Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Godzilla vs. Superman?

příspěvky 1 - 11 Napsat příspěvek

KARLOS

Nebýt upozornění na přesah, nikdy bych asi neměl chuť ten originál vidět. Nikdy jsem nad tím takhle neuvažoval, zajimavé ;) takže ti díky a s tvým příspěvkem teď souhlasím víc, než s tím svým ..
250571
Nebýt upozornění na přesah, nikdy bych asi neměl chuť ten originál vidět. Nikdy jsem nad tím takhle neuvažoval, zajimavé *;)* takže ti díky a s tvým příspěvkem teď souhlasím víc, než s tím svým ..
KARLOS
0 0
reagovat
Tak on o se stačí podívat na vážnější a realističtější pojetí obží "ještěrky" v NYC z poslední doby - Cloverfield...
Řekl by sem to asi takhle: Emmerichova přerostlá ještěrka je super výplach smíšený s GP a dětskou nostalgií... Pořád se ale jedná o americký remake japonské klasiky a ruku na srdce, každý si musí přiznat, že kdyby ten film startoval třeba místo 2012, pak by od většiny z nás získal pochvaly maximálně za ten akční výplach a relativně sympatického Rena, nad nevýrazným hlavním představitelem, ztrátou tempa v druhé polovině filmu a primitivní přeměnou tíživého poselství originálu na okrajovou ekologickou agitku by sme nejlíp přimhouřili oko a opravdu otravnou zbylou většinu postav v čele s blondýnou na facku, blboučký příběh a mraky nelogičností by sme tvrdě odsoudili...
Nejde mi o to, že by první remake něco ztratil ze svého (detského) kouzla, nebo že by sem si neužil alespoň první půlhodinu filmu a nekteré vtípky, jde mi o to, že nový remake by mohl právě ve světle nynějšího "temnovážného" trendu složit podstatně důstojnější poctu původní klasice.
A ano, japonská Godzilla JE klasika, navíc nepopiratelným přesahem...
Takže - temnější a realističtější pojetí ala Cloverfield, alespoň reflexe na Fukušimu by byla důstojným odkazem a to, že se to bude velmi pravděpodobně držet japonských kořenů dokazuje i teaser poster. Za mě rozhodně palec nahoru za takový střízlivý přístup, Béčkovou Godzillu už nám nikdo nikdy nevezme 8)
250570
Tak on o se stačí podívat na vážnější a realističtější pojetí obží "ještěrky" v NYC z poslední doby - Cloverfield... Řekl by sem to asi takhle: Emmerichova přerostlá ještěrka je super výplach smíšený s GP a dětskou nostalgií... Pořád se ale jedná o americký remake japonské klasiky a ruku na srdce, každý si musí přiznat, že kdyby ten film startoval třeba místo 2012, pak by od většiny z nás získal pochvaly maximálně za ten akční výplach a relativně sympatického Rena, nad nevýrazným hlavním představitelem, ztrátou tempa v druhé polovině filmu a primitivní přeměnou tíživého poselství originálu na okrajovou ekologickou agitku by sme nejlíp přimhouřili oko a opravdu otravnou zbylou většinu postav v čele s blondýnou na facku, blboučký příběh a mraky nelogičností by sme tvrdě odsoudili... Nejde mi o to, že by první remake něco ztratil ze svého (detského) kouzla, nebo že by sem si neužil alespoň první půlhodinu filmu a nekteré vtípky, jde mi o to, že nový remake by mohl právě ve světle nynějšího "temnovážného" trendu složit podstatně důstojnější poctu původní klasice. A ano, japonská Godzilla JE klasika, navíc nepopiratelným přesahem... Takže - temnější a realističtější pojetí ala Cloverfield, alespoň reflexe na Fukušimu by byla důstojným odkazem a to, že se to bude velmi pravděpodobně držet japonských kořenů dokazuje i teaser poster. Za mě rozhodně palec nahoru za takový střízlivý přístup, Béčkovou Godzillu už nám nikdo nikdy nevezme *8)*
0 0
reagovat
Godzilla s Matthew Broderickem :+ je to dodnes jedno z mých silnějších gpček, Emmerich vládne! :) remake tedy nijak nepotřebuju, ale role pro Cavilla ať se jen sypou. Umí si nechat narůst velice handsome beard,
250568
Godzilla s Matthew Broderickem *:+* je to dodnes jedno z mých silnějších gpček, Emmerich vládne! *:)* remake tedy nijak nepotřebuju, ale role pro Cavilla ať se jen sypou. Umí si nechat narůst velice handsome beard,
0 0
reagovat
No, kdyby mi někdo před lety vyprávěl o "realistickém" filmu o chlapovi, co v kostýmu netopýra (tom se špuntovými bradavkami) a batmobilu honí vychechtaného klauna a vraždícího tučňáka, taky bych se tomu vysmál. Všechny filmy o Batmanovi pro mě byly béčko, jakkoliv zábavné.
250565
No, kdyby mi někdo před lety vyprávěl o "realistickém" filmu o chlapovi, co v kostýmu netopýra (tom se špuntovými bradavkami) a batmobilu honí vychechtaného klauna a vraždícího tučňáka, taky bych se tomu vysmál. Všechny filmy o Batmanovi pro mě byly béčko, jakkoliv zábavné.
0 0
reagovat
Juchů, další diskuze, kde můžu napsat, že je Emmerichova Godzilla super :+
250525
Juchů, další diskuze, kde můžu napsat, že je Emmerichova Godzilla super *:+*
0 0
reagovat
Scatman: Ten Aligátor jednička mě též napadl hned poprvé, co jsem dočetl tvoje první souvětí!:D

Jinak, realističtější Godzzila? Emmrichův film bylo béčko, a to celkem zábavné a trochu stupidní (ano, všichni víme). A nějak asi nedokážu představit tuhle "vážnou" obří ještěrku. Proto se na ten film těším o to víc!:))
250513
[b]Scatman[/b]: Ten Aligátor jednička mě též napadl hned poprvé, co jsem dočetl tvoje první souvětí!*:D* Jinak, realističtější Godzzila? Emmrichův film bylo béčko, a to celkem zábavné a trochu stupidní (ano, všichni víme). A nějak asi nedokážu představit tuhle "vážnou" obří ještěrku. Proto se na ten film těším o to víc!*:))*
0 0
reagovat
Realističtější asi znamená, že tam bude pochodvat nasranej desetimetrovej krokodýl a dva policajti ho budou obuškama nahánět po městě.

Třeba jako tento, můj oblíbený.
250502
Realističtější asi znamená, že tam bude pochodvat nasranej desetimetrovej krokodýl a dva policajti ho budou obuškama nahánět po městě. Třeba jako [link="http://www.youtube.com/watch?v=2QtAPFBdBtU"]tento[/link], můj oblíbený.
0 0
reagovat
presne na to som pozeral "realistickejsia" godzilla, tak to bude teda neco. A Merlin to zabil uplne "zadne becko" a po "nolanovsku" ?!!wtf

Ja musim obhajit remake s Broderickom a Renom, ten film ma stale gule. Je to sranda, epicke sceny, hlaskovanie, akcnych momentov po prdeli vela, a to secko v pochmurnej New Yorskej atmosfere. Ok, vela scen stupidnich. Hlavne taxik v papuli.
Ale ten film na to o com je, je podla mna skvely.

Cele tie roky som tajne dufal, ze to vajce na konci filmu nam prinece dvojku a skoda, pokracovanie so starimi tvarami, nove lokacie (Tokyo), pribeh a sranda, to by bolo.

Radsej pekne zive Becko, nez nejaky super-realny pocin, so serioznymi vedcami a ich zavermi a povode velkej jasterky, ktomu urcite nejake citive pochody a emotivne rozhovory,bto snad ne. Ja to vidim opacne, menej realne a viac sa utrhnut s retaze. sak to je GODZILLA!!!!!!

250496
presne na to som pozeral "realistickejsia" godzilla, tak to bude teda neco. A Merlin to zabil uplne "zadne becko" a po "nolanovsku" ?!!wtf Ja musim obhajit remake s Broderickom a Renom, ten film ma stale gule. Je to sranda, epicke sceny, hlaskovanie, akcnych momentov po prdeli vela, a to secko v pochmurnej New Yorskej atmosfere. Ok, vela scen stupidnich. Hlavne taxik v papuli. Ale ten film na to o com je, je podla mna skvely. Cele tie roky som tajne dufal, ze to vajce na konci filmu nam prinece dvojku a skoda, pokracovanie so starimi tvarami, nove lokacie (Tokyo), pribeh a sranda, to by bolo. Radsej pekne zive Becko, nez nejaky super-realny pocin, so serioznymi vedcami a ich zavermi a povode velkej jasterky, ktomu urcite nejake citive pochody a emotivne rozhovory,bto snad ne. Ja to vidim opacne, menej realne a viac sa utrhnut s retaze. sak to je GODZILLA!!!!!!
0 0
reagovat
nic proti článku. došlo mi to až po zavření a pobavilo. to spojení - godzilla a "realističtější" :D:D
250493
nic proti článku. došlo mi to až po zavření a pobavilo. to spojení - godzilla a "realističtější" *:D**:D*
0 0
reagovat
Hlavně žádné hloupé popcornové béčko jako v případě první americké Godzilly. Navrhuji vzít to trochu po 'nolanovsku'...
250481
Hlavně žádné hloupé popcornové béčko jako v případě první americké Godzilly. Navrhuji vzít to trochu po 'nolanovsku'...
0 0
reagovat
Měl bych zájem jedině, kdyby tam účinkoval fakt Superman.
250478
Měl bych zájem jedině, kdyby tam účinkoval fakt Superman.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se