Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok 2014 v kostce - 2. část


ikona
KarelR
mz nejrok v kostcetéma
Herečky, coolervoucí scény, WTF momenty, soundtracky, hlášky, plakáty a další pecky z loňského filmového roku. 

První díl letošní kostky vyšel minulý týden a nyní jej následuje druhý, ve které dojde na nejlepší herečky, hlášky nebo plakáty. Enjoy.

ROK V KOSTCE - 1. ČÁST

Redakční tip - "I am Groot"

„Ty vole, v nový marvelovce bude jako hrdina strom, co říká jen jednu větu.“ Asi takhle reagovali lidi, kteří Strážce Galaxie neznali. Tudíž u nás naprostá většina. Marvel ale ví, co dělá, a z tohohle dřevěného hromburáce nakonec udělali jednoho z největších sympaťáků loňského léta. Stačilo mu k tomu párkrát se roztomile usmát do kamery, v akci si to na férovku rozdat s dvacítkou protivníků a umlátit je k smrti, a hlavně říkat hlasem Vina Diesela I am Groot. V kontrastu s ukecaným Mývalem, hláškujícím Prattem, drsoněm Bautistou a sexy Zoe Saldanou fungovala tahle postava dokonale. A stejně dopadla i její pořád omílaná hláška, která dokáže rozseknout jakoukoliv hádku, motivovat spolubojovníky k boji nebo prostě jen v ten správný okamžik vyvolat u diváka pobavený úsměv na rtech.

Osobní tip Civala: "I don´t even know if I like you when I´m sober." – Spousta existenciálního, odžitého moudra v jedné větě krásné dívky Schmidtovi. Tvůrci 22 Jump Street sice působí jako hardcore nerdi, ale zjevně ví, o čem ten život je.

Osobní tip Imfa: "I only work in black and sometimes very, very dark grey." - Lego Movie je plné dobře mířených one-linerů, Batmanovu hlášku jsem si ale pamatoval už od trailerů. A vzpomenu si na ní kdykoliv se podívám do vlastního šatníku. Prostě trefa do černého, nebo velmi, velmi tmavě šedého.

Osobní tip KarlaR: "There was a sheep in the whorehouse the last week. Wandered in there, and then when I went to pick it up, somehow it had made 20 dollars." - Western Všechny cesty vedou do hrobu má k výborné komedii hodně daleko, sem tam se ale objevil nějaký fór, který by stál za vytesání. A MacFarlaneův nářek nad tím, že jeho ovce vydělala v bordelu 20 babek, v tomhle směru rozhodně vede.

Osobní tip Mr. Hlada: "Ideals are peaceful. History is violent." - Nekompromisní válečná řež Davida Ayera nestáhla na patosu a hláškách, na to byla až příliš realistická a skutečná. Pittovo „Ideals are peaceful. History is violent“ ale celou hrůzu válečného běsnění vystihuje dokonale. Nejde o ten typ hlášky, kterou budete po pár pivech vyřvávat spolu s kamarády, z tohohle spíš mrazí. A to je taky dobře.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace