Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Ve jménu krále: Recenze

příspěvky 61 - 69 Napsat příspěvek
No ty woe! Uwe je zpet, to to trvalo :D Na Dungeon Siege se chystam, to bude ultimatni dilo ;) to Ravenhorn: chlape, docela hodnocenim nesetris, pokud to ma 8,5 tak to musi byt mega pecka! 8)
85697
No ty woe! Uwe je zpet, to to trvalo *:D* Na Dungeon Siege se chystam, to bude ultimatni dilo *;)* to Ravenhorn: chlape, docela hodnocenim nesetris, pokud to ma 8,5 tak to musi byt mega pecka! *8)*
0 0
reagovat
Ultimatna otazka znie - je to znesitelnejsie nez spodina vsetkych americkych fantasy filmov Dungeon & Dragons a jeho (snad este horsie) pokracovanie? :)
Od pribehu k DS som samozrejme nic necakal, malokedy sa snazia tvorcovia filmov o nejake kreativne prevedenie herneho pribehoveho torza do niecoho filmovejsieho. Obzvlast ked DS je uz v originale stupidita prvej akosti :)
85695
Ultimatna otazka znie - je to znesitelnejsie nez spodina vsetkych americkych fantasy filmov Dungeon & Dragons a jeho (snad este horsie) pokracovanie? :) Od pribehu k DS som samozrejme nic necakal, malokedy sa snazia tvorcovia filmov o nejake kreativne prevedenie herneho pribehoveho torza do niecoho filmovejsieho. Obzvlast ked DS je uz v originale stupidita prvej akosti :)
0 0
reagovat
nejlepší Uweho film. Po druhém shlédnutí dávám 8,5*

Kdyby Uwe dělal filmy jako tyto, tak by nebyl tolik osočován, jako je teď.

Tak trikově je to docela pěkné, když si vezmem, že i v očekávanějších filmech byly efekty i horší.

Tak některým hercům nemám co vytknout- Jason Statham, Burt Reynolds, a Claire Forlani a Lee Sobieski hrají dobře. Ostatní jakžtakž.

Jasně, že některé kostými zrovna neoplývají tak dobře, jako kdyby ti skřeti byli uděláni na počítači, ale já hrál obě Dungeon Siege a většina kostýmů vypadá dost podobně.

;)
85692
nejlepší Uweho film. Po druhém shlédnutí dávám 8,5* Kdyby Uwe dělal filmy jako tyto, tak by nebyl tolik osočován, jako je teď. Tak trikově je to docela pěkné, když si vezmem, že i v očekávanějších filmech byly efekty i horší. Tak některým hercům nemám co vytknout- Jason Statham, Burt Reynolds, a Claire Forlani a Lee Sobieski hrají dobře. Ostatní jakžtakž. Jasně, že některé kostými zrovna neoplývají tak dobře, jako kdyby ti skřeti byli uděláni na počítači, ale já hrál obě Dungeon Siege a většina kostýmů vypadá dost podobně. *;)*
0 0
reagovat

Sp!der-bite

S kapkou? Snad po dvou litrech tezkeho kvitu a 2metry dlouhe lajne kokainu to muze byt snesitelnejsi.
A vychutnat si vice nez LOTRa? Jedine LOTRa doposud nevidet a vasi spolubydlici jsou chovanci v Bohnicich. (:
85691
S kapkou? Snad po dvou litrech tezkeho kvitu a 2metry dlouhe lajne kokainu to muze byt snesitelnejsi. A vychutnat si vice nez LOTRa? Jedine LOTRa doposud nevidet a vasi spolubydlici jsou chovanci v Bohnicich. (:
Sp!der-bite
0 0
reagovat

Silence

Pššt, ještě spí ;)
85690
Pššt, ještě spí *;)*
Silence
0 0
reagovat
Už vyhlížím "vy víte koho" :D
85689
Už vyhlížím "vy víte koho" *:D*
0 0
reagovat

Pumiix

Moje slova, možná tak s tou kapkou alkoholu v krvi to bude snesitelnější... :))
85688
Moje slova, možná tak s tou kapkou alkoholu v krvi to bude snesitelnější... *:))*
Pumiix
0 0
reagovat
Tak konecne jsem se dockal, na tuhle recenzi jsem se tesil dlouho a prekvapeni 4* jsou na Uweho nadprumer :D takze na po nejake male party si mozna Dungeon Siege pustim:D
85687
Tak konecne jsem se dockal, na tuhle recenzi jsem se tesil dlouho a prekvapeni 4* jsou na Uweho nadprumer *:D* takze na po nejake male party si mozna Dungeon Siege pustim*:D*
0 0
reagovat
4 hviezdičky? To v žiadnom prípade. 4/10 je tak pre 10 000 B.C. A aj Emmerichov epos pri všetkej svojej stupidite je oproti tomuto imbecilnému, v každom ohľade zle natočenému filmu skvostné veľdielo.
85682
4 hviezdičky? To v žiadnom prípade. 4/10 je tak pre 10 000 B.C. A aj Emmerichov epos pri všetkej svojej stupidite je oproti tomuto imbecilnému, v každom ohľade zle natočenému filmu skvostné veľdielo.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se