Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První dojmy: Muž z oceli

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Tak Man of Steel má za půlnočky a Walmart představení víc, než udělal Superman Returns za opening day. A k tomu ještě hrozně silnej start v Asii.
264042
Tak Man of Steel má za půlnočky a Walmart představení víc, než udělal Superman Returns za opening day. A k tomu ještě hrozně silnej start v Asii.
0 0
reagovat

9/10

Paráda, Snyder to dokazal 8) Poslednu hodinu filmu som sa neustale usmieval :+ Najlepšia akcia od Matrix Revolutions...

Ale, Goyerovi to nejde a nejde, Black Ops 2 dodrbal, TDKR bol fail (scenáristicky) a tu na to doplatil aj Kal-El, sú to drobnosti, ale keď vám ich prezentujú na začiatku filmu, tak vám to hneď začne mariť nádeje.

Man of Steel je film na ktorý sme všetci čakali poriadne dlho, oplatilo sa. Henry Cavill, Antje Traue FTW :+

Mohli si odpustit pchanie Amy Adams do každej druhej scény. Smrť Jonathana Kenta nevyznela práve najlepšie, scéna mladého Clarka v skole ked sa mu vyvinuli sluch a roentgen, no neviem ci to bolo scenarom alebo hereckym vykonom, ale fuj fuj fuj :D A smrť Zoda je diskutabilná, Superman malokedy niekoho zabije, ale zacat s tym hned v prvom filme..?)
264039
Paráda, Snyder to dokazal *8)* Poslednu hodinu filmu som sa neustale usmieval *:+* Najlepšia akcia od Matrix Revolutions... Ale, Goyerovi to nejde a nejde, Black Ops 2 dodrbal, TDKR bol fail (scenáristicky) a tu na to doplatil aj Kal-El, sú to drobnosti, ale keď vám ich prezentujú na začiatku filmu, tak vám to hneď začne mariť nádeje. Man of Steel je film na ktorý sme všetci čakali poriadne dlho, oplatilo sa. Henry Cavill, Antje Traue FTW *:+* [spoiler]Mohli si odpustit pchanie Amy Adams do každej druhej scény. Smrť Jonathana Kenta nevyznela práve najlepšie, scéna mladého Clarka v skole ked sa mu vyvinuli sluch a roentgen, no neviem ci to bolo scenarom alebo hereckym vykonom, ale fuj fuj fuj *:D* A smrť Zoda je diskutabilná, Superman malokedy niekoho zabije, ale zacat s tym hned v prvom filme..*?)*[/spoiler]
9/10
0 0
reagovat

KarelR

Napsal jsem to neobratne, ale nicneznam to vpodtate vystihl.

Mne slo asi hlavne o srovnani s us recenzema, ktere tvrdi, ze ten film nefunguje, ale z velke casti argumentujou jenom ve smyslu, ze se jim nelibi ton, na jakem ten film jede... Tetsuuv nazor je opacny a bude to asi hlavne diky tomu nadhledu, kdy film proste hodnoti tak jak je (byt treba hyperanalyticky), aniz by neco povazoval za zapor jenom kvuli tomu, ze to neni tak jak u Donnerova 'majstrstyku'. Jakkoliv Tetsuova odbornost presahuje vnimani bezneho divaka,jho kladnych/zapornych recenzi vezi v tom, jak byl film srozumitelny,ci vstricny k normalnimu cloveku... nevim,jestli jsem si ted pomohl nebo jsem se v tom jeste vic zamotal :-D (pos*al jsem to hlavne tim,ze tys zminil jeho vkus,zatimco ja to vzal z trochu jineho pohledu.....ale doufam,ze si aspon trochu rozumimr :)

Psani z mobilu a nejakych tech par pivicek je asi znat...omlouvam se za preklepy a jine nesrozumitelnosti..
264037
Napsal jsem to neobratne, ale nicneznam to vpodtate vystihl. Mne slo asi hlavne o srovnani s us recenzema, ktere tvrdi, ze ten film nefunguje, ale z velke casti argumentujou jenom ve smyslu, ze se jim nelibi ton, na jakem ten film jede... Tetsuuv nazor je opacny a bude to asi hlavne diky tomu nadhledu, kdy film proste hodnoti tak jak je (byt treba hyperanalyticky), aniz by neco povazoval za zapor jenom kvuli tomu, ze to neni tak jak u Donnerova 'majstrstyku'. Jakkoliv Tetsuova odbornost presahuje vnimani bezneho divaka,jho kladnych/zapornych recenzi vezi v tom, jak byl film srozumitelny,ci vstricny k normalnimu cloveku... nevim,jestli jsem si ted pomohl nebo jsem se v tom jeste vic zamotal :-D (pos*al jsem to hlavne tim,ze tys zminil jeho vkus,zatimco ja to vzal z trochu jineho pohledu.....ale doufam,ze si aspon trochu rozumimr :) Psani z mobilu a nejakych tech par pivicek je asi znat...omlouvam se za preklepy a jine nesrozumitelnosti..
KarelR
0 0
reagovat
KarelR: S nikým se člověk plně neztotožní a nesladí s ním vkus, jde ale o to, že filmy rozebírá inteligentně, své postřehy dokáže srozumitelně podložit, srovnat s jinými filmy apod. Navíc bych řekl, že má vkus. Mně bylo sympatické, že třeba u Počátku nespěchal s recenzí jako ostatní recenzenti jen aby byl mezi prvními, ale psal ji až po druhé projekci s odstupem, kdy se mohl více soustředit na obsah než na komplikovanější strukturu vyprávění s matoucími detaily. Přistupuje k tomu s chladnou hlavou a hype nechává myslím stranou.
264023
KarelR: S nikým se člověk plně neztotožní a nesladí s ním vkus, jde ale o to, že filmy rozebírá inteligentně, své postřehy dokáže srozumitelně podložit, srovnat s jinými filmy apod. Navíc bych řekl, že má vkus. Mně bylo sympatické, že třeba u Počátku nespěchal s recenzí jako ostatní recenzenti jen aby byl mezi prvními, ale psal ji až po druhé projekci s odstupem, kdy se mohl více soustředit na obsah než na komplikovanější strukturu vyprávění s matoucími detaily. Přistupuje k tomu s chladnou hlavou a hype nechává myslím stranou.
0 0
reagovat

Spazz

Teď jsem nějak nepochopil, co jsi tím chtěl říct :)

Já jenom říkám, že kdybych se rozhodoval, jestli na to jít do kina nebo be (jakože jasně, že jdu), tak Tetsuo určitě nebude mezi lidma, podle kterejch se budu rozhodovat, protože je pro mě myšlenkově o level jinde - řeší filmy z výrazně analytičtějšího pohledu, proto třeba ta dávná rezignace na romantický komedie atd. Naopak bude mezi lidma, který budu s radostí číst po tom, co to uvidím, protože vím, že z něj vypadne spousta hodnotnejch poznatků - aneb ta pravá filmová kritika :) Snad to dává aspoň trochu smysl.
264022
Teď jsem nějak nepochopil, co jsi tím chtěl říct :) Já jenom říkám, že kdybych se rozhodoval, jestli na to jít do kina nebo be (jakože jasně, že jdu), tak Tetsuo určitě nebude mezi lidma, podle kterejch se budu rozhodovat, protože je pro mě myšlenkově o level jinde - řeší filmy z výrazně analytičtějšího pohledu, proto třeba ta dávná rezignace na romantický komedie atd. Naopak bude mezi lidma, který budu s radostí číst po tom, co to uvidím, protože vím, že z něj vypadne spousta hodnotnejch poznatků - aneb ta pravá filmová kritika :) Snad to dává aspoň trochu smysl.
Spazz
0 0
reagovat

KarelR

Clovece, praveze jo. Zvlast u tech velkyc, dle mnohych bezduchych, filmu je to relativne duveryhodny 'dukaz', ze preci jen fungujou. Tomu filmu je vycitana hromada pro me naprosto irreleantnich pipikovin, plus ta bezduchost a monotonnost. Zrovna Tetsuo by to imho za tohle taky brutalne sepsul.........kdyby to byla 'pravda'.

Napr.Jeho analyzy Matrixu 2&3 by imo mely byt povinnym ctenim pro kazdeho hatera. Uznavam, ze bez nich bych vsechnu tu symboliku asi urcite nevidel, nicmene jsem si na jejich zaklade ty filmy OPRAVDU uzil.

U nej prave clovek muze cekat to,ze kritika (at uz pozitivni nebo negativni) nebude stavena na podobnych nesmyslech jako ze sebe klepou americti recenzenti. A nebo Marigold...bez urazky...Marigold svoje zklamani aspon postavil hlavne na unavnosti repetitivni destrukce, presto jsou urcite stycne body prakticky identicke s vetsinou negativnich US recenzi...

A tohle (dle mych zkusenosti) Tetsuo az tak neresi...film bud funguje standalone a nebo ne....vypada to,ze MoS remeslne zkratka funguje a pak uz je to jen o osobnich preferencich..
264020
Clovece, praveze jo. Zvlast u tech velkyc, dle mnohych bezduchych, filmu je to relativne duveryhodny 'dukaz', ze preci jen fungujou. Tomu filmu je vycitana hromada pro me naprosto irreleantnich pipikovin, plus ta bezduchost a monotonnost. Zrovna Tetsuo by to imho za tohle taky brutalne sepsul.........kdyby to byla 'pravda'. Napr.Jeho analyzy Matrixu 2&3 by imo mely byt povinnym ctenim pro kazdeho hatera. Uznavam, ze bez nich bych vsechnu tu symboliku asi urcite nevidel, nicmene jsem si na jejich zaklade ty filmy OPRAVDU uzil. U nej prave clovek muze cekat to,ze kritika (at uz pozitivni nebo negativni) nebude stavena na podobnych nesmyslech jako ze sebe klepou americti recenzenti. A nebo Marigold...bez urazky...Marigold svoje zklamani aspon postavil hlavne na unavnosti repetitivni destrukce, presto jsou urcite stycne body prakticky identicke s vetsinou negativnich US recenzi... A tohle (dle mych zkusenosti) Tetsuo az tak neresi...film bud funguje standalone a nebo ne....vypada to,ze MoS remeslne zkratka funguje a pak uz je to jen o osobnich preferencich..
KarelR
0 0
reagovat

KarelR

Roztomilej překlep... :D Ne, to sem nechtěl říct. Já jenom, že když zaznělo A, mělo by zaznít i B... :)
264016
Roztomilej překlep... *:D* Ne, to sem nechtěl říct. Já jenom, že když zaznělo A, mělo by zaznít i B... :)
KarelR
0 0
reagovat

KarelR, Ted

Topiaci sa slamky chytá.
Všetci chceme veriť, že ten film je dobrý.:)
264013
Topiaci sa slamky chytá. Všetci chceme veriť, že ten film je dobrý.*:)*
KarelR, Ted
0 0
reagovat
Wait, Tetsuo je výbornej analytik atd., ale... vážně s ní má někdo sladěnej vkus? :D
264012
Wait, Tetsuo je výbornej analytik atd., ale... vážně s ní má někdo sladěnej vkus? *:D*
0 0
reagovat

Duro

Čert vem Pavlovského, Tetsuo za pět
264010
Čert vem Pavlovského, Tetsuo za pět
Duro
0 0
reagovat
Fila za pět. To má vysoká očekávání vedle zdejších prvních dojmů vrací do první ligy.
264009
Fila za pět. To má vysoká očekávání vedle zdejších prvních dojmů vrací do první ligy.
0 0
reagovat
To Vás jako skutečně dokážou tak moc ovlivnit názory ostatních lidí, recenzentů? Já osobně koukám na recenze jen ze zvědavosti, ale názor si radši udělám vlastní. Na začátku roku jsem si vybral 7 filmů, na které půjdu, ať se děje co se děje a superman mezi ně patří, takže příští týden kino jasné. Jen škoda že předpremiéra je ve 3D, což moc nemusím.
264007
To Vás jako skutečně dokážou tak moc ovlivnit názory ostatních lidí, recenzentů? Já osobně koukám na recenze jen ze zvědavosti, ale názor si radši udělám vlastní. Na začátku roku jsem si vybral 7 filmů, na které půjdu, ať se děje co se děje a superman mezi ně patří, takže příští týden kino jasné. Jen škoda že předpremiéra je ve 3D, což moc nemusím.
0 0
reagovat
Soundtrack tedy taky docela slabota... ta-dá tů-dá zabaleno do hutných syntetizátorů s podkresem bicích...... ta tada-da tada-da tu-tu-tu vytažených z Pirátů a Krále artuše....Já se tedy za Zimmera vždycky biju a minimalismus Inception považuji za geniální, ale tohle mi tedy zatím připomíná spíš Hornerovu rezignaci na skládání čehokoli nového.
264008
Soundtrack tedy taky docela slabota... ta-dá tů-dá zabaleno do hutných syntetizátorů s podkresem bicích...... ta tada-da tada-da tu-tu-tu vytažených z Pirátů a Krále artuše....Já se tedy za Zimmera vždycky biju a minimalismus Inception považuji za geniální, ale tohle mi tedy zatím připomíná spíš Hornerovu rezignaci na skládání čehokoli nového.
0 0
reagovat
Niektoré tie komentáre sú tu fakt úsmevné, viz. durov napríklad :D Presný opak Singerovej nudy sme si všetci želali, to sme aj dostali a niekomu ani to nestačí.
263998
Niektoré tie komentáre sú tu fakt úsmevné, viz. durov napríklad *:D* Presný opak Singerovej nudy sme si všetci želali, to sme aj dostali a niekomu ani to nestačí.
0 0
reagovat
Som zvedavý, s čím príde Fuka :)
263999
Som zvedavý, s čím príde Fuka *:)*
0 0
reagovat
Singer ale nic nerestartoval a o jeho Supermana téměř nikdo nestál, tudíž - kdo vlastně ví, co ti kritici chtějí. Já se držím Imfa, Empiru (4/5) a počkám si co na to Cival, nicméně tak či tak vím, že dostanu přesně to, co chci.
263996
Singer ale nic nerestartoval a o jeho Supermana téměř nikdo nestál, tudíž - kdo vlastně ví, co ti kritici chtějí. Já se držím Imfa, Empiru (4/5) a počkám si co na to Cival, nicméně tak či tak vím, že dostanu přesně to, co chci.
0 0
reagovat
ach jo
263995
ach jo
0 0
reagovat
Tak aj Pavlovský to utrel. Údajne hromada jednotvárnej akcie bez príbehu a emócií, presný opak Singerovho reštartu.
263993
Tak aj Pavlovský to utrel. Údajne hromada jednotvárnej akcie bez príbehu a emócií, presný opak Singerovho reštartu.
0 0
reagovat
Když jsem jen tak v rychlosti prolétl reakce na supermana, začínám se o výsledek dost bát :( Zvlášť když jsem ještě otrávený ze Star Treku, ve který jsem tak věřil...
263985
Když jsem jen tak v rychlosti prolétl reakce na supermana, začínám se o výsledek dost bát :( Zvlášť když jsem ještě otrávený ze Star Treku, ve který jsem tak věřil...
0 0
reagovat
S tím minimalismem souhlasím, už u TDKR mě to štvalo, skladby byli epické, ale nikdy to nemělo tak velké a působivé měřítko (samozřejmě až na pár briliantních skladeb) a vždy to skončilo u vysamplovaného davového vřeštění, zvuku ze synťáku a hlasiých bong. V poobném neduhu se nese i Man o steel, Aae jinak je to soundtrack, který mám neustále puštěný na mp4 a který o moc lepší být nemohl, Zimmer je pořád špica! :+
263980
S tím minimalismem souhlasím, už u TDKR mě to štvalo, skladby byli epické, ale nikdy to nemělo tak velké a působivé měřítko (samozřejmě až na pár briliantních skladeb) a vždy to skončilo u vysamplovaného davového vřeštění, zvuku ze synťáku a hlasiých bong. V poobném neduhu se nese i Man o steel, Aae jinak je to soundtrack, který mám neustále puštěný na mp4 a který o moc lepší být nemohl, Zimmer je pořád špica! *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se