Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Avatar 2 bude pod vodou

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek

ipkkis

Je to dobrý film se vším všudy, jen trochu jiného ražení, než většina čekala :D
166924
Je to dobrý film se vším všudy, jen trochu jiného ražení, než většina čekala *:D*
ipkkis
0 0
reagovat
Ale co sa to tu deje na moviezone v january ked som tvrdil ze avatar nie je az tak dobry film a ma iba kvalitny vizual tak vsetci prskali a teraz to zrazu vacsina priznava:D:D
166922
Ale co sa to tu deje na moviezone v january ked som tvrdil ze avatar nie je az tak dobry film a ma iba kvalitny vizual tak vsetci prskali a teraz to zrazu vacsina priznava*:D**:D*
0 0
reagovat
Zas taková bomba ten film nebyl, abych na nej musel podruhe do kina.

Abych pravdu rekl, pokud jde ciste o dechberoucnost 3D scenerii, uzil jsem si vic Jak vycvicit draka, nez Avatar. A v podstate i ve vsech hostatnich faktorech mi draci prisli lepsi.
166920
Zas taková bomba ten film nebyl, abych na nej musel podruhe do kina. Abych pravdu rekl, pokud jde ciste o dechberoucnost 3D scenerii, uzil jsem si vic Jak vycvicit draka, nez Avatar. A v podstate i ve vsech hostatnich faktorech mi draci prisli lepsi.
0 0
reagovat
Neviem neviem, Avatara žeriem (ale sa mi to pekne rýmuje), s tou trilógiou je to u mňa rozporuplné. Predsa len Avatar rozhodne nemal až tak detailne vypracovaný svet, aby to utiahlo trilógiu. A v tom oceáne si to ani neviem predstaviť.
166919
Neviem neviem, Avatara žeriem (ale sa mi to pekne rýmuje), s tou trilógiou je to u mňa rozporuplné. Predsa len Avatar rozhodne nemal až tak detailne vypracovaný svet, aby to utiahlo trilógiu. A v tom oceáne si to ani neviem predstaviť.
0 0
reagovat
O_O
166918
O_O
0 0
reagovat
Kua vypada to sakra zaujimavo...ten podmorsky svet.Nech uz to tu je ! :)
166915
Kua vypada to sakra zaujimavo...ten podmorsky svet.Nech uz to tu je ! :)
0 0
reagovat
1 díl bohatě stačil ...
166913
1 díl bohatě stačil ...
0 0
reagovat

runner

spíš než zelený šmouly udělá změní barvu oceánu, třeba na žlutou, to bude teprve barevná kompatibilita s moviezone.

oceán, proč ne... jen bude muset Jim zapracovat na scénáři, nějakou možnou zajímavou návaznost tam totíž nevidim.

anyway, jenom šest minut?! wtf?!
166917
spíš než zelený šmouly udělá změní barvu oceánu, třeba na žlutou, to bude teprve barevná kompatibilita s moviezone. oceán, proč ne... jen bude muset Jim zapracovat na scénáři, nějakou možnou zajímavou návaznost tam totíž nevidim. anyway, jenom šest minut?! wtf?!
runner
0 0
reagovat
Jste nějak moc zpracovaní seriálovou Hvězdnou bránou 8) Sci-fi žánr není o tom, že se v každém pokračování odněkud objeví nová vesmírná rasa, kterou je potřeba vyrubat, aby v dalším dílu mohla přiletět zase jiná (čti "úplně stejná").

Avatar mě dostal emocionálně a vizuálně, ale všechny řeči o pokračování jsem považoval jen za hype, protože mě nenapadal žádný rozumný způsob, jak na "vesmírnou Pocahontas" navázat. A ono to jde - překvapivé, ačkoli pro Camerona velice příznačné prostředí tomu najednou dodává úplně novou dimenzi a možnosti.

Takže teď si spíš říkám, jestli on si Cameron jedničkou jen nepřipravoval kredit u producentů a diváků, aby měl při dalších dvou filmech volné ruce na OPRAVDOVÉ sci-fi. Já se rozhodně těším :+
166916
Jste nějak moc zpracovaní seriálovou Hvězdnou bránou *8)* Sci-fi žánr není o tom, že se v každém pokračování odněkud objeví nová vesmírná rasa, kterou je potřeba vyrubat, aby v dalším dílu mohla přiletět zase jiná (čti "úplně stejná"). Avatar mě dostal emocionálně a vizuálně, ale všechny řeči o pokračování jsem považoval jen za hype, protože mě nenapadal žádný rozumný způsob, jak na "vesmírnou Pocahontas" navázat. A ono to jde - překvapivé, ačkoli pro Camerona velice příznačné prostředí tomu najednou dodává úplně novou dimenzi a možnosti. Takže teď si spíš říkám, jestli on si Cameron jedničkou jen nepřipravoval kredit u producentů a diváků, aby měl při dalších dvou filmech volné ruce na OPRAVDOVÉ sci-fi. Já se rozhodně těším *:+*
0 0
reagovat
Hm, takže ve dvojce se bude jezdit na mořském poníkovi a ve trojce ve vesmírných kluzácích? No nevím. Jednička je epická bomba a na těch extra 6 minut zase do IMAXu zajdu, ale snad ty pokračování dopadnou dobře no. Vzhledově by to mohlo bejt kouzelný pod tou vodou. Představuju si něco jako mix Rybí Policie a Bioshocku s Naavi...všecko hezky bude světelkovat...a ve vesmíru? To asi bude pořádná mela. Vsadím se, že v traileru na třetí díl bude něco ve stylu "Od režiséra Avatar a Avatar 2".. :D No uvidíme.. Když budou sequely blbý, tak je budu prostě ignorovat, vždyť se nic neděje. Když budou dobrý, budu rád.
166911
Hm, takže ve dvojce se bude jezdit na mořském poníkovi a ve trojce ve vesmírných kluzácích? No nevím. Jednička je epická bomba a na těch extra 6 minut zase do IMAXu zajdu, ale snad ty pokračování dopadnou dobře no. Vzhledově by to mohlo bejt kouzelný pod tou vodou. Představuju si něco jako mix Rybí Policie a Bioshocku s Naavi...všecko hezky bude světelkovat...a ve vesmíru? To asi bude pořádná mela. Vsadím se, že v traileru na třetí díl bude něco ve stylu "Od režiséra Avatar a Avatar 2".. *:D* No uvidíme.. Když budou sequely blbý, tak je budu prostě ignorovat, vždyť se nic neděje. Když budou dobrý, budu rád.
0 0
reagovat
Ani sa neteším, ani netrvám na tom aby zostalo u toho jedného dielu. Vlastne je mi to úplne ale úplne jedno. Avatara som si pozrel a ok, nenadávam naň ale ani sa neradím k fanúšikom. Čo je vlastne fajn východzia pozícia, nakoľko ma nič čo Cameron natočí nemôže sklamať, skôr len príjemne prekvapiť.
166910
Ani sa neteším, ani netrvám na tom aby zostalo u toho jedného dielu. Vlastne je mi to úplne ale úplne jedno. Avatara som si pozrel a ok, nenadávam naň ale ani sa neradím k fanúšikom. Čo je vlastne fajn východzia pozícia, nakoľko ma nič čo Cameron natočí nemôže sklamať, skôr len príjemne prekvapiť.
0 0
reagovat

dvd

bude uz zitra? tyjo tak to maj dobre strezeny, ze to jeste neuteklo ven :)
166908
bude uz zitra? tyjo tak to maj dobre strezeny, ze to jeste neuteklo ven :)
dvd
0 0
reagovat
No jo no, už jen to, že v jedničce "indiáni" nakopali lidem zadky byl docela úlet, ale třeba ve trojce bude na nějaký jiný planetě objevena trochu agresivnější rasa, se kterou konečně bude válka jak se patří. Když o tom tak uvažuju, tak bych dvojku přeskočil (nějakej oceán = nezájem) a rovnou se vrhnul na natáčení trojky (pardon, vlastně už dvojky :D)!
166904
No jo no, už jen to, že v jedničce "indiáni" nakopali lidem zadky byl docela úlet, ale třeba ve trojce bude na nějaký jiný planetě objevena trochu agresivnější rasa, se kterou konečně bude válka jak se patří. Když o tom tak uvažuju, tak bych dvojku přeskočil (nějakej oceán = nezájem) a rovnou se vrhnul na natáčení trojky (pardon, vlastně už dvojky *:D*)!
0 0
reagovat
Já chci toho terminátora ne nějakýho modrýho přiteplenho elfíka tentokrát už bez charisma Wortingtna :-
166903
Já chci toho terminátora ne nějakýho modrýho přiteplenho elfíka tentokrát už bez charisma Wortingtna *:-*
0 0
reagovat

To FastCar

:D Mě se Avatar líbil ale pokračování nechci pokud by to nebylo o nějaký pořádný válce ale zase jak by Navi nejsou moc zábavní protivníci hned by bylo po nich :) Chce to nějakej pořádnej šmejd z vesmíru :+
166902
*:D* Mě se Avatar líbil ale pokračování nechci pokud by to nebylo o nějaký pořádný válce ale zase jak by Navi nejsou moc zábavní protivníci hned by bylo po nich *:)* Chce to nějakej pořádnej šmejd z vesmíru *:+*
To FastCar
0 0
reagovat
Myslím,že Cameron chce potešiť najma fanúšikov Avatara (ktorých je požehnane) a rozšíriť univerzum a ja mu to ako jeden z fanúšikov schvaľujem a verím :)
166901
Myslím,že Cameron chce potešiť najma fanúšikov Avatara (ktorých je požehnane) a rozšíriť univerzum a ja mu to ako jeden z fanúšikov schvaľujem a verím *:)*
0 0
reagovat
Muf .. to byla moje přezdívka na jedné střední :D

napsal jsem to v uvozovkách, zkrátka ten motion capturing, já nevím .. nepůsobí to moc realisticky celkově jako celek ty scény .. Když to srovnám právě s těma Aliens .. to je naprosto někde jinde film atmosférou efektama a vším .. myšleno jako celek .. nevim no ... ať nechá Avatar Avatarem a jde točit něco jinýho dalšího ... moc řeší technologie na ukor filmu samotnýho ...
166900
Muf .. to byla moje přezdívka na jedné střední :D napsal jsem to v uvozovkách, zkrátka ten motion capturing, já nevím .. nepůsobí to moc realisticky celkově jako celek ty scény .. Když to srovnám právě s těma Aliens .. to je naprosto někde jinde film atmosférou efektama a vším .. myšleno jako celek .. nevim no ... ať nechá Avatar Avatarem a jde točit něco jinýho dalšího ... moc řeší technologie na ukor filmu samotnýho ...
0 0
reagovat

To FastCar

Nemáš náhodu pětky dioptrie a nešel si na to bez brýlí :) ? Jinak si to nedokážu vysvětlit...

StrangerCz: Totální nezájem hlavně že diskuze k Avataru na CSFD se skládá snad z 50% z tvých příspěvků :+

Jinak taky mě myšlenka oceánu moc nenadchla co by tam jako dělaly krotily nějaký toruk-delfíny-makto ? Ať radši natočí nějaký hardcore scifi typu Aliens s tou svou novou technologií :)
166899
Nemáš náhodu pětky dioptrie a nešel si na to bez brýlí :) ? Jinak si to nedokážu vysvětlit... StrangerCz: Totální nezájem hlavně že diskuze k Avataru na CSFD se skládá snad z 50% z tvých příspěvků *:+* Jinak taky mě myšlenka oceánu moc nenadchla co by tam jako dělaly krotily nějaký toruk-delfíny-makto ? Ať radši natočí nějaký hardcore scifi typu Aliens s tou svou novou technologií *:)*
To FastCar
0 0
reagovat
Vsichni nezajem a pujdete na to zase vsichni...8)
166898
Vsichni nezajem a pujdete na to zase vsichni...*8)*
0 0
reagovat
mimochodem nechápu co někteří vidí na těch efektech, dyt ty pohyby a všechno jsou omezený a "trhaný" ... jak nějaký intro z počítačové hry, do reality to má celkem slušně daleko ... vidím spíš textury než realitu ... Mám chuť na csfd snížit ze 4 na 3 hvězčiky když o tom mluvím ..... radši jdu .. :))
166897
mimochodem nechápu co někteří vidí na těch efektech, dyt ty pohyby a všechno jsou omezený a "trhaný" ... jak nějaký intro z počítačové hry, do reality to má celkem slušně daleko ... vidím spíš textury než realitu ... Mám chuť na csfd snížit ze 4 na 3 hvězčiky když o tom mluvím ..... radši jdu .. :))
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se