Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Twilight sága: Nový měsíc: Recenze

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek
;)
150583
*;)*
0 0
reagovat
2Duro
já jen že se tady pořád píše že cilová skupina jsou právě ženy všeobecně a všech věkovích kategorií.Ono ani moje 15-letá neteř Twi. nechce ani vidět.Je fakt že ty herecké idoly mám někde jinde,než fanynky TNM.
150582
2Duro já jen že se tady pořád píše že cilová skupina jsou právě ženy všeobecně a všech věkovích kategorií.Ono ani moje 15-letá neteř Twi. nechce ani vidět.Je fakt že ty herecké idoly mám někde jinde,než fanynky TNM.
0 0
reagovat
Lidi tu říkají, jak by měl film fungovat bez ohledu na předlohu, což si osobně nemyslím. Může to platit tak max pro nějaké mainstream filmy pro typické obecenstvo, ale tenhle film je dělaný přesně na míru fanynkám, prostě jak tu píše duro, je to na tom filmu nepřehlédnutelně poznat a ikdyž jsem knihu nečetl, tak si dokážu zhruba vybavit text, kterým je nějaká scéna přibližně popsaná. Těm co předlohu nečetli nebo se jim nelíbila je jasný že se jim nebude líbit ani film, ale základna fanynek knihy je dostatečně velká na to, aby se vyplatilo udělat film přesně na míru pro ně a tržby to dokazují ?)
150581
Lidi tu říkají, jak by měl film fungovat bez ohledu na předlohu, což si osobně nemyslím. Může to platit tak max pro nějaké mainstream filmy pro typické obecenstvo, ale tenhle film je dělaný přesně na míru fanynkám, prostě jak tu píše duro, je to na tom filmu nepřehlédnutelně poznat a ikdyž jsem knihu nečetl, tak si dokážu zhruba vybavit text, kterým je nějaká scéna přibližně popsaná. Těm co předlohu nečetli nebo se jim nelíbila je jasný že se jim nebude líbit ani film, ale základna fanynek knihy je dostatečně velká na to, aby se vyplatilo udělat film přesně na míru pro ně a tržby to dokazují *?)*
0 0
reagovat
aria: Lenže ty si dospelá ženská niekde medzi 20 a 40, takže nie si cieľové publikum. :D
150579
aria: Lenže ty si dospelá ženská niekde medzi 20 a 40, takže nie si cieľové publikum. *:D*
0 0
reagovat
S tým scenárom je to jasné: autorka okrem iného píše Dextera. A nech sa ma teraz niekto snaží presvedčiť, že je to také kravské neúmyselne.

Cival: Lenže Twilight je znesiteľný a... práve preto vlastne priemerný. Je tak "médium prepečený" aj pre normálne publikum. Bol to úspech, tvorcovia si overili, že fanynky to dostatočne komerčne poistia... a dvojku už natvrdo servírovali priamo im. Len a len im. Opäť mi to pripomína Transformers. Jednotka bola taká publikovo rozptýlená, spielbergovské názvuky, rodinný film, bla-bla. Dvojka už si mohla dovoliť ísť po krku vybratému spektru, čisto fanboyovskými orgiami. New Moon je presne ten prípad. Už sa to nehrá na "film pre všetkých". Je to pre emo-goth kravky a nekompromisne to dodržiava všetkými zložkami filmu.
150577
S tým scenárom je to jasné: autorka okrem iného píše Dextera. A nech sa ma teraz niekto snaží presvedčiť, že je to také kravské neúmyselne. Cival: Lenže Twilight je znesiteľný a... práve preto vlastne priemerný. Je tak "médium prepečený" aj pre normálne publikum. Bol to úspech, tvorcovia si overili, že fanynky to dostatočne komerčne poistia... a dvojku už natvrdo servírovali priamo im. Len a len im. Opäť mi to pripomína Transformers. Jednotka bola taká publikovo rozptýlená, spielbergovské názvuky, rodinný film, bla-bla. Dvojka už si mohla dovoliť ísť po krku vybratému spektru, čisto fanboyovskými orgiami. New Moon je presne ten prípad. Už sa to nehrá na "film pre všetkých". Je to pre emo-goth kravky a nekompromisne to dodržiava všetkými zložkami filmu.
0 0
reagovat
tak já fakt nevím , jsem ženská ale TNM mne vůbec ale vůbec neoslovil.Kdybych si měla vybrat mezi TNM a TS zvolím se skřípěním zubů TS jen kvůli Worthingtonovi.

K tomu svlékání - já se docela těším na polonahého nas... Persea v podání S.Worthingtona.To je chlap , který vypadá jako chlap, má sexapeal a charisma.To se nedá říct o představitelích TNM.
150576
tak já fakt nevím , jsem ženská ale TNM mne vůbec ale vůbec neoslovil.Kdybych si měla vybrat mezi TNM a TS zvolím se skřípěním zubů TS jen kvůli Worthingtonovi. K tomu svlékání - já se docela těším na polonahého nas... Persea v podání S.Worthingtona.To je chlap , který vypadá jako chlap, má sexapeal a charisma.To se nedá říct o představitelích TNM.
0 0
reagovat
duro: Mylsim, ze nemas pravdu. Stmivani v tomhle bylo mnohem duslednejsi a sikovnejsi. Navic tam fakt jednotlivy sceny davaly smysl (viz Volturi), i samy holky rikaj, ze to bylo casto polovicaty a nezasahlo je to tolik jako v knize.

Se svlikanim jsem v kine zas takovej problem nemel... jen jsem se pobavil, kdyz se Kristen ztratila v lese a fotrovi se ulevilo, kdyz ji prinesl nahej posuk ze sekty. To by se mi spis pritizilo :D
150578
duro: Mylsim, ze nemas pravdu. Stmivani v tomhle bylo mnohem duslednejsi a sikovnejsi. Navic tam fakt jednotlivy sceny davaly smysl (viz Volturi), i samy holky rikaj, ze to bylo casto polovicaty a nezasahlo je to tolik jako v knize. Se svlikanim jsem v kine zas takovej problem nemel... jen jsem se pobavil, kdyz se Kristen ztratila v lese a fotrovi se ulevilo, kdyz ji prinesl nahej posuk ze sekty. To by se mi spis pritizilo *:D*
0 0
reagovat
Dokonca som presvedčený o tom, že aj tie otrasne debilné dialógy sú celkom zámerne a premyslene komponované tak, aby rezonovali "cieľovke". Skrátka mám z New Moon dojem presne na mieru ušitého produktu. A je to podobne ako 2012 v tej svojej stupidite a mimóznosti perfektne konzistentné, nie sú tam žiadne výkyvy smerom k niečomu hlbšiemu či "ľudskejšiemu", proste to 2 hodiny hrá svoju hru.

Vlastne ma ten film dosť fascinuje.
150575
Dokonca som presvedčený o tom, že aj tie otrasne debilné dialógy sú celkom zámerne a premyslene komponované tak, aby rezonovali "cieľovke". Skrátka mám z New Moon dojem presne na mieru ušitého produktu. A je to podobne ako 2012 v tej svojej stupidite a mimóznosti perfektne konzistentné, nie sú tam žiadne výkyvy smerom k niečomu hlbšiemu či "ľudskejšiemu", proste to 2 hodiny hrá svoju hru. Vlastne ma ten film dosť fascinuje.
0 0
reagovat
Hodne som o tom uvažoval. Skutočne si nemyslím, že je ten film hlúpy, resp. že by ho Weitz a spol. tak natočili neúmyselne. Réžia, dej, dialógy... všetko je prispôsobené publiku. Takisto to navážanie sa do iných žánrov, že akčné filmy a zombícke horory sú vlastne aké blbé... Ten film je nesmierne zaujímavé študovať, čo v ňom je a ako je to servírované "svojmu" divákovi.

Samozrejme, pre mňa je to nudná a imbecilná sračka, ale úplne a dokonale rozumiem nejakej 14-ročnej emo dievčinke, ktorá žerie každučkú sekundu.

A vyzliekanie tričiek... spomenul som si na Megan Fox na motorke a fakt v tom nevidím žiadny rozdiel. Možno v TF2 je v tom trochu nadhľadu, toho mrkania Baya na divákov... ale to sa dá pri istom prístupe vidieť aj v New Moon.

Skrátka a dobre, celý film som mal neodbytný dojem, že niekde v pozadí sa Chris Weitz nahlas a schuti smeje a pritom si spokojne mädlí ruky.
150574
Hodne som o tom uvažoval. Skutočne si nemyslím, že je ten film hlúpy, resp. že by ho Weitz a spol. tak natočili neúmyselne. Réžia, dej, dialógy... všetko je prispôsobené publiku. Takisto to navážanie sa do iných žánrov, že akčné filmy a zombícke horory sú vlastne aké blbé... Ten film je nesmierne zaujímavé študovať, čo v ňom je a ako je to servírované "svojmu" divákovi. Samozrejme, pre mňa je to nudná a imbecilná sračka, ale úplne a dokonale rozumiem nejakej 14-ročnej emo dievčinke, ktorá žerie každučkú sekundu. A vyzliekanie tričiek... spomenul som si na Megan Fox na motorke a fakt v tom nevidím žiadny rozdiel. Možno v TF2 je v tom trochu nadhľadu, toho mrkania Baya na divákov... ale to sa dá pri istom prístupe vidieť aj v New Moon. Skrátka a dobre, celý film som mal neodbytný dojem, že niekde v pozadí sa Chris Weitz nahlas a schuti smeje a pritom si spokojne mädlí ruky.
0 0
reagovat
duro: Jestli das 10/10, letis z moji top dvacitky :D
150573
duro: Jestli das 10/10, letis z moji top dvacitky *:D*
0 0
reagovat
Ten film je dokonale vybrúsený pre svoje publikum. Rozhodujem sa medzi 10/10 a 0/10. 8)
150569
Ten film je dokonale vybrúsený pre svoje publikum. Rozhodujem sa medzi 10/10 a 0/10. *8)*
0 0
reagovat

Luc44

Pár pozitiv by se našlo: hned první scéna, ten sen je vážně dobře zpracovaný, to se mi líbilo. Nebo hláška Alice: Vrátím se, až pustíš psa ven:)...
150567
Pár pozitiv by se našlo: hned první scéna, ten sen je vážně dobře zpracovaný, to se mi líbilo. Nebo hláška Alice: Vrátím se, až pustíš psa ven*:)*...
Luc44
0 0
reagovat

Carol

New Moon byl při prohlídce na pozitiva shledán negativním. 8)
150565
New Moon byl při prohlídce na pozitiva shledán negativním. *8)*
Carol
0 0
reagovat

Proč pořád jen očerňovat?

Včera (ou, vlastně dnes) jsem byla na premiéře ve Slováči. Co mě velmi překvapilo, byla přitomnost mužské části populace v publiku - to jsem vážně nečekala. Pravdou je, že vedle každého kluka byla jeho holka a v jeho očích se zračilo značné zoufalství:). Což chápu. Je to film i kniha pro ženské a klukům to v naprosté většině mnoho neříká. Před filmem jsem si nečetla jedinou recenzi a ani jsem nebyla na žádné diskuzi. Nutno podotknout, že Twilight mám ráda a četla jsem celou serii v originálech. New moon (proboha, neříkejte tomu Nový měsíc, špatný překlad, správně Novoluní) jsem se dost bála a tak jsem do kina šla s pramalým očekáváním. Film mě ale vcelku mile překvapil. Dalo se na to koukat a i když některé scény (viz vize Alice na konci:o) asi natáčeli ve velkém presu a byli silně posilněni alkoholem, dohromady to tvořilo slušný děj, téměř přesně podle knížky. Pokud ale někdo předlohy, nebo první díl filmu nemá rád, ať na to nechodí, nic mu to nedá.... Co mě zklamalo úplně nejvíc, byla hudba. Chtěli uspokojit všechny zpěváky, kteří se chtěli pomocí tohohle filmu profláknout a tak třeba do jedné minuty narvali 3 různé songy, které se tam absolutně nehodily. To mi zkrátka zkazilo dojem:-. Po návratu domů mi ale došlo, že po celou dobu promítání jsem na filmu hledala jenom chyby a tak jsem si to vůbec neužila (proto na to budu muset jít ještě jednou:D). Jen bych Vám chtěla říct: "Co třeba jednou hledat pozitiva??"8)
150562
Včera (ou, vlastně dnes) jsem byla na premiéře ve Slováči. Co mě velmi překvapilo, byla přitomnost mužské části populace v publiku - to jsem vážně nečekala. Pravdou je, že vedle každého kluka byla jeho holka a v jeho očích se zračilo značné zoufalství*:)*. Což chápu. Je to film i kniha pro ženské a klukům to v naprosté většině mnoho neříká. Před filmem jsem si nečetla jedinou recenzi a ani jsem nebyla na žádné diskuzi. Nutno podotknout, že Twilight mám ráda a četla jsem celou serii v originálech. New moon (proboha, neříkejte tomu Nový měsíc, špatný překlad, správně Novoluní) jsem se dost bála a tak jsem do kina šla s pramalým očekáváním. Film mě ale vcelku mile překvapil. Dalo se na to koukat a i když některé scény (viz vize Alice na konci*:o*) asi natáčeli ve velkém presu a byli silně posilněni alkoholem, dohromady to tvořilo slušný děj, téměř přesně podle knížky. Pokud ale někdo předlohy, nebo první díl filmu nemá rád, ať na to nechodí, nic mu to nedá.... Co mě zklamalo úplně nejvíc, byla hudba. Chtěli uspokojit všechny zpěváky, kteří se chtěli pomocí tohohle filmu profláknout a tak třeba do jedné minuty narvali 3 různé songy, které se tam absolutně nehodily. To mi zkrátka zkazilo dojem*:-*. Po návratu domů mi ale došlo, že po celou dobu promítání jsem na filmu hledala jenom chyby a tak jsem si to vůbec neužila (proto na to budu muset jít ještě jednou*:D*). Jen bych Vám chtěla říct: "Co třeba jednou hledat pozitiva??"*8)*
Proč pořád jen očerňovat?
0 0
reagovat

čekala jsem to horší

podle recenze jsem už chtěla kino vzdát, ale nakonec jsem byla zvědavá a asi i díky ní celkem mile překvapená. Hlavně i díky tomu, že jsem před pár dny viděla sněženky a machry po dvaceti (nebo kolika) letech a to byla filmová hrůza. Tak se klidně půjdu kouknout i na Eclipse a uvidíme.
150552
podle recenze jsem už chtěla kino vzdát, ale nakonec jsem byla zvědavá a asi i díky ní celkem mile překvapená. Hlavně i díky tomu, že jsem před pár dny viděla sněženky a machry po dvaceti (nebo kolika) letech a to byla filmová hrůza. Tak se klidně půjdu kouknout i na Eclipse a uvidíme.
čekala jsem to horší
0 0
reagovat
No jestli je film věrnej knižní předloze i co se týče hereckých výkonů, tak je to horší dílo než jsem si myslel :D
150389
No jestli je film věrnej knižní předloze i co se týče hereckých výkonů, tak je to horší dílo než jsem si myslel *:D*
0 0
reagovat
Nejdříve vám musím zdělit, že jsem chlap a že jsem četl celou ságu(abyste věděli to "důležité"*:). Film jsem viděl a začátek mě drobet zarazil, ale zvykl jsem si. Dle mého názoru je film jakž-takž funkční, pokud jste četli knihy a máte je rádi. Sámo o sobě je to trochu nepřehledné. Rozhodně si dokážu užít výkony herců a celý příběh, protože se mě to líbilo i v knize. Je to zamilovaný film pro určité publikum, které má rádo i předlohu. Vcelku se mě to líbilo(všechny neduhy ala do půl těla chodíme všichni:-) jsem čekal, takže mě to je jedno. Užil jsem si velmi přesně překopírovanou knihu do filmu, kde se postavy chovají tak, jak se píše v předloze atd. Mohlo to být lepší, ale není to tak hrozné. Jediné, co mě trochu naštvalo byl konec. Utnout to v takovém okamžiku(už si nevybavuji, jak je to v knize) mě trochu vytořilo. Člověk musí brát takovéto filmy s nadhledem. Že se slečna po rozchodu chová jak cvok je neduh na delší debatu a já ho neřešim. Užil jsem si love story velmi přesně převedenou z předlohy a to jediné mě zajímá. V každém druhém filmu jsou prohřešky a šílenosti, které se v tomto filmu vyskytují, ale nejsou tak mediálně profláklé, tak se to neřeší. Berme to s nadhledm.
150388
Nejdříve vám musím zdělit, že jsem chlap a že jsem četl celou ságu(abyste věděli to "důležité"*:). Film jsem viděl a začátek mě drobet zarazil, ale zvykl jsem si. Dle mého názoru je film jakž-takž funkční, pokud jste četli knihy a máte je rádi. Sámo o sobě je to trochu nepřehledné. Rozhodně si dokážu užít výkony herců a celý příběh, protože se mě to líbilo i v knize. Je to zamilovaný film pro určité publikum, které má rádo i předlohu. Vcelku se mě to líbilo(všechny neduhy ala do půl těla chodíme všichni:-) jsem čekal, takže mě to je jedno. Užil jsem si velmi přesně překopírovanou knihu do filmu, kde se postavy chovají tak, jak se píše v předloze atd. Mohlo to být lepší, ale není to tak hrozné. Jediné, co mě trochu naštvalo byl konec. Utnout to v takovém okamžiku(už si nevybavuji, jak je to v knize) mě trochu vytořilo. Člověk musí brát takovéto filmy s nadhledem. Že se slečna po rozchodu chová jak cvok je neduh na delší debatu a já ho neřešim. Užil jsem si love story velmi přesně převedenou z předlohy a to jediné mě zajímá. V každém druhém filmu jsou prohřešky a šílenosti, které se v tomto filmu vyskytují, ale nejsou tak mediálně profláklé, tak se to neřeší. Berme to s nadhledm.
0 0
reagovat
Tak přece jenom jsem se na to taky kouknul a víceméně to dopadlo tak, jak jsem očekával. O něco lepší než předchozí film, hlavně režie byla dobrá, Chris prostě umí, né že ne. Líbila se mi aj hudba a většina dialogů dobře (ač nechtěně) pobavila, ale je fakt, že jsem počítal sekundy do konce a při zjištění, že od poslední kontroly času uběhla jen jedna minuta mě pravidelně polívalo horko. Dávám 2/5 ?)
150531
Tak přece jenom jsem se na to taky kouknul a víceméně to dopadlo tak, jak jsem očekával. O něco lepší než předchozí film, hlavně režie byla dobrá, Chris prostě umí, né že ne. Líbila se mi aj hudba a většina dialogů dobře (ač nechtěně) pobavila, ale je fakt, že jsem počítal sekundy do konce a při zjištění, že od poslední kontroly času uběhla jen jedna minuta mě pravidelně polívalo horko. Dávám 2/5 *?)*
0 0
reagovat
Myslím, že tenhle článek je určitě zajímavý a poutavý. Zvlášť mě pobavilo, jak si Cival řekl, že vidí Caspera, když Pattison začal "světélkovat".:D Ale občas jsem pochybovala o tom, že se na ten film opravdu koukal, ale možná právě tohle prospal, protože opravdu tam je dost scén, kdy má člověk dost času to zalomit. Mluvím o dredech spojených s vlkodlaky. Možná jsem nekoukala až tak pozorně, ale na vlkodlacích jsem si tedy žádných dredů nevšimla... Každopádně knížky Stephenie Mayer jsou romány pro dívky a nikdy jsem nepředpokládala, že by film mohl mít úspěch u můžů. Ostatně ani mě film nezaujal a naprosto nesouhlasím s podáním a výběrem některých herců, například Pattisona. A i přeto, že knižní předloha je už nyní také jen továrna na peníze, když jsem jí četla poprvé, nebyl to takový hit a nebylo to tak uměle natahované, líbí se mi.
150492
Myslím, že tenhle článek je určitě zajímavý a poutavý. Zvlášť mě pobavilo, jak si Cival řekl, že vidí Caspera, když Pattison začal "světélkovat".*:D* Ale občas jsem pochybovala o tom, že se na ten film opravdu koukal, ale možná právě tohle prospal, protože opravdu tam je dost scén, kdy má člověk dost času to zalomit. Mluvím o dredech spojených s vlkodlaky. Možná jsem nekoukala až tak pozorně, ale na vlkodlacích jsem si tedy žádných dredů nevšimla... Každopádně knížky Stephenie Mayer jsou romány pro dívky a nikdy jsem nepředpokládala, že by film mohl mít úspěch u můžů. Ostatně ani mě film nezaujal a naprosto nesouhlasím s podáním a výběrem některých herců, například Pattisona. A i přeto, že knižní předloha je už nyní také jen továrna na peníze, když jsem jí četla poprvé, nebyl to takový hit a nebylo to tak uměle natahované, líbí se mi.
0 0
reagovat
Stím textem od civala naprosto souhlasím jen je trošku škoda že tam nesrovnává Twilight z Buffy, a ano viděl jsem a musím jednoznačně říct že je to můj nejhorší filmový zážitek v tom to roce.
když Twilight srovnám právě z Buffy kterou mám moc rát tak prostě nevím včem je tohle tak skvělé, vždiť je to tak prázdné a o ničem, bez humoru i to zpracování je otřesné a ti herci a příběch, prostě zlatá Buffy!
150457
Stím textem od civala naprosto souhlasím jen je trošku škoda že tam nesrovnává Twilight z Buffy, a ano viděl jsem a musím jednoznačně říct že je to můj nejhorší filmový zážitek v tom to roce. když Twilight srovnám právě z Buffy kterou mám moc rát tak prostě nevím včem je tohle tak skvělé, vždiť je to tak prázdné a o ničem, bez humoru i to zpracování je otřesné a ti herci a příběch, prostě zlatá Buffy!
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se