Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Justice League od tvůrců Matrixu?


ikona
st39.6
justice leaguewachowski bros.
Ben Affleck popřel práci na Justice League, Warneři dále hledají adepta na režii comicsové týmovky 

O filmové verzi Justice League se spekuluje už několik let. Za tu dobu comicsová týmovka stačila jít několikrát k ledu, díky úspěchu Avengers je ale jasné, že už si Warneři podobný konec nemohou dovolit. Scénář hotový mají, nedaří se jim však sehnat režiséra. Ben Affleck v nedávném rozhovoru oficiálně popřel, že by na Justice League pracoval, studio tedy začíná od nuly. To znamená, že si pánové společně sednou k velkému stolu a dají dohromady jména, která by rádi viděli v titulcích v kolonce "režie". Kdo je na vrcholu tohoto seznamu?

Podle všeho jsou to sourozenci Wachovští, tvůrci Matrixu, Speed Racera a Cloud Atlasu. Právě poslední zmíněný film, na kterém Andy a Lana pracovali spolu s Tomem Tykwerem, se prý studiu šíleně líbil a vznikla tak myšlenka, že by se pod Justice League mohli podepsat Wachovští. Zatím se ale jedná pouze o zbožné přání Warnerů, nebo dost možná jen médií (ostatně sám Afleck tvrdil, že spekulace o jeho angažmá byly jen snahou naplnit přední stránky magazínů).

Kdyby se ale Wachovským myšlenka Justice League zalíbila a rozhodli se film natočit, nejeden filmový fanoušek by si pravděpodobně načůral radostí do kalhot. Wachovští jsou výborní filmaři a z comicsové týmovky by dokázali vykřesat maximum jak po vizuální, tak po akční stránce. Jistě, Avengers jsou důkazem toho, že akce není všechno, v Justice League se ale bude pravděpodobně hrát na podstatně temnější notu a na akčních sekvencích by se to mělo odrazit. Jediný problém je, že si Wachovští od Matrixu zvykli dělat, co se jim zachce. Justice League by jim sice mohlo být blízké, Warneři si ale budou chtít nad filmem udržet dohled a to by se sourozencům nemuselo líbit. Fajn by jejich angažmá každopádně bylo.

---

Vytáhni v hospodě: V Justice League to poslední dobou solidně jiskří. Spekulace o tom, že Superman mimo comicsové stránky potají brousí Wonder Woman, se přetavily ve skutečnost. V nejnovějším comicsu JL šli Superman s Wonder Woman na své první oficiální rande.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace