen, nebo slepec. A ještě k tomu potenciálu ... možná by nebylo špatné se zamyslet, jestli tady maličko nezapracoval faktor nadměrných očekávání a vlkhkých snů o tom, jak ten film *musí* být nutně *lepší* jak všechny ostatní filmy, z téhle stáje. Kdybych od toho čekal revoluci, tak jsem asi taky zklamaný. Já se těšil na něco jiného, na jiné Avengers - kteří víc mluví, kteří řeší svoje vlastní problémy, kteří musí pracovat s faktem, že jejich svět už není ten, ve kterém žijem my a tahle realita se odráží do jejich chování. (Stark foundation, "novej" Shield atd.) V tomhle způsobu myšlení je ten film skutečně větší. A pro mě tudíž i zajimavější a zábavnější.
Gonzi
0 0
reagovat
Jediná chyba toho z X-menů byla, že ho využili jenom na jeden džob a pak se na něj vykašlali, to byl trochu i logickej laps. :) Akce s ním o x levlů zábavnější. I Evan Peters to zahrál daleko daleko líp, než ATJ, což bych teda papírově fakt neřekl.
320499
Jediná chyba toho z X-menů byla, že ho využili jenom na jeden džob a pak se na něj vykašlali, to byl trochu i logickej laps. :) Akce s ním o x levlů zábavnější. I Evan Peters to zahrál daleko daleko líp, než ATJ, což bych teda papírově fakt neřekl.
0 0
reagovat

TonyClifton

Jsi mi připomněl: QuickSilver z xmenů by se do avengers hodil 100x víc, než QuickSilver z Avengers :D:D Jeho scény(xmen) měly přesně ten náboj, který měli Avengers 1 a který chybí ve dvojce.
320495
Jsi mi připomněl: QuickSilver z xmenů by se do avengers hodil 100x víc, než QuickSilver z Avengers *:D**:D* Jeho scény(xmen) měly přesně ten náboj, který měli Avengers 1 a který chybí ve dvojce.
TonyClifton
0 0
reagovat
Hned ta opening scéna podle mne musí na Transky 2 přímo odkazovat nebo nevím, na papíře to muselo vypadat cool, ale totálně zbytečná a nevyužitá akce.
Akční scény si z toho víc pamatuju 2 jedna vyloženě komornější Capovská, ale takových bylo ve Winter Soldierovi snad 10. Druhá Hulk vs. Hulkbuster, pořád jsem do konce čekal, kdy to přijde znovu a lépe, protože tohle byl tak nevyužitý potenciál, snad v každých Transkách bylo x nápaditějších scén využívající měřítko destrukce, tohle byla dost nuda.
Finále tradičně marvelovský proti šedivým záporákům. Fakt mi to nepřipadalo lepší jak finále jedničky. Scarlet Witch a Quicksilver snad nejhorší superhrdinové za posledních 10 let na plátně, fakt takhle zazdili tak zajímavé mladé herce jako je Olsenka a ATJ? A hlavně trapnější použití síly na způsob energetického pole nepamatuju. Strašná ostuda, takový Andy Serkis byl na malém prostoru daleko zajímavější. Těšil jsem se na Visiona, toho hrozně zazdili, měl minimum prostoru a vůbec z něj nevyzařovalo to, co mělo. On měl být něco mezi Železným obrem a Angelem z Posledního vzdoru, chudák Bettany, navíc ten design byl neuvěřitelně hnusný.
Co mne fakt zklamalo byl soundtrack, tohle na epiku koukalo hodně zespodu, fakt na tom dělal Elfman i Brian Tyler? OMG! Schválně jsem dneska zkusil Kingsmana a Strážce (tím myslím jenom instrumentálky) a to je tak jinde až bych brečel. Mám pocit, že to Whedon dost nezvládnul režijně, protože těhle maličkostí by se tam našlo víc, jak už padlo Ratner ukočíroval X-meny líp, což je samo o sobě šílený. Jako nějaký 7. pokračování bych to bral, to už by asi takhle z vodsy vařili, ale proč proboha teď? Strašně nevyužitý potenciál. Tohle sakra má být vlajková loď stáje udávající tempo, tj. naprostá pecka bez kompromisů, tohle mám pocit bylo vystavěný hlavně na kompromisech. A strašně mne štve, když se =podívám na výhled, že se pravděpodobně nedočkáme solovek Hawkeyea, Black Widow a HULKA, protože jeden z těhle filmů by mne zajímal víc, než ten zbytek dohromady. Jenom si to vemte Planet Hulk, "bondovsky" ruská Black Widow s originem, komornější revenge thriller Hawkeye, to by byla pecka.
Když už nic jiného, těšil jsem se na humor a humorný scény tam byly 2, obě s thorovým kladivem, z toho jedna byla už v traileru, ha ha ha.
320490
Hned ta opening scéna podle mne musí na Transky 2 přímo odkazovat nebo nevím, na papíře to muselo vypadat cool, ale totálně zbytečná a nevyužitá akce. Akční scény si z toho víc pamatuju 2 jedna vyloženě komornější Capovská, ale takových bylo ve Winter Soldierovi snad 10. Druhá Hulk vs. Hulkbuster, pořád jsem do konce čekal, kdy to přijde znovu a lépe, protože tohle byl tak nevyužitý potenciál, snad v každých Transkách bylo x nápaditějších scén využívající měřítko destrukce, tohle byla dost nuda. Finále tradičně marvelovský proti šedivým záporákům. Fakt mi to nepřipadalo lepší jak finále jedničky. Scarlet Witch a Quicksilver snad nejhorší superhrdinové za posledních 10 let na plátně, fakt takhle zazdili tak zajímavé mladé herce jako je Olsenka a ATJ? A hlavně trapnější použití síly na způsob energetického pole nepamatuju. Strašná ostuda, takový Andy Serkis byl na malém prostoru daleko zajímavější. Těšil jsem se na Visiona, toho hrozně zazdili, měl minimum prostoru a vůbec z něj nevyzařovalo to, co mělo. On měl být něco mezi Železným obrem a Angelem z Posledního vzdoru, chudák Bettany, navíc ten design byl neuvěřitelně hnusný. Co mne fakt zklamalo byl soundtrack, tohle na epiku koukalo hodně zespodu, fakt na tom dělal Elfman i Brian Tyler? OMG! Schválně jsem dneska zkusil Kingsmana a Strážce (tím myslím jenom instrumentálky) a to je tak jinde až bych brečel. Mám pocit, že to Whedon dost nezvládnul režijně, protože těhle maličkostí by se tam našlo víc, jak už padlo Ratner ukočíroval X-meny líp, což je samo o sobě šílený. Jako nějaký 7. pokračování bych to bral, to už by asi takhle z vodsy vařili, ale proč proboha teď? Strašně nevyužitý potenciál. Tohle sakra má být vlajková loď stáje udávající tempo, tj. naprostá pecka bez kompromisů, tohle mám pocit bylo vystavěný hlavně na kompromisech. A strašně mne štve, když se =podívám na výhled, že se pravděpodobně nedočkáme solovek Hawkeyea, Black Widow a HULKA, protože jeden z těhle filmů by mne zajímal víc, než ten zbytek dohromady. Jenom si to vemte Planet Hulk, "bondovsky" ruská Black Widow s originem, komornější revenge thriller Hawkeye, to by byla pecka. Když už nic jiného, těšil jsem se na humor a humorný scény tam byly 2, obě s thorovým kladivem, z toho jedna byla už v traileru, ha ha ha.
0 0
reagovat

crom

Ne nepamatuju..... vybavím si jen jak Azog měl nějaký řemdih....a že jakože utonul....a pak jakože ožil....a že to bylo nesrovnatelně sugestivnější, když se střetla Eowyn s černokněžným králem....šel z toho opravdový strach, tu scénu si člověk vybaví hned...ta hlína byla cítit....

A legolas s bolgem....no vybavím si jen jak tam "lítal" jak kretén po padajícím mostu...bože jak ta scéna byla pitomá....a přesně v duchu toho o čem mluvím....sterilní digitální obrázky, kterým člověk nevěří ani na vteřinu....

Copak nevidíš ten diametrální rozdíl, když zničený Aragorn ve Společenstvu z posledních sil udolá skuruta...a tu mrtvou koláž obrázků když cosi o struktuře želé "drží" v "sevření" Legolase?

Avengers byli ještě takový kompromis.....sice zdaleka nebyli tak fyzický jako Prstenů (to si samozřejmě netroufám vůbec srovnávat)....ale tu Hulkovu pěst, co zadrží Thor bylo cítit.....to fyzické vyčerpání Kapitána ameriky ve finální bitvě v New yorku taky....

Age of ultron nic takového nemá......tohle jsou skutečné omalovánky :( a ještě je to celý rozháraný....nedrží to pohromadě.....úplně to ignoruje trojku Iron mana.... prostě nemám nic co bych pochválil, krom toho, že jsem se občas zasmál
320478
Ne nepamatuju..... vybavím si jen jak Azog měl nějaký řemdih....a že jakože utonul....a pak jakože ožil....a že to bylo nesrovnatelně sugestivnější, když se střetla Eowyn s černokněžným králem....šel z toho opravdový strach, tu scénu si člověk vybaví hned...ta hlína byla cítit.... A legolas s bolgem....no vybavím si jen jak tam "lítal" jak kretén po padajícím mostu...bože jak ta scéna byla pitomá....a přesně v duchu toho o čem mluvím....sterilní digitální obrázky, kterým člověk nevěří ani na vteřinu.... Copak nevidíš ten diametrální rozdíl, když zničený Aragorn ve Společenstvu z posledních sil udolá skuruta...a tu mrtvou koláž obrázků když cosi o struktuře želé "drží" v "sevření" Legolase? Avengers byli ještě takový kompromis.....sice zdaleka nebyli tak fyzický jako Prstenů (to si samozřejmě netroufám vůbec srovnávat)....ale tu Hulkovu pěst, co zadrží Thor bylo cítit.....to fyzické vyčerpání Kapitána ameriky ve finální bitvě v New yorku taky.... Age of ultron nic takového nemá......tohle jsou skutečné omalovánky :( a ještě je to celý rozháraný....nedrží to pohromadě.....úplně to ignoruje trojku Iron mana.... prostě nemám nic co bych pochválil, krom toho, že jsem se občas zasmál
crom
0 0
reagovat

KARLOS

Technickou stránku ti neberu (ostatně, je to Bay), ale akce? Avengers 1 má luxusní akční pasáže stojící na schopnostech daných hrdinů (thor vs ironman), zatímco bay od točí pořád větší a větší digibordel - jednička je peckovní, dvojka se ještě snaží ale trojku a čtyřku považuju za skoro až nekoukatelné...
Srovnávat Transformers 1 a Avengers 1 je podle mě celkem trefné - oba to jsou velké, nahláškované blockbustery a oba solidně fungují v rámci toho, co to je za filmy a můžu si je pustit kdykoli. Jsou narvané zapamatovatelnými momenty, které i stojí na daných postavách atd... TF 2 si pustím výjimečně (viděl jsem to od kina 2-3x) a Avengers 2 skončí stejně.
takže:
a) Avengers 1 nakopává Transformers 2+ do zadku s rozběhem
b) tvrdit něco jiného, to už je skoro bezvěrství
c) Avengers 2 je asi takový úpadek jako Transformers 2 - větší, lepší, ale vlastně míň osobní, hůř nahláškované, nefunkční, s horší akcí, s menším "citem pro detail" - oba ty filmy jsou ještě celkem solidní, ale oproti prvním dílům z nich teče, jak si s nima nikdo nevyhrál stejně dlouho, ale jen je odfláknul (na což stačí už vše větší ale stejný čas že...)
d) Proto jsem strašně rád za Battleship, protože ta mě baví skoro tak moc, jako Transformers 1

PS: Ty shazuješ žánry toho humoru, ale vynecháváš kreativnost samotných hlášek (IM Thorovi: Doth mother know you weareth her drapes?), jejich timing (Loki strhnutému Thorovi: I am listening) a obecně kvalitu doručení + vhodnost k postavě (There's only one God, ma'am, and I'm pretty sure he doesn't dress like that.)
Tomu se nevyrovná ani transformers 1!!!
320471
Technickou stránku ti neberu (ostatně, je to Bay), ale akce? Avengers 1 má luxusní akční pasáže stojící na schopnostech daných hrdinů (thor vs ironman), zatímco bay od točí pořád větší a větší digibordel - jednička je peckovní, dvojka se ještě snaží ale trojku a čtyřku považuju za skoro až nekoukatelné... Srovnávat Transformers 1 a Avengers 1 je podle mě celkem trefné - oba to jsou velké, nahláškované blockbustery a oba solidně fungují v rámci toho, co to je za filmy a můžu si je pustit kdykoli. Jsou narvané zapamatovatelnými momenty, které i stojí na daných postavách atd... TF 2 si pustím výjimečně (viděl jsem to od kina 2-3x) a Avengers 2 skončí stejně. takže: a) Avengers 1 nakopává Transformers 2+ do zadku s rozběhem b) tvrdit něco jiného, to už je skoro bezvěrství c) Avengers 2 je asi takový úpadek jako Transformers 2 - větší, lepší, ale vlastně míň osobní, hůř nahláškované, nefunkční, s horší akcí, s menším "citem pro detail" - oba ty filmy jsou ještě celkem solidní, ale oproti prvním dílům z nich teče, jak si s nima nikdo nevyhrál stejně dlouho, ale jen je odfláknul (na což stačí už vše větší ale stejný čas že...) d) Proto jsem strašně rád za Battleship, protože ta mě baví skoro tak moc, jako Transformers 1 PS: Ty shazuješ žánry toho humoru, ale vynecháváš kreativnost samotných hlášek (IM Thorovi: Doth mother know you weareth her drapes?), jejich timing (Loki strhnutému Thorovi: I am listening) a obecně kvalitu doručení + vhodnost k postavě (There's only one God, ma'am, and I'm pretty sure he doesn't dress like that.) Tomu se nevyrovná ani transformers 1!!!
KARLOS
0 0
reagovat
tl;dr
320465
tl;dr
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se