Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Twilight a Muppeti o Díkuvzdání porazili Huga

příspěvky 1 - 5 Napsat příspěvek
top 10 Indie filmu vypada hodne zajimave, tech par zbytku budu muset jeste dohnat.
218658
top 10 Indie filmu vypada hodne zajimave, tech par zbytku budu muset jeste dohnat.
0 0
reagovat
Na Huga jsem čím dál zvědavější. Podle EW nejlepší film roku. Rating na rottenech 94 a u diváků tamtéž 87. Slušný link

Fincher a Spielberg už měli novinářské, že jsou v žebříčku?
218656
Na Huga jsem čím dál zvědavější. Podle EW nejlepší film roku. Rating na rottenech 94 a u diváků tamtéž 87. Slušný http://insidemovies.ew.com/2011/12/01/national-board-of-review-hugo/ Fincher a Spielberg už měli novinářské, že jsou v žebříčku?
0 0
reagovat
jsem zvědavej jak se tyhle tři kvalitní novinky poperou s následujícím víkendem kdy tržby padaj o +50%. Myslím, že aspon ten Hugo by se s tim mohl poprat.
218439
jsem zvědavej jak se tyhle tři kvalitní novinky poperou s následujícím víkendem kdy tržby padaj o +50%. Myslím, že aspon ten Hugo by se s tim mohl poprat.
0 0
reagovat
150 nebo 170, bába nebo sníh

A s Hugem to je jasný, že to zkusí, ale budou to mít těžký. Ještě by to zvládli příští víkend, ale nejpozději 16. je to myslím už strašně semele. Lidi jsou celkem netečný furt. Ale uvidíme, třeba překvapí.
218438
150 nebo 170, bába nebo sníh A s Hugem to je jasný, že to zkusí, ale budou to mít těžký. Ještě by to zvládli příští víkend, ale nejpozději 16. je to myslím už strašně semele. Lidi jsou celkem netečný furt. Ale uvidíme, třeba překvapí.
0 0
reagovat
Já jen doplním, že podle informací DeadlineHollywood by měl Hugo jít do 2500+ kin od 9týho prosince. Na stovku už to asi nedotáhne, ale studio to nepoloží. Tipnul bych si celkově 80 Amerika, 130 svět, pak něco z DVDček... Do červenejch čísel se to dostane asi až za pár let po prodeji televizních práv, ale ten průser to mohl bejt ještě o dost větší. Udělat z něco přes 1000 kin 14mega za díkuvzdání není až tak šílený. Kdyby to byla sračka, a začalo se to stahovat z těch kin už za 2 tejdny po 30 megách z USA, to by byl průser srovnatelnej s Conanem. Takhle si troufnu tvrdit, že to ten silnej dristributor podrží v kinech až do Vánoc. A kdo ví, třeba se z toho nakonec vyklube trvalka a stejně jako Polární Express (stejnej rozpočet btw) to bude okupovat IMAXY každý vánoce.

Nezním teď trochu jako producent, co v tom má vlastní prachy? :D

P.S Jiný zdroje uvádějí rozpočet 150
Já ani nevím, proč tomu filmu vlastně fandím :D
218436
Já jen doplním, že podle informací DeadlineHollywood by měl Hugo jít do 2500+ kin od 9týho prosince. Na stovku už to asi nedotáhne, ale studio to nepoloží. Tipnul bych si celkově 80 Amerika, 130 svět, pak něco z DVDček... Do červenejch čísel se to dostane asi až za pár let po prodeji televizních práv, ale ten průser to mohl bejt ještě o dost větší. Udělat z něco přes 1000 kin 14mega za díkuvzdání není až tak šílený. Kdyby to byla sračka, a začalo se to stahovat z těch kin už za 2 tejdny po 30 megách z USA, to by byl průser srovnatelnej s Conanem. Takhle si troufnu tvrdit, že to ten silnej dristributor podrží v kinech až do Vánoc. A kdo ví, třeba se z toho nakonec vyklube trvalka a stejně jako Polární Express (stejnej rozpočet btw) to bude okupovat IMAXY každý vánoce. Nezním teď trochu jako producent, co v tom má vlastní prachy? :D P.S Jiný zdroje uvádějí rozpočet 150 Já ani nevím, proč tomu filmu vlastně fandím :D
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se