Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Looper: Recenze

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Nikdo (nebo snad téměř nikdo) neříká, že Looper je sračka, ale určitě si nezaslouží 9tku, maximálně 8/10 pokud se film opravdu líbí. 9 by podle mě měly dostávat opravdu vyjímečné filmy a 10 naprosté klasiky či filmy které mění žánr (Matrix apod.)
246135
Nikdo (nebo snad téměř nikdo) neříká, že Looper je sračka, ale určitě si nezaslouží 9tku, maximálně 8/10 pokud se film opravdu líbí. 9 by podle mě měly dostávat opravdu vyjímečné filmy a 10 naprosté klasiky či filmy které mění žánr (Matrix apod.)
0 0
reagovat
No vidis... a takovy verbst by mi pulku veci z toho omlatil, ze to jsou sracky stoleti, to si nevyberes 8)
246134
No vidis... a takovy verbst by mi pulku veci z toho omlatil, ze to jsou sracky stoleti, to si nevyberes *8)*
0 0
reagovat

Cival

Mne to bije do oci ako hadanka typu "Hadaj, co tam nepatri?":)
246133
Mne to bije do oci ako hadanka typu "Hadaj, co tam nepatri?":)
Cival
0 0
reagovat
Ja budu na sve typicky MZ hypey vzdy hrdy, pokud to budou filmy jako Sunshine, Looper, Avatar, TDKR, Skyfall atd. Za skvosty se ma cenu bit i v davu bezvercu.
246132
Ja budu na sve typicky MZ hypey vzdy hrdy, pokud to budou filmy jako Sunshine, Looper, Avatar, TDKR, Skyfall atd. Za skvosty se ma cenu bit i v davu bezvercu.
0 0
reagovat
Nějak se tu mrhá příliš silnými soudy na docela ok film... ještě před koncem roku (uvidíme, co nám připraví Hobit, že ano). Chápu ale, že vzhledem k Civalem nabuzeným očekáváním to zaznít muselo.
246129
Nějak se tu mrhá příliš silnými soudy na docela ok film... ještě před koncem roku (uvidíme, co nám připraví Hobit, že ano). Chápu ale, že vzhledem k Civalem nabuzeným očekáváním to zaznít muselo.
0 0
reagovat
Nebudeš. Jeden z nejhorších filmů, kde byla tematika cestování časem.
A rozhodně zklamání a nuda roku.
246126
Nebudeš. Jeden z nejhorších filmů, kde byla tematika cestování časem. A rozhodně zklamání a nuda roku.
0 0
reagovat
yeah we will :-) prostě jsem tam neviděl nic originalniho nebo mě tam neuchvatila aspon 1 scena u ktere bych se "posadil naprdel" a "čučel s otevřenou pusou" tak jak se to stalo třeba u Patroly nebo Districtu 9
ani soundtrack mě nějak nebavil
po dlouhé době zas budu za toho špatnýho :-D

a film roku jasně TDKR
246123
yeah we will :-) prostě jsem tam neviděl nic originalniho nebo mě tam neuchvatila aspon 1 scena u ktere bych se "posadil naprdel" a "čučel s otevřenou pusou" tak jak se to stalo třeba u Patroly nebo Districtu 9 ani soundtrack mě nějak nebavil po dlouhé době zas budu za toho špatnýho :-D a film roku jasně TDKR
0 0
reagovat
To, že si ho pár lidi neužilo a nudili se při něm, neznamená, že to nebyl povedený a kvalitní film.

Haters gonna hate.
246122
To, že si ho pár lidi neužilo a nudili se při něm, neznamená, že to nebyl povedený a kvalitní film. Haters gonna hate.
0 0
reagovat
To ze si ho "spousta lidí užila" este neznamena, ze to je "povedený a kvalitní snímek".

Ano, je to hype jak prasa.
246121
To ze si ho "spousta lidí užila" este neznamena, ze to je "povedený a kvalitní snímek". Ano, je to hype jak prasa.
0 0
reagovat
V porovnání s tou druhou mi ta první teorie příjde dost pravděpodobná :)
246120
V porovnání s tou druhou mi ta první teorie příjde dost pravděpodobná *:)*
0 0
reagovat
Kritici všech zemí se spojili a stvořili globální hype, jen aby naštvali pár uživatelů MZ. Jo, to zní pravděpodobně. :) A nebo... nebo by to mohl prostě jenom být povedený a kvalitní snímek, který si spousta lidí užila, hm?.)
246119
Kritici všech zemí se spojili a stvořili globální hype, jen aby naštvali pár uživatelů MZ. Jo, to zní pravděpodobně. *:)* A nebo... nebo by to mohl prostě jenom být povedený a kvalitní snímek, který si spousta lidí užila, hm?.)
0 0
reagovat
Global hype, to máš fuk 8)
246118
Global hype, to máš fuk *8)*
0 0
reagovat
RainMakeR: jasně, MZ hype
246115
RainMakeR: jasně, [link="http://www.rottentomatoes.com/m/looper/"]MZ hype[/link]
0 0
reagovat
strašná nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.kecací drámo bez nějaké pointy ?
typické MZ hype které mě minulo.
246113
strašná nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.kecací drámo bez nějaké pointy ? typické MZ hype které mě minulo.
0 0
reagovat
Film roku 9/10
246014
Film roku 9/10
0 0
reagovat
Vůbec mi nevadilo, že tam jsou nelogičnosti. Protože pokročilé znalosti o cestováním v čase nebo z toho vyplývajících paradoxů stejně jako autor scénáře nemám. A protože ve filmu ono fungování časových paradoxů a alternativních realit příliš vysvětleno nebylo, tak to beru jako filmem nastíněnou premisu. A i na ostatní nelogičnosti lze nalézt nějaké vysvětlení.

Film byl ovšem výborný a vůbec mi nevadilo ono pomalejší tempo na farmě, neboť se to filmu hodilo a gradoval až k očekávánému střetu mezi mladší a starší verzí.
Za mě 9* a překvapnení roku.
245812
Vůbec mi nevadilo, že tam jsou nelogičnosti. Protože pokročilé znalosti o cestováním v čase nebo z toho vyplývajících paradoxů stejně jako autor scénáře nemám. A protože ve filmu ono fungování časových paradoxů a alternativních realit příliš vysvětleno nebylo, tak to beru jako filmem nastíněnou premisu. A i na ostatní nelogičnosti lze nalézt nějaké vysvětlení. Film byl ovšem výborný a vůbec mi nevadilo ono pomalejší tempo na farmě, neboť se to filmu hodilo a gradoval až k očekávánému střetu mezi mladší a starší verzí. Za mě 9* a překvapnení roku.
0 0
reagovat

8/10

ok kaslu na mimozni pojeti paradoxu, ten film je proste zabavny a vylozene skvely v jednotlivostech!
244999
ok kaslu na mimozni pojeti paradoxu, ten film je proste zabavny a vylozene skvely v jednotlivostech!
8/10
0 0
reagovat
Mě Looper bavil tím zdůrazněním možných budoucností, jejich proplétáním, mazáním a přepisováním. Tím "teď se rozhoduje o tvém budoucím já". I když právě tím se zároveň otevírají nekonečné časové paradoxy, u kterých se zavaří mozek.

Mě bavila i farma. Nebýt jí, tak mladý osobnostně splyne se starým a nic by se nevyřešilo.

Btw, byla tam vůbec nějaká policie nebo to podle vás státní aparát vzdal a nechal rozbujete jako na Divokým západě?

Dost se mi tam líbily i prognózy ve smyslu "nové prorůstá starým".



244925
Mě Looper bavil tím zdůrazněním možných budoucností, jejich proplétáním, mazáním a přepisováním. Tím "teď se rozhoduje o tvém budoucím já". I když právě tím se zároveň otevírají nekonečné časové paradoxy, u kterých se zavaří mozek. [spoiler] Mě bavila i farma. Nebýt jí, tak mladý osobnostně splyne se starým a nic by se nevyřešilo. [/spoiler] [spoiler] Btw, byla tam vůbec nějaká policie nebo to podle vás státní aparát vzdal a nechal rozbujete jako na Divokým západě? [/spoiler] Dost se mi tam líbily i prognózy ve smyslu "nové prorůstá starým".
0 0
reagovat

8/10

Film je fajn, bavil jsem se a určitě se někdy podívám znovu. O nějaké výjimečnosti se ale nedá mluvit. Největším problémem je pochopitelně i zde probíraná nekonzistence v pojetí cestování časem.


Hodně se mi líbila "postapokalyptická" atmosféra světa budoucnosti - omlácená auta vytuněná moderní technikou a podobně. Je tu celkem dost zajímavých a uvěřitelných postav, nejde nezmínit JGL a jeho maskování a grimasy, které úspěšně navozují pocit, že se skutečně sledujeme mladší verzi Willise. Struktura příběhu je v pohodě, líbí se mi jak svižnějších začátek, tak i klidnější část na farmě - akční sekvence jsou super, fandové SG-1 musí Willisovi přiznat bonusové body za scénu se dvěma P90. Příjemně mě překvapilo, že v případě Willise nenastal žádný zvrat a happyend - zůstává až do konce "záporákem", necouvne před zabíjením dětí atd.

Moc mi naopak nesedla odhadnutelnost děje kolem Cida - podle mě stačila jenom jedna nápověda, buď reakce Sáry na číslo z papíru, nebo mimózní chování toho kluka. Takhle hodně rychle zmizela jakákoliv možnost překvapení a v podstatě se jenom čekalo na závěrečnou konfrontaci. Dějová linka s (ne)vlastní matkou mi taky přišla tak trochu zbytečná. Kromě toho jsou tu samozřejmě drobné trhlinky v příběhu, které to už naznačovali ostatní - bezproblémové zastřelení Willisovy manželky, celá logika kolem komplikovaného posílání obětí do minulosti, proč musí vysloužilého loopera zabít právě jeho mladší verze a ne někdo jiný, komunikace s mafiány z budoucnosti, atd. Ale jak říkám, tady jde spíš o drobnosti.

Tak shovívavě se bohužel nedokážu stavět k vlastnímu cestování časem. Film je tady prostě nekonzistentní - v jeden moment se hraje na vytváření alternativních časových liní a vzápětí efektní scéna využije princip smyčky. Nedává to smysl. Pokud by film cestování v čase používal jenom jako kulisu, ještě by se na tu hru dalo přistoupit (viz diagramy z brček) a prostě to brát jako prostředek k zajímavým zápletkám. Vadí mi ale, když je na těchhle nefunkčních zákonech postaven finální zvrat celého filmu - takže JGL se rozhodne přerušit smyčku, změnit budoucnost, jeho sebevražda okamžitě odstraní Willise a vrátí zpátky zastřelení Sáry. Stejným principem by tak ale přece zmizel i impulz, který JGL k jeho činu vedl.

Třeba u Inception, Matrixu, Source Code nebo i hloupýho Promethea ten prostor k různým teoriím a vysvětlením je, protože jsou dány nějaké konzistentní základy. Tady to podle mě ale zkrátka nefunguje.

Jako film i přesto pořád slušný nadprůměr, z pohledu sci-fi ale nic zvláštního.
244922
Film je fajn, bavil jsem se a určitě se někdy podívám znovu. O nějaké výjimečnosti se ale nedá mluvit. Největším problémem je pochopitelně i zde probíraná nekonzistence v pojetí cestování časem. [spoiler] Hodně se mi líbila "postapokalyptická" atmosféra světa budoucnosti - omlácená auta vytuněná moderní technikou a podobně. Je tu celkem dost zajímavých a uvěřitelných postav, nejde nezmínit JGL a jeho maskování a grimasy, které úspěšně navozují pocit, že se skutečně sledujeme mladší verzi Willise. Struktura příběhu je v pohodě, líbí se mi jak svižnějších začátek, tak i klidnější část na farmě - akční sekvence jsou super, fandové SG-1 musí Willisovi přiznat bonusové body za scénu se dvěma P90. Příjemně mě překvapilo, že v případě Willise nenastal žádný zvrat a happyend - zůstává až do konce "záporákem", necouvne před zabíjením dětí atd. Moc mi naopak nesedla odhadnutelnost děje kolem Cida - podle mě stačila jenom jedna nápověda, buď reakce Sáry na číslo z papíru, nebo mimózní chování toho kluka. Takhle hodně rychle zmizela jakákoliv možnost překvapení a v podstatě se jenom čekalo na závěrečnou konfrontaci. Dějová linka s (ne)vlastní matkou mi taky přišla tak trochu zbytečná. Kromě toho jsou tu samozřejmě drobné trhlinky v příběhu, které to už naznačovali ostatní - bezproblémové zastřelení Willisovy manželky, celá logika kolem komplikovaného posílání obětí do minulosti, proč musí vysloužilého loopera zabít právě jeho mladší verze a ne někdo jiný, komunikace s mafiány z budoucnosti, atd. Ale jak říkám, tady jde spíš o drobnosti. Tak shovívavě se bohužel nedokážu stavět k vlastnímu cestování časem. Film je tady prostě nekonzistentní - v jeden moment se hraje na vytváření alternativních časových liní a vzápětí efektní scéna využije princip smyčky. Nedává to smysl. Pokud by film cestování v čase používal jenom jako kulisu, ještě by se na tu hru dalo přistoupit (viz diagramy z brček) a prostě to brát jako prostředek k zajímavým zápletkám. Vadí mi ale, když je na těchhle nefunkčních zákonech postaven finální zvrat celého filmu - takže JGL se rozhodne přerušit smyčku, změnit budoucnost, jeho sebevražda okamžitě odstraní Willise a vrátí zpátky zastřelení Sáry. Stejným principem by tak ale přece zmizel i impulz, který JGL k jeho činu vedl. Třeba u Inception, Matrixu, Source Code nebo i hloupýho Promethea ten prostor k různým teoriím a vysvětlením je, protože jsou dány nějaké konzistentní základy. Tady to podle mě ale zkrátka nefunguje. Jako film i přesto pořád slušný nadprůměr, z pohledu sci-fi ale nic zvláštního.[/spoiler]
8/10
0 0
reagovat

7,8/10

Propagujú to ako Matrix novej dekády...nanešťastie tomu tak nie je. Veľmi pekný koncept, skvelo odohrané, Levitt a Willis FTW, parádny začiatok a rozumný koniec. Ale keď príde na farmu, môžete v poho odísť zo sály na 20 minút, lebo je to DES. A to som sa asi 3x pozrel na hodinky.

Moc prehypované, tých 9/10 sa na nete len tak hemží, ale mohol to byť oveľa lepší film, teda stačilo ho skrátiť o tých 20 zbytočných min.
Ale treba dať body rejžovi za snahu priniesť originálny snímok za málo peňazí, so skvelou dvojkou(Willis, Levitt) a pár megacool scénami 8)
244122
Propagujú to ako Matrix novej dekády...nanešťastie tomu tak nie je. Veľmi pekný koncept, skvelo odohrané, Levitt a Willis FTW, parádny začiatok a rozumný koniec. Ale keď príde na farmu, môžete v poho odísť zo sály na 20 minút, lebo je to DES. A to som sa asi 3x pozrel na hodinky. Moc prehypované, tých 9/10 sa na nete len tak hemží, ale mohol to byť oveľa lepší film, teda stačilo ho skrátiť o tých 20 zbytočných min. Ale treba dať body rejžovi za snahu priniesť originálny snímok za málo peňazí, so skvelou dvojkou(Willis, Levitt) a pár megacool scénami *8)*
7,8/10
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se