Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Stomilionoví Transformeři letí vstříc miliardě!

příspěvky 21 - 23 Napsat příspěvek
Nějak to s těma filmama jde do háje, další vyumělkovaný harantoidní film, na který lozí davy. Ach jo. Třeba se dočkáme (pokud dožijeme), že v dalším desetiletí se spojí styl 80tek s finančníma možnostma nového tisíciletí a konečně se začnou točit pořádné drsné filmy o robotech místo tady těch kreslených jednohubek s prskavkama, které v mysli vydrží když dlouho, tak do příštího dne.
297565
Nějak to s těma filmama jde do háje, další vyumělkovaný harantoidní film, na který lozí davy. Ach jo. Třeba se dočkáme (pokud dožijeme), že v dalším desetiletí se spojí styl 80tek s finančníma možnostma nového tisíciletí a konečně se začnou točit pořádné drsné filmy o robotech místo tady těch kreslených jednohubek s prskavkama, které v mysli vydrží když dlouho, tak do příštího dne.
0 0
reagovat
Ta Čína mě začíná štvát. Pokud to tak půjde dál, budou se už všechny filmy točit jen okolo ní. :-
297561
Ta Čína mě začíná štvát. Pokud to tak půjde dál, budou se už všechny filmy točit jen okolo ní. *:-*
0 0
reagovat
K poslechu si pusťte link

Už je to pár let, co sem obýval legendární budějovickou kolej K3. Byly zrovna jarní prázdniny, spolubydlící byl v Německu a kolej byla prázdná. Odpoledne jsem dopisoval seminárku na článek od Johna Searla o myslících počítačích a čínských pokojích. Začalo se stmívat, blížila se bouřka. Ideální čas na film, řekl sem si. Volba padla na doporučovanej španělskej horor REC. Už po dvaceti minutách sem si nervózně musel jít zapálit. Bouřka propukla naplno. Z bálkonu koleje sem pozoroval Lípy malolisté prohýbající se pod silnými poryvy větru. Světlo nebylo dál. Vrátil sem se na pokoj a dál nervózně koukal na REC. Už sem nebyl nervózní, ale připosranej. Ve chvíli, kdy napětí fakt vrcholilo a otevřeli se filmové dveře na půdu, jsem uslyšel klepání na dveře. Teda, myslel sem si to. Stopnul sem film a chvíli poslouchal. Nic. Muselo se mi to zdát, řekl sem si. Uběhla další minuta filmu a klepání se ozvalo znovu. Jediný, na co sem dokázal myslet bylo, jestli sem zamknul. V pokoji tma, do okna vytvale bubnoval déšť a já se nebyl schopnej hnout. "ŤUK ŤUK ŤUK". Adrenalin se mi nahrnul do žil, vyskočil sem z postele, zadupal, doběhnul ke dveřím a prudce je otevřel. Ve dveřích stála osoba, která připomínala Samaru z Kruhu. Mastné a mokré vlasy jí padaly do obličeje a přerývaně dýchala. V ruce měla nůž. "Ahoj, prosímtě já sem teďka přiběhla z Billy a nemůžu nijak otevřít tuhle konzervu, neotevřel bys mi jí? " Moje svěrače povolili, když sem si uvědomil, že je to škaredá a sexu nehodná holka, co bydlela ve vedlejším pokoji a já vůbec neměl tušení, že jako jediná z celého patra je přítomná na pokoji. Je příběh o nenápadné spolubydlící s nožem pravdivý, nebo jde jenom o fantazii autora? To prozradíme na konci článku... link

1. Trnavaformers 4 : Zánik $100 US víkend, HFSOMFGJCH $301 celosvětově
Slibuju, že tohle bude poslední dnešní historka. Před pěti lety jsme s kámošem jeli už dobře popáté na festival Pohoda. Hned první ročník jsme v autobuse potkali kvalitního slovenského chalana, který nás zaučoval do tajů Trnavska. A jak s tím souvisí Transformeři? Proti všem předpokladům se ukázalo, že i na divokém východě mají multiplexy a vypravili jsme se tenkrát na Transformers 2. Na tomhle místě musím říct, že jsme se předtím zhulili jako hovada. U mě to bylo asi naposledy vůbec. Jasně se ukázalo, že marihuana mi nesedí. Když si odmyslíme "cock outside", tak sem se choval podobně jako Jonah Hill po qualudes. A nejhorší na tom bylo, že jsem se v kině strašně bavil a prosmál se celým filmem. Nadšenej sem pak odjel na Pohodu a film znovu viděl až po roce na DVD. A? Ten film je prostě bordel a rozmázlé hovno.

Uběhl nějaký čas a já šel "čistý" do kina na Transformers 3. Špatný, špatný. Ale ono to vydělává strašný prachy a tak je tu čtyřka s rozumnou délkou 165 minut. A zase to půjde přes miliardu a kina tak za nějaké dva roky bude okupovat pětka. Ano, v Americe můžeme zapomenout na tržby 400 milionů. Ono asi nepadne ani těch předpokládaných 300. Viděl bych konec na 250. Ale co je to platný, když nám zase blázní Asie... Z těch 200 milionů overseas za tento víkend přiteklo absurdních, rekordních a těžko uvěřitelných 90 z Číny, 21 z Ruska a 21 z kapitalistické Korey. No, ta miliarda už je prostě doma a mě tohle vůbec nebaví. Co ještě tu miliardu letos překoná? Hunger Games 3? Hobbit 3? Kéž by to byl nesequelovitý a originální Interstellar. Tohle je totiž marast.

2. 22 Jump Street - $15.4 US víkend, $140 US celkem, $178 celosvětově
Jump Street 2 překonal v USA celkový tržby jedničky a míří si někam ke dvoum stovkám. Až tam to pravděpodobně nedotáhne, ale "nohy" má teda pořádný. Spadnout oproti Tranformerům jenom o 44 procent, to je docela pecka. I přes velký procenta tržeb, který u tohodle projektu po vzoru Hangoveru inkasuje nejenom hlavní herecká dvojka, je to obří úspěch a trojka vznikne i kdyby si Chaning Tatum na natáčení zlomil penis.

3. How to Train Your Dragon 2 $13 US víkend, $121 US celkem, $202 celosvětově
Druhej dráček si naštestí vede výborně v týdnu a těch 13 milionů je schopný udělat jenom za pondělí, úterý a středu. Přesto jsou sny o monstr hitu už dávno pryč. A dokonce to ani nepřekoná jedničku, protože 200 milionů z US tentokrát prostě nepadne. Ach jo. Jedničku miluju a tomu filmu jsem to fakt přál. Ve světě to má ještě většinu otvíráků před sebou a tak by to celkově mohlo dopadnout aspoň ta půl miliarda. Těžko říct co se pokazilo. Trailery vypadali dobře, příběh zněl na papíře zajímavě, animovaná konkurence nebyla a nebude... Že by lidé přestávali chodit v létě na animáky?

4. Think Like a Man Too - $10.4 US víkend , $48.1US celkem, svět říká: "dejte to pryč"
Tim Story je packal a vůl. Natočil Fantastickou Čtyřku a bylo to hrozný. Natočil Fantastickou Čtyřku a bylo to ještě horší. Pak se rozhlédnul kolem a zjistil, že mnozí černoši nemají vkus a chodí (stejně jako Češi) na špatné filmy mířící na nejnižší pudy. A tak vznikl Think Like a Man. Tyler Perry doma brečel do dilda, když viděl jak mu Tim vyfoukl diváctvo normálně mířící na Maedeu. Následovala prej snesitelná buddy light rutina Ride Along. A teď tu máme dvojku můžského myšlení. Jedničce se to v tržbách nevyrovná, ale vzhledem k pořád ještě nízkému rozpočtu to už teď vydělalo na trojku se dvěma tlustejma černoškama. Všem zůčastněným. Na tomto místě by bylo fér zmínit, že jsem ty zmiňované filmy neviděl a můžu se v kvalitách děl mýlit. Ale vyzkoušet ten film je pro mě ekvivalentem pochcání ženy při souloži. Tam venku jsou lidé, kterým to dělá dobře a doporučují vám, abyste to vyzkoušeli. Ale vy dobře víte, že to je špatně a na něco takového nemůžete ani myslet.

5. Maleficent - $8.2 US víkend, $201.8 US celkem, $585 celosvětově.
V životě bych si nemyslel, že nasadit parohy Angelině Jolie je dobrej nápad. Maleficent se na konci roku bude pokládat za jeden z největších úspěchů roku. Co původně vypadalo jako nevyhraněnej a dost možná průserovej projekt, se po vzoru manželova World War Z přetavilo ve chválenej film, kterej nakonec udělal díru do světa. V Americe si to jde pro 230 milionů (kdo ví, jestli to ještě neprožene X-meny), ve světě to celkem může klidně dát 700 mega a napodobit tak trojlístek X-Men, Spiderman a Kapitán. Všechno sequely zavedených značek. O to víc tenhle úspěch těší. Angie mám osobně pořád rád a tak doufám, že toho úspěchu naplno využije a začne zase trochu víc hrát ve filmech. Bůh ví, že poslední co bych chtěl vidět, je další film o nedávné krvavé historii Jugoslávie.

6. Jersey Boys - $7.6 US víkend, $27.3 US celkem, svět neví "vo co gou"
Clint si tohle vyhmátnul na Broadwayi a Warneři mu na to velkoryse poskytli 40 milionů. Ale nebudeme si lhát do kapsy, mít Clinta ve stáji je tak trochu otázkou prestiže a Warneři to dobře ví. Na Oscary se tentokrát asi nepojede, ale co už. Nejlíp to bude dokumentovat asi následující věta. Za posledních 10 let (pokud vynecháme Gran Torino) to bude jeho jediný film, který přeleze v Americe hranici 40 milionů dolarů. Fakticky všechny jeho filmy totiž vydělávají mezi 32-37, což jsou pro takový široký otvíráky fakt drobný. Uvidíme, jestli Eastwood ještě jednou neporuší slib a nezahraje si v nějakým nářezovým filmu. Hlavně ne Expendables 4. Dík

7. Edge of Tomorrow - $5.2 US víkend, $84.1 US celkem, $302 celosvětově
Protože je mi jasný, že tohle bude jedinej odstavec, co si Cival přečte, tak budu přát. Tady máš jedno přání vymyšlený přímo ode mne:

"Když jsem byl malinká,
tak mi vyprávěla maminka,
že čáp létá po světě
a rozdává miminka.
Někdy kluk a jindy holka,
a Vám prý doma přibyla maličk (ý/á)
"doplňte jméno"
Máte to největší štěstí na světě,
není nic hezčího než úsměv dítěte.
Tak Ti přeju, ať Ti roste jako z vody,
celý život bez nehody.
:D:+:+:+

8. The Fault in our Stars - $4.8 US víkend, $109.5 US celkem, $174 celosvětově
Není možné se neopakovat. S rozpočtem 12 milionů dolarů to vydělává nechutný prachy a zrovna nesympatickým Foxům. Jelikož sem posledních pár týdnů s chozením do kina na štíru, tak sem to pořád nevěděl a rozdílné reakce mě činí zvědavým. Shailene mám čím dál raději, tak uvidíme. Fakt už není co víc napsat. Měl bych historku, ale u Trnavamorferů sem vám slíbil, že už se budu mírnit.

9. X-Men: Days of Future Past - $3.3 US víkend, $223.3 US celkem, $701 celosvětově
"If I could save time in a bottle..." Jak sem předpokládal, bude se končit mezi 230-235 z USA, Kapitán a Lego jsou zatím v bezpečí (Že by je sesadili už Transformeři ?). Ve světě to fakticky kopíruje Spidermana, ale těch peněz na tenhle projekt nepadlo tolik a hlavně to bude mít o těch 30 z USA víc. Takže ne obrovskej hit, ale úspěch a příjemné posvěcení Apokalypsy, která už je v přípravě.

10. Chef - $1.6 US víkend, $19.4 US celkem, svět mlčí
Když sem psal před dvouma tejdnama tržby naposledy, tak to bylo na desátým místě a já už o tom filmu psal tenkrát podruhý a neměl sem co říct. Dva týdny uběhly, ten film je zase desátej a já bych zase měl něco napsat. A pokud možno se neopakovat. Je mi jasný, že za další dva týdny to bude zase desátý. Pro ten případ už mám nějaký komentář připraven, ale nechci si ho vyplýtvat tady. Ano, pochopili jste správně, bezobsažný zbytečný odstavec, který jste nikdy neměli začít číst. Neque mel neque apes.

Dále stojí za zmínku...
Na jedenáctým místě se Godzilla šourá k dvěma stům milionům a bude potřebovat postrčit. Chybí jí ještě 3 a nikdo už na ní nechodí (všichni totiž vidí, jak špatnej to je film). Sousedi na dvanáctém místě se pomalu prosouseďují (to zní sprostě nebo debilně) ke stopadesáti milionům. Rozpočet necelých 20 a tvůrci můžou teďka chodit a všechny fuckovat. No a na čtrnáctém místě The Amazing Spider-Man 2 konečně překonal 200 milionovou metu. Je to tak trochu Pyrrhovo vítězství, protože žádnej film, co překoná 200 milionů z USA, se zásadně nesmí označit jako zklamání. Bylo to tak u Singerova Supermana (ten byl tenkrát strašně drahej a ve světě pak nedal ani 200 !!!) a je to tak i u ultradrahýho Spíďy 2. Sony chtělo víc jak 250 z USA a víc jak 750 ze světa. Ani jedno se nepodařilo. Oni tu značku ale nepustí. Nic jinýho nemají.

Dobrá, tolik po dvou týdnech k tržbám. Užívejte si dovolený, užívejte si prázdniny, užívejte si léto. Já plánuju vše zmíněné, takže nevím, jestli se na tomhle místě za dva týdny potkáme. Zase mě čeká Slovensko (doufám, že nebudu v Trnavským kině nadšenej z Transformerů 4), a uvidíme co jiného se ještě stihne. Mějte se rádi, polibte psa na čumák, bojkotujte kočky, zabíjejte hlasité a nechráněné žáby na zahradách a někdy o prázdninách pod tržbama čus.

P.S Je to pravda
297559
K poslechu si pusťte http://www.youtube.com/watch?v=dO1rMeYnOmM Už je to pár let, co sem obýval legendární budějovickou kolej K3. Byly zrovna jarní prázdniny, spolubydlící byl v Německu a kolej byla prázdná. Odpoledne jsem dopisoval seminárku na článek od Johna Searla o myslících počítačích a čínských pokojích. Začalo se stmívat, blížila se bouřka. Ideální čas na film, řekl sem si. Volba padla na doporučovanej španělskej horor REC. Už po dvaceti minutách sem si nervózně musel jít zapálit. Bouřka propukla naplno. Z bálkonu koleje sem pozoroval Lípy malolisté prohýbající se pod silnými poryvy větru. Světlo nebylo dál. Vrátil sem se na pokoj a dál nervózně koukal na REC. Už sem nebyl nervózní, ale připosranej. Ve chvíli, kdy napětí fakt vrcholilo a otevřeli se filmové dveře na půdu, jsem uslyšel klepání na dveře. Teda, myslel sem si to. Stopnul sem film a chvíli poslouchal. Nic. Muselo se mi to zdát, řekl sem si. Uběhla další minuta filmu a klepání se ozvalo znovu. Jediný, na co sem dokázal myslet bylo, jestli sem zamknul. V pokoji tma, do okna vytvale bubnoval déšť a já se nebyl schopnej hnout. "ŤUK ŤUK ŤUK". Adrenalin se mi nahrnul do žil, vyskočil sem z postele, zadupal, doběhnul ke dveřím a prudce je otevřel. Ve dveřích stála osoba, která připomínala Samaru z Kruhu. Mastné a mokré vlasy jí padaly do obličeje a přerývaně dýchala. V ruce měla nůž. "Ahoj, prosímtě já sem teďka přiběhla z Billy a nemůžu nijak otevřít tuhle konzervu, neotevřel bys mi jí? " Moje svěrače povolili, když sem si uvědomil, že je to škaredá a sexu nehodná holka, co bydlela ve vedlejším pokoji a já vůbec neměl tušení, že jako jediná z celého patra je přítomná na pokoji. Je příběh o nenápadné spolubydlící s nožem pravdivý, nebo jde jenom o fantazii autora? To prozradíme na konci článku... http://www.youtube.com/watch?v=Fsj4u0OC9jA&t=43m14s [b]1. Trnavaformers 4 : Zánik[/b] $100 US víkend, HFSOMFGJCH $301 celosvětově Slibuju, že tohle bude poslední dnešní historka. Před pěti lety jsme s kámošem jeli už dobře popáté na festival Pohoda. Hned první ročník jsme v autobuse potkali kvalitního slovenského chalana, který nás zaučoval do tajů Trnavska. A jak s tím souvisí Transformeři? Proti všem předpokladům se ukázalo, že i na divokém východě mají multiplexy a vypravili jsme se tenkrát na Transformers 2. Na tomhle místě musím říct, že jsme se předtím zhulili jako hovada. U mě to bylo asi naposledy vůbec. Jasně se ukázalo, že marihuana mi nesedí. Když si odmyslíme "cock outside", tak sem se choval podobně jako Jonah Hill po qualudes. A nejhorší na tom bylo, že jsem se v kině strašně bavil a prosmál se celým filmem. Nadšenej sem pak odjel na Pohodu a film znovu viděl až po roce na DVD. A? Ten film je prostě bordel a rozmázlé hovno. Uběhl nějaký čas a já šel "čistý" do kina na Transformers 3. Špatný, špatný. Ale ono to vydělává strašný prachy a tak je tu čtyřka s rozumnou délkou 165 minut. A zase to půjde přes miliardu a kina tak za nějaké dva roky bude okupovat pětka. Ano, v Americe můžeme zapomenout na tržby 400 milionů. Ono asi nepadne ani těch předpokládaných 300. Viděl bych konec na 250. Ale co je to platný, když nám zase blázní Asie... Z těch 200 milionů overseas za tento víkend přiteklo absurdních, rekordních a těžko uvěřitelných 90 z Číny, 21 z Ruska a 21 z kapitalistické Korey. No, ta miliarda už je prostě doma a mě tohle vůbec nebaví. Co ještě tu miliardu letos překoná? Hunger Games 3? Hobbit 3? Kéž by to byl nesequelovitý a originální Interstellar. Tohle je totiž marast. [b]2. 22 Jump Street[/b] - $15.4 US víkend, $140 US celkem, $178 celosvětově Jump Street 2 překonal v USA celkový tržby jedničky a míří si někam ke dvoum stovkám. Až tam to pravděpodobně nedotáhne, ale "nohy" má teda pořádný. Spadnout oproti Tranformerům jenom o 44 procent, to je docela pecka. I přes velký procenta tržeb, který u tohodle projektu po vzoru Hangoveru inkasuje nejenom hlavní herecká dvojka, je to obří úspěch a trojka vznikne i kdyby si Chaning Tatum na natáčení zlomil penis. [b]3. How to Train Your Dragon 2[/b] $13 US víkend, $121 US celkem, $202 celosvětově Druhej dráček si naštestí vede výborně v týdnu a těch 13 milionů je schopný udělat jenom za pondělí, úterý a středu. Přesto jsou sny o monstr hitu už dávno pryč. A dokonce to ani nepřekoná jedničku, protože 200 milionů z US tentokrát prostě nepadne. Ach jo. Jedničku miluju a tomu filmu jsem to fakt přál. Ve světě to má ještě většinu otvíráků před sebou a tak by to celkově mohlo dopadnout aspoň ta půl miliarda. Těžko říct co se pokazilo. Trailery vypadali dobře, příběh zněl na papíře zajímavě, animovaná konkurence nebyla a nebude... Že by lidé přestávali chodit v létě na animáky? [b]4. Think Like a Man Too[/b] - $10.4 US víkend , $48.1US celkem, svět říká: "dejte to pryč" Tim Story je packal a vůl. Natočil Fantastickou Čtyřku a bylo to hrozný. Natočil Fantastickou Čtyřku a bylo to ještě horší. Pak se rozhlédnul kolem a zjistil, že mnozí černoši nemají vkus a chodí (stejně jako Češi) na špatné filmy mířící na nejnižší pudy. A tak vznikl Think Like a Man. Tyler Perry doma brečel do dilda, když viděl jak mu Tim vyfoukl diváctvo normálně mířící na Maedeu. Následovala prej snesitelná buddy light rutina Ride Along. A teď tu máme dvojku můžského myšlení. Jedničce se to v tržbách nevyrovná, ale vzhledem k pořád ještě nízkému rozpočtu to už teď vydělalo na trojku se dvěma tlustejma černoškama. Všem zůčastněným. Na tomto místě by bylo fér zmínit, že jsem ty zmiňované filmy neviděl a můžu se v kvalitách děl mýlit. Ale vyzkoušet ten film je pro mě ekvivalentem pochcání ženy při souloži. Tam venku jsou lidé, kterým to dělá dobře a doporučují vám, abyste to vyzkoušeli. Ale vy dobře víte, že to je špatně a na něco takového nemůžete ani myslet. [b]5. Maleficent[/b] - $8.2 US víkend, $201.8 US celkem, $585 celosvětově. V životě bych si nemyslel, že nasadit parohy Angelině Jolie je dobrej nápad. Maleficent se na konci roku bude pokládat za jeden z největších úspěchů roku. Co původně vypadalo jako nevyhraněnej a dost možná průserovej projekt, se po vzoru manželova World War Z přetavilo ve chválenej film, kterej nakonec udělal díru do světa. V Americe si to jde pro 230 milionů (kdo ví, jestli to ještě neprožene X-meny), ve světě to celkem může klidně dát 700 mega a napodobit tak trojlístek X-Men, Spiderman a Kapitán. Všechno sequely zavedených značek. O to víc tenhle úspěch těší. Angie mám osobně pořád rád a tak doufám, že toho úspěchu naplno využije a začne zase trochu víc hrát ve filmech. Bůh ví, že poslední co bych chtěl vidět, je další film o nedávné krvavé historii Jugoslávie. [b]6. Jersey Boys[/b] - $7.6 US víkend, $27.3 US celkem, svět neví "vo co gou" Clint si tohle vyhmátnul na Broadwayi a Warneři mu na to velkoryse poskytli 40 milionů. Ale nebudeme si lhát do kapsy, mít Clinta ve stáji je tak trochu otázkou prestiže a Warneři to dobře ví. Na Oscary se tentokrát asi nepojede, ale co už. Nejlíp to bude dokumentovat asi následující věta. Za posledních 10 let (pokud vynecháme Gran Torino) to bude jeho jediný film, který přeleze v Americe hranici 40 milionů dolarů. Fakticky všechny jeho filmy totiž vydělávají mezi 32-37, což jsou pro takový široký otvíráky fakt drobný. Uvidíme, jestli Eastwood ještě jednou neporuší slib a nezahraje si v nějakým nářezovým filmu. Hlavně ne Expendables 4. Dík [b]7. Edge of Tomorrow[/b] - $5.2 US víkend, $84.1 US celkem, $302 celosvětově Protože je mi jasný, že tohle bude jedinej odstavec, co si Cival přečte, tak budu přát. Tady máš jedno přání vymyšlený přímo ode mne: "Když jsem byl malinká, tak mi vyprávěla maminka, že čáp létá po světě a rozdává miminka. Někdy kluk a jindy holka, a Vám prý doma přibyla maličk (ý/á) "doplňte jméno" Máte to největší štěstí na světě, není nic hezčího než úsměv dítěte. Tak Ti přeju, ať Ti roste jako z vody, celý život bez nehody. *:D**:+**:+**:+* [b]8. The Fault in our Stars[/b] - $4.8 US víkend, $109.5 US celkem, $174 celosvětově Není možné se neopakovat. S rozpočtem 12 milionů dolarů to vydělává nechutný prachy a zrovna nesympatickým Foxům. Jelikož sem posledních pár týdnů s chozením do kina na štíru, tak sem to pořád nevěděl a rozdílné reakce mě činí zvědavým. Shailene mám čím dál raději, tak uvidíme. Fakt už není co víc napsat. Měl bych historku, ale u Trnavamorferů sem vám slíbil, že už se budu mírnit. [b]9. X-Men: Days of Future Past[/b] - $3.3 US víkend, $223.3 US celkem, $701 celosvětově "If I could save time in a bottle..." Jak sem předpokládal, bude se končit mezi 230-235 z USA, Kapitán a Lego jsou zatím v bezpečí (Že by je sesadili už Transformeři ?). Ve světě to fakticky kopíruje Spidermana, ale těch peněz na tenhle projekt nepadlo tolik a hlavně to bude mít o těch 30 z USA víc. Takže ne obrovskej hit, ale úspěch a příjemné posvěcení Apokalypsy, která už je v přípravě. [b]10. Chef[/b] - $1.6 US víkend, $19.4 US celkem, svět mlčí Když sem psal před dvouma tejdnama tržby naposledy, tak to bylo na desátým místě a já už o tom filmu psal tenkrát podruhý a neměl sem co říct. Dva týdny uběhly, ten film je zase desátej a já bych zase měl něco napsat. A pokud možno se neopakovat. Je mi jasný, že za další dva týdny to bude zase desátý. Pro ten případ už mám nějaký komentář připraven, ale nechci si ho vyplýtvat tady. Ano, pochopili jste správně, bezobsažný zbytečný odstavec, který jste nikdy neměli začít číst. Neque mel neque apes. [b]Dále stojí za zmínku...[/b] Na jedenáctým místě se [b]Godzilla[/b] šourá k dvěma stům milionům a bude potřebovat postrčit. Chybí jí ještě 3 a nikdo už na ní nechodí (všichni totiž vidí, jak špatnej to je film). [b]Sousedi[/b] na dvanáctém místě se pomalu prosouseďují (to zní sprostě nebo debilně) ke stopadesáti milionům. Rozpočet necelých 20 a tvůrci můžou teďka chodit a všechny fuckovat. No a na čtrnáctém místě [b]The Amazing Spider-Man 2[/b] konečně překonal 200 milionovou metu. Je to tak trochu Pyrrhovo vítězství, protože žádnej film, co překoná 200 milionů z USA, se zásadně nesmí označit jako zklamání. Bylo to tak u Singerova Supermana (ten byl tenkrát strašně drahej a ve světě pak nedal ani 200 !!!) a je to tak i u ultradrahýho Spíďy 2. Sony chtělo víc jak 250 z USA a víc jak 750 ze světa. Ani jedno se nepodařilo. Oni tu značku ale nepustí. Nic jinýho nemají. Dobrá, tolik po dvou týdnech k tržbám. Užívejte si dovolený, užívejte si prázdniny, užívejte si léto. Já plánuju vše zmíněné, takže nevím, jestli se na tomhle místě za dva týdny potkáme. Zase mě čeká Slovensko (doufám, že nebudu v Trnavským kině nadšenej z Transformerů 4), a uvidíme co jiného se ještě stihne. Mějte se rádi, polibte psa na čumák, bojkotujte kočky, zabíjejte hlasité a nechráněné žáby na zahradách a někdy o prázdninách pod tržbama čus. P.S Je to pravda
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se