Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Singerův televizní konec světa

příspěvky 1 - 6 Napsat příspěvek
Co brblate? I v televizi vznikaji v dnesni dobe uzasna dila. Napr od HBO: Bratrstvo, Rim, Generation Kill, The Company atakdale. Ja si myslim, ze by mu to mohlo prospet.
139590
Co brblate? I v televizi vznikaji v dnesni dobe uzasna dila. Napr od HBO: Bratrstvo, Rim, Generation Kill, The Company atakdale. Ja si myslim, ze by mu to mohlo prospet.
0 0
reagovat
Bryane, proč mi to děláš? Pro televizi je tě škoda. Kdybys radši začal natáčet You want Me To Kill Him link udělal bys mi velkou radost. Takhle jen mrháš svým talentem, pro který tě obdivuji.
139417
Bryane, proč mi to děláš? Pro televizi je tě škoda. Kdybys radši začal natáčet You want Me To Kill Him http://www.csfd.cz/film/225389-you-want-me-to-kill-him/, udělal bys mi velkou radost. Takhle jen mrháš svým talentem, pro který tě obdivuji.
0 0
reagovat
MAJkLSON: :D Mozna. Ale rozhodne souhlasim, radeji bych videl, kdyby chystal neco pro kina.

Kazdopadne obcas i ze SF kanalu vyleze neco dobreho, tak uvidime, kam se zaradi tenhle pocin.
139412
MAJkLSON: *:D* Mozna. Ale rozhodne souhlasim, radeji bych videl, kdyby chystal neco pro kina. Kazdopadne obcas i ze SF kanalu vyleze neco dobreho, tak uvidime, kam se zaradi tenhle pocin.
0 0
reagovat
No hlavne aby to nedopadlo jako hodne jinych veci z produkce Sci/yFi/y channelu, treba "Dobyvatele ztraceneho mesto" :D. Jsem zvedav, jestli to bude opravdu rezirovat nebo jen produkovat (jako treba Bermudsky trojuhelnik, ktery byl relativne fajn, ale strasne roztahany - i kdyz ho davali uz xkrat, stejne jsem ho nebyl nikdy schopen dosledovat a vzdycky jsem u nej pred koncem unsul). Ta sestihodinova stopaz me trosku desi. No uvidime, co z toho vyleze.
139411
No hlavne aby to nedopadlo jako hodne jinych veci z produkce Sci/yFi/y channelu, treba "Dobyvatele ztraceneho mesto" *:D*. Jsem zvedav, jestli to bude opravdu rezirovat nebo jen produkovat (jako treba Bermudsky trojuhelnik, ktery byl relativne fajn, ale strasne roztahany - i kdyz ho davali uz xkrat, stejne jsem ho nebyl nikdy schopen dosledovat a vzdycky jsem u nej pred koncem unsul). Ta sestihodinova stopaz me trosku desi. No uvidime, co z toho vyleze.
0 0
reagovat
Skoda ho pro televizi:o Takovychto televiznich katastrofickych filmu je plna prdel, tak nevim, co Singera k tomu tahne. Ze by hral hlavni roli nejaky krasavec??)
139409
Skoda ho pro televizi*:o* Takovychto televiznich katastrofickych filmu je plna prdel, tak nevim, co Singera k tomu tahne. Ze by hral hlavni roli nejaky krasavec?*?)*
0 0
reagovat

To zase bude konina

Že Emmerich využije New Age nesmysl o mayském kalendáři k dalšímu zbourání světa, se dalo čekat už před deseti lety. Ale že se budou s toutéž látkou patlat i dobří režiséři? :-

Vůbec mi poslední dobou přijde, že jsou "alternativní" a "esoterická" témata v kurzu. Napřed Šifra, teď Proroctví, v zimě 2012 a z televize poskytuje cover-fire dokonce už i Singer. Můj soukromý odhad zní, že to bude ještě větší blbost než Impact, který dávají dneska večer, a že hlavní hrdina bude ještě vlasatější než Tom Hanks.
139407
Že Emmerich využije New Age nesmysl o mayském kalendáři k dalšímu zbourání světa, se dalo čekat už před deseti lety. Ale že se budou s toutéž látkou patlat i dobří režiséři? *:-* Vůbec mi poslední dobou přijde, že jsou "alternativní" a "esoterická" témata v kurzu. Napřed Šifra, teď Proroctví, v zimě 2012 a z televize poskytuje cover-fire dokonce už i Singer. Můj soukromý odhad zní, že to bude ještě větší blbost než Impact, který dávají dneska večer, a že hlavní hrdina bude ještě vlasatější než Tom Hanks.
To zase bude konina
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se