Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Avengers: Age of Ultron: Recenze

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
V jakých ohledech je jednička Avengers kvalitou srovnatelná s dvojkou Capa?
320599
V jakých ohledech je jednička Avengers kvalitou srovnatelná s dvojkou Capa?
0 0
reagovat

rush

Pockaj az to podla teba sprasia a hned zabudnes na vydarenu dvojku Kapitana, ako sa to stalo pri Avengers a budes pisat to iste :))
320598
Pockaj az to podla teba sprasia a hned zabudnes na vydarenu dvojku Kapitana, ako sa to stalo pri Avengers a budes pisat to iste *:))*
rush
0 0
reagovat

6/10

Nudný záporak, vyblitý vizual, nezájímavé nové postavy (Quicksilver / Scarlet Witch).
Oproti prvnímu dílu je to fakt špatné, Whedon to prostě zprasil a měl by se vrátit k točení těch béčkových seriálu co dělal před tím, ale hlavně at už netočí nic co pujde do kina:-
Naštěstí Avengers: Infinity war budou točit bratři Anthony a Joe Russo a ne packal Whedon!!!
320597
Nudný záporak, vyblitý vizual, nezájímavé nové postavy (Quicksilver / Scarlet Witch). Oproti prvnímu dílu je to fakt špatné, Whedon to prostě zprasil a měl by se vrátit k točení těch béčkových seriálu co dělal před tím, ale hlavně at už netočí nic co pujde do kina*:-* Naštěstí Avengers: Infinity war budou točit bratři Anthony a Joe Russo a ne packal Whedon!!!
6/10
0 0
reagovat

do_Od

:D:D:D:D:D:+
320595
*:D**:D**:D**:D**:D**:+*
do_Od
0 0
reagovat

Quicksilver

JackieTran:

Dostane vlastní seriál, kde to bude vysvětlené. Agents of ULTRON. První díly nic moc, pak to prý bude lepší.
320589
JackieTran: [spoiler]Dostane vlastní seriál, kde to bude vysvětlené. Agents of ULTRON. První díly nic moc, pak to prý bude lepší.[/spoiler]
Quicksilver
0 0
reagovat
Podle mne to udělali čistě pro to, aby neprozradili dopředu kdo zařve, což imdb často nevědomky dělá nebo tam max bude nějakej flashback kdy se dvojčata setkali s něčím důležitým pro děj už v minulosti, což se nabízí
320588
[spoiler]Podle mne to udělali čistě pro to, aby neprozradili dopředu kdo zařve, což imdb často nevědomky dělá nebo tam max bude nějakej flashback kdy se dvojčata setkali s něčím důležitým pro děj už v minulosti, což se nabízí[/spoiler]
0 0
reagovat

Quicksilver

@do_Od

Takze teda neumrel?
320586
@do_Od [spoiler]Takze teda neumrel?[/spoiler]
Quicksilver
0 0
reagovat

Quicksilver

Fury potřeboval, aby se tým konečně stmelil a tak s Quicksilverem celou věc nafingoval, aby... počkat
320585
[spoiler]Fury potřeboval, aby se tým konečně stmelil a tak s Quicksilverem celou věc nafingoval, aby... počkat[/spoiler]
Quicksilver
0 0
reagovat

Quicksilver

Nevite jak Quicksilvera privedou zpatky k zivotu? Protoze na IMDB v castu Infinity War i Aaron Taylor Johnson , ktery hral Quicksilvera..
320583
[spoiler]Nevite jak Quicksilvera privedou zpatky k zivotu? Protoze na IMDB v castu Infinity War i Aaron Taylor Johnson , ktery hral Quicksilvera..[/spoiler]
Quicksilver
0 0
reagovat
Nejzbytečnější věc jakou kdy Whedon natočil, začínám mít pocit že ho Disney docela semele a nakonec bude za pěkného chudáka, což mě při jeho talentu fakt kurevsky mrzí.

Ale jinak celkem neurážející, průměrný kus Marvel seriálu. Je to jako český hospodský smažák - nic na co by se dalo nějak zvlášť těšit, ale jednou za čas proč ne, ty dvě hodinky se u té beztvaré šlichty zabít dají bez následků.
320577
Nejzbytečnější věc jakou kdy Whedon natočil, začínám mít pocit že ho Disney docela semele a nakonec bude za pěkného chudáka, což mě při jeho talentu fakt kurevsky mrzí. Ale jinak celkem neurážející, průměrný kus Marvel seriálu. Je to jako český hospodský smažák - nic na co by se dalo nějak zvlášť těšit, ale jednou za čas proč ne, ty dvě hodinky se u té beztvaré šlichty zabít dají bez následků.
0 0
reagovat

8,5/10

Velký nadšení :+. Úvodní akce to nakousla a pak už sem se až do konce jen vezl - v kostele sem se už dokonce culil tak blbě, že se mladá chvílema přestávala dívat na plátno (taky líbilo) a bavila se tím, jak si to náctiletej Davies užívá; to mi bylo řečeno později na výroční večeři :D. IMAX výbornej, 3D dobrý. Takže až na pár i na mě přestřelenejch scén (krocení Hulka, akce s rakví, jezírko prozření WTF) a divnýho zjevování se hrdinů na místech 100km od sebe tak, jak se jim to (Whedonovi) zrovna hodilo, jednoduše pecka. Miluju drahý filmy a miluju comicsy, co sem čekal asi tak...
A vysvětlete mi někdo prosimvás, jaktože měl Iron Man zase brnění a armádu robotů, když sem viděl IM3 a to, co se stalo na konci..? Asi sem to nějak nestih, přiznávám.
320571
Velký nadšení *:+*. Úvodní akce to nakousla a pak už sem se až do konce jen vezl - v kostele sem se už dokonce culil tak blbě, že se mladá chvílema přestávala dívat na plátno (taky líbilo) a bavila se tím, jak si to náctiletej Davies užívá; to mi bylo řečeno později na výroční večeři *:D*. IMAX výbornej, 3D dobrý. Takže až na pár i na mě přestřelenejch scén (krocení Hulka, akce s rakví, jezírko prozření WTF) a divnýho zjevování se hrdinů na místech 100km od sebe tak, jak se jim to (Whedonovi) zrovna hodilo, jednoduše pecka. Miluju drahý filmy a miluju comicsy, co sem čekal asi tak... A vysvětlete mi někdo prosimvás, jaktože měl Iron Man zase brnění a armádu robotů, když sem viděl IM3 a to, co se stalo na konci..? Asi sem to nějak nestih, přiznávám.
8,5/10
0 0
reagovat
Že prej telegraficky :D
320570
Že prej telegraficky *:D*
0 0
reagovat
Takže jen telegraficky - AoU mi přišel na chlup stejný, jako jednička, jen s tím rozdílem, že z jedničky si sem schopný po třech letech alespoň na něco vzpomenout, u dvojky mám problém něco vydolovat už teď. A když myslím stejný, pak v dobrém i ve zlém.
Je to určitě super výplach. Jak už sem psal, start na začátku léta tomu v mých očích hodně pomohlo. Je to popkorn se vším všudy. Ale stejně jako u jedničky mě hodně sralo to, že vedlejší postavy sem neznal (ta asijská doktorka byl kruci kdo), často sem se ptal, kde a na co to navazuje (měl sem za to, že hydra se vyřídila s koncem Kapitána 2) a proč se tam odbíhá k věcem, které se očividně v tomto filmu neřeší. Ano, chápu, je to filmový seriál. Jenomže pokud si to hraje na dvojku, mělo by to respektovat návaznost na první díl a zbytek by měly být maximálně náznaky. V podstatě to tak není Avengers 2, ale pokračování druhého Kapitána, s tím, že hlavní roli tu teď hraje Ironman (to jeho opětovné tlačení do popředí je sice pochopitelné, ale vážně potřebujeme pátý film s ním, když prostor mohly dostat v tomhle filmu "důležitější" postavy?), kterého nedoprovází jeden člen patry, ale všichni a něco málo dalšího se k nim přidá.
Navíc už tam těch superhrdinů bylo namůj vkus hodně a to mluvím jako člověk, co se mu z komixovek nejvíc líbí X-meni (a ti rozhodně nepatří k těm komixům, kde by se na postavách a hrdinech šetřilo) a třeba Budoucí minulost si nejenže líp neporadila s Quicksilverem, ale taky s celkovou prací s postavami.
Záporák byl sice papírově velmi slibný a ani v pohybu nebyl úplně marný, ale tuctová motivace, celkové vyšumnění do ztracena a naprosto nevyužitá ultimátnost schopností to pekelně poslalal ke dnu.
Naproti tomu Vision mi přišel mnohem prokreslenější a celkově líp uchopený, s velikým potenciálem do budoucna - až na jeho image.
Dostáváme se do obrazově estetických vod. Technicky není moc námitek. Ano, je to silně CGI. Inu, s tím se nedá nic dělat, navíc která Marvelovka není, že? Ovšem to, že to vypadá nemastně neslaně, jako něco, co neprošlo sítem z jedničky, bez nějakých nápadů (znovu Quicksilver, chápu, že se chtěli vyhnout srovnání se Singerem, ale bohužel z něho šlo vykřesat mnohem víc a jakémkoli z dalších nábízených možností), esteticky špatně, přinejlepším průměrně uchopeno (opět, "vyskakovací" záběr na pěst).
Nakonec tři patetické rozhovory, ze kterých sem měl obrovskou kopřivku a které úspěšně stihly pohřbít postavu, které bych byl schopný ve finále i fandit. Nestalo se.
V tom sále sem se ale bavil a některých momentech sem si říkal, že tohle se fakt povedlo. Obaleno je to ale v popkornovém obalu, že po víc jak jednom požití by přišly velké a zásadní problémy. Hotdog si taky můžu dát jednou za rok a náramně si na něm pochutnám. Chrěň ale Bůh, abych měl vělké oči a dal si nášup.
Takže stejně jako jednička - 6/10 a je to číslo poctivé.

Gonzi: Ohledně akce jsem z ní záměrně vydělil akční choreografii, kterou vlastně popisuješ ty. Jednak proto, že u ní uznávám, že jsou si oba světy plně rovny a potom kvůli tomu, že je to už těžce individuální - zda se to mele jeden na jednoho, ve skupině, jestli čistě pěstmi, nebo pomocí něčeho dalšího, prostě rozumíš. Já třeba mám raději rozmanitější choreografii, ale víc mi příjde působivá akce jeden na jednoho čistě ručně. Ale jak říkám, v tomhle bodě je to čistě o tom, co komu přijde zábavnější.
Ty navíc hlavně vypichuješ moneyshoty a v tom duchu bych ti mohl s Robotama tak krásně oponovat. Ve dvojce průstřel Optimem, závěr úvodní akce s obřím robotem bořícím most, jakýkoli záběr s Fallenem... U trojky prakticky celá scéna na dálnici v čele s vybuchujím kamionem s trubkama a jimi následný průlet robota... Uškrcení mrakodrapu, nebo zneškodnění toho velkého robotického červa Optimem... Tohle jsou věci, které si zase vybavím já a jestliže bych měl vytáhnout, co si pamatuju z Avengers 1 a to konkrétně nějaký moneyshot, vzpomenul bych si na uzemnění Lokiho Hulkem a úvodní nástup Tonyho na začásku v tom mrakodrapu jak jde za Paltrowkou. Což o mnohém vypovídá.
Když píšu, že mají Roboti lepší akci, pak to myslím v globálu - od toho, kde, jak a kdy se odehrává, jak jsou nasnímaná, jak je gradovaná, zda je dynamická. Jako vím, že finále dvojky a trojky jsou úmorná, ale ne v tom duchu, že by byly špatná, ale proto, že je jí přehršel a přichází přesycení. Sama o sobě je to ale akce skvělá a pokud se vypíchnou jednotlivé segmenty, pak výborná. Ano, jednička a dvojka inklinuje k nepřehlednosti, což uznávám a to je u Robotů bod dolů. A když bych zapojil i jedničku, pak na úvodní akci prvních robotů, nebo na akci v tom pouštním mestečku s tím škorpionem nemají ani všechny akční scény Avengers dohromady. Jsou sevřené, úderné a hodně vyčnívají...
Co do humoru - problém u Avengers není v tom, že by se tam ty dobré hlášky nenašly. Jenže vypsal si asi jediné tři fungující hlášky z celého filmu. A jsou to hlášky sice dobré, ale určitě né vynikající, tak aby vyvážily všechny další, které můžou fungovat, ale jsou třeba jen a čistě na jedno použití. A pak je tu Tony, který je používán jako největší zásobárna humoru a ano, v malém množství určitě funguje. Repetitivní uchopení a tlačení Ironmana do popředí tomu ale moc nepomáhá...
320551
Takže jen telegraficky - AoU mi přišel na chlup stejný, jako jednička, jen s tím rozdílem, že z jedničky si sem schopný po třech letech alespoň na něco vzpomenout, u dvojky mám problém něco vydolovat už teď. A když myslím stejný, pak v dobrém i ve zlém. Je to určitě super výplach. Jak už sem psal, start na začátku léta tomu v mých očích hodně pomohlo. Je to popkorn se vším všudy. Ale stejně jako u jedničky mě hodně sralo to, že vedlejší postavy sem neznal (ta asijská doktorka byl kruci kdo), často sem se ptal, kde a na co to navazuje (měl sem za to, že hydra se vyřídila s koncem Kapitána 2) a proč se tam odbíhá k věcem, které se očividně v tomto filmu neřeší. Ano, chápu, je to filmový seriál. Jenomže pokud si to hraje na dvojku, mělo by to respektovat návaznost na první díl a zbytek by měly být maximálně náznaky. V podstatě to tak není Avengers 2, ale pokračování druhého Kapitána, s tím, že hlavní roli tu teď hraje Ironman (to jeho opětovné tlačení do popředí je sice pochopitelné, ale vážně potřebujeme pátý film s ním, když prostor mohly dostat v tomhle filmu "důležitější" postavy?), kterého nedoprovází jeden člen patry, ale všichni a něco málo dalšího se k nim přidá. Navíc už tam těch superhrdinů bylo namůj vkus hodně a to mluvím jako člověk, co se mu z komixovek nejvíc líbí X-meni (a ti rozhodně nepatří k těm komixům, kde by se na postavách a hrdinech šetřilo) a třeba Budoucí minulost si nejenže líp neporadila s Quicksilverem, ale taky s celkovou prací s postavami. Záporák byl sice papírově velmi slibný a ani v pohybu nebyl úplně marný, ale tuctová motivace, celkové vyšumnění do ztracena a naprosto nevyužitá ultimátnost schopností to pekelně poslalal ke dnu. Naproti tomu Vision mi přišel mnohem prokreslenější a celkově líp uchopený, s velikým potenciálem do budoucna - až na jeho image. Dostáváme se do obrazově estetických vod. Technicky není moc námitek. Ano, je to silně CGI. Inu, s tím se nedá nic dělat, navíc která Marvelovka není, že? Ovšem to, že to vypadá nemastně neslaně, jako něco, co neprošlo sítem z jedničky, bez nějakých nápadů (znovu Quicksilver, chápu, že se chtěli vyhnout srovnání se Singerem, ale bohužel z něho šlo vykřesat mnohem víc a jakémkoli z dalších nábízených možností), esteticky špatně, přinejlepším průměrně uchopeno (opět, "vyskakovací" záběr na pěst). Nakonec tři patetické rozhovory, ze kterých sem měl obrovskou kopřivku a které úspěšně stihly pohřbít postavu, které bych byl schopný ve finále i fandit. Nestalo se. V tom sále sem se ale bavil a některých momentech sem si říkal, že tohle se fakt povedlo. Obaleno je to ale v popkornovém obalu, že po víc jak jednom požití by přišly velké a zásadní problémy. Hotdog si taky můžu dát jednou za rok a náramně si na něm pochutnám. Chrěň ale Bůh, abych měl vělké oči a dal si nášup. Takže stejně jako jednička - 6/10 a je to číslo poctivé. Gonzi: Ohledně akce jsem z ní záměrně vydělil akční choreografii, kterou vlastně popisuješ ty. Jednak proto, že u ní uznávám, že jsou si oba světy plně rovny a potom kvůli tomu, že je to už těžce individuální - zda se to mele jeden na jednoho, ve skupině, jestli čistě pěstmi, nebo pomocí něčeho dalšího, prostě rozumíš. Já třeba mám raději rozmanitější choreografii, ale víc mi příjde působivá akce jeden na jednoho čistě ručně. Ale jak říkám, v tomhle bodě je to čistě o tom, co komu přijde zábavnější. Ty navíc hlavně vypichuješ moneyshoty a v tom duchu bych ti mohl s Robotama tak krásně oponovat. Ve dvojce průstřel Optimem, závěr úvodní akce s obřím robotem bořícím most, jakýkoli záběr s Fallenem... U trojky prakticky celá scéna na dálnici v čele s vybuchujím kamionem s trubkama a jimi následný průlet robota... Uškrcení mrakodrapu, nebo zneškodnění toho velkého robotického červa Optimem... Tohle jsou věci, které si zase vybavím já a jestliže bych měl vytáhnout, co si pamatuju z Avengers 1 a to konkrétně nějaký moneyshot, vzpomenul bych si na uzemnění Lokiho Hulkem a úvodní nástup Tonyho na začásku v tom mrakodrapu jak jde za Paltrowkou. Což o mnohém vypovídá. Když píšu, že mají Roboti lepší akci, pak to myslím v globálu - od toho, kde, jak a kdy se odehrává, jak jsou nasnímaná, jak je gradovaná, zda je dynamická. Jako vím, že finále dvojky a trojky jsou úmorná, ale ne v tom duchu, že by byly špatná, ale proto, že je jí přehršel a přichází přesycení. Sama o sobě je to ale akce skvělá a pokud se vypíchnou jednotlivé segmenty, pak výborná. Ano, jednička a dvojka inklinuje k nepřehlednosti, což uznávám a to je u Robotů bod dolů. A když bych zapojil i jedničku, pak na úvodní akci prvních robotů, nebo na akci v tom pouštním mestečku s tím škorpionem nemají ani všechny akční scény Avengers dohromady. Jsou sevřené, úderné a hodně vyčnívají... Co do humoru - problém u Avengers není v tom, že by se tam ty dobré hlášky nenašly. Jenže vypsal si asi jediné tři fungující hlášky z celého filmu. A jsou to hlášky sice dobré, ale určitě né vynikající, tak aby vyvážily všechny další, které můžou fungovat, ale jsou třeba jen a čistě na jedno použití. A pak je tu Tony, který je používán jako největší zásobárna humoru a ano, v malém množství určitě funguje. Repetitivní uchopení a tlačení Ironmana do popředí tomu ale moc nepomáhá...
0 0
reagovat
Tony: Jo, tu a tam se vtípek hodí, ale tady to až po ten vznik Ultrona tak šíleně tlačilo na pilu... Vyloženě stydno mi z toho bylo.
320545
Tony: Jo, tu a tam se vtípek hodí, ale tady to až po ten vznik Ultrona tak šíleně tlačilo na pilu... Vyloženě stydno mi z toho bylo.
0 0
reagovat
RainMakeRa to "mierne" sklamalo a podľa Jokera je to sračka. Všetci vieme, čo to znamená. Do kina som sa po mdlých ukážkach a vlažných dojoch nechystal, ale teraz nemôžem inak ako utekať do kina. Ešteže máme v NR to nové kino.
320542
RainMakeRa to "mierne" sklamalo a podľa Jokera je to sračka. Všetci vieme, čo to znamená. Do kina som sa po mdlých ukážkach a vlažných dojoch nechystal, ale teraz nemôžem inak ako utekať do kina. Ešteže máme v NR to nové kino.
0 0
reagovat

The Joker

Když tohle funguje, tak s tím problém nemám. Tady to ale nefungovalo. :D Nepočítám Strážce, kteří byli vyloženě komedie, tak mi přijde správná míra únostnosti v Capovi 2, která byla jen o fous větší vyšší, než v MoS, kde taky byly fórky.
320541
Když tohle funguje, tak s tím problém nemám. Tady to ale nefungovalo. *:D* Nepočítám Strážce, kteří byli vyloženě komedie, tak mi přijde správná míra únostnosti v Capovi 2, která byla jen o fous větší vyšší, než v MoS, kde taky byly fórky.
The Joker
0 0
reagovat
Jen teda doufám, že DC opravdu mají tu no jokes policy. Další comics, ve kterém se každých 30 vteřin musí někdo pokusit o vtip (což v publiku ocení především náctileté dívky s kupou popcornu), už prostě nedám...
320537
Jen teda doufám, že DC opravdu mají tu no jokes policy. Další comics, ve kterém se každých 30 vteřin musí někdo pokusit o vtip (což v publiku ocení především náctileté dívky s kupou popcornu), už prostě nedám...
0 0
reagovat

Tony

Na 10 vteřin poruším pravidlo a zeptám se tě, jestli ti je jasný, že Transka = Transexuál ? Jak proboha někdo může říkat Transformerům "transky". Zkus si "transka" zadat do googlu a obrázky. Chápu, že jsi takový jiný, ale tohle je fakt humus :D
320538
Na 10 vteřin poruším pravidlo a zeptám se tě, jestli ti je jasný, že Transka = Transexuál ? Jak proboha někdo může říkat Transformerům "transky". Zkus si "transka" zadat do googlu a obrázky. Chápu, že jsi takový jiný, ale tohle je fakt humus *:D*
Tony
0 0
reagovat

4/10

Jo, fakt je to jak sequely Transformers. Jen s tím rozdílem, že Bay je výrazně ambicióznější co se týče vizuálu a výpravy. Divná úvodní akce, totálně mimózní scény jako safe house, zrození Vision atd., nezajímavé nové postavy a hlavně ubíjející nuda. Film bez tváře a jen o chloupek lepší než druhý Thor.
320536
Jo, fakt je to jak sequely Transformers. Jen s tím rozdílem, že Bay je výrazně ambicióznější co se týče vizuálu a výpravy. Divná úvodní akce, totálně mimózní scény jako safe house, zrození Vision atd., nezajímavé nové postavy a hlavně ubíjející nuda. Film bez tváře a jen o chloupek lepší než druhý Thor.
4/10
0 0
reagovat

Ted

Ty filmy mají společné to, že oba byly po premiéře rozporuplně přijaty.
320535
Ty filmy mají společné to, že oba byly po premiéře rozporuplně přijaty.
Ted
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se