Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Může Disney koupit Warnery?

příspěvky 21 - 23 Napsat příspěvek
Výsledná kvalita filmu není daná tím, jací hrdinové se tam objeví... v Comicsech to funguje víceméně jen díky mnohaleté historii, kterou ale filmoví diváci prostě nemají. Guardians jsou úspěšní, protože jsou dobrým filmem a že pochází z comicsu v podstatě nikoho nemusí zajímat. Jakýkoli jiný vesmírný fantasy svět a libovolná divnoparta by tam splnila svůj účel úplně stejně, kolem a kolem se navíc v aktuálních filmech celá comicsová mytologie i poměrně masivně přetáčí/ignoruje. Když si člověk oblíbí GoT, nebo LOTR a pak si jde číst knížky, tak se dozvídá více podrobností o nádherně fungujících světech... tohle u comicsů prostě není (už kvůli tomu, jak se tam kašle na kanon - např. SheThor mluví sama za sebe).

Proč si to myslím? Nemyslím si, že jdou lidi do kina protože to je nový spiderman, ale protože má masivní reklamní kampaň... kdyby stejně vypadal nový "Tarantulator" a dostal by podobnou reklamní masáž, tak by měl i podobné tržby. Reklamy prodávají film víc, než cokoli jiného (lidi, co si o tom něco přečtou a pak jdou dle nějakého "objektivního" rozhodování jsou IMHO velmi okrajoví). Význam značek a budované kvality je velmi, velmi potlačený a jediná věc, která takto ještě dnes funguje je při nejlepším jen Marvel a Nolan (Marvel jako logo před filmem, ne Marvel jako zdroj v comicsech zavedených postav).

Co se Disneyho týče, tak se mi jejich chování nelíbí, protože pokud se bavíme o kapitalismu, tak se nutně bavíme o konkurenčním prostředí. Vždy je tedy cílem, aby v Hollywoodu bylo několik sobě rovných hráčů a zároveň je mohl kdokoli zespoda vystřídat apod. Když tam bude jedno studio, kterému patří vše (a zas tak daleko od toho nejsou), tak z toho nic dobrého nevzejde.
300779
Výsledná kvalita filmu není daná tím, jací hrdinové se tam objeví... v Comicsech to funguje víceméně jen díky mnohaleté historii, kterou ale filmoví diváci prostě nemají. Guardians jsou úspěšní, protože jsou dobrým filmem a že pochází z comicsu v podstatě nikoho nemusí zajímat. Jakýkoli jiný vesmírný fantasy svět a libovolná divnoparta by tam splnila svůj účel úplně stejně, kolem a kolem se navíc v aktuálních filmech celá comicsová mytologie i poměrně masivně přetáčí/ignoruje. Když si člověk oblíbí GoT, nebo LOTR a pak si jde číst knížky, tak se dozvídá více podrobností o nádherně fungujících světech... tohle u comicsů prostě není (už kvůli tomu, jak se tam kašle na kanon - např. SheThor mluví sama za sebe). Proč si to myslím? Nemyslím si, že jdou lidi do kina protože to je nový spiderman, ale protože má masivní reklamní kampaň... kdyby stejně vypadal nový "Tarantulator" a dostal by podobnou reklamní masáž, tak by měl i podobné tržby. Reklamy prodávají film víc, než cokoli jiného (lidi, co si o tom něco přečtou a pak jdou dle nějakého "objektivního" rozhodování jsou IMHO velmi okrajoví). Význam značek a budované kvality je velmi, velmi potlačený a jediná věc, která takto ještě dnes funguje je při nejlepším jen Marvel a Nolan (Marvel jako logo před filmem, ne Marvel jako zdroj v comicsech zavedených postav). Co se Disneyho týče, tak se mi jejich chování nelíbí, protože pokud se bavíme o kapitalismu, tak se nutně bavíme o konkurenčním prostředí. Vždy je tedy cílem, aby v Hollywoodu bylo několik sobě rovných hráčů a zároveň je mohl kdokoli zespoda vystřídat apod. Když tam bude jedno studio, kterému patří vše (a zas tak daleko od toho nejsou), tak z toho nic dobrého nevzejde.
0 0
reagovat
hell who cares...
300778
hell who cares...
0 0
reagovat
HELL NO! :(
300777
HELL NO! *:(*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se