Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Marvelovská druhá liga jde do akce

příspěvky 21 - 38 Napsat příspěvek

Disketa1

A není na to Wesley už trochu starý? Na mě už ve trojce působil docela taťkovsky.:D Beru v potaz, že RDJ už taky není žádný mladík, ale myslím, že v Hollywoodu by se nějaký mladý cool svalnatý černý bijec našel.:D
260363
A není na to Wesley už trochu starý? Na mě už ve trojce působil docela taťkovsky.*:D* Beru v potaz, že RDJ už taky není žádný mladík, ale myslím, že v Hollywoodu by se nějaký mladý cool svalnatý černý bijec našel.*:D*
Disketa1
0 0
reagovat
Myslíte, že se Wesley Snipes vrátí k Bladeovi? Už je venku z basy, do července bude už "jenom" v domácím vězení a pak bude svobodný. Skoro je až div, že se za tu dobu na něj nezapomnělo. Nebo si dokážete v roli Bladea představit někoho jiného? Za sebe říkám, že nedokážu.
260362
Myslíte, že se Wesley Snipes vrátí k Bladeovi? Už je venku z basy, do července bude už "jenom" v domácím vězení a pak bude svobodný. Skoro je až div, že se za tu dobu na něj nezapomnělo. Nebo si dokážete v roli Bladea představit někoho jiného? Za sebe říkám, že nedokážu.
0 0
reagovat
Pokud vím, tak Ms. Marvel ted je Captain Marvel. :)

Jinak Runaways bych si uměl představit jako seriál. Bladea bych nechal spát, tři filmy a zmršený seriál podle mého bohatě stačil.:D

Daredevil (třeba jen jako Matt Murdock), Punisher, Iron Fist a Luke Cage by se mohli objevit v Agents of S.H.I.E.L.D. Koneckonců všechno to jsou street level hrdinové, takže do zamýšleného lazení seriálu by zapadli. Black Panther (aspoň jako T'Challa) by tam taky mohl mít přinejmenším cameo.:)
260361
Pokud vím, tak Ms. Marvel ted je Captain Marvel. *:)* Jinak Runaways bych si uměl představit jako seriál. Bladea bych nechal spát, tři filmy a zmršený seriál podle mého bohatě stačil.*:D* Daredevil (třeba jen jako Matt Murdock), Punisher, Iron Fist a Luke Cage by se mohli objevit v Agents of S.H.I.E.L.D. Koneckonců všechno to jsou street level hrdinové, takže do zamýšleného lazení seriálu by zapadli. Black Panther (aspoň jako T'Challa) by tam taky mohl mít přinejmenším cameo.*:)*
0 0
reagovat

TonyClifton

Ty seš vůl :D:D:D:D:D:+


Fargo
Díkec :+ Škoda, že tak za dlouho.

Takže Phase 2 jsou: Iron Man 3, Thor 2, Cap 2, Guardians a pak Avengers 2?


Já chci dalšího Hulka! Tentokrát s Ruffalem! 8)
260359
Ty seš vůl *:D**:D**:D**:D**:D**:+* [b]Fargo[/b] Díkec *:+* Škoda, že tak za dlouho. Takže Phase 2 jsou: Iron Man 3, Thor 2, Cap 2, Guardians a pak Avengers 2? Já chci dalšího Hulka! Tentokrát s Ruffalem! *8)*
TonyClifton
0 0
reagovat
Blade a Punisher. Oba jsou dostatečně zajímavé charaktery na to, aby s nimi Marvel pracoval. Udělat něco jako MAX odnož jejich filmového univerza, kde by se pracovalo s notně omezeným rozpočtem (vždyť na povedeného, temného Punishera nepotřebujete bůh ví kolik milionů dolarů, jen šikovného režiséra). Ani Snipes ani Jane si nemohou příliš vyskakovat ohledně honorářů (navíc minulé články ukázaly, že Marvel je v tomto ohledu také značný šetřílek), přitom jsou na hlavní hrdiny výbornou volbou. Fanoušky tyhle série mají, diváky by si snad rovněž našly.

Jet si tu svoji miliardovou franšízu s Phase 2 a Phase 3, ale sem tam upustit 10-20 mega na podobné hrdiny s tvrdším ratingem.
260356
Blade a Punisher. Oba jsou dostatečně zajímavé charaktery na to, aby s nimi Marvel pracoval. Udělat něco jako MAX odnož jejich filmového univerza, kde by se pracovalo s notně omezeným rozpočtem (vždyť na povedeného, temného Punishera nepotřebujete bůh ví kolik milionů dolarů, jen šikovného režiséra). Ani Snipes ani Jane si nemohou příliš vyskakovat ohledně honorářů (navíc minulé články ukázaly, že Marvel je v tomto ohledu také značný šetřílek), přitom jsou na hlavní hrdiny výbornou volbou. Fanoušky tyhle série mají, diváky by si snad rovněž našly. Jet si tu svoji miliardovou franšízu s Phase 2 a Phase 3, ale sem tam upustit 10-20 mega na podobné hrdiny s tvrdším ratingem.
0 0
reagovat

Tony

No dovol. ?)
260355
No dovol. *?)*
Tony
0 0
reagovat
Tak určitě bych rád viděl dalšího Bladea a Punishera, ale toho jen, když ho bude hrát zas Tom Jane :) Ghost Ridera sem po dvojce úplně zavrhnul, ale Iron Fist taky nezní špatně :+
260354
Tak určitě bych rád viděl dalšího Bladea a Punishera, ale toho jen, když ho bude hrát zas Tom Jane *:)* Ghost Ridera sem po dvojce úplně zavrhnul, ale Iron Fist taky nezní špatně *:+*
0 0
reagovat
iron fist a dalšího Punishera ve stylu Warzone
260350
iron fist a dalšího Punishera ve stylu Warzone
0 0
reagovat
Runaways jsou pecka ty mají vážně potencionál na dobrý film...
260348
Runaways jsou pecka ty mají vážně potencionál na dobrý film...
0 0
reagovat
LukyBuky je nová přezdívka Diska? :o
260346
LukyBuky je nová přezdívka Diska? *:o*
0 0
reagovat
Z výše napsaného mě teda neláká nic.

Já chci vidět, jak na stříbrném plátně Doomsday zabíjí Supermana!! Já vím, to je DC. :)
260345
Z výše napsaného mě teda neláká nic. Já chci vidět, jak na stříbrném plátně Doomsday zabíjí Supermana!! Já vím, to je DC. :)
0 0
reagovat
Nejvíc se těším asi na Ant-mana. Z nováčků bych chtěl nejvíc vidět Iron Fista ... mohl by se v něm objevit třeba taky Luke Cage :).

Btw nepočítalo se taky s Black Pantherem ? Myslel sem, že se měl objevit už ve fázi 2.
260344
Nejvíc se těším asi na Ant-mana. Z nováčků bych chtěl nejvíc vidět Iron Fista ... mohl by se v něm objevit třeba taky Luke Cage :). Btw nepočítalo se taky s Black Pantherem ? Myslel sem, že se měl objevit už ve fázi 2.
0 0
reagovat
Alangore naopak budou cpát do produkce co nejvíc filmů teď, když jsou ještě v podstatě na vzestupu.

Tak z těch béčkovějších hrdinů zní zajímavě možná tak ta Ms. Marvel pokud by se dobře udělala (Alice Eve ftw.) ale jinak těžkej nezájem. Daredevila bych šoupnul mezi hlavní borce a u Dr. Strange mě hrozně štve, že je z Marvel stáje, kdyby patřil pod DC a vzali si ho do parády Warneři tak by to byl úžasnej origin.
260343
Alangore naopak budou cpát do produkce co nejvíc filmů teď, když jsou ještě v podstatě na vzestupu. Tak z těch béčkovějších hrdinů zní zajímavě možná tak ta Ms. Marvel pokud by se dobře udělala (Alice Eve ftw.) ale jinak těžkej nezájem. Daredevila bych šoupnul mezi hlavní borce a u Dr. Strange mě hrozně štve, že je z Marvel stáje, kdyby patřil pod DC a vzali si ho do parády Warneři tak by to byl úžasnej origin.
0 0
reagovat
RainMakeR Nečekej že v tom leotardu bude pobíhat i ve filmu, vypadalo by to divně :D :D :D To jí spíš dají něco na způsob Captain Marvel :D

260340
[b]RainMakeR[/b] Nečekej že v tom leotardu bude pobíhat i ve filmu, vypadalo by to divně :D :D :D To jí spíš dají něco na způsob Captain Marvel :D
0 0
reagovat
Teda ne že bych neměl filmy komiksů rád, ale myslim že by měl marvel kapku brzdit aby si ten trh až moc nepřehltil a lidi to nepřestalo bavit.
260339
Teda ne že bych neměl filmy komiksů rád, ale myslim že by měl marvel kapku brzdit aby si ten trh až moc nepřehltil a lidi to nepřestalo bavit.
0 0
reagovat

verbst

Ant-Man a Dr.Strange by mely byt prvni filmy Phase 3 ;)
260338
Ant-Man a Dr.Strange by mely byt prvni filmy Phase 3 *;)*
verbst
0 0
reagovat
Wow, Runaways zní super :D
Ale z článku jsem si odnesl jinou věc: Jestliže Phase 2 bude končit Avengers, tak Ant-Man bude až ve Phase 3?
260337
Wow, Runaways zní super *:D* Ale z článku jsem si odnesl jinou věc: Jestliže Phase 2 bude končit Avengers, tak Ant-Man bude až ve Phase 3?
0 0
reagovat
link
Ms Marvel jednoznačně :-) v komiksu má krutě sexy robu, a věřím že v Antmanovi se objeví WASP ...
bude zajímavý případně sledovat casting právě na Ms. Marvel :-D ? klidně bych se nebál obsadit Kaley Cuoco z TBBT nebo Alice Eve z novýho Treku :-)
260336
http://i.annihil.us/u/prod/marvel//universe3zx/images/b/ba/MsMarvel%28Danvers%29_Head.jpg Ms Marvel jednoznačně :-) v komiksu má krutě sexy robu, a věřím že v Antmanovi se objeví WASP ... bude zajímavý případně sledovat casting právě na Ms. Marvel :-D ? klidně bych se nebál obsadit Kaley Cuoco z TBBT nebo Alice Eve z novýho Treku :-)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se