Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku 10 věcí, které jsme o Gravitaci nevěděli

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Tenhle článek linkoval samotný Radek Hulán snadšeným komentářem. :D
275289
Tenhle článek linkoval samotný Radek Hulán snadšeným komentářem. *:D*
0 0
reagovat
Ale ne, popravdě nejde o to, že bych si potřeboval rýpnout, nijakou radost z toho nemám a po přečtení reakce si říkám, že je lépe nepsat nějaké kritické připomínky.
Moviezone listuji pravidelně, ovšem málokdy cítím, že potřebuji články nějak komentovat, většinou prostě nemám, co hodnotného říci (a tržby je pořád ještě jedna z mála oblastí, v níž se trochu vyznám, byť již to tolik nesleduji, jako před lety), nebo samozřejmě poslední dobou není už i čas či chuť.
Aby bylo jasno, tak naopak tvé články považuji evidentně za dobré, ostatně hojná loajální fanouškovská základna mluví za své. Většinou se i snažíš výchazet z faktů.
Tohle na mě zkrátka jen působilo mylným dojmem, na nějž jsem chtěl upozornit. Nemá cenu (resp. bylo by to zdlouhavé přes internet) to diskutovat do detailů - v podstatě s výjimkou Wanted a Salt neměla AJ film, který by sama utáhla do uspokojivých výšin, navíc je její kariéra lemována propadáky. Bylo v minulosti mnohokráte evidováno, že bulvární exposure rozhodně není uspokojivým ukazatelem přitažlivosti filmové hvězdy z hlediska schopnosti dostat diváky do kina, takže to je prostě jen jeden z mnoha faktorů, který rozohdně nelze prohlásit za klíčový (resp. by musela být tahle věc nějak dokumentována a prokázána).
Takže si troufám tvrdit, že čísla filmů pro obě herečky na začátku roku 2010 vypovídají zcela jasně minimálně o srovnatelnosti hvězd. Nicméně souhlasím, že to není důkaz, tím by bylo v tomto případě asi jen a pouze vyjádření čelních představitelů Warnerů, jak posuzovali obě herečky na začátku roku 2010.
Nemohu to tedy dokázat, ale tipl bych si tudíž , že jsi při psaní toho prvního odstavce vycházel z intuintivního vlastního ohodnocení daných herců, nikoli z podrobného průzkumu jejich filmů a tržeb. Aby bylo jasno, sám jsem taky dycky bral Angelinu za hvězdnější, ale když se podíbám na tržby, musím říci, že je to spíš naopak.
Ouhrnem - nemusíš odpovídat, chtěl jsem jen hladce a nikoli ve sporu ukončit tuhle vpravdě neplodnou debatu.
275194
Ale ne, popravdě nejde o to, že bych si potřeboval rýpnout, nijakou radost z toho nemám a po přečtení reakce si říkám, že je lépe nepsat nějaké kritické připomínky. Moviezone listuji pravidelně, ovšem málokdy cítím, že potřebuji články nějak komentovat, většinou prostě nemám, co hodnotného říci (a tržby je pořád ještě jedna z mála oblastí, v níž se trochu vyznám, byť již to tolik nesleduji, jako před lety), nebo samozřejmě poslední dobou není už i čas či chuť. Aby bylo jasno, tak naopak tvé články považuji evidentně za dobré, ostatně hojná loajální fanouškovská základna mluví za své. Většinou se i snažíš výchazet z faktů. Tohle na mě zkrátka jen působilo mylným dojmem, na nějž jsem chtěl upozornit. Nemá cenu (resp. bylo by to zdlouhavé přes internet) to diskutovat do detailů - v podstatě s výjimkou Wanted a Salt neměla AJ film, který by sama utáhla do uspokojivých výšin, navíc je její kariéra lemována propadáky. Bylo v minulosti mnohokráte evidováno, že bulvární exposure rozhodně není uspokojivým ukazatelem přitažlivosti filmové hvězdy z hlediska schopnosti dostat diváky do kina, takže to je prostě jen jeden z mnoha faktorů, který rozohdně nelze prohlásit za klíčový (resp. by musela být tahle věc nějak dokumentována a prokázána). Takže si troufám tvrdit, že čísla filmů pro obě herečky na začátku roku 2010 vypovídají zcela jasně minimálně o srovnatelnosti hvězd. Nicméně souhlasím, že to není důkaz, tím by bylo v tomto případě asi jen a pouze vyjádření čelních představitelů Warnerů, jak posuzovali obě herečky na začátku roku 2010. Nemohu to tedy dokázat, ale tipl bych si tudíž , že jsi při psaní toho prvního odstavce vycházel z intuintivního vlastního ohodnocení daných herců, nikoli z podrobného průzkumu jejich filmů a tržeb. Aby bylo jasno, sám jsem taky dycky bral Angelinu za hvězdnější, ale když se podíbám na tržby, musím říci, že je to spíš naopak. Ouhrnem - nemusíš odpovídat, chtěl jsem jen hladce a nikoli ve sporu ukončit tuhle vpravdě neplodnou debatu.
0 0
reagovat
Povedený článek. Cuarón a spol. zaslouží respekt:+
274935
Povedený článek. Cuarón a spol. zaslouží respekt*:+*
0 0
reagovat
Ja tu cast (viz prispevek nize) trochu preformuluju v textu, protoze je zavadejici. A mozna bude nejaky dodatek, protoze jsem ted nektere aspekty nataceni konzultoval s odbornejsimi kruhy (ne, nemam na telefonu Lubezkiho nebo Cuarona) a diplomaticky receno - slo by to vysvetlit jednoduseji a presto doslovneji. 8)
274930
Ja tu cast (viz prispevek nize) trochu preformuluju v textu, protoze je zavadejici. A mozna bude nejaky dodatek, protoze jsem ted nektere aspekty nataceni konzultoval s odbornejsimi kruhy (ne, nemam na telefonu Lubezkiho nebo Cuarona) a diplomaticky receno - slo by to vysvetlit jednoduseji a presto doslovneji. *8)*
0 0
reagovat
herci travi vetsinu casu ve filmu ve skafandrech. Na place meli odlehcene nahrazky skafandru... ve filmu se pak skafandry prerenderovaly i kvuli stereo efektum.
274927
herci travi vetsinu casu ve filmu ve skafandrech. Na place meli odlehcene nahrazky skafandru... ve filmu se pak skafandry prerenderovaly i kvuli stereo efektum.
0 0
reagovat
Ony se ty skafandry spis jenom nejak doladovaly, ne? Na fotkach jsou to spis jenom takove polotovary a ne komplet skafandry.
274921
Ony se ty skafandry spis jenom nejak doladovaly, ne? Na fotkach jsou to spis jenom takove polotovary a ne komplet skafandry.
0 0
reagovat
„[…] herci většinu času strávili ve skafandrech, kde z nich čouhají opravdu jen ty obličeje. Ty jsou v drtivé většině záběrů opravdové, na rozdíl od zbytku jejich těl, protože skafandry jsou komplet renderované.“

Nerozumím tomu. Takže herci byly po většinu natáčení oblečeni v těžkých skafandrech a přitom jsou ty skafandry renderované?
274922
„[…] herci většinu času strávili ve skafandrech, kde z nich čouhají opravdu jen ty obličeje. Ty jsou v drtivé většině záběrů opravdové, na rozdíl od zbytku jejich těl, protože skafandry jsou komplet renderované.“ Nerozumím tomu. Takže herci byly po většinu natáčení oblečeni v těžkých skafandrech a přitom jsou ty skafandry renderované?
0 0
reagovat
Ostatně, každej si může názor udělat sám.

Angelina

Sandra

Podepsat Angelinu do takovýho filmu by byla mnohem větší reklama. Ta ženská i když nic netočí, tak se ve společenských rubrikách objevuju prakticky denně. A když se podívám na filmy, u kterých propagace stála především na jejím jméně, tak tam se celosvětový tržby pohybujou v trochu jiných částkách než u Sandry - a to včetně "propadáků" jako Salt nebo Tourist. Blind Side sice dal po světě tři sta mega, ale mimo US jen nuzných padesát, a to všude startoval prakticky až po oscarech. Proposal je anomálie. Čili se potvrzuje to, že Young_student jenom prudí aby prudil.
274904
Ostatně, každej si může názor udělat sám. [link="http://boxofficemojo.com/people/chart/?id=angelinajolie.htm"]Angelina[/link] [link="http://boxofficemojo.com/people/chart/?id=sandrabullock.htm"]Sandra[/link] Podepsat Angelinu do takovýho filmu by byla mnohem větší reklama. Ta ženská i když nic netočí, tak se ve společenských rubrikách objevuju prakticky denně. A když se podívám na filmy, u kterých propagace stála především na jejím jméně, tak tam se celosvětový tržby pohybujou v trochu jiných částkách než u Sandry - a to včetně "propadáků" jako Salt nebo Tourist. Blind Side sice dal po světě tři sta mega, ale mimo US jen nuzných padesát, a to všude startoval prakticky až po oscarech. Proposal je anomálie. Čili se potvrzuje to, že Young_student jenom prudí aby prudil.
0 0
reagovat

Young_Student

Ja chapu, ze ses zase po nekolika mesicich vynoril a mysli ti to jen v dolarove soustave, ale stojim si za tim, ze v globalnim meritku Sandra neni stejnej tahak jako Angelina. Popularita je zhruba stejna, dolarova gravitace u Angeliny imho vetsi. Je to konfrontace nazoru, nikoliv nepromysleny odstavec, tak se, prosim, klidne pohadej, ale neohanej se "vecnymi chybami". Ani jeden z nas nema patent na objektivni pravdu. :)

Ale budu rad, kdyz prestanes s lacinymi frazemi a umlatis me fakty...
274899
Ja chapu, ze ses zase po nekolika mesicich vynoril a mysli ti to jen v dolarove soustave, ale stojim si za tim, ze v globalnim meritku Sandra neni stejnej tahak jako Angelina. Popularita je zhruba stejna, dolarova gravitace u Angeliny imho vetsi. Je to konfrontace nazoru, nikoliv nepromysleny odstavec, tak se, prosim, klidne pohadej, ale neohanej se "vecnymi chybami". Ani jeden z nas nema patent na objektivni pravdu. *:)* Ale budu rad, kdyz prestanes s lacinymi frazemi a umlatis me fakty...
Young_Student
0 0
reagovat

Young student

Mě celkem smysl dává, Sandra Bullock a Angelina Jolie určitě není stejnej tahák.
274896
Mě celkem smysl dává, Sandra Bullock a Angelina Jolie určitě není stejnej tahák.
Young student
0 0
reagovat
Hm, cili jinymi slovy jste potvrdili to, ze pravni odtavec nedava nejmensi smysl. Stane se kazdemu novinari, ze svuj clanek nepromysli, ale je treba se snazit takovych vecnych chyb vyhybat.
274895
Hm, cili jinymi slovy jste potvrdili to, ze pravni odtavec nedava nejmensi smysl. Stane se kazdemu novinari, ze svuj clanek nepromysli, ale je treba se snazit takovych vecnych chyb vyhybat.
0 0
reagovat
El_Buitre: Kopie jsou všude (i v tom IMAXu) stejné, takže pokud si na projekci u tebe v kině viděl nedostatky jako tmavý obraz, bude přítomen i u Gravity...

Jinak protentokrát udělám vyjímku a napíšu - vynikající článek imfe. A ne, že jindy by nebyly dobré, ale tenhle je echt dobrý...
274890
El_Buitre: Kopie jsou všude (i v tom IMAXu) stejné, takže pokud si na projekci u tebe v kině viděl nedostatky jako tmavý obraz, bude přítomen i u Gravity... Jinak protentokrát udělám vyjímku a napíšu - vynikající článek imfe. A ne, že jindy by nebyly dobré, ale tenhle je echt dobrý...
0 0
reagovat
Jinak aby nedošlo k omylu, článek jsem samozřejmě četl a jsem si vědom, že je v něm uvedeno, že to není pouhá ždímačka peněz. Šlo mi spíše tedy o konkrétní kopii (kopie?) pro Cinema City, popř. nejlépe přímo s tou pro Liberec ... přetmavení obrazu apod. lahůdky.
274884
Jinak aby nedošlo k omylu, článek jsem samozřejmě četl a jsem si vědom, že je v něm uvedeno, že to není pouhá ždímačka peněz. Šlo mi spíše tedy o konkrétní kopii (kopie?) pro Cinema City, popř. nejlépe přímo s tou pro Liberec ... přetmavení obrazu apod. lahůdky.
0 0
reagovat

El_Buitre

určite áno
274883
určite áno
El_Buitre
0 0
reagovat
Jen věcnej dotaz. Plánuju se zejtra podívat do Cinema City (Liberec) na Gravity a nemám obecně příliš důvěru ve 3D projekce. Je neIMAXová verze natolik dobře udělaná, že stojí zato si připlatit?
274881
Jen věcnej dotaz. Plánuju se zejtra podívat do Cinema City (Liberec) na Gravity a nemám obecně příliš důvěru ve 3D projekce. Je neIMAXová verze natolik dobře udělaná, že stojí zato si připlatit?
0 0
reagovat

Supr článek

Díky za skvělý článek!
274871
Díky za skvělý článek!
Supr článek
0 0
reagovat

marduk

Byly navlečený v oblecích, který měli vypadat jako reálný skafandry. Sandra o této "nepříjemnosti" vypráví na prakticky každý "junket press" události.
274863
Byly navlečený v oblecích, který měli vypadat jako reálný skafandry. Sandra o této "nepříjemnosti" vypráví na prakticky každý "junket press" události.
marduk
0 0
reagovat
herci boli navleceny pocas natacania v realnych skafandroch, ale aj tak ich kompletne postprodukcne vyrenderovali?
nemohli nechat tie realne len s upravami(helma, kyslik na chbte, pohonna jednotka)?
274860
herci boli navleceny pocas natacania v realnych skafandroch, ale aj tak ich kompletne postprodukcne vyrenderovali? nemohli nechat tie realne len s upravami(helma, kyslik na chbte, pohonna jednotka)?
0 0
reagovat
Sanda Bullock tam byla výborná. Ten hate na ní v souvislosti s tímhle filmem byl zbytečný. A v některých záběrech jí to sakra seklo.:+
Trochu jsem se bál, že to bude herecky jako v After Earth, ale vůbec, poprala se s tím skvěle a hodně mne překvapila.
274859
Sanda Bullock tam byla výborná. Ten hate na ní v souvislosti s tímhle filmem byl zbytečný. A v některých záběrech jí to sakra seklo.*:+* Trochu jsem se bál, že to bude herecky jako v After Earth, ale vůbec, poprala se s tím skvěle a hodně mne překvapila.
0 0
reagovat
Bullock oznámili v prosinci '10, to už bylo po Blind Side a Proposalu.
274858
Bullock oznámili v prosinci '10, to už bylo po Blind Side a Proposalu.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se