Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Star Wars: Oficiální sbohem rozšířenému vesmíru

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
No dobrý jeden film. :D
292168
No dobrý jeden film. *:D*
0 0
reagovat

The Joker

Trefa! :+
292166
Trefa! *:+*
The Joker
0 0
reagovat
A říkal sis to po X-Men 2? :)
292164
A říkal sis to po X-Men 2? :)
0 0
reagovat
Jenže v tomhle je Abrams kapku jiná liga než Singer, kterej má náběh sentimentálně nudit v každém druhém filmu.
292160
Jenže v tomhle je Abrams kapku jiná liga než Singer, kterej má náběh sentimentálně nudit v každém druhém filmu.
0 0
reagovat
Btw a stejně se bojím, že EVII dopadne jako Superman Returns. Když se velkej fanoušek připustí k projektu, od jehož původních dílů se nedokáže odprostit... nebyl bych překvapen.
292157
Btw a stejně se bojím, že EVII dopadne jako Superman Returns. Když se velkej fanoušek připustí k projektu, od jehož původních dílů se nedokáže odprostit... nebyl bych překvapen.
0 0
reagovat
To jsou fanoušci pořád překvapení, že se tvůrci nechtějí omezovat nesmyslnými mantinely, o kterých 99,9% diváků stejně neví? :o
292156
To jsou fanoušci pořád překvapení, že se tvůrci nechtějí omezovat nesmyslnými mantinely, o kterých 99,9% diváků stejně neví? *:o*
0 0
reagovat

verbst

Celkově je celá ta fáze po zabití císaře vtipná - v Galaxii nebyla "full scale war since the formation of the Republic", a pak se během několika desítek let vystřídá asi milión konfliktů, včetně invaze mimogalaktičanů, likvidace různých planet, sluncí a jánevímčehovšeho ještě. Každej si k tomu musel napsat svůj příběh a z toho, co jsem četl, nemělo nic žádnou zvláštní úroveň.
LotF je sága se slušným potenciálem, konečně hlavní hrdina, který prochází zajímavým vývojem, a taky mě překvapil Bobba Fett, do té doby postava bez charakteru, zde skvělý. Bohužel to trpí nevyrovnaností způsobenou tím, že každej autor si psal svoji vlastní trilogii. Knížky od Karen Traviss jsou výborný, ale Aalston a hlavně Denning mě bavili mnohem míň.
292155
Celkově je celá ta fáze po zabití císaře vtipná - v Galaxii nebyla "full scale war since the formation of the Republic", a pak se během několika desítek let vystřídá asi milión konfliktů, včetně invaze mimogalaktičanů, likvidace různých planet, sluncí a jánevímčehovšeho ještě. Každej si k tomu musel napsat svůj příběh a z toho, co jsem četl, nemělo nic žádnou zvláštní úroveň. LotF je sága se slušným potenciálem, konečně hlavní hrdina, který prochází zajímavým vývojem, a taky mě překvapil Bobba Fett, do té doby postava bez charakteru, zde skvělý. Bohužel to trpí nevyrovnaností způsobenou tím, že každej autor si psal svoji vlastní trilogii. Knížky od Karen Traviss jsou výborný, ale Aalston a hlavně Denning mě bavili mnohem míň.
verbst
0 0
reagovat

Jerec

Pri "Zrušme starý EU" som prestal citat :D:-
292154
Pri "Zrušme starý EU" som prestal citat *:D**:-*
Jerec
0 0
reagovat
Tak hlavní problém Yuuzhan Vongů byl imo v tom, že měli dorazit až tak někdy v éře Legacy. Protože tolik katastrof, který zažila Galaxie za života hlavní trojice, to už je fakt silný kafe. Jinak já osobně jsem tím neměl žádnej problém a dost mě to bavilo. To Caedusovo Legacy of the Force mě baví o dost míň...

Ale myslím, že někde bylo psaný, že všechno po EVI stopro jde pryč, ale, že věci předtím se budou pomalu postupně vracet, ne?
292153
Tak hlavní problém Yuuzhan Vongů byl imo v tom, že měli dorazit až tak někdy v éře Legacy. Protože tolik katastrof, který zažila Galaxie za života hlavní trojice, to už je fakt silný kafe. Jinak já osobně jsem tím neměl žádnej problém a dost mě to bavilo. To Caedusovo Legacy of the Force mě baví o dost míň... Ale myslím, že někde bylo psaný, že všechno po EVI stopro jde pryč, ale, že věci předtím se budou pomalu postupně vracet, ne?
0 0
reagovat
Ano, tohle už začíná být vtipné...
292150
Ano, tohle už začíná být vtipné...
0 0
reagovat
LOL, tak to začíná být vyloženě vtipné. Zrušme starý EU a začněme od píky, ale psát to budou ti samí autoři ! 3 ze 4 nových knížek nesou jména lidí, kteří už pro SW napsali mraky knih, takže se třeba dostaneme do absurdních situací, kdy ten samý autor bude psát příběh stejných postav ve stejném časovém úseku, jako už jednou předtím, ale bude to celý "tak nějak jiný". Dočkáme se i přepsání Plagueise ? Nebo Stowerovy knížky "Revenge Of The Sith" ?
Pokud bych ještě jakž takž pobral ignoraci post-endorovské linie (stejně se to rozlezlo a rozmělnilo do spousty většinou podřadných a nezajímavých příběhů, což ovšem dvojnásob platí pro zachované Clone Wars), tak "zrušení" toho předtím mi přijde naprosto zbytečné a skoro až hanebné. Vidím za tím neskonalou lenost odpovědných lidí u Disneyho, kteří nejspíš nechtěli zkoumat všechny ty knížky, comicsy, hry atd. a řešit, co z toho nechat a co ne. Že vymetli brak od pana Andersona, je záslužné, že do mlýnku na maso hodili Yuuzhan-Vongy, budiž ... ale že se spolu s tím zbavili i Dartha Bana nebo Revana s Malakem, to je neodpustitelné. Ale bude jistě zábavné sledovat, jak a kým se bude vytvářet ta alternativní historie a jak moc se bude lišit od toho, co už bylo napsáno.
Co se týče her, jednoznačně nejvíc času jsem strávil u X-Wingu :D TIE-Fighter jsem hrál poprvé až celkem nedávno, úžasná hra, o Kotoru je zbytečné diskutovat, a z osobních důvodů musím zmínit Dark Forces 2 : Jedi Knight.:+
292147
LOL, tak to začíná být vyloženě vtipné. Zrušme starý EU a začněme od píky, ale psát to budou ti samí autoři ! 3 ze 4 nových knížek nesou jména lidí, kteří už pro SW napsali mraky knih, takže se třeba dostaneme do absurdních situací, kdy ten samý autor bude psát příběh stejných postav ve stejném časovém úseku, jako už jednou předtím, ale bude to celý "tak nějak jiný". Dočkáme se i přepsání Plagueise ? Nebo Stowerovy knížky "Revenge Of The Sith" ? Pokud bych ještě jakž takž pobral ignoraci post-endorovské linie (stejně se to rozlezlo a rozmělnilo do spousty většinou podřadných a nezajímavých příběhů, což ovšem dvojnásob platí pro zachované Clone Wars), tak "zrušení" toho předtím mi přijde naprosto zbytečné a skoro až hanebné. Vidím za tím neskonalou lenost odpovědných lidí u Disneyho, kteří nejspíš nechtěli zkoumat všechny ty knížky, comicsy, hry atd. a řešit, co z toho nechat a co ne. Že vymetli brak od pana Andersona, je záslužné, že do mlýnku na maso hodili Yuuzhan-Vongy, budiž ... ale že se spolu s tím zbavili i Dartha Bana nebo Revana s Malakem, to je neodpustitelné. Ale bude jistě zábavné sledovat, jak a kým se bude vytvářet ta alternativní historie a jak moc se bude lišit od toho, co už bylo napsáno. Co se týče her, jednoznačně nejvíc času jsem strávil u X-Wingu *:D* TIE-Fighter jsem hrál poprvé až celkem nedávno, úžasná hra, o Kotoru je zbytečné diskutovat, a z osobních důvodů musím zmínit Dark Forces 2 : Jedi Knight.*:+*
0 0
reagovat
Kromě těch (všech) knížek a omnibusů mi k srdci přirostly "Kluzáky", Epizoda I ale z her úplně nejvíc Republic Commando. Pro mě osobně dodneška nepřekonaná střílečka. No a pak Empire at War, to je srdcovka. ;)
291883
Kromě těch (všech) knížek a omnibusů mi k srdci přirostly "Kluzáky", Epizoda I ale z her úplně nejvíc [b]Republic Commando[/b]. Pro mě osobně dodneška nepřekonaná střílečka. No a pak [b]Empire at War[/b], to je srdcovka. *;)*
0 0
reagovat

Ou yeah

Jedi academy je moje modla, to bylo prohýřených nocí na singlu :)

Když jsem přešel na mulťák, tak na lankách jsem byl za krále, ale přesto se člověk na některých veřejných serverech nechytal, každopádně duely bývaly dechberoucí :)
291881
Jedi academy je moje modla, to bylo prohýřených nocí na singlu :) Když jsem přešel na mulťák, tak na lankách jsem byl za krále, ale přesto se člověk na některých veřejných serverech nechytal, každopádně duely bývaly dechberoucí :)
Ou yeah
0 0
reagovat

TonyClifton, HAL

Na Tie Fighter, Phantom Menace a Racer jsem taky hodně ulítával :D. To už je tak 100 let, ten čas pekelně letí :D
291837
Na Tie Fighter, Phantom Menace a Racer jsem taky hodně ulítával *:D*. To už je tak 100 let, ten čas pekelně letí *:D*
TonyClifton, HAL
0 0
reagovat

HAL

Tie fighter byl samozřejmě peckovej. Svýho času jsem s Descentem a Raptorem nehrál nic jinýho. :))
Jinak mi přišli ještě hodně zábavný filmové hry Phantom Menace a Racer, to byla pro mne ve spojení s filmem strašná pecka. :+
291836
Tie fighter byl samozřejmě peckovej. Svýho času jsem s Descentem a Raptorem nehrál nic jinýho. *:))* Jinak mi přišli ještě hodně zábavný filmové hry Phantom Menace a Racer, to byla pro mne ve spojení s filmem strašná pecka. *:+*
HAL
0 0
reagovat

ad hry

Střílečky Outcast a Jedi Academy byly hodně fajn, hlavně JA jsem dohrál několikrát, a Kotory samozřejmě ještě lepší, ale přesto... při zmínce o Star Wars hrách si stejně jako první vzpomenu na kultovní Tie Fighter, kterého tady většina lidí už vůbec nezná :))
291835
Střílečky Outcast a Jedi Academy byly hodně fajn, hlavně JA jsem dohrál několikrát, a Kotory samozřejmě ještě lepší, ale přesto... při zmínce o Star Wars hrách si stejně jako první vzpomenu na kultovní Tie Fighter, kterého tady většina lidí už vůbec nezná :))
ad hry
0 0
reagovat
Ujetým fanouškům někdo řekne že jejich fanfikce jsou opravdu jenom fanfikce, a oni začnou masově panikařit. Proč mě to nepřekvapuje? :))

TonyClifton
Komiksoví geeci jsou na tohle dávno zvyklí, protože kvůli intenzivnímu nedostatku tvůrčí invence musí autoři ty jejich oblíbené postavy těžit do mrtě rozkouskováním mezi hromady alternativních vesmírů už odedávna :D

Pro mě tedy tyhle tahanice stejně absolutně ztrácí na významu a i nový kánon je mi tak nějak u prdele, protože sice ořezali fanfikce, ale nezajímavá hovna typu Clone Wars v něm zůstaly, takže... koho to pak sakra stejně zajímá? :))
291834
Ujetým fanouškům někdo řekne že jejich fanfikce jsou opravdu jenom fanfikce, a oni začnou masově panikařit. Proč mě to nepřekvapuje? *:))* TonyClifton Komiksoví geeci jsou na tohle dávno zvyklí, protože kvůli intenzivnímu nedostatku tvůrčí invence musí autoři ty jejich oblíbené postavy těžit do mrtě rozkouskováním mezi hromady alternativních vesmírů už odedávna *:D* Pro mě tedy tyhle tahanice stejně absolutně ztrácí na významu a i nový kánon je mi tak nějak u prdele, protože sice ořezali fanfikce, ale nezajímavá hovna typu Clone Wars v něm zůstaly, takže... koho to pak sakra stejně zajímá? *:))*
0 0
reagovat
Já jsem hrál snad všechny SW hry, co do doby před nějakými 8 lety vyšly. Minimálně 5x jsem dohrál KOTORy, Jedy Academy a cokoliv s Kylem Katarnem. Jenom když vyšlo na Jedi Outcast demo, tak jsem ho dohrál tak 50x. :-D Knih jsem četl relativně málo, asi 6, tam mne to extra nechytlo a radši jsem se věnoval původním sci-fi. Nějak nechápu jednu věc, jak vám může někomu tohle rozhodnutí zkazit ty zážitky před tím? Sakra vždyť se to nijak zpětně nezničí nebo já nevím. Pro mne jsou ty věci z EU, které jsem měl rád naprosto příběhově vyčerpaný a fakt je nepotřebuju vidět zadaptovaný, daleko víc se budu těšit na nový příběh. Sakra kdyby takovýhle virvál dělali komiksoví geeci :D
291833
Já jsem hrál snad všechny SW hry, co do doby před nějakými 8 lety vyšly. Minimálně 5x jsem dohrál KOTORy, Jedy Academy a cokoliv s Kylem Katarnem. Jenom když vyšlo na Jedi Outcast demo, tak jsem ho dohrál tak 50x. :-D Knih jsem četl relativně málo, asi 6, tam mne to extra nechytlo a radši jsem se věnoval původním sci-fi. Nějak nechápu jednu věc, jak vám může někomu tohle rozhodnutí zkazit ty zážitky před tím? Sakra vždyť se to nijak zpětně nezničí nebo já nevím. Pro mne jsou ty věci z EU, které jsem měl rád naprosto příběhově vyčerpaný a fakt je nepotřebuju vidět zadaptovaný, daleko víc se budu těšit na nový příběh. Sakra kdyby takovýhle virvál dělali komiksoví geeci *:D*
0 0
reagovat

SocialniPripad

Jj, na jedný straně bude pokračovat EU (pod bannerem Legends), všechno ostatní potom bude koordinovaný tou Story Group a bude to provázaný s "ofiko věcma".
291832
Jj, na jedný straně bude pokračovat EU (pod bannerem Legends), všechno ostatní potom bude koordinovaný tou Story Group a bude to provázaný s "ofiko věcma".
SocialniPripad
0 0
reagovat
Že se odstřihne EU mi nijak nevadí. Knihy ani komiksy jsem nečetl. K EU jsem se dostal jen díky KoTOR hrám a Jedi Academy (hlavně díky lan párty s nekonečnými souboji). Chápu, že chtějí společně s novými filmy mít i pořádek v universu tak, aby se náhodou něco nekřížilo s něčím. A jestli to chápu správně, tak pokud vyjde v budoucnu nějaká knížka/hra/komiks tak bude muset odpovídat tomu co je oficiálně schváleno, teda šestici starých filmů, třem budoucím novinkám a dvěma animovaným seriálům?
291831
Že se odstřihne EU mi nijak nevadí. Knihy ani komiksy jsem nečetl. K EU jsem se dostal jen díky KoTOR hrám a Jedi Academy (hlavně díky lan párty s nekonečnými souboji). Chápu, že chtějí společně s novými filmy mít i pořádek v universu tak, aby se náhodou něco nekřížilo s něčím. A jestli to chápu správně, tak pokud vyjde v budoucnu nějaká knížka/hra/komiks tak bude muset odpovídat tomu co je oficiálně schváleno, teda šestici starých filmů, třem budoucím novinkám a dvěma animovaným seriálům?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se