Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok 2014 v kostce - 2. část


ikona
KarelR
mz nejrok v kostcetéma
Herečky, coolervoucí scény, WTF momenty, soundtracky, hlášky, plakáty a další pecky z loňského filmového roku. 

První díl letošní kostky vyšel minulý týden a nyní jej následuje druhý, ve které dojde na nejlepší herečky, hlášky nebo plakáty. Enjoy.

ROK V KOSTCE - 1. ČÁST

Redakční tip - Scarlett Johansson

Přiznejme si, že Scarlett není novou Meryl Streep nebo Helen Mirren. Od té doby, co zakotvila u popcornových blockbusterů, střídá světlé momenty s těmi slabšími. Kdy jindy ji ale maximálně pochválit než teď, kdy z ní šokující komerční úspěch Lucy udělal největší hvězdu mezi herečkami současnosti. Připočtěte k tomu suverénní přihrávání Capovi v Návratu prvního Avengera, návštěvu v indie hitu Chef a to, že jenom svým hlasem utáhla oscarovou romanci Ona. Žádná jiná herečka neměla poslední měsíce povedenější.

Osobní tip Civala: Emily Blunt - Není prvoplánově krásná a nežene se do okázalých hereckých koncertů. Ale něco na ní je. Pokaždé je maximálně přesvědčivá a romantické párování, kterého se na plátně účastní, má vždycky jedinečnou jiskru. I ve hřmotném sci-fi Na hraně zítřka to platilo. A to už, safraporte, není náhoda.

Osobní tip Imfa: Keira Knightley - Drobná britská herečka mne baví konstantně, ale letos jsem ji viděl v Laggies, Love Song a nakonec ještě v Kódu Enigma. Tři výrazně odlišné role a ve všech dokázala být roztomilá, sympatická a především si ostrýma loktama a odzbrojujícím úsměvem nenechala sebrat prostor ani výrazně zkušenějšími kolegy. Dřív mi připadala jenom jako hezká tvářička s propadlým hrudníkem, ale schválně se podívejte na její filmografii za posledních pět, šest let. Ta holka dře a má čich na projekty. A letos se jí to zase královsky vyplatilo.

Osobní tip KarlaR: Karoline Herfurth - Imf nečte redakční diskuzi, takže mi neférově vyfouknul Keiru, naštěstí jsem ale měl v záloze Karoline. Kdekdo si ji určitě pamatuje z šílenosti Holky to chtěj taky, zrzavá Němka ale letos oslavila malý comeback v komedii Fakjů pane učiteli. A ukázala, že jí vedle roztomilosti nechybí ani značný komediální talent, se kterým by klidně mohla prorazit někam dál.

Osobní tip Mr. Hlada: Rosamund Pike - Rosamund Pike se mi vždycky celkem líbila, ale s jejím obvykle chladným a odměřeným herectvím jsem měl většinou problém. Fincherovi se ale ve Zmizelé povedlo udělat z něj přednost, a i když se okolo hlavní role v tomhle psychu motaly známější hvězdy, asi by se jen těžko hledala taková, která by jediným pohledem dokázala vyjádřit pohrdání takovým způsobem, jako tahle Angličanka.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace