Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Justice League od tvůrců Matrixu?

příspěvky 21 - 35 Napsat příspěvek

do_Od

Já takový optimista nejsem ale tvoje vize jak by to mohlo vypadat se mi líbí. Jen mám obavu, že WB jde v první řadě ani ne tak o kvalitu jejich vlastní týmovky jako spíše o svezení se na úspěchu The Avengers. Rychle něco uplácat a vytřískat s toho co to půjde. Pokud jsou Wachowští rozumní tak do něčeho podobného nepůjdou.
240556
Já takový optimista nejsem ale tvoje vize jak by to mohlo vypadat se mi líbí. Jen mám obavu, že WB jde v první řadě ani ne tak o kvalitu jejich vlastní týmovky jako spíše o svezení se na úspěchu The Avengers. Rychle něco uplácat a vytřískat s toho co to půjde. Pokud jsou Wachowští rozumní tak do něčeho podobného nepůjdou.
do_Od
0 0
reagovat
WB nejsou DC , bohužel ani DC nejsou jako Marvel (nejsou tak soudržní) , krom toho Marvel nic jiného netočí a zřejmě točit nebude , celý studio se soustředí na jedinou mytologii. To je rovnice , kterou těžko někdo napodobí , leda by to byl někdo typu Jackson kdo tomu věnuje duši a 40kg váhy .
Wachovský ať raději natočí Akiru , tohle jim neuvěřim , resp.neuvěřim jejich nadšení pro tuhle látku .
Způsob Marvelu je mnohem víc odladěný , režie a herci prověření ale neprovaření na úkor projektu , zbytek si ohlídá Marvel sám , funguje to , WB chce rychle odpověď na Avengers, to je ten nejmizernější důvod co může být a důvod se bát o opětovné degradování Batmana (jiným to případně zase tak neublíží) .

Mám za to, že Wachowští odmítli už Supermana .
240552
WB nejsou DC , bohužel ani DC nejsou jako Marvel (nejsou tak soudržní) , krom toho Marvel nic jiného netočí a zřejmě točit nebude , celý studio se soustředí na jedinou mytologii. To je rovnice , kterou těžko někdo napodobí , leda by to byl někdo typu Jackson kdo tomu věnuje duši a 40kg váhy . Wachovský ať raději natočí Akiru , tohle jim neuvěřim , resp.neuvěřim jejich nadšení pro tuhle látku . Způsob Marvelu je mnohem víc odladěný , režie a herci prověření ale neprovaření na úkor projektu , zbytek si ohlídá Marvel sám , funguje to , WB chce rychle odpověď na Avengers, to je ten nejmizernější důvod co může být a důvod se bát o opětovné degradování Batmana (jiným to případně zase tak neublíží) . Mám za to, že Wachowští odmítli už Supermana .
0 0
reagovat
Ja si viem tiež predstaviť, že by to mohlo fungovať. Veď v komiksoch ten tým funguje dokonale a Batman je tam ako mozog týmu. Patrí medzi hlavných vodcov spolu so Supermanom a Wonder Woman (je to vlastne sveta trojka v DC Universe). Superman a Batman tam patria medzi najlepších kamarátov, ktorý sa dosť podpichujú, hlavne kvôli ich rozdielnym charakterom ale aj sa navzájom rešpektujú :). Keď to funguje v komikse tak prečo by nemalo aj vo filme? Inak ako ich hlavného nepriateľa si dokážem predstaviť buď Darkseida alebo Amazo.

10. najväčších nepriateľov Justice League tu:

link

Inak súrodenci Wachowski by bola fakt super voľba.
240551
Ja si viem tiež predstaviť, že by to mohlo fungovať. Veď v komiksoch ten tým funguje dokonale a Batman je tam ako mozog týmu. Patrí medzi hlavných vodcov spolu so Supermanom a Wonder Woman (je to vlastne sveta trojka v DC Universe). Superman a Batman tam patria medzi najlepších kamarátov, ktorý sa dosť podpichujú, hlavne kvôli ich rozdielnym charakterom ale aj sa navzájom rešpektujú :). Keď to funguje v komikse tak prečo by nemalo aj vo filme? Inak ako ich hlavného nepriateľa si dokážem predstaviť buď Darkseida alebo Amazo. 10. najväčších nepriateľov Justice League tu: [link="http://url_odkazu"]http://www.newsarama.com/comics/10-greatest-justice-league-villains-120126-1.html[/link] Inak súrodenci Wachowski by bola fakt super voľba.
0 0
reagovat

WillBloody

Warneři nepošlou do kin film, kterej nevydělá ani na polovinu honoráře pro libovolného herce/herečku. Nejsou to blázni.

Imho nevím proč by měl být takový problém natočit film o partě superhrdinů aníž by všichni měli své originy. Absolutně nechápu, odkud tahle představa pochází ale je dost mimo. Flash, Batman, Superman, GL, WW a radši bez Aquamana, proti .. lets say, Lexi Luthorovi. Nebude se tu bojovat pomocí svalů ale mozků, bylo by to velmi osobní a prim by hrál samozřejmě zrestartovaný Superman, kterému by kryl záda především Batman. Flash, GL, WW by hráli vedlejší role, museli by je třeba teprve objevit a pokud by čelili dostatečně vážné hrozbě, spojilo by je to dohromady. A jestli na režisérských stoličkách skončí Wachovští, nevidím problém proč by Bale do takového filmu nešel, ostatně to nikdy nevyvrátil. Henry Cavill je jasnej, Reynolds by pravda musel překousnout tu hořkou pilulku kterou byl jeho origin a hrát tu vedlejší housle a snažit se hláškovat o sto šest aby mu přiklapli další film, Flashe tolik neznám ale určitě by se našel někdo vhodný pro tuto roli a WW.. chce to silnou ale zároveň sexy ženskou, trochu poupravený kostým a myslím že bude ready to go.

Jo, já si to představit umím.
240545
Warneři nepošlou do kin film, kterej nevydělá ani na polovinu honoráře pro libovolného herce/herečku. Nejsou to blázni. Imho nevím proč by měl být takový problém natočit film o partě superhrdinů aníž by všichni měli své originy. Absolutně nechápu, odkud tahle představa pochází ale je dost mimo. Flash, Batman, Superman, GL, WW a radši bez Aquamana, proti .. lets say, Lexi Luthorovi. Nebude se tu bojovat pomocí svalů ale mozků, bylo by to velmi osobní a prim by hrál samozřejmě zrestartovaný Superman, kterému by kryl záda především Batman. Flash, GL, WW by hráli vedlejší role, museli by je třeba teprve objevit a pokud by čelili dostatečně vážné hrozbě, spojilo by je to dohromady. A jestli na režisérských stoličkách skončí Wachovští, nevidím problém proč by Bale do takového filmu nešel, ostatně to nikdy nevyvrátil. Henry Cavill je jasnej, Reynolds by pravda musel překousnout tu hořkou pilulku kterou byl jeho origin a hrát tu vedlejší housle a snažit se hláškovat o sto šest aby mu přiklapli další film, Flashe tolik neznám ale určitě by se našel někdo vhodný pro tuto roli a WW.. chce to silnou ale zároveň sexy ženskou, trochu poupravený kostým a myslím že bude ready to go. Jo, já si to představit umím.
WillBloody
0 0
reagovat
Osobně si myslím, že tohle Warnerům nemůže vyjít. Dát dohromady Batmana, Supermana, Green Lanterna, Wonder Woman a třeba ještě Flashe a to v podobě temného realistického filmu v Nolanově stylu? To si popravdě nedokážu představit.
Jediné jak by to mohlo fungovat, by bylo natočit to jako naprosto šílenou, krvavě brutální komikově přestylizovanou, černo-humornou ujetost plnou násilí, cynizmu a naprosté nekorektnosti. Samozřejmě s co nejtísnivější temně gotickou atmosférou.
To by ale nejdříve museli v podobném stylu natočit jednotlivé originy a až pak samotnou týmovku.
240544
Osobně si myslím, že tohle Warnerům nemůže vyjít. Dát dohromady Batmana, Supermana, Green Lanterna, Wonder Woman a třeba ještě Flashe a to v podobě temného realistického filmu v Nolanově stylu? To si popravdě nedokážu představit. Jediné jak by to mohlo fungovat, by bylo natočit to jako naprosto šílenou, krvavě brutální komikově přestylizovanou, černo-humornou ujetost plnou násilí, cynizmu a naprosté nekorektnosti. Samozřejmě s co nejtísnivější temně gotickou atmosférou. To by ale nejdříve museli v podobném stylu natočit jednotlivé originy a až pak samotnou týmovku.
0 0
reagovat
ja bych rekl, ze cela tahle kachna ma za ucel ve spravnou dobu upozornit na kvality Cloud Atlasu :D
240543
ja bych rekl, ze cela tahle kachna ma za ucel ve spravnou dobu upozornit na kvality Cloud Atlasu *:D*
0 0
reagovat
Ad Superman a Wonderwoman: díky flákačům z obchoďáku stejně víme, že je jediná ženská na světě která by to rande snesla. Takže to zase tak hrozná bomba není....
240542
Ad Superman a Wonderwoman: díky flákačům z obchoďáku stejně víme, že je jediná ženská na světě která by to rande snesla. Takže to zase tak hrozná bomba není....
0 0
reagovat
Úplně nejlepší by bylo, kdyby pak Warneři do toho případně Wachovkým vůbec nekecali a nechali je absolutně utrhnout ze řetěžu, s nějakým správně temným, šíleným manga stylem, kteří Wachovští tak milují. To by pak byl film. ^_^

Propo, pokud jde o Supermana s Wonder Woman, tak v Millerově komixu "Batman: The Dark Knight Strikes Again", pokud vím, spolu měli dokonce dceru, takže nějaké "rande" IMHO zase takové velké terno není. XD
240539
Úplně nejlepší by bylo, kdyby pak Warneři do toho případně Wachovkým vůbec nekecali a nechali je absolutně utrhnout ze řetěžu, s nějakým správně temným, šíleným manga stylem, kteří Wachovští tak milují. To by pak byl film. ^_^ Propo, pokud jde o Supermana s Wonder Woman, tak v Millerově komixu "Batman: The Dark Knight Strikes Again", pokud vím, spolu měli dokonce dceru, takže nějaké "rande" IMHO zase takové velké terno není. XD
0 0
reagovat
Krom toho nemyslím si, že JL zvládne držet pohromadě jako film, pokud by měla nakopnout u většiny postav (kromě Supermana) nové originy. Warneři prostě budou muset pracovat s Reynoldsovým Green Lanternem (i po tom průšvihu) a především nějak rozumně začlenit Batmana. Udělat pár let po Nolanových opusech jeho nový origin v rámci týmovky, to je imho sebevražda.
240537
Krom toho nemyslím si, že JL zvládne držet pohromadě jako film, pokud by měla nakopnout u většiny postav (kromě Supermana) nové originy. Warneři prostě budou muset pracovat s Reynoldsovým Green Lanternem (i po tom průšvihu) a především nějak rozumně začlenit Batmana. Udělat pár let po Nolanových opusech jeho nový origin v rámci týmovky, to je imho sebevražda.
0 0
reagovat
Pokud by se Justice league vydala stejnou cestou jako Avengers, tedy sázet na humor, hláškování a rozjásanou akci, tak si natluče hubu. V těchto atributech Avengers vytáhli to nejlepší a JL by tak jako tak působila jako zbytečná kopie. Jediná cesta imho je film držet v temnějším duchu ala Nolanův Batman a (aspoň podle dosavadních trailerů) Snyderův Superman. Byla by to skvělá protiváha k Avengers. Jenže to by chtělo, jak už tu zaznělo, Balea a krom toho si neumím představit, jak do toho začlenit Green Lanterna po tom, co předvedl v sólovce. Přesto JL rozhodně nezatracuju, jsem dost zvědavý, co se z toho vyklube,
240536
Pokud by se Justice league vydala stejnou cestou jako Avengers, tedy sázet na humor, hláškování a rozjásanou akci, tak si natluče hubu. V těchto atributech Avengers vytáhli to nejlepší a JL by tak jako tak působila jako zbytečná kopie. Jediná cesta imho je film držet v temnějším duchu ala Nolanův Batman a (aspoň podle dosavadních trailerů) Snyderův Superman. Byla by to skvělá protiváha k Avengers. Jenže to by chtělo, jak už tu zaznělo, Balea a krom toho si neumím představit, jak do toho začlenit Green Lanterna po tom, co předvedl v sólovce. Přesto JL rozhodně nezatracuju, jsem dost zvědavý, co se z toho vyklube,
0 0
reagovat
Zoberte si kolko casu ubehlo od samostatneho filmu Hulk ( či už s ericom banom alebo s Edwardom northonom) kým do kín dorazili avengers. A zrazu sa špekuluje o tímovke od DC comics, ktorá by mala dorazit do kina v obdobi 2-3 rokov pri tom o žiadnom samostatnom filme jedného z hrdinou sa nehovorí nič. Každý suepr hrdina musí už mať niečo za sebou, životom a zásadami vyformovanú osobnosť aby ste ho mohli dať do týmovky. Želám si aby to dopadlo dobre a Wachowski mi prídu ako fantastický výber, len by som z toho nerád robil projekt typu "zvezieme sa na vlne superhrdinských tímoviek". To by bolo to najhoršie. ako keď pár filmov chcelo zviesť na vlne Avatar.
240532
Zoberte si kolko casu ubehlo od samostatneho filmu Hulk ( či už s ericom banom alebo s Edwardom northonom) kým do kín dorazili avengers. A zrazu sa špekuluje o tímovke od DC comics, ktorá by mala dorazit do kina v obdobi 2-3 rokov pri tom o žiadnom samostatnom filme jedného z hrdinou sa nehovorí nič. Každý suepr hrdina musí už mať niečo za sebou, životom a zásadami vyformovanú osobnosť aby ste ho mohli dať do týmovky. Želám si aby to dopadlo dobre a Wachowski mi prídu ako fantastický výber, len by som z toho nerád robil projekt typu "zvezieme sa na vlne superhrdinských tímoviek". To by bolo to najhoršie. ako keď pár filmov chcelo zviesť na vlne Avatar.
0 0
reagovat
Přesně tak, bez Batmana je ten film bezpředmětnej. A pokud by tam byl jinej Batman než Bale tak mě to nezajímá.
Jediná zajímavost tohoto filmu v současnosti pramění vlastně z toho, že by tam ten Bale nakonec byl, a mělo to nějakou souvislost s Nolanovým universem. Což si teď není ani možné představit.

Grenn Lantern sucks, Wonder Woman - ehm ehm, divná postava, Superman by to tahat mohl, ale zatím těžko říct...

Kdo je tam dál?

Opravdu ta potenciální zajímavost stojí na Batmanovi...

P.S Dobrý ráno, je mi blbě.
240530
Přesně tak, bez Batmana je ten film bezpředmětnej. A pokud by tam byl jinej Batman než Bale tak mě to nezajímá. Jediná zajímavost tohoto filmu v současnosti pramění vlastně z toho, že by tam ten Bale nakonec byl, a mělo to nějakou souvislost s Nolanovým universem. Což si teď není ani možné představit. Grenn Lantern sucks, Wonder Woman - ehm ehm, divná postava, Superman by to tahat mohl, ale zatím těžko říct... Kdo je tam dál? Opravdu ta potenciální zajímavost stojí na Batmanovi... P.S Dobrý ráno, je mi blbě.
0 0
reagovat
Tohle je až moc velké sousto a nevěřím v úspěch.... musel by Snyderovi vyjít Superman, aby ho tu mohli použít....museli by sakra chytře prodat Wonder woman.....a ještě lépe Green Lanterna.....a neumím si představit, jak by fungoval Batman bez Balea...vlastně si vůbec neumím představit, jak by mohla fungovat v takovém filmu postava Batmana....a jak by takový film mohl fungovat bez humoru a nadsázky...někdo si tu hodně natluče.....a dokud neuvidím obsazení budu spíš jen skeptický
240529
Tohle je až moc velké sousto a nevěřím v úspěch.... musel by Snyderovi vyjít Superman, aby ho tu mohli použít....museli by sakra chytře prodat Wonder woman.....a ještě lépe Green Lanterna.....a neumím si představit, jak by fungoval Batman bez Balea...vlastně si vůbec neumím představit, jak by mohla fungovat v takovém filmu postava Batmana....a jak by takový film mohl fungovat bez humoru a nadsázky...někdo si tu hodně natluče.....a dokud neuvidím obsazení budu spíš jen skeptický
0 0
reagovat
Spiš než Liga by se měli natočit filmy o jednotlivých hrdinech tak jak to udělal Marvel aby je přestavil.
Ale jinak by to bylo hodně dobrý a vznikl by kvalitní snímek.
240524
Spiš než Liga by se měli natočit filmy o jednotlivých hrdinech tak jak to udělal Marvel aby je přestavil. Ale jinak by to bylo hodně dobrý a vznikl by kvalitní snímek.
0 0
reagovat
Dúfam, že sa tak nestane. Radšej nech točia niečo zaujímavejšie.
240523
Dúfam, že sa tak nestane. Radšej nech točia niečo zaujímavejšie.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se