Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok 2014 v kostce - 2. část


ikona
KarelR
mz nejrok v kostcetéma
Herečky, coolervoucí scény, WTF momenty, soundtracky, hlášky, plakáty a další pecky z loňského filmového roku. 

První díl letošní kostky vyšel minulý týden a nyní jej následuje druhý, ve které dojde na nejlepší herečky, hlášky nebo plakáty. Enjoy.

ROK V KOSTCE - 1. ČÁST

Redakční tip - Quicksilver v akci

Když se objevily první fotky a plakáty z nových X-Menů a byl na nich mutantský nováček Quicksilver, většina lidí byla toho názoru, že vypadá jako naprostý idiot. Jeho schopnost rychle se pohybovat taky nepůsobila extra zajímavě nebo originálně, ale to, co s ním Bryan Singer provedl, v kině posadilo na zadek úplně všechny. Nástup sympaťáka Evana Peterse na scénu, kdy během vteřiny vybral kapsy všem okolo, překonal rekord v Pongu a hrál stolní tenis sám se sebou, byl fajn. Jakmile ovšem vyrazil do skutečné akce, padaly čelisti k zemi. Jeho likvidace strážných v kuchyni Pentagonu byla neskutečně chytře a efektně natočená, hrála k ní dokonale zvolená hudba a člověk nevěděl, jestli se má dřív smát tomu, jak z policajtů dělá blbce, nebo tleskat, jak má celou situaci dokonale pod kontrolou.

Osobní tip Civala: Uchvácení tanku v Úsvitu planety opic – Třešinka na explozivním, vyhroceném a jaksepatří adrenalinovém dortu. Apokalyptická rubačka jde ještě o level dál, když se opičí lump zmocní tanku a v luxusní videoherní pasáži na jeden záběr to s ním naboří do sídla slaboučkých človíčků.

Osobní tip Imfa: Tankové orgie v Železných srdcích - Každý má pocit, že natočit válečný masomlejnek je ta nejjednodušší věc na světě. Proč tedy pořád s nostalgickou slzou v oku vzpomínáme na Vojína Ryana a Černý jestřáb sestřelen? Železná srdce se měřítkem, ale i vrytím pod kůži mužů uvězněných v břiše železných strojů Spielbergovu válečnému eposu hodně přiblížila. Ať už jde o obecnou bitevní vřavu, kdy vzduchem létají metráky olova, nebo dramatický duel s německým Tigerem.

Osobní tip KarlaR: Winter Soldier čistí přistávací plochu - Marvelovky moc drsné nejsou a asi ani nikdy nebudou. Dokud ale budeme dostávat scény z ranku Winter Soldierovy likvidace letecké podpory, při níž nekompromisně úřadují samopaly, granáty i ruční zbraně, k velkým nářkům nebude důvod.

Osobní tip Mr. Hlada: Úvod 300: Vzestup říše - Druhou Třístovku mám možná raději než až příliš jednoduchou jedničku, bavily mě silné charaktery a ústup od „This Is Sparta“, ale samozřejmě jsem si nejvíc užil vizuál. A úvodní bitka, v níž se Sullivan Stapleton probíjí davy nepřátel, aby nakonec propíchl perského krále, byla v akčních scénách absolutní špičkou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace