Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Líbáš jako Bůh: Trailer

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

Jeržík

Taky si, jako Luc44, myslím, že prostě, když se mi něco silně nelíbí, tak vůbec nevím, proč bych se neměl ohradit a vyjádřit a jen to musel přejít a ignorovat. Přece nepřijmu všechno, co někdo někde napíše, ne? Když takhle vše člověk ignoruje a "toleruje", tak to může mít katastrofální následky, že si nedokáže ani formulovat nějaký opoziční názor. K ničemu a všechno sežere.
Že jsou vtipy o běloších ale nemyslíš vážně, ne? :) Za a) většina jich není rasová, ale jsou prostě anonymní, kdy si tam klidně místo Pepíčka můžu představit růžovýho slona a za b) pokud jsou to takové ty vtipy: Američan, Němec a Čech...tak dejme tomu o běloších jsou, jenže ten jejich dojem většiny máš čistě proto, že ten vtip je v tvojich reáliích. Podobný vtip o Kambodžanovi a Vietnamci bys asi nehledal a pravděpodobně ani nepochopil. Ale to si piš, že budou.

Luc44: Tak on to s tou majoritou věřících myslí tak, že většina lidí na něco věří, na cokoli. Nemusí to být žádná konkrétní nadpřirozená bytost, ale třeba nějaké okultní předměty (amulety, úspěch přinášející předmět atp.). Stejně jako skoro každý někdy zapochyboval nad něčím, že ono nepředstavitelné nemohla být jen náhoda atp. A do těhle skupin imho patří opravdu úplně všichni, kteří se neřadí mezi nábožensky aktivní. To ale neznamená, že nemůžou věřit v kokrétní vyšší moc, kterou nedokážou definovat, pojmout.
117767
Taky si, jako Luc44, myslím, že prostě, když se mi něco silně nelíbí, tak vůbec nevím, proč bych se neměl ohradit a vyjádřit a jen to musel přejít a ignorovat. Přece nepřijmu všechno, co někdo někde napíše, ne? Když takhle vše člověk ignoruje a "toleruje", tak to může mít katastrofální následky, že si nedokáže ani formulovat nějaký opoziční názor. K ničemu a všechno sežere. Že jsou vtipy o běloších ale nemyslíš vážně, ne? :) Za a) většina jich není rasová, ale jsou prostě anonymní, kdy si tam klidně místo Pepíčka můžu představit růžovýho slona a za b) pokud jsou to takové ty vtipy: Američan, Němec a Čech...tak dejme tomu o běloších jsou, jenže ten jejich dojem většiny máš čistě proto, že ten vtip je v tvojich reáliích. Podobný vtip o Kambodžanovi a Vietnamci bys asi nehledal a pravděpodobně ani nepochopil. Ale to si piš, že budou. Luc44: Tak on to s tou majoritou věřících myslí tak, že většina lidí na něco věří, na cokoli. Nemusí to být žádná konkrétní nadpřirozená bytost, ale třeba nějaké okultní předměty (amulety, úspěch přinášející předmět atp.). Stejně jako skoro každý někdy zapochyboval nad něčím, že ono nepředstavitelné nemohla být jen náhoda atp. A do těhle skupin imho patří opravdu úplně všichni, kteří se neřadí mezi nábožensky aktivní. To ale neznamená, že nemůžou věřit v kokrétní vyšší moc, kterou nedokážou definovat, pojmout.
Jeržík
0 0
reagovat

Jeržik

Takže když se mi něco nelíbí, nemám to číst, nemám se k tomu vyjadřovat? A jak můžu vědět, že se mi to nebude líbit? Imo diskuze je vždy o tom co se komu líbí/nelíbí. Pak by tady ty diskuze ani nemusely být... Imo svůj názo vyjádřil slušně, nikoho neurážel, do nikoho se nenavážel, nebyl sprostý (na rozdíl od jiných). Naopak tvoje reakce byla poměrně agresivní ve stylu (a to je paradoxní) honu na čarodejnice "hned jsem si to vyfotil... styďte se..." atd.

btw. nevím, v jaké osvícené společnosti žiješ, ale většina lidí v mém okolí jsou nevěřící (a ne neuznávám víru v peníze, moc či něco podobného)

Autor článku ustoupil ze své formulce z jiného důvodu, než že to Marvina uráželo
117766
Takže když se mi něco nelíbí, nemám to číst, nemám se k tomu vyjadřovat? A jak můžu vědět, že se mi to nebude líbit? Imo diskuze je vždy o tom co se komu líbí/nelíbí. Pak by tady ty diskuze ani nemusely být... Imo svůj názo vyjádřil slušně, nikoho neurážel, do nikoho se nenavážel, nebyl sprostý (na rozdíl od jiných). Naopak tvoje reakce byla poměrně agresivní ve stylu (a to je paradoxní) honu na čarodejnice "hned jsem si to vyfotil... styďte se..." atd. btw. nevím, v jaké osvícené společnosti žiješ, ale většina lidí v mém okolí jsou nevěřící (a ne neuznávám víru v peníze, moc či něco podobného) Autor článku ustoupil ze své formulce z jiného důvodu, než že to Marvina uráželo
Jeržik
0 0
reagovat

Luc44

Jenže tohle je přesně ono. Jako kdybych se já urážel proto, když někdo řekně vtip o běloších(o kterých je drtivá většina všech vtipů). A prosím nepoužívej výraz ateista, ten si vymysleli křesťané, a v dnešní společnosti je jeho význam značně pokroucený. Původně značil totiž všechny, kteří se nehlásili k tehdejší "jediné pravé" víře, dnes jsou za ateisty považováni všichni, kdo lidově řečeno "nevěří". A já neznám ve svém okolí nikoho, kdo "nevěří", protože každý je svým způsobem věřící. A co se týče jeho příspěvku, exemplární byla jeho reakce na to, co se mu nelíbí. Nechci mluvit za majitele serveru nebo domény, ale co je jim po tom, že se někomu nelíbí dvě věty, které byly v článku napsány, a že má někdo utkvělou představu, že ho uráží. Pokud mu skutečně vadí, tak článek nemá číst. Promin ale kdybych já nebo spíš všichni reagoval takhle pokaždé, když se nám něco nelíbí, tak by to pak šlo všechno úplně do kopru. Ale my to neděláme, jenže pak přijde někdo jako on, a díky tomu, že my dokážeme věci tolerovat, on může začít vyřvávat, jak ho co uráží. A nejhorší na tom je, že mu pak autor článku ustoupí.;) Takový lidé by zasloužili přes prsty, aby si uvědomili, že argumet "tahle věta uráží mou víru" nemůžou vytahovat pořád, a nemůžou ho neustále využívat k tomu, aby měnili okolí k obrazu svému. ;)
117765
Jenže tohle je přesně ono. Jako kdybych se já urážel proto, když někdo řekně vtip o běloších(o kterých je drtivá většina všech vtipů). A prosím nepoužívej výraz ateista, ten si vymysleli křesťané, a v dnešní společnosti je jeho význam značně pokroucený. Původně značil totiž všechny, kteří se nehlásili k tehdejší "jediné pravé" víře, dnes jsou za ateisty považováni všichni, kdo lidově řečeno "nevěří". A já neznám ve svém okolí nikoho, kdo "nevěří", protože každý je svým způsobem věřící. A co se týče jeho příspěvku, exemplární byla jeho reakce na to, co se mu nelíbí. Nechci mluvit za majitele serveru nebo domény, ale co je jim po tom, že se někomu nelíbí dvě věty, které byly v článku napsány, a že má někdo utkvělou představu, že ho uráží. Pokud mu skutečně vadí, tak článek nemá číst. Promin ale kdybych já nebo spíš všichni reagoval takhle pokaždé, když se nám něco nelíbí, tak by to pak šlo všechno úplně do kopru. Ale my to neděláme, jenže pak přijde někdo jako on, a díky tomu, že my dokážeme věci tolerovat, on může začít vyřvávat, jak ho co uráží. A nejhorší na tom je, že mu pak autor článku ustoupí.;) Takový lidé by zasloužili přes prsty, aby si uvědomili, že argumet "tahle věta uráží mou víru" nemůžou vytahovat pořád, a nemůžou ho neustále využívat k tomu, aby měnili okolí k obrazu svému. *;)*
Luc44
0 0
reagovat
tak predevsim, ten trailer je hroznej :D
117764
tak predevsim, ten trailer je hroznej :D
0 0
reagovat

Jeržik

Obě strany mají máslo na hlavě a černé/netolerantní ovce mezi sebou. Jinak je to vždy konflikt mezi mešinou ve společnosti (věřící obecně) a většinou (ateisté) v ČR. A při tom poměru je těch netolerantních mezi ateisty určitě více ;) CO bylo na Marvinově příspěvku tak exemplární? Je to stejné jako by se černoch ozval, že mu nesedí vtip o černoších...
117763
Obě strany mají máslo na hlavě a černé/netolerantní ovce mezi sebou. Jinak je to vždy konflikt mezi mešinou ve společnosti (věřící obecně) a většinou (ateisté) v ČR. A při tom poměru je těch netolerantních mezi ateisty určitě více *;)* CO bylo na Marvinově příspěvku tak exemplární? Je to stejné jako by se černoch ozval, že mu nesedí vtip o černoších...
Jeržik
0 0
reagovat

křysař ľubo

:D Tak to je přesný... :+
117761
*:D* Tak to je přesný... *:+*
křysař ľubo
0 0
reagovat
...a svobodný projev zase musel ustoupit úzkoprsým, na špičku nosu si nevidídím spoluobčanům, kteří neumějí nic jiného než přijít a začít vykřikovat, jak je co uráží a pobuřuje. Mělo by se to učit už na základních školách, ale učitelé jsou straší občané, takže jim asi nedochází, že malé děti nemají vžitý systém - když mi něco vadí(ale není to nezákonné), tak to nečtu/nechodím tam/nedívám se na to/neposlouchám to/... Styďte se.:-

Imho, pak se křesťanští věřící diví, že je proti nim obrácena nevole a nechuť mnohých ostatních, když jsou mezi nimi tací, co se chovají přesně tak, jak zrovna předvedl pan Exemplární příklad. Tuhle diskuzi jsem si musel vyfotit, abych měl zase v případě, až se mě někdo bude ptát, proč lidi neradi křesťany nějaký jasný důkaz, že se prostě tak chovají a že si tak tu averzi na sebe přivolávají sami.
117759
...a svobodný projev zase musel ustoupit úzkoprsým, na špičku nosu si nevidídím spoluobčanům, kteří neumějí nic jiného než přijít a začít vykřikovat, jak je co uráží a pobuřuje. Mělo by se to učit už na základních školách, ale učitelé jsou straší občané, takže jim asi nedochází, že malé děti nemají vžitý systém - když mi něco vadí(ale není to nezákonné), tak to nečtu/nechodím tam/nedívám se na to/neposlouchám to/... Styďte se.*:-* Imho, pak se křesťanští věřící diví, že je proti nim obrácena nevole a nechuť mnohých ostatních, když jsou mezi nimi tací, co se chovají přesně tak, jak zrovna předvedl pan Exemplární příklad. Tuhle diskuzi jsem si musel vyfotit, abych měl zase v případě, až se mě někdo bude ptát, proč lidi neradi křesťany nějaký jasný důkaz, že se prostě tak chovají a že si tak tu averzi na sebe přivolávají sami.
0 0
reagovat

křysař ľubo

:D :+ :+ :+
117758
*:D* *:+* *:+* *:+*
křysař ľubo
0 0
reagovat

Drago

Kur*a, to kresťanstvo je ale zákerná nemoc. To naňho za tých 2000 rokov ešte nikto nevymyslel vakcínu? A ako sa to šíri? Vzduchom? Fyzickým kontaktom? Alebo iba pohlavným stykom? Aké sú príznaky nakazenia? A aká je doba inkubácie, než dotyčný začne byť nebezpečný sebe i okoliu? A dá sa to liečiť? Ináč počul som, že existujú aj príbuzné choroby, ako napríklad judaizmus a islám. A údajne aj pár veľmi odlišných ale s podobnými vlastnosťami - hinduizmus a budhizmus... a najnebezpečnejší druh je vraj ateizmus, lebo dotyčného údajne dokáže presvedčiť, že vlastne žiadnu chorobu nemá... a pritom som počul, že ľudia trpiaci ateizmom pozabíjali dokonca ešte viac spoluobčanov ako ostatní
117760
Kur*a, to kresťanstvo je ale zákerná nemoc. To naňho za tých 2000 rokov ešte nikto nevymyslel vakcínu? A ako sa to šíri? Vzduchom? Fyzickým kontaktom? Alebo iba pohlavným stykom? Aké sú príznaky nakazenia? A aká je doba inkubácie, než dotyčný začne byť nebezpečný sebe i okoliu? A dá sa to liečiť? Ináč počul som, že existujú aj príbuzné choroby, ako napríklad judaizmus a islám. A údajne aj pár veľmi odlišných ale s podobnými vlastnosťami - hinduizmus a budhizmus... a najnebezpečnejší druh je vraj ateizmus, lebo dotyčného údajne dokáže presvedčiť, že vlastne žiadnu chorobu nemá... a pritom som počul, že ľudia trpiaci ateizmom pozabíjali dokonca ešte viac spoluobčanov ako ostatní
Drago
0 0
reagovat
...čímž tato horlivá diskuze ztratí svůj věcný základ.:D
117756
...čímž tato horlivá diskuze ztratí svůj věcný základ.*:D*
0 0
reagovat
krysař: Ale tak jsem to myslel... ale to je fuk, proste jsem to tak opisoval, az jsem to opsal pro nekoho nepochopitelne. Upravim to 8)
117755
krysař: Ale tak jsem to myslel... ale to je fuk, proste jsem to tak opisoval, az jsem to opsal pro nekoho nepochopitelne. Upravim to *8)*
0 0
reagovat

DRAGO

aha, ještě demagog, dávat rovnítko mezi křesťanství a fašismus/nacismus, mňo proti gustu... ale to už je celkem urážlivé ;)
117754
aha, ještě demagog, dávat rovnítko mezi křesťanství a fašismus/nacismus, mňo proti gustu... ale to už je celkem urážlivé *;)*
DRAGO
0 0
reagovat

křysař ľubo

Tak, jestli něco, tak je dlouhá. I kdyby byla o polovinu kratší, pořád by byla příliš dlouhá... Vybli Bibli... prostě co věta to hláška
117753
Tak, jestli něco, tak je dlouhá. I kdyby byla o polovinu kratší, pořád by byla příliš dlouhá... Vybli Bibli... prostě co věta to hláška
křysař ľubo
0 0
reagovat

Cival

Imho v jadre problému stojí "...jen abyste o sexu už mohli slyšet leda při pohádkách o oplodnění Panny Marie." Každé malé dieťa predsa vie, že podľa Biblie Mária počala asexuálne (pre vŕtalov - to neznamená umelým oplodnením (pre pravidelných divákov Housa - viem, na čo myslíte, ale zatiaľ to vážne nebolo vedecky popísané ;))), ergo, i napriek dobrému úmyslu, pointa vtipu nedáva zmysel. Amen. :)
117751
Imho v jadre problému stojí "...jen abyste o sexu už mohli slyšet leda při pohádkách o oplodnění Panny Marie." Každé malé dieťa predsa vie, že podľa Biblie Mária počala asexuálne (pre vŕtalov - to neznamená umelým oplodnením (pre pravidelných divákov Housa - viem, na čo myslíte, ale zatiaľ to vážne nebolo vedecky popísané *;)*)), ergo, i napriek dobrému úmyslu, pointa vtipu nedáva zmysel. Amen. *:)*
Cival
0 0
reagovat

Luc44

Asi jsem pokrytec, ale co se týče křesťanství nejsou z mého pohledu o úmrtí žádné relevantní důkazy :D A ať se křesťani a fašisti poserou uplně, nehodlám morálně tolerovat nic, co má na svém kontě miliony mrtvých ( v případě křesťanství je to ještě více ) .....:D Ale jinak Veselé Vánoce :D

117750
Asi jsem pokrytec, ale co se týče křesťanství nejsou z mého pohledu o úmrtí žádné relevantní důkazy *:D* A ať se křesťani a fašisti poserou uplně, nehodlám morálně tolerovat nic, co má na svém kontě miliony mrtvých ( v případě křesťanství je to ještě více ) .....*:D* Ale jinak Veselé Vánoce *:D*
Luc44
0 0
reagovat

Luc44

"Ať do mně hrom uhodí, jestli si myslím, že ta kniha je nějak špatná!" Geniálne :D:+
117748
"Ať do mně hrom uhodí, jestli si myslím, že ta kniha je nějak špatná!" Geniálne *:D**:+*
Luc44
0 0
reagovat
MarvinP: Jezisimarja (ne, toto neni urazka krestanu), to bylo mysleny jen ciste ze v klasterech apod. se o sexu moc casto nemluvi, pac polovina svatych jsou podle nekterych vykladu panny a panicove. Zadny huronsky for na ucet vericich, tak klid, proste jen opis faktu...
117747
MarvinP: Jezisimarja (ne, toto neni urazka krestanu), to bylo mysleny jen ciste ze v klasterech apod. se o sexu moc casto nemluvi, pac polovina svatych jsou podle nekterych vykladu panny a panicove. Zadny huronsky for na ucet vericich, tak klid, proste jen opis faktu...
0 0
reagovat

KarelR

Dávím si to tak jednou do měsíce :+ "Archetyp ženy...Beruška! :D Ty hlášky pravidelně trousím v běžným hovoru. Nejlepší skeč Sklepáků :+
117746
Dávím si to tak jednou do měsíce *:+* "Archetyp ženy...Beruška! *:D* Ty hlášky pravidelně trousím v běžným hovoru. Nejlepší skeč Sklepáků *:+*
KarelR
0 0
reagovat
Luc44: Hřmění je nesmrtelný. Moc postav :D
117745
Luc44: Hřmění je nesmrtelný. Moc postav *:D*
0 0
reagovat
MarvinP: link
k těm vtipům na křesťany... Také se za jednoho považuju a neuráží mě ani Cival ani Hřmění.

Na druhou stranu jsou tu pokrytci typu Draga, kteří brečí, když někdo pietně nedrží hodiny ticha nad zesnulými, a pak se tu projevuje, jak se projevuje...
117742
MarvinP: http://www.youtube.com/watch?v=hUJLfsm2lnI k těm vtipům na křesťany... Také se za jednoho považuju a neuráží mě ani Cival ani Hřmění. Na druhou stranu jsou tu pokrytci typu Draga, kteří brečí, když někdo pietně nedrží hodiny ticha nad zesnulými, a pak se tu projevuje, jak se projevuje...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se