Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Režisérská elita #6: Michael Bay

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Nejlepší: Skála, Mizerové (neumím se rozhodnout)
Fajn filmy: Transformers, Ostrov, Pot a krev
Fakt nemusím: Armagedon, Pearl Harbor, Transformers 2 (další díly jsem neviděl)
297670
Nejlepší: Skála, Mizerové (neumím se rozhodnout) Fajn filmy: Transformers, Ostrov, Pot a krev Fakt nemusím: Armagedon, Pearl Harbor, Transformers 2 (další díly jsem neviděl)
0 0
reagovat
Tak já od Baye nejraději Ostrov (jako že jsem asi v menšině) a pak klasika skála, a nahláškovaná dvojka mizerů :+

První mizerové a pearl harbor jsou podle mě jeho nejnudnější filmy

Největší sračka co kdy stvořil jsou rozhodně transformers 2 :o

Jinak čtvrté TF jsem zatím neviděl, ale trojku teda považuju za nejlepší díl (opět jsem v menšině) Jenom škoda že Bay neměl koule na to aby tam nechal popravit bumblebeeho ;)
297663
Tak já od Baye nejraději Ostrov (jako že jsem asi v menšině) a pak klasika skála, a nahláškovaná dvojka mizerů *:+* První mizerové a pearl harbor jsou podle mě jeho nejnudnější filmy Největší sračka co kdy stvořil jsou rozhodně transformers 2 *:o* Jinak čtvrté TF jsem zatím neviděl, ale trojku teda považuju za nejlepší díl (opět jsem v menšině) Jenom škoda že Bay neměl koule na to aby tam nechal popravit bumblebeeho *;)*
0 0
reagovat

Bay by verbst

Transformers 1
Bad Boys 2
The Island

Pak tak nějak Skála, Bad Boys, Dark of the Moon, Armageddon, Revenge of the Fallen, Pearl Harbor.


Pain & Gain je největší omyl Bayovy kariéry. Strašně odpornej shit.
297660
Transformers 1 Bad Boys 2 The Island Pak tak nějak Skála, Bad Boys, Dark of the Moon, Armageddon, Revenge of the Fallen, Pearl Harbor. Pain & Gain je největší omyl Bayovy kariéry. Strašně odpornej shit.
Bay by verbst
0 0
reagovat
mizerove, transformers a skala parada


zbytek? meh
297659
mizerove, transformers a skala parada zbytek? meh
0 0
reagovat
Líbí se mi od Baye ty, ehm, normálnější filmy, tj. Mizerové, Skála, Pain & Gain atd. Proto mě i trochu štve, že se tak uvrtal k Transformerům, kteří mě naopak míjejí dokonale. Dokonce jsem stále viděl jen první díl a nějak ani nemám nutkání jít do druhého.
297655
Líbí se mi od Baye ty, ehm, normálnější filmy, tj. Mizerové, Skála, Pain & Gain atd. Proto mě i trochu štve, že se tak uvrtal k Transformerům, kteří mě naopak míjejí dokonale. Dokonce jsem stále viděl jen první díl a nějak ani nemám nutkání jít do druhého.
0 0
reagovat
Gonziho nejsledovanější film všech dob(tm):
Skála
Hodně oblíbené:
Transformers, Bad Boys II, Armageddon
Klidně se k nim sem tam vracím:
Ostrov, Pearl Harbor, Bad Boys, Pain & Gain, Transformers II
Měl by se stydět za:
Transformers 3,4
----------------------------
ad TF 2: V kině jsem nadával jak špaček (šel jsem na TF a dostal jsem tohle), ale později, když jsem věděl do čeho jdu, jsem si to už dokázal užít a oblíbit si v tom poměrně dost momentů.
ad Pain&Gain: Viděno jen jednou, ale bavil jsem se královsky - pokud to svůj status podvrdí i po dvou, třech shlédnutích, tak to půjde o příčku výše.
297653
Gonziho nejsledovanější film všech dob(tm): Skála Hodně oblíbené: Transformers, Bad Boys II, Armageddon Klidně se k nim sem tam vracím: Ostrov, Pearl Harbor, Bad Boys, Pain & Gain, Transformers II Měl by se stydět za: Transformers 3,4 ---------------------------- ad TF 2: V kině jsem nadával jak špaček (šel jsem na TF a dostal jsem tohle), ale později, když jsem věděl do čeho jdu, jsem si to už dokázal užít a oblíbit si v tom poměrně dost momentů. ad Pain&Gain: Viděno jen jednou, ale bavil jsem se královsky - pokud to svůj status podvrdí i po dvou, třech shlédnutích, tak to půjde o příčku výše.
0 0
reagovat
Líbí: Skála

Hromada sraček: Všechno ostatní.


Asi jedinej režisér, kterej je schopnej jakýhokoliv jeho filmu nacpat hromadu debilů a trapnejch situací a mít při tom spousty oddanejch fanoušků (a ne, fakt teď nepíšu o Troškovi)
297650
Líbí: Skála Hromada sraček: Všechno ostatní. Asi jedinej režisér, kterej je schopnej jakýhokoliv jeho filmu nacpat hromadu debilů a trapnejch situací a mít při tom spousty oddanejch fanoušků (a ne, fakt teď nepíšu o Troškovi)
0 0
reagovat
Nikdy som nebol fanúšikom Baya, ale najradšej mám prvý Transformers.

Za jeho najhorší film považujem potom druhý Transformers. :D
297647
Nikdy som nebol fanúšikom Baya, ale najradšej mám prvý Transformers. Za jeho najhorší film považujem potom druhý Transformers. *:D*
0 0
reagovat
Mizerové(2), Armageddon, Skála.

Pak zbytek.
297645
Mizerové(2), Armageddon, Skála. Pak zbytek.
0 0
reagovat
Jsem jedinej, kdo zatím neviděl ani jeden díl Transek? :D

Jinak: The Rock > Bad Boys > Bad Boys II > Pain & Gain > Armageddon > Pearl Harbor
297644
Jsem jedinej, kdo zatím neviděl ani jeden díl Transek? *:D* Jinak: The Rock > Bad Boys > Bad Boys II > Pain & Gain > Armageddon > Pearl Harbor
0 0
reagovat
Skála nejlepší.
Armageddon, Pot a Krev, Mizerové 2 a Transformers jsou super.
Pearl Harbor se mi líbil víc než Tmavomodrý svět.
Mizerové a Ostrov si nepamatuju, Transformers 3 už moc taky ne.
Transformers 2 mě nebavilo.
297643
Skála nejlepší. Armageddon, Pot a Krev, Mizerové 2 a Transformers jsou super. Pearl Harbor se mi líbil víc než Tmavomodrý svět. Mizerové a Ostrov si nepamatuju, Transformers 3 už moc taky ne. Transformers 2 mě nebavilo.
0 0
reagovat
Nejraději: Ostrov
Nemusím: Buď Transformers 2 nebo Transformers 3. Už ani nevím, který je který.
297641
[b]Nejraději:[/b] Ostrov [b]Nemusím:[/b] Buď Transformers 2 nebo Transformers 3. Už ani nevím, který je který.
0 0
reagovat
Nejraději:
The Rock
Badboys II

Nemusím:
Transofrmers 2

297639
Nejraději: The Rock Badboys II Nemusím: Transofrmers 2
0 0
reagovat
Nevím, co konkrétně mám nejraději, ale nej pětka asi následující:

Transformers
Skála
Ostrov
Mizerové 1,2

Pearl Harbour nemusím, stejně jako druhé a třetí Transformery.
297638
Nevím, co konkrétně mám nejraději, ale nej pětka asi následující: Transformers Skála Ostrov Mizerové 1,2 Pearl Harbour nemusím, stejně jako druhé a třetí Transformery.
0 0
reagovat
Filmy, které mám velmi rád a jsem na 5+ shlédnutích: Mizerové, Skála, Armageddon, Pearl Harbor, Transformers

Není pro mě: Mizerové 2, Pot a krev

Nikdy více: Transformers 2, Transformers 3

NEJHORŠÍ Bay: Ostrov
297637
Filmy, které mám velmi rád a jsem na 5+ shlédnutích: Mizerové, Skála, Armageddon, Pearl Harbor, Transformers Není pro mě: Mizerové 2, Pot a krev Nikdy více: Transformers 2, Transformers 3 NEJHORŠÍ Bay: Ostrov
0 0
reagovat
bizarnost pot a krev patří mezi jeho nejlepší filmy..
297636
bizarnost pot a krev patří mezi jeho nejlepší filmy..
0 0
reagovat
Je docela smutné že kdysi tak nadějný režisér zabil už půlku kariéry s roboty... místo Pan Blockbuster už by se mu mělo říkat spíš Pan Transformer.

Anyway jeho jediná trefa vyloženě do černého je Skála, to je už asi navždy největší etalon amerického akčního filmu. Jinak první Mizerové (dvojka je typická dvojka - všeho víc a přehnaněji, a to je celé) jsou taky parádní, překvapivě rád (ach ta nostalgie) mám i Armageddon, a taky první Transformery.

A kdyby ty ostatní filmy vůbec nenatočil a věnoval se něčemu jinému, asi by mi to nijak nevadilo. Hlavně na ten tady vychvalovaný Ostrov vzpomínám jako na ultrapekelnou ultrasračku.
297635
Je docela smutné že kdysi tak nadějný režisér zabil už půlku kariéry s roboty... místo Pan Blockbuster už by se mu mělo říkat spíš Pan Transformer. Anyway jeho jediná trefa vyloženě do černého je Skála, to je už asi navždy největší etalon amerického akčního filmu. Jinak první Mizerové (dvojka je typická dvojka - všeho víc a přehnaněji, a to je celé) jsou taky parádní, překvapivě rád (ach ta nostalgie) mám i Armageddon, a taky první Transformery. A kdyby ty ostatní filmy vůbec nenatočil a věnoval se něčemu jinému, asi by mi to nijak nevadilo. Hlavně na ten tady vychvalovaný Ostrov vzpomínám jako na ultrapekelnou ultrasračku.
0 0
reagovat
Transformers 2-4 sračky
Armagedon ještě ušel
Mizerové 1-2 dobrý
Transformers a Ostrov vynikající
Skála=kult
a Pearl Harbor to je perla
297634
Transformers 2-4 sračky Armagedon ještě ušel Mizerové 1-2 dobrý Transformers a Ostrov vynikající Skála=kult a Pearl Harbor to je perla
0 0
reagovat
Tak ja ten vyber nejlepsiho mam fakt tezkej. Ale kdyz bych teda musel vybrat jeden tak asi Bad Boys 2 (tesne s Pearl Harbor). No a nejhorsi Transformers 3 (v zavesu se dvojkou).
297633
Tak ja ten vyber nejlepsiho mam fakt [link="http://s30.postimg.org/ar91mepmp/bay.jpg"]tezkej[/link]. Ale kdyz bych teda musel vybrat jeden tak asi Bad Boys 2 (tesne s Pearl Harbor). No a nejhorsi Transformers 3 (v zavesu se dvojkou).
0 0
reagovat

Skála, Transformers, Bad Boys 2

Filmy Michael Bay mám rád, jelikož jsou vždy pěkné na pohled, nešetří se výbuchy a cool momenty a člověk u nich může příjemně vypnout a užít správně říznutý blockbuster. Nejvíce se mě líbila Skála, která je i po letech stále perfektní podívaná.
297630
Filmy Michael Bay mám rád, jelikož jsou vždy pěkné na pohled, nešetří se výbuchy a cool momenty a člověk u nich může příjemně vypnout a užít správně říznutý blockbuster. Nejvíce se mě líbila Skála, která je i po letech stále perfektní podívaná.
Skála, Transformers, Bad Boys 2
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se