Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Komu se postaví Strážci galaxie?

příspěvky 1 - 11 Napsat příspěvek

Taneleer Tivan

Collector, also known as Taneleer Tivan, being played by Benicio Del Toro, is one of the oldest characters in the Marvel universe, dating back billions of years ago. His true origin has been lost in antiquity, though he is among the first of the universe's races to become sentient in the wake of the Big Bang. Virtually immortal, the Collector spent the first millennia of his existence with his wife and daughter on the tranquil world he chose as his home base. When their daughter had grown to maturity and left them, the Collector's wife died of mysterious causes. The Collector was unprepared for her demise: he had thought her as immortal as well. In meditation, he realized that an important factor in an Elder's immortality is the will to live, and his wife had simply lost hers. Determined not to succumb to his wife's malady, the Collector meditated upon what he might do to give his life meaning. In a vision, he foresaw that beings of great power would arise one day determined to destroy all life in the universe. To prevent this from happening, he decided to devote his life to collecting living beings and artifacts from throughout the known universe, and placing them in safekeeping. At present, the Collector has filled ten museum-worlds with artifacts from a hundred thousand planets....tak na tohle se těším!
266593
[spoiler]Collector, also known as Taneleer Tivan, being played by Benicio Del Toro, is one of the oldest characters in the Marvel universe, dating back billions of years ago. His true origin has been lost in antiquity, though he is among the first of the universe's races to become sentient in the wake of the Big Bang. Virtually immortal, the Collector spent the first millennia of his existence with his wife and daughter on the tranquil world he chose as his home base. When their daughter had grown to maturity and left them, the Collector's wife died of mysterious causes. The Collector was unprepared for her demise: he had thought her as immortal as well. In meditation, he realized that an important factor in an Elder's immortality is the will to live, and his wife had simply lost hers. Determined not to succumb to his wife's malady, the Collector meditated upon what he might do to give his life meaning. In a vision, he foresaw that beings of great power would arise one day determined to destroy all life in the universe. To prevent this from happening, he decided to devote his life to collecting living beings and artifacts from throughout the known universe, and placing them in safekeeping. At present, the Collector has filled ten museum-worlds with artifacts from a hundred thousand planets.[/spoiler]...tak na tohle se těším!
Taneleer Tivan
0 0
reagovat

xxendxx

Hele, rozhodně víc lidí, než třeba o Rules of Engagement. ;)
266553
Hele, rozhodně víc lidí, než třeba o Rules of Engagement. *;)*
xxendxx
0 0
reagovat
Dr. who - cares
266551
Dr. who - cares
0 0
reagovat
Taky jsem někde četl, že rodinný vazby na Thanose by měla mít jen Karen Gillan. Speaking if which, Doctor Who se NEZKRACUJE na Dr. Nikdy. ;)
266545
Taky jsem někde četl, že rodinný vazby na Thanose by měla mít jen Karen Gillan. Speaking if which, Doctor Who se NEZKRACUJE na Dr. Nikdy. *;)*
0 0
reagovat
mne zas ten mýval pripomína toho trápneho kresleného kocúra z "Last Action Hero". "Guardinas" možno zarobia, ale bude to taká hovadinka ako....počkaj si...."Avengers" (len čistá zábava, nič viac)
266544
mne zas ten mýval pripomína toho trápneho kresleného kocúra z "Last Action Hero". "Guardinas" možno zarobia, ale bude to taká hovadinka ako....počkaj si...."Avengers" (len čistá zábava, nič viac)
0 0
reagovat
Nevím proč, ale mně se u tohoto filmu vždycky vybaví ta demenťárna Power Rangers, ten seriál nebo co to bylo :D
266543
Nevím proč, ale mně se u tohoto filmu vždycky vybaví ta demenťárna Power Rangers, ten seriál nebo co to bylo *:D*
0 0
reagovat

Thoca

V komiksoch je toľko humanoidných až človeku identických mimozemských rás, že snáď ani nemá cenu sa nad tým pozastavovať.

Jeden príklad za všetky - Superman. Prvý a naikonickejši superhrdina je emzák, ktorý je na nerozoznanie od Homo sapiens. Vcelku silný precedens, že áno? :)
266542
V komiksoch je toľko humanoidných až človeku identických mimozemských rás, že snáď ani nemá cenu sa nad tým pozastavovať. Jeden príklad za všetky - Superman. Prvý a naikonickejši superhrdina je emzák, ktorý je na nerozoznanie od Homo sapiens. Vcelku silný precedens, že áno? *:)*
Thoca
0 0
reagovat
Titulek je boží. :D
266541
Titulek je boží. *:D*
0 0
reagovat

Vytáhni v hospodě

Sběratel také předpověděl, že pekelný démon Surtur zničí Asgard.

Jinak Strážci Galaxie jsou moji nejočekávanější Marvelovkou, už kvůli tomu megaobsazení. :+

266540
Sběratel také předpověděl, že pekelný démon Surtur zničí Asgard. Jinak Strážci Galaxie jsou moji nejočekávanější Marvelovkou, už kvůli tomu megaobsazení. *:+*
Vytáhni v hospodě
0 0
reagovat

Ronan the Accuser

Ronan je Thanosov syn len v Ultimate univerze, ak patrí v klasickej (616) kontinuite k rase Kree, tak logicky tam nemôže byť Thanosov potomok. Dúfam, že sa budú držať klasickej kontinuity.

Na Kree má väzby napr. Ms. Marvel, ktorá by mohla oživiť roster v sequeloch Avengers a bola by škoda nevyužiť Ronana ako introdukciu k Impériu. A chcem vidieť, ako sa Marvel popasuje so Supreme Intelligence. :D
266539
Ronan je Thanosov syn len v Ultimate univerze, ak patrí v klasickej (616) kontinuite k rase Kree, tak logicky tam nemôže byť Thanosov potomok. Dúfam, že sa budú držať klasickej kontinuity. Na Kree má väzby napr. Ms. Marvel, ktorá by mohla oživiť roster v sequeloch Avengers a bola by škoda nevyužiť Ronana ako introdukciu k Impériu. A chcem vidieť, ako sa Marvel popasuje so Supreme Intelligence. *:D*
Ronan the Accuser
0 0
reagovat
uz sem tam cetl, : Komu se postavi, strazci galaxie :D btw moc se tesim az nejstarsi rasa ve vesmiru bude vypadat jak clovek a mluvit anglicky (ironicky smailik)
266536
uz sem tam cetl, : Komu se postavi, strazci galaxie :D btw moc se tesim az nejstarsi rasa ve vesmiru bude vypadat jak clovek a mluvit anglicky (ironicky smailik)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se