Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku ANKETA 15 let od premiéry: Co nám dal Matrix?

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek

omlouvam se za pravdu

ja si Matrix v kine neuzil vubec. Po skvelych trailerech a recenzi Fuky jsem se na to vydal se 3 nejlepsima kamosema. Kazdy jsme si dali cely trip, kino melo nejaky problem, takze piva a n2o v hospode a v tomto stavu jsme to vubec nedali. Bylo to strasne ukecane, agenti neprijemni a scena, kdy se Neo probudi v tom slizu (viz. fotka) nechutna. Myslel jsem, ze se zblaznim (ostatni podobne). 3 roky jsem si film nepustil....pak jsem se odhodlal, videl asi 5x a ano, je to revolucni film, ale T2 je pro me z 90. let nejdulezitejsi

2. jsem videl 1x v kine
3. nevidena
300171
ja si Matrix v kine neuzil vubec. Po skvelych trailerech a recenzi Fuky jsem se na to vydal se 3 nejlepsima kamosema. Kazdy jsme si dali cely trip, kino melo nejaky problem, takze piva a n2o v hospode a v tomto stavu jsme to vubec nedali. Bylo to strasne ukecane, agenti neprijemni a scena, kdy se Neo probudi v tom slizu (viz. fotka) nechutna. Myslel jsem, ze se zblaznim (ostatni podobne). 3 roky jsem si film nepustil....pak jsem se odhodlal, videl asi 5x a ano, je to revolucni film, ale T2 je pro me z 90. let nejdulezitejsi 2. jsem videl 1x v kine 3. nevidena
omlouvam se za pravdu
0 0
reagovat
jak píše Karlos, to skoro působí jak pokus o provokaci než cokoliv jiného. By mě nepřekvapilo kdyby šmíroval tuhle diskuzi a ještě si mnul ruce jak mu to žerem i s navijákem :) A abych si taky plivnul: navíc kdo vůbec jsou ty jeho kámoši od fochu? je to v úvozovkách tak to mohl být prodavač popcornu a zpruzelej šatnář.
matrix je skvělej film - napsat, že po něm nic nezůstalo je blbina. Ovlivnilo to styl natáčení akčních scén až hanba.
300170
jak píše Karlos, to skoro působí jak pokus o provokaci než cokoliv jiného. By mě nepřekvapilo kdyby šmíroval tuhle diskuzi a ještě si mnul ruce jak mu to žerem i s navijákem :) A abych si taky plivnul: navíc kdo vůbec jsou ty jeho kámoši od fochu? je to v úvozovkách tak to mohl být prodavač popcornu a zpruzelej šatnář. matrix je skvělej film - napsat, že po něm nic nezůstalo je blbina. Ovlivnilo to styl natáčení akčních scén až hanba.
0 0
reagovat
Nejde o to, že se Ryndovi Matrix nelíbí, to by mu nikdo nebral. Ale z celého toho jeho komentáře je cítit, ať už chtěně či ne, taková otravná arogantnost, že to motivuje k odpovědi. Jako recenzant s kámoši od "fochu" napsat, že je ten film po technické stránce samoúčelný - co tím chce říct? Např. střih má víceméně dva účely, přechod mezi scénami a zjednodušení natáčení dlouhých scén. Veškerá další střihačská práce již spadá do kategorie samoúčelnosti, kdy se střihá (popř. nestřihá) proto, aby to dobře vypadalo. To je ale přesně umění a za takovouto samoúčelnost se rozdávají ceny. Podobně lze pokračovat s kamerou a dalšími technickými aspekty.
K tomu, že je děj plytká exhibice bez děje a přesahu se vyjadřovat nebudu, to přesně spadá do kategorie subjektivního názoru, takže se akorát neshodneme. Ovšem vzápětí následuje tvrzení, že je to "vyčpělá dobovka, která nic nezměnila, nic nepřinesla" - to je pro člověka, který by měl vzhledem ke svému zaměstnání mít přehled o filmovém světě, značné faux pas. Matrix je minimálně v žánru milníkem a pomíjet jeho dopad je buď výsledkem nekompetentnosi nebo dětinského trucování "mně se to nelíbilo, tak to nemohlo být dobré".
Pokud se člověk živí jako recenzant, tak bych od něj očekával, že bude jakž-takž objektivní v oblastech, kde to jde. Stejně jako hudebnímu recenzantu nemusí sedět Beethovenova Devátá a filmovému Matrix, tak se ani o jednom díle nedá tvrdit, že nic nepřineslo.
300169
Nejde o to, že se Ryndovi Matrix nelíbí, to by mu nikdo nebral. Ale z celého toho jeho komentáře je cítit, ať už chtěně či ne, taková otravná arogantnost, že to motivuje k odpovědi. Jako recenzant s kámoši od "fochu" napsat, že je ten film po technické stránce samoúčelný - co tím chce říct? Např. střih má víceméně dva účely, přechod mezi scénami a zjednodušení natáčení dlouhých scén. Veškerá další střihačská práce již spadá do kategorie samoúčelnosti, kdy se střihá (popř. nestřihá) proto, aby to dobře vypadalo. To je ale přesně umění a za takovouto samoúčelnost se rozdávají ceny. Podobně lze pokračovat s kamerou a dalšími technickými aspekty. K tomu, že je děj plytká exhibice bez děje a přesahu se vyjadřovat nebudu, to přesně spadá do kategorie subjektivního názoru, takže se akorát neshodneme. Ovšem vzápětí následuje tvrzení, že je to "vyčpělá dobovka, která nic nezměnila, nic nepřinesla" - to je pro člověka, který by měl vzhledem ke svému zaměstnání mít přehled o filmovém světě, značné faux pas. Matrix je minimálně v žánru milníkem a pomíjet jeho dopad je buď výsledkem nekompetentnosi nebo dětinského trucování "mně se to nelíbilo, tak to nemohlo být dobré". Pokud se člověk živí jako recenzant, tak bych od něj očekával, že bude jakž-takž objektivní v oblastech, kde to jde. Stejně jako hudebnímu recenzantu nemusí sedět Beethovenova Devátá a filmovému Matrix, tak se ani o jednom díle nedá tvrdit, že nic nepřineslo.
0 0
reagovat

KARLOS

Mumie je super :+ ale jak píše Tony, tady je to o formě.
300168
Mumie je super *:+* ale jak píše Tony, tady je to o formě.
KARLOS
0 0
reagovat
hmmm, samé erudované názory ako vidím...
300166
hmmm, samé erudované názory ako vidím...
0 0
reagovat
Tady rozhodně není problém ten názor, ani co napsal, ale jak to napsal. Myslím, že je v pořádku, když někomu všemi chválený film nesedne, i velkým filmovým odborníkům. Dost lidí má problémy s největšího Scorseseho peckami, s Nolanem (zdravím sám sebe), znám filmový fandy, co je nebaví Kmotr, nedokoukali Občana Kanea.
Jde o to, že to napsal stylem mistra světa, který tomu rozumí víc, než kdokoliv jiný.
". První projekci Matrixu jsem absolvoval s kamarády „od fochu“ - kameramanem, ostřičem a střihačkou. I proto jsem si hodně všímal technických aspektů filmu"
"beru je jako filmy, které si na DVD kupují ženy v letech"


300164
Tady rozhodně není problém ten názor, ani co napsal, ale jak to napsal. Myslím, že je v pořádku, když někomu všemi chválený film nesedne, i velkým filmovým odborníkům. Dost lidí má problémy s největšího Scorseseho peckami, s Nolanem (zdravím sám sebe), znám filmový fandy, co je nebaví Kmotr, nedokoukali Občana Kanea. Jde o to, že to napsal stylem mistra světa, který tomu rozumí víc, než kdokoliv jiný. ". První projekci Matrixu jsem absolvoval s kamarády „od fochu“ - kameramanem, ostřičem a střihačkou. I proto jsem si hodně všímal technických aspektů filmu" "beru je jako filmy, které si na DVD kupují ženy v letech"
0 0
reagovat
Faktem je, že když tu člověk vidí, jaký emoce dokáže vyvolat jeden blbej odstavec, tak mu chybí Katovna :))
300163
Faktem je, že když tu člověk vidí, jaký emoce dokáže vyvolat jeden blbej odstavec, tak mu chybí Katovna *:))*
0 0
reagovat
Mě se hrozně moc „líbí“, jak tady absolutně stíráte Ryndu stylem, za který by se nemusel stydět nejeden komentátor na idnesu, či novinkách... Škoda jen, že to myslel upřímně a nenapsal to jen proto, že tušil, kolik žluči to v tělech obdivovatelů zvedne...
Jedničku považuju za výborný popkorn, dobře napsaný, skvěle natočený, adekvátně zahraný. Za kultovní ji samozřejmě považuju taky, stejně tak její otisk a odkaz se minimálně v žánrovkách popřít jednoznačně nedá. Ale... už když sem stál před kinem a s padesátkou v kapse se rozhodoval, zda půjdu na Matrix, nebo Mumii, zvítězila Mumie. Královsky se bavil a na Matrix spokojeně zapomněl. Pak za necelý týden přijel brácha z Prahy, kde byl na Matrixu a strašně moc to hypoval, jak je to hrozně těžké na pochopení, jaká to byla pecka. Dovezl mi i Cinemu, kterou sem chtěl. Franta Fuka hypoval v recenzi taky (a tuším, že šedesátkou „odstřelil“ Mumii) a já neblaze zjistil, že kino to předešlého dne přestalo hrát. Takže – jsem na Matrix spokojeně „zapomněl“... a „vzpomněl“ sem si, až když byl Matrix ve videopůjčovně. Když už jsme u toho, byl weekend a tak jsem přibral ještě jeden film – Mumii, na kterou sem se těšil stejnou měrou.
Když dozněly poslední riffy soundtracku doprovázející závěrečné titulky Nea, tak jsem byl v zajímavém rozpoložení. Na jednu stranu jsem si říkal, že efekty a akce byly hrozně super, ale na druhou stranu nechápal, co kdo nemůže na tom filmu nechápat a že to byl fajn sci-fi akčňák, ale... Mumie se mi líbila víc :D....
V dnešní době beru Matrix jako velmi příjemný film, který má ale u mě váhu v úplně jiných scénách, jak (předpokládám) u zbytku planety. Komplet pasáž pžed tím, než se Neo probudí, zvláště pak scéna se zrcadlem a scéna, kdy jsou k Vědmě, jsou pro mě stěžejní kvůli výborné atmosféře a pocitu neznáma a fungují na mě dodnes. Akce je pořád super, ale... Mumie je pořád lepší :D:D:D... Prostě jsem byl vždy víc na fantasy, než na sci-fi.
Dvajka je fajn, nebo by byla naprosto fajn, kdyby si tak urputně nehrála na megahluboké filozofické dílo. Ale pořád ji mám poměrně rád (tzn že si ji jednou za tři roku s chutí pustím s jedničkou). Trojka mi přijde extrémně nudná, ale jsem si vědom toho, že tady na MZ jsem v tomto ohledu v nepřátelské pozici a po tomhle komentu očekávám brzký ban ;):)...
Jestli chtít nové pokračování? Proč ne, Wachovské mám rád, ale museli by slíbit, že to zas nebudou prezentovat jako něco filozofického a hlubokomyslného, jako dvojku a trojku. Mnohem raději by sem je ovšem viděl u dalšího velmi riskantního projektu a to i pres to, že s JA se mi do noty příliš nedostávají...
300162
Mě se hrozně moc „líbí“, jak tady absolutně stíráte Ryndu stylem, za který by se nemusel stydět nejeden komentátor na idnesu, či novinkách... Škoda jen, že to myslel upřímně a nenapsal to jen proto, že tušil, kolik žluči to v tělech obdivovatelů zvedne... Jedničku považuju za výborný popkorn, dobře napsaný, skvěle natočený, adekvátně zahraný. Za kultovní ji samozřejmě považuju taky, stejně tak její otisk a odkaz se minimálně v žánrovkách popřít jednoznačně nedá. Ale... už když sem stál před kinem a s padesátkou v kapse se rozhodoval, zda půjdu na Matrix, nebo Mumii, zvítězila Mumie. Královsky se bavil a na Matrix spokojeně zapomněl. Pak za necelý týden přijel brácha z Prahy, kde byl na Matrixu a strašně moc to hypoval, jak je to hrozně těžké na pochopení, jaká to byla pecka. Dovezl mi i Cinemu, kterou sem chtěl. Franta Fuka hypoval v recenzi taky (a tuším, že šedesátkou „odstřelil“ Mumii) a já neblaze zjistil, že kino to předešlého dne přestalo hrát. Takže – jsem na Matrix spokojeně „zapomněl“... a „vzpomněl“ sem si, až když byl Matrix ve videopůjčovně. Když už jsme u toho, byl weekend a tak jsem přibral ještě jeden film – Mumii, na kterou sem se těšil stejnou měrou. Když dozněly poslední riffy soundtracku doprovázející závěrečné titulky Nea, tak jsem byl v zajímavém rozpoložení. Na jednu stranu jsem si říkal, že efekty a akce byly hrozně super, ale na druhou stranu nechápal, co kdo nemůže na tom filmu nechápat a že to byl fajn sci-fi akčňák, ale... Mumie se mi líbila víc :D.... V dnešní době beru Matrix jako velmi příjemný film, který má ale u mě váhu v úplně jiných scénách, jak (předpokládám) u zbytku planety. Komplet pasáž pžed tím, než se Neo probudí, zvláště pak scéna se zrcadlem a scéna, kdy jsou k Vědmě, jsou pro mě stěžejní kvůli výborné atmosféře a pocitu neznáma a fungují na mě dodnes. Akce je pořád super, ale... Mumie je pořád lepší :D:D:D... Prostě jsem byl vždy víc na fantasy, než na sci-fi. Dvajka je fajn, nebo by byla naprosto fajn, kdyby si tak urputně nehrála na megahluboké filozofické dílo. Ale pořád ji mám poměrně rád (tzn že si ji jednou za tři roku s chutí pustím s jedničkou). Trojka mi přijde extrémně nudná, ale jsem si vědom toho, že tady na MZ jsem v tomto ohledu v nepřátelské pozici a po tomhle komentu očekávám brzký ban ;):)... Jestli chtít nové pokračování? Proč ne, Wachovské mám rád, ale museli by slíbit, že to zas nebudou prezentovat jako něco filozofického a hlubokomyslného, jako dvojku a trojku. Mnohem raději by sem je ovšem viděl u dalšího velmi riskantního projektu a to i pres to, že s JA se mi do noty příliš nedostávají...
0 0
reagovat
Pro mě byl Matrix jako blesk z čistého nebe. Do kina jsme na něj šli z kámošema jen proto, že zrovna nic jiného nedávali. A po projekci jsme prokecali o filmu celý večer, aniž by kdokoliv z nich byl filmový fanda.

Vojtěch Rynda, recenzent Týdne (a pro mě blbec roku) :-
300160
Pro mě byl Matrix jako blesk z čistého nebe. Do kina jsme na něj šli z kámošema jen proto, že zrovna nic jiného nedávali. A po projekci jsme prokecali o filmu celý večer, aniž by kdokoliv z nich byl filmový fanda. Vojtěch Rynda, recenzent Týdne (a pro mě blbec roku) *:-*
0 0
reagovat
Btw trilogia matrixu je jeden z mála filmov u ktorých si viem predstaviť 3D konverziu
300158
Btw trilogia matrixu je jeden z mála filmov u ktorých si viem predstaviť 3D konverziu
0 0
reagovat
Tiež patrím k mladšej generácii, takže som prvý Matrix videl až v telke s dabingom (pokračovania naštastie užil už naplno v kine a dodnes si pamätám ako som bol z toho nadšený. :D ) a tak som si vychutnal akurát z perfektne natočenú akciu, s atmosférou filmu a samotný filozofický presah ma mohol naplno zasiahnuť až o niekoľko rokov neskôr pri opätovnom zhliadnutí. :)

Inak súhlas s Tetsuovou analýzou, hlavne s časťou ohľadom sequelov. Tiež mám na ne podobný názor, aj keď ho nedokážem tak dobre podať. :D
300157
Tiež patrím k mladšej generácii, takže som prvý Matrix videl až v telke s dabingom (pokračovania naštastie užil už naplno v kine a dodnes si pamätám ako som bol z toho nadšený. :D ) a tak som si vychutnal akurát z perfektne natočenú akciu, s atmosférou filmu a samotný filozofický presah ma mohol naplno zasiahnuť až o niekoľko rokov neskôr pri opätovnom zhliadnutí. *:)* Inak súhlas s Tetsuovou analýzou, hlavne s časťou ohľadom sequelov. Tiež mám na ne podobný názor, aj keď ho nedokážem tak dobre podať. :D
0 0
reagovat

Cival

Nebel byl přece financovanej z německejch peněz (proto tam jsou Češi zase za debily), takže si to samozřejmě museli ověnčit cenama. To ale nic nemění na tom, že je to sračka.
300156
Nebel byl přece financovanej z německejch peněz (proto tam jsou Češi zase za debily), takže si to samozřejmě museli ověnčit cenama. To ale nic nemění na tom, že je to sračka.
Cival
0 0
reagovat
Rynda mimo, Filův rozbor perfektní (nemůžu přímo napsat, že s ním souhlasím, protože je evidentně chytřejší než já) a ten hate na Reloaded a Revolutions mě rozesmívá do dneška.
300155
Rynda mimo, Filův rozbor perfektní (nemůžu přímo napsat, že s ním souhlasím, protože je evidentně chytřejší než já) a ten hate na Reloaded a Revolutions mě rozesmívá do dneška.
0 0
reagovat

who the fuck is Vojtěch Rynda ?

"Tehdy se mluvilo o revoluci, dnes je to vyčpělá dobovka, která nic nezměnila, nic nepřinesla." To má být vtip :D ? Nýmanda Ryndu neznám. Kdo to je, nějaká celebrita ? Matrix zná skoro každej, je to jedno z nejlepších sci-fi s efekty který předběhly dobu o 10 let, ještě teď 3/4 akčních sci-fi vypadá hůř...
300154
"Tehdy se mluvilo o revoluci, dnes je to vyčpělá dobovka, která nic nezměnila, nic nepřinesla." To má být vtip *:D* ? Nýmanda Ryndu neznám. Kdo to je, nějaká celebrita ? Matrix zná skoro každej, je to jedno z nejlepších sci-fi s efekty který předběhly dobu o 10 let, ještě teď 3/4 akčních sci-fi vypadá hůř...
who the fuck is Vojtěch Rynda ?
0 0
reagovat
Dobré je, jak šli všichni vybaveni Fukovou recenzí. :D

No, jestli to na nepřipravené publikum působilo silně, tak o to silněji, když byl člověk navíc v dětských letech. Mně bylo tou dobou jedenáct a byl jsem unesen. Dnes vím, že hlavně tím, jak neskutečně cool kyberpunkově a pistolnicky to vypadalo, jaké tam byly nevídané akční scény a samozřejmě bullet-time...

Ale za dobré sci-fi to s odstupem času nepovažuji, na to je tam příliš moc hloupostí a nedomyšlených věcí. Což pak už úplně zabily pokračování. A říct, že nechává Blade Runnera daleko za sebou, je pro mě trochu over-kill, ale budiž.
300153
Dobré je, jak šli všichni vybaveni Fukovou recenzí. :D No, jestli to na nepřipravené publikum působilo silně, tak o to silněji, když byl člověk navíc v dětských letech. Mně bylo tou dobou jedenáct a byl jsem unesen. Dnes vím, že hlavně tím, jak neskutečně cool kyberpunkově a pistolnicky to vypadalo, jaké tam byly nevídané akční scény a samozřejmě bullet-time... Ale za dobré sci-fi to s odstupem času nepovažuji, na to je tam příliš moc hloupostí a nedomyšlených věcí. Což pak už úplně zabily pokračování. A říct, že nechává Blade Runnera daleko za sebou, je pro mě trochu over-kill, ale budiž.
0 0
reagovat
Pán učitel Tetsuo (ano, je těžké to přijmout, ale Kamil Fila, člověk se zálibou v kulturistice, mě učil na opravdické a existující škole) se přesně trefil absolutně se vším a je pravda, že po přednášce od profesora filosofie se na film kouká zase malinko jinak.
Matrix jsem ale viděl možná až moc brzo- ve 12 letech mozek prostě nedokáže pobrat takovej film, a tak se černé brýle a snění o tom, že se probudím a uvidím všude zelený kód, stali denní rutinou.
300151
Pán učitel Tetsuo (ano, je těžké to přijmout, ale Kamil Fila, člověk se zálibou v kulturistice, mě učil na opravdické a existující škole) se přesně trefil absolutně se vším a je pravda, že po přednášce od profesora filosofie se na film kouká zase malinko jinak. Matrix jsem ale viděl možná až moc brzo- ve 12 letech mozek prostě nedokáže pobrat takovej film, a tak se černé brýle a snění o tom, že se probudím a uvidím všude zelený kód, stali denní rutinou.
0 0
reagovat
Matrix zbožňuju, a tím myslím celou trilogii, nejenom první díl. A další rána, Reloaded mám vůbec nejraději. V kině jsem byl s kamarádem kdysi, kdysi dávno na třetím díle (popravdě, byl jsem ještě malé pískle a byla to náhoda, že jsme šli zrovna na to, jelikož naše maminky nás potřebovali někde odhodit zatímco si zajdou na manikůru a tohle se nám zamlouvalo nejvíc) a mám pocit, že ačkoliv jsem to moc tehdy nepobíral, bylo to stejně super.

Každopádně parádní nápad s takovou anketou, moje otázka zní, dostaneme víc podobných filmových analýz?
300150
Matrix zbožňuju, a tím myslím celou trilogii, nejenom první díl. A další rána, Reloaded mám vůbec nejraději. V kině jsem byl s kamarádem kdysi, kdysi dávno na třetím díle (popravdě, byl jsem ještě malé pískle a byla to náhoda, že jsme šli zrovna na to, jelikož naše maminky nás potřebovali někde odhodit zatímco si zajdou na manikůru a tohle se nám zamlouvalo nejvíc) a mám pocit, že ačkoliv jsem to moc tehdy nepobíral, bylo to stejně super. Každopádně parádní nápad s takovou anketou, moje otázka zní, dostaneme víc podobných filmových analýz?
0 0
reagovat
S Vojtěchem Ryndou nesouhlasím, ale je pravda, že sem na tom filmu nebyl s kamarády od fochu.
300148
S Vojtěchem Ryndou nesouhlasím, ale je pravda, že sem na tom filmu nebyl s kamarády od fochu.
0 0
reagovat

Cival

To popravdě ani nevím a jestli to dostalo nějakou cenu, to teda potěš. Ten film jsem měl regulérně problém dokoukat a mimo "art" formy, která už v té době nebyla žádná přelomová na tom filmu není absolutně nic alespoň nadprůměrného. Ale o to vůbec nejde, bylo to napsaný stylem, tady tomu nikdo nerozumí, jsme zaostalý, ten film má hrozně evropský myšlenky. Tohle by mne nasralo u jakéhokoliv filmu.


300147
To popravdě ani nevím a jestli to dostalo nějakou cenu, to teda potěš. Ten film jsem měl regulérně problém dokoukat a mimo "art" formy, která už v té době nebyla žádná přelomová na tom filmu není absolutně nic alespoň nadprůměrného. Ale o to vůbec nejde, bylo to napsaný stylem, tady tomu nikdo nerozumí, jsme zaostalý, ten film má hrozně evropský myšlenky. Tohle by mne nasralo u jakéhokoliv filmu.
Cival
0 0
reagovat
Ja som videl Matrix prvý krát doma na VHS, všetci o tom básnili, aké je to super, ale mňa to vtedy vôbec nechytilo. Až s odstupom času som ten film docenil a každoročne si dávam celú trilógiu.
300146
Ja som videl Matrix prvý krát doma na VHS, všetci o tom básnili, aké je to super, ale mňa to vtedy vôbec nechytilo. Až s odstupom času som ten film docenil a každoročne si dávam celú trilógiu.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se