Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Komu se postaví Strážci galaxie?


ikona
Mr. Hlad
guardians of the galaxymarvel
Comicsovka Guardians of the Galaxy představuje své záporáky 

Projekt Guardians of the Galaxy je pro Marvel trochu netypický a možná i malinko riskantní. Poprvé se podíváme pořádně do vesmíru a seznámíme se se superhrdinským týmem, jehož členy jsou mimo jiné mýval a oživlý strom. Tvůrci v čele s režisérem Jamesem Gunnem se netají tím, že by rádi natočili vlastní Hvězdné války. Na výsledek si musíme počkat ještě rok, neoficiálně už je ale jasné, proti komu budou Strážci galaxie bojovat.

Benicio del Toro si podle všeho nezahraje Thanose, který se objevil na konci Avengers. Místo toho bychom ho měli vidět v roli padoucha, jenž si říká The Collector. Jeho skutečné jméno je Taneleer Twan a jde o vůbec posledního zástupce jedné z nejstarších ras ve vesmíru. Je v podstatě nesmrtelný a částečně vidí budoucnost. Navíc rád sbírá vesmírné artefakty nebo mocné bytosti.

Lee Pace, o němž se v souvislosti s Collectorem mluvilo dřív, by se tu měl objevit jako Ronan the Accuser, pořádně mocná svině pocházející z rasy Kree. Jo a taky je to Thanosův syn. A v rodině ještě chvíli zůstaneme, protože Karen Gillain z Dr. Who si zahraje Thanosovu vnučku Nebulu, drsnou vesmírnou pirátku.

Zkrátka dost padouchů, kteří by mohli dostat po tlamě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace