Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Twilight sága: Nový měsíc: Recenze

příspěvky 101 - 120 Napsat příspěvek
Už jsem koukala, napsáno celkem poutavě, Cival psát umí:D i když se vším nemohu souhlasit( a opravdu né proto, že jsem čtrnáctka mající plakát Taylora:D)
150433
Už jsem koukala, napsáno celkem poutavě, Cival psát umí*:D* i když se vším nemohu souhlasit( a opravdu né proto, že jsem čtrnáctka mající plakát Taylora*:D*)
0 0
reagovat
ivanka.suhinka
Mrkni se tohle Hanopis :D Tam je pěkně vysvětleno, proč se ten film tak líbí.
150432
[b]ivanka.suhinka[/b] Mrkni se tohle [link="http://www.moviezone.cz/clanek/16072-hanopis-na-twilight/"]Hanopis[/link] *:D* Tam je pěkně vysvětleno, proč se ten film tak líbí.
0 0
reagovat
Tak jsem dnes zkoukla New moon (musím uznat, že miluju tenhle svět, svět kdy je možný vidět film, který poběží až za pár hodin v kinech:D). Abych byla upřímná měla jsem trochu strach, co když vše co tu bylo napsáno v negativním slova smyslu bude pravda, naštěstí se tak nestalo a opravdu to není tak, že bych nedovedla uznat svou chybu(nejsem ješitná jako někdo8)) Pro mě má zkrátka New moon osobní kouzko ve třech věcech: Za prvé příběh - navíc dvojka je mým nejoblíbenějším dílem, za druhé: hudba: byla naprosto úžasná, nic akčního, prostě tam sedla a za třetí: né opravdu nebudu psát něco o Robertovi nebo Taylorovi, třetí kouzlo tkví v hereckém kouzle Kirsten, pro mě je to osoba, která když promluví či se jen zadívá uvěříte jí vše a já ve filmech potřebuji věřit že je to skutečné. Tak to bylo asi krátké shrnutí, vážně se moc těším na to až budu zdravá abych si filmík mohla vychutnat na plátně.
P.S.: jhr: Nemyslím, že jsem pubertální slepice, i když je fakt, že bych brala kdyby mi bylo o pár let míň...mimochodem už si ho viděl, že ho takto soudíš?:)
150428
Tak jsem dnes zkoukla New moon (musím uznat, že miluju tenhle svět, svět kdy je možný vidět film, který poběží až za pár hodin v kinech*:D*). Abych byla upřímná měla jsem trochu strach, co když vše co tu bylo napsáno v negativním slova smyslu bude pravda, naštěstí se tak nestalo a opravdu to není tak, že bych nedovedla uznat svou chybu(nejsem ješitná jako někdo*8)*) Pro mě má zkrátka New moon osobní kouzko ve třech věcech: Za prvé příběh - navíc dvojka je mým nejoblíbenějším dílem, za druhé: hudba: byla naprosto úžasná, nic akčního, prostě tam sedla a za třetí: né opravdu nebudu psát něco o Robertovi nebo Taylorovi, třetí kouzlo tkví v hereckém kouzle Kirsten, pro mě je to osoba, která když promluví či se jen zadívá uvěříte jí vše a já ve filmech potřebuji věřit že je to skutečné. Tak to bylo asi krátké shrnutí, vážně se moc těším na to až budu zdravá abych si filmík mohla vychutnat na plátně. P.S.: jhr: Nemyslím, že jsem pubertální slepice, i když je fakt, že bych brala kdyby mi bylo o pár let míň...mimochodem už si ho viděl, že ho takto soudíš?*:)*
0 0
reagovat
Nerozumým tomu proč ten film někdo tak nekriticky obdivuje, co je na něm proboha tak užasného že se to těm pubertální slepicím tak líbý?
150426
Nerozumým tomu proč ten film někdo tak nekriticky obdivuje, co je na něm proboha tak užasného že se to těm pubertální slepicím tak líbý?
0 0
reagovat
Disku, ještě jednou sem postneš něco ze Student Pointu a přestanu tě mít rád. Nechci bejt zlej, ale kdyby si každej pod místní recenzi postnul svojí recenzi z jinýho webu, byl by v tom pěknej guláš. Na tohle máš čsfd ;)
150409
Disku, ještě jednou sem postneš něco ze Student Pointu a přestanu tě mít rád. Nechci bejt zlej, ale kdyby si každej pod místní recenzi postnul svojí recenzi z jinýho webu, byl by v tom pěknej guláš. Na tohle máš čsfd ;)
0 0
reagovat
Mám pro vás dvojrecenzi Nového měsíce. Aby si fanynky nestěžovaly, že jsme jednostranní, rozhodli jsme se nabídnout dva pohledy na tento snímek. Za ženy píše kolegyně Petra Dobešová, za muže moje maličkost. Enjoy. link
150406
Mám pro vás dvojrecenzi Nového měsíce. Aby si fanynky nestěžovaly, že jsme jednostranní, rozhodli jsme se nabídnout dva pohledy na tento snímek. Za ženy píše kolegyně Petra Dobešová, za muže moje maličkost. Enjoy. http://www.studentpoint.cz/52-kina/1024-novy-mesic-cekalo-se-vic-mnohem-vic/
0 0
reagovat
Barry525 t
Hororový napětí tam sice je, ale lekačky tam žádný nejsou a ohavnosti nejsou vidět, pouze si je domýšlíš. Je tam ale dětská romantika, navíc se švédskejma hercema, takže to většinu dnešních diváckých mas asi neosloví. Amíci už připravujou remake, ale tím to patrně jen víc zkazej, i když nikdy neříkej nikdy, že jo ;)
150336
[b]Barry525 t[/b] Hororový napětí tam sice je, ale lekačky tam žádný nejsou a ohavnosti nejsou vidět, pouze si je domýšlíš. Je tam ale dětská romantika, navíc se švédskejma hercema, takže to většinu dnešních diváckých mas asi neosloví. Amíci už připravujou remake, ale tím to patrně jen víc zkazej, i když nikdy neříkej nikdy, že jo *;)*
0 0
reagovat

Hairy Ass

A není to horor?:) Ty já moc nemusím, ale jinak to vyadá vážně dobře, mě to zaujalo, takže divnej určitě nejsi...
150330
A není to horor?:) Ty já moc nemusím, ale jinak to vyadá vážně dobře, mě to zaujalo, takže divnej určitě nejsi...
Hairy Ass
0 0
reagovat
aria a Šarulka
No jasně. A ještě k tomu Ať vejde ten pravý, nikomu ho nevnucuju, ale jen jsem chtěl udat příklad upírskýho dramatu, kterej mě, na rozdíl od Novýho měsíce, dokázal skutečně zaujmout. Asi jsem hold jinej, ale mnohem víc mě chytne za srdce film, kde nejsou krásny náctiletý holky a svalnatý frajeři, kde nejsou drahý efekty, ale kde hrajou děti, který se chovaj, tak jak by se měli chovat, a o kterým přemýšlím ještě dlouho po shlédnutí (a tím nemyslím přemítání nad jeho tupostí na jedný straně a nad těma sexy hercema na straně druhý). Zkrátka mi kupodivu severský film přijde mnohem přirozenější (v rámci příběhu) než temperamentní Hollywoodský.
150327
[b]aria a Šarulka[/b] No jasně. A ještě k tomu Ať vejde ten pravý, nikomu ho nevnucuju, ale jen jsem chtěl udat příklad upírskýho dramatu, kterej mě, na rozdíl od Novýho měsíce, dokázal skutečně zaujmout. Asi jsem hold jinej, ale mnohem víc mě chytne za srdce film, kde nejsou krásny náctiletý holky a svalnatý frajeři, kde nejsou drahý efekty, ale kde hrajou děti, který se chovaj, tak jak by se měli chovat, a o kterým přemýšlím ještě dlouho po shlédnutí (a tím nemyslím přemítání nad jeho tupostí na jedný straně a nad těma sexy hercema na straně druhý). Zkrátka mi kupodivu severský film přijde mnohem přirozenější (v rámci příběhu) než temperamentní Hollywoodský.
0 0
reagovat

Aria

Ale tak když se to někomu líbí, tak přeci neznamená, že nemá vkus,ne?:) Ať si dělají co chtějí, každému se líbí něco jiného. Jedna fanynka tu psala, že černobílé filmy už jsou dávno pryč, což si nemyslím, že je pravda. :) Viděli jste někdo Prázdniny v Římě s Audrey Hepburn? To je pravá romanťárna :D .
Některý fanynky jsou v pohodě, i když některé jsou k nevydržení.
ALe musím říct, že mně se docela první díl líbil, tak uvidímě ten druhý, nechci jít do kina s předsudky :) a z těch fanynek si nic nedělej..
150324
Ale tak když se to někomu líbí, tak přeci neznamená, že nemá vkus,ne?:) Ať si dělají co chtějí, každému se líbí něco jiného. Jedna fanynka tu psala, že černobílé filmy už jsou dávno pryč, což si nemyslím, že je pravda. :) Viděli jste někdo Prázdniny v Římě s Audrey Hepburn? To je pravá romanťárna :D . Některý fanynky jsou v pohodě, i když některé jsou k nevydržení. ALe musím říct, že mně se docela první díl líbil, tak uvidímě ten druhý, nechci jít do kina s předsudky :) a z těch fanynek si nic nedělej..
Aria
0 0
reagovat
2Hayri Ass
máš naprostou pravdu v poslední větě , ale opravdu je to ztráta energie.Já děkuji bohu ,že moje děti maj vkus a i moje 15-letá neteř nechce o TNM nic slyšet.Když ti tady někdo vyblije že v 30 nemůžeš hodnotit filmy , protože nerozumíš novodobým filmům ...... k tomu neni co dodat.FanynkyTNM nepochopily , že na tomhle webu se vedou všeobecné diskuse , zatím co ony diskusi nepřipustí a jsou útočné a zlé.
Fakticky škoda energie.
150314
2Hayri Ass máš naprostou pravdu v poslední větě , ale opravdu je to ztráta energie.Já děkuji bohu ,že moje děti maj vkus a i moje 15-letá neteř nechce o TNM nic slyšet.Když ti tady někdo vyblije že v 30 nemůžeš hodnotit filmy , protože nerozumíš novodobým filmům ...... k tomu neni co dodat.FanynkyTNM nepochopily , že na tomhle webu se vedou všeobecné diskuse , zatím co ony diskusi nepřipustí a jsou útočné a zlé. Fakticky škoda energie.
0 0
reagovat
Hairy_Ass :
souhlas s tím ,co jsi napsal!:+
Stmívání mám ráda a netvrdím,že je to extra dokonalej super atd. film,ale i tak ve mně vyvolává fajn pocity...
Jen nemám ráda extrémní potápění filmu a naopak
Snad ve mně NM vyvolá to samé co první film - ale už skoro nedoufám :-)




150312
Hairy_Ass : souhlas s tím ,co jsi napsal!*:+* Stmívání mám ráda a netvrdím,že je to extra dokonalej super atd. film,ale i tak ve mně vyvolává fajn pocity... Jen nemám ráda extrémní potápění filmu a naopak Snad ve mně NM vyvolá to samé co první film - ale už skoro nedoufám :-)
0 0
reagovat

Barry525

Nechci tu spamovat, ale nauč se vyjadřovat konkrétně. To je jako kdybych přišel k vědci a prohlásil: "Je řada způsobů jak štěpit atom a vy jste si nevybral zrovna ten nejlepší". Nevím o tom naprosto nic, nedám dohromady víc než základní složení atomu, ale vypadám jako hroznej borec, protože jsem mu to neskutečně vytmavil 8)
A vyjádřit svůj názor můžu jakkoliv. Když v reálu klidně řeknu, že je to sračka, mám pak na internet snad psát "Není to úplně můj šálek čaje, protože nespadám do cílové skupiny, ale jinak je to určitě super film", jenom abych byl politicky korektní? Cítíš v tom, že jsem tím vlastně vůbec svůj názor nesdělil? Že jsem tím řekl naprostý a nefalšovaný hovno? :D Každopádně psal jsem o jedničce, ale pokud ji recenzent dal 3/5 a tomuhle pokračování 1/5 (viz. csfd), je mi úplně jasný jak ten film asi bude vypadat...
150308
Nechci tu spamovat, ale nauč se vyjadřovat konkrétně. To je jako kdybych přišel k vědci a prohlásil: "Je řada způsobů jak štěpit atom a vy jste si nevybral zrovna ten nejlepší". Nevím o tom naprosto nic, nedám dohromady víc než základní složení atomu, ale vypadám jako hroznej borec, protože jsem mu to neskutečně vytmavil *8)* A vyjádřit svůj názor můžu jakkoliv. Když v reálu klidně řeknu, že je to sračka, mám pak na internet snad psát "Není to úplně můj šálek čaje, protože nespadám do cílové skupiny, ale jinak je to určitě super film", jenom abych byl politicky korektní? Cítíš v tom, že jsem tím vlastně vůbec svůj názor nesdělil? Že jsem tím řekl naprostý a nefalšovaný hovno? *:D* Každopádně psal jsem o jedničce, ale pokud ji recenzent dal 3/5 a tomuhle pokračování 1/5 (viz. csfd), je mi úplně jasný jak ten film asi bude vypadat...
Barry525
0 0
reagovat

Tygr.Karlos

I kdybych se přepsala, alespoň to uznám a dyslektik vážně nejsem, to by to vypadalo daleko hůř, to mi věř. Já se s tebou hádat nebudu, ale už kvůli tobě- je spousta způsobů jak vyjádřit svůj názor a ty sis nevybral zrovna ten nejlepší.
150303
I kdybych se přepsala, alespoň to uznám a dyslektik vážně nejsem, to by to vypadalo daleko hůř, to mi věř. Já se s tebou hádat nebudu, ale už kvůli tobě- je spousta způsobů jak vyjádřit svůj názor a ty sis nevybral zrovna ten nejlepší.
Tygr.Karlos
0 0
reagovat

barry525

Háčky a čárky? Jseš dyslektik, že to nevidíš? A to nemyslím jako útok, narozdíl od tvý hodně ubohý narážky na inteligenci.
150299
Háčky a čárky? Jseš dyslektik, že to nevidíš? A to nemyslím jako útok, narozdíl od tvý hodně ubohý narážky na inteligenci.
barry525
0 0
reagovat

tygr.karlos

No o tvý inteligenci to vypovídá až dost. Omlouvám se za háčky a čárky, jestli tě to až tak urazilo...
150298
No o tvý inteligenci to vypovídá až dost. Omlouvám se za háčky a čárky, jestli tě to až tak urazilo...
tygr.karlos
0 0
reagovat

Barry525

Vydržel jsem tu průběžně v několika dnech přečíst přes tři stovky příspěvků, než jsem vůbec zareagoval. Nenapsal jsem nic extra útočnýho... Uráží tě slovo "sračka", vystihnutí mých vlastních pocitů z filmu nebo charakteristika fanynek?
Jinak neodolám a rejpnu si - příště si po sobě přečti příspěvek "ketrý hodnláš publokovat" než ho odešleš :D
150296
Vydržel jsem tu průběžně v několika dnech přečíst přes tři stovky příspěvků, než jsem vůbec zareagoval. Nenapsal jsem nic extra útočnýho... Uráží tě slovo "sračka", vystihnutí mých vlastních pocitů z filmu nebo charakteristika fanynek? Jinak neodolám a rejpnu si - příště si po sobě přečti příspěvek "ketrý hodnláš publokovat" než ho odešleš *:D*
Barry525
0 0
reagovat
Balder
Pěkný :D

Šarulka
Tím přemýšlením jsem chtěl naznačit, že Nový měsíc není žádný inteligentní milostný drama, jak tady fanynky píšou. Jinak s tebou souhlasím, já se taky dívám i na filmy jen kvůli zábavě. viz Žhavé výstřely a další tuny komedií. Taky mám rád tzv. oddechovky, ale rozhodně o nich netvrdím, že to jsou nějaké vynikající snímky, kde herci podávají oskarové výkony, jako to tvrdí některé dívenky na téhle diskusi. Dokud ale budou srovnávat Pána Prstenů a Forresta Gumpa s Novým Měsícem, tak se do nich navážet budu, protože to je naprostá ztráta soudnosti a ukázka naproste zaslepenosti!
150290
[b]Balder[/b] Pěkný *:D* [b]Šarulka[/b] Tím přemýšlením jsem chtěl naznačit, že Nový měsíc není žádný inteligentní milostný drama, jak tady fanynky píšou. Jinak s tebou souhlasím, já se taky dívám i na filmy jen kvůli zábavě. viz Žhavé výstřely a další tuny komedií. Taky mám rád tzv. oddechovky, ale rozhodně o nich netvrdím, že to jsou nějaké vynikající snímky, kde herci podávají oskarové výkony, jako to tvrdí některé dívenky na téhle diskusi. Dokud ale budou srovnávat Pána Prstenů a Forresta Gumpa s Novým Měsícem, tak se do nich navážet budu, protože to je naprostá ztráta soudnosti a ukázka naproste zaslepenosti!
0 0
reagovat
rozpocet 50 mega za vikend celosvetovo 274 no v summite sa museli neskutocne najebat :D:D:D
150287
rozpocet 50 mega za vikend celosvetovo 274 no v summite sa museli neskutocne najebat *:D**:D**:D*
0 0
reagovat

Balder

brilliant, ze začátku sice trochu očekávaný, ale pak se Bum rozjede... :D:+
150285
brilliant, ze začátku sice trochu očekávaný, ale pak se Bum rozjede... *:D**:+*
Balder
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se