Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Konečně fantasy bez fakanů!

příspěvky 21 - 31 Napsat příspěvek
doufejme, doufejme, doufejme - ale ten nadpis clanku je hodne nestastny

Ohar a Arya vred!
131682
doufejme, doufejme, doufejme - ale ten nadpis clanku je hodne nestastny Ohar a Arya vred!
0 0
reagovat
už jsem přestal věřit:) předloha je úžasná, a nebojím se ji stavět na úrověn gravese (já claudius) a gemela (legenda)
faním HBO a doufám že z tv produkce vytěží maixmum (předloha sice nepostrádá epické scény, ale síla spočívá v neuvěřitelně reálném chování postav se vší špínou bahnem a sněhem světa)
131680
už jsem přestal věřit:) předloha je úžasná, a nebojím se ji stavět na úrověn gravese (já claudius) a gemela (legenda) faním HBO a doufám že z tv produkce vytěží maixmum (předloha sice nepostrádá epické scény, ale síla spočívá v neuvěřitelně reálném chování postav se vší špínou bahnem a sněhem světa)
0 0
reagovat
eddard stark a robb stark. povedal by som, že to sú jednoznačne kladné postavy, ktoré položili napr. česť a rodinu nad všetko. i nad seba.

btw: pokiaľ si sa dostal? prečítal si všetky 4 zatiaľ napísané knihy?
131668
eddard stark a robb stark. povedal by som, že to sú jednoznačne kladné postavy, ktoré položili napr. česť a rodinu nad všetko. i nad seba. btw: pokiaľ si sa dostal? prečítal si všetky 4 zatiaľ napísané knihy?
0 0
reagovat
HBO by mohli natočit pořádný seriál o Zaklínačovi :P
131665
HBO by mohli natočit pořádný seriál o Zaklínačovi :P
0 0
reagovat
Chalani z MZ o něm vědí už pár let, ale zatím nebylo o čem psát :)

Každopádně četl jsem to už před hodně dlouhou dobou, ale nepřipadalo mi, že by tam byl někdo klaďák v tom filmovym slova smyslu. Morálně nezkažený. I děti tady dělají prasárny, protože zkrátka musí. Ti oficiálně zlí jsou ovšem pochopitelně mnohem větší svině :)
131659
Chalani z MZ o něm vědí už pár let, ale zatím nebylo o čem psát :) Každopádně četl jsem to už před hodně dlouhou dobou, ale nepřipadalo mi, že by tam byl někdo klaďák v tom filmovym slova smyslu. Morálně nezkažený. I děti tady dělají prasárny, protože zkrátka musí. Ti oficiálně zlí jsou ovšem pochopitelně mnohem větší svině :)
0 0
reagovat
toto je projekt na ktorý sa mimoriadne teším, a som rád, že sa o ňom konečne dozvedeli aj chalani z mz ;)

možno by to chcelo pár úprav, je totiž cítiť z textu, že mr.hlad nevie presne o čom píše. okrem iného časť hlavných hrdinov sú deti od cca 9 do 15 rokov. pravda deti v stredovekom chápaní, teda už ako "malí dospelí". A dokonca sa tam vyskytujú aj jednoznačne pozitívne charaktery, len je dôležité povedať, že sú skvele napísané, uveriteľné a smrteľné.
Všetkým fanúšikom fantasy výrazne odporúčam, z môjho pohľadu ide o absolútny vrchol post-tolkienovskej fantasy.
131658
toto je projekt na ktorý sa mimoriadne teším, a som rád, že sa o ňom konečne dozvedeli aj chalani z mz *;)* možno by to chcelo pár úprav, je totiž cítiť z textu, že mr.hlad nevie presne o čom píše. okrem iného časť hlavných hrdinov sú deti od cca 9 do 15 rokov. pravda deti v stredovekom chápaní, teda už ako "malí dospelí". A dokonca sa tam vyskytujú aj jednoznačne pozitívne charaktery, len je dôležité povedať, že sú skvele napísané, uveriteľné a smrteľné. Všetkým fanúšikom fantasy výrazne odporúčam, z môjho pohľadu ide o absolútny vrchol post-tolkienovskej fantasy.
0 0
reagovat
Já se tak těším. Pro mě je knižní podoba lepší jak Pán prstenů. Nemrtvé na vás. :D
131652
Já se tak těším. Pro mě je knižní podoba lepší jak Pán prstenů. Nemrtvé na vás. *:D*
0 0
reagovat
Asi tady uz radi Skynet, protoze ten "TEST" mi zacina lezt na nevy... Tak honem klici, ven s tim.... Copak to jeeee??)
131651
Asi tady uz radi Skynet, protoze ten "TEST" mi zacina lezt na nevy... Tak honem klici, ven s tim.... Copak to jeeee?*?)*
0 0
reagovat
Díky za článek, je osvěžující číst v ČR o Písni ledu a ohně jinde, než na vlastním webu, čímž bych si dovolil malou reklamu na web Ice & Fire. Snad se tím neprohřeším proti zdejším pravidlům :-)

Jen bych trochu zchladil vášně fanoušků Martinova světa, zatím není nic úplně jisté. Samozřejmě, lokace i scénáristé (producenti) jsou jasní, dokonce jim unikl i scénář pilotu. Ale pořád není jisté, že to po natočení pilotu bossové z HBO odklepnou a natočí se celá série (tedy 12 dílů). Nemluvě o dalších, výhledových, 6 sériích.
131650
Díky za článek, je osvěžující číst v ČR o Písni ledu a ohně jinde, než na vlastním webu, čímž bych si dovolil malou reklamu na web [link="http://icefire.d20.cz"]Ice & Fire[/link]. Snad se tím neprohřeším proti zdejším pravidlům :-) Jen bych trochu zchladil vášně fanoušků Martinova světa, zatím není nic úplně jisté. Samozřejmě, lokace i scénáristé (producenti) jsou jasní, dokonce jim unikl i scénář pilotu. Ale pořád není jisté, že to po natočení pilotu bossové z HBO odklepnou a natočí se celá série (tedy 12 dílů). Nemluvě o dalších, výhledových, 6 sériích.
0 0
reagovat
KONEČNĚ!!! :+ Osobně mi přijde naprostou záhadou, proč se po obrovském úspěchu Pána prstenů nezačli točit dospělé fantasy ve velkém.
131649
KONEČNĚ!!! *:+* Osobně mi přijde naprostou záhadou, proč se po obrovském úspěchu Pána prstenů nezačli točit dospělé fantasy ve velkém.
0 0
reagovat
Tak to já mám radši Michael J. Anderson :+
(Carnivale a filmy od Lynche)
131648
Tak to já mám radši Michael J. Anderson *:+* (Carnivale a filmy od Lynche)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se