Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Luxus po americku

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
bylo mi dvanáct a byl jsem na south park... skvely filmovy zazitek, az na tri opilce, kteří během filmu tancovali a skakali a vyřvávali před mým obličejem.
85386
bylo mi dvanáct a byl jsem na south park... skvely filmovy zazitek, az na tri opilce, kteří během filmu tancovali a skakali a vyřvávali před mým obličejem.
0 0
reagovat
v cinestaru v ostrave si nestezuju(mozna ze jsem nebyl jinde), ale obcas me tam s**ou ti vyrvavajici dementi...jinak do kina jdu na film a nepotrebuju platit skoro 400kc za mista na nohy a obcerstveni......to si muzu pustit doma dvd...........ale i kdyz jednou bych to zkusit chtel, i kdyz nevim jestli bych se k tomu dokopal jit misto 2-3filmu na jeden:)
85385
v cinestaru v ostrave si nestezuju(mozna ze jsem nebyl jinde), ale obcas me tam s**ou ti vyrvavajici dementi...jinak do kina jdu na film a nepotrebuju platit skoro 400kc za mista na nohy a obcerstveni......to si muzu pustit doma dvd...........ale i kdyz jednou bych to zkusit chtel, i kdyz nevim jestli bych se k tomu dokopal jit misto 2-3filmu na jeden*:)*
0 0
reagovat
Ještě nikdy se mi nestalo, že by někdo při filmu brebtal, kecal, řval, křišel, mluvil, šustil, chroupal, žvejkal, chrastil, telefonoval, volal, psal... nejvíc hlučnej jsem asi já, když se směju :) nu což... ale občas sedačky v cinestaru v HK jsou na výměnu... nejlepší řada jest E u salu 2, 3 a možná i 4, kde si můžete dát nohy až do.... velké dálky :)
A dát za lístek dvojnásobek za lepší pohodlí...? Ehm, ani omylem.
85384
Ještě nikdy se mi nestalo, že by někdo při filmu brebtal, kecal, řval, křišel, mluvil, šustil, chroupal, žvejkal, chrastil, telefonoval, volal, psal... nejvíc hlučnej jsem asi já, když se směju :) nu což... ale občas sedačky v cinestaru v HK jsou na výměnu... nejlepší řada jest E u salu 2, 3 a možná i 4, kde si můžete dát nohy až do.... velké dálky :) A dát za lístek dvojnásobek za lepší pohodlí...? Ehm, ani omylem.
0 0
reagovat
Nejlepší je, když si někam dozadu sedne nějakéj ožralej dement a celej film vyřvává...:- naposledy se mi to stalo na Sweeney Toddovi..:(
85383
Nejlepší je, když si někam dozadu sedne nějakéj ožralej dement a celej film vyřvává...*:-* naposledy se mi to stalo na Sweeney Toddovi..*:(*
0 0
reagovat
Bo X Be: Tak to já mám snad vždy u blockbusterů v ostravském CineStaru štěstí, protože téměř vždy bývá prakticky klid. 8)
85382
Bo X Be: Tak to já mám snad vždy u blockbusterů v ostravském CineStaru štěstí, protože téměř vždy bývá prakticky klid. *8)*
0 0
reagovat
No vzhledem k tomu, že VC bylo jako první, kdo se Sunshine rozhodl u nás promítat, tak tam bylo v tom několikasetčleném sále úplně plno. Btw. od té doby se Village Cinemas obloukem vyhýbám. ;)
85381
No vzhledem k tomu, že VC bylo jako první, kdo se Sunshine rozhodl u nás promítat, tak tam bylo v tom několikasetčleném sále úplně plno. Btw. od té doby se Village Cinemas obloukem vyhýbám. *;)*
0 0
reagovat
Můj vysněný zážitek v kině.....
Začne film, nikdo nemá žádné křoupající jídlo v sáčku, sklenička vína zakoupená před představením mi nevadí. Vypnuté mobilní telefony. Pokud si něco chce někdo sdělit, pošeptá tak, aby nerušil ostatní. Lidi po spuštění filmu zmlknou a koukají. Smějí se nebo se zleknou a na závěr, když to stálo za to, zatleskají a jdou domů a povídají si o tom co viděli. Párkrát jsem to zažil tady v Ostravě v Minikině nebo v Artu nebo když byl před roky v Cinestaru Febiofest. Jenže v Cinestaru prodávají popcorn a prasátka jsou prostě prasátka. Ne že by to jedlo, ono to chrastí, křoupe, mlaská a žere...:) Sedím na kraji. Je to jediná obrana, pokud chci vidět blockbuster na plátně a neposlouchat při tom pubertální smích, chrastění plastu a mačkání ozvučených tlačítek na mobilech. Za to jsem neplatil a ani nechci.
No a pohodlná sedadla a obsluha? Na posledním místě.....hlavně aby ten film za něco stál.....:-)
85380
Můj vysněný zážitek v kině..... Začne film, nikdo nemá žádné křoupající jídlo v sáčku, sklenička vína zakoupená před představením mi nevadí. Vypnuté mobilní telefony. Pokud si něco chce někdo sdělit, pošeptá tak, aby nerušil ostatní. Lidi po spuštění filmu zmlknou a koukají. Smějí se nebo se zleknou a na závěr, když to stálo za to, zatleskají a jdou domů a povídají si o tom co viděli. Párkrát jsem to zažil tady v Ostravě v Minikině nebo v Artu nebo když byl před roky v Cinestaru Febiofest. Jenže v Cinestaru prodávají popcorn a prasátka jsou prostě prasátka. Ne že by to jedlo, ono to chrastí, křoupe, mlaská a žere...:) Sedím na kraji. Je to jediná obrana, pokud chci vidět blockbuster na plátně a neposlouchat při tom pubertální smích, chrastění plastu a mačkání ozvučených tlačítek na mobilech. Za to jsem neplatil a ani nechci. No a pohodlná sedadla a obsluha? Na posledním místě.....hlavně aby ten film za něco stál.....:-)
0 0
reagovat
Muj "nejprijemnejsi" zazitek z kina. To jsem si takhle po dlouhy dobe (a na dlouhou dobu naposledy) zasel do kina na The Simpsons (je to uz nejaky ten mesic, ale coz).
Pul hodina cekani na projekci filmu byla vyplnena nespoctem reklam o spatnosti a ilegalnosti stahovani filmu z internetu. Co je mi po tom? Dal jsem snad sto pade za vstup do kina, tak co po mne jeste chteji?
Kdyz uz se zacal film rozbihat, zaregistroval jsem za mnou mladou maminku s tremi detmi, kteri zacli rvat jak paviani, kopat do sedacky, houpat se na mem operatku a dychat mi za krk. Cekal jsem kdy ucitim studenou tekutinu jmenem Coca Cola, kterou tak nemotorne drzeli a srkali pomoci brcka. Nastesti se po nejake dobe unavili a usnuli, takze z druhe poloviny filmu jsem alespon neco mel.
Tot muj "nejprijemnejsi" zazitek z kina. Podotykam, ze jsem se pak odvazil zajit do kina az v unoru na Obcan Havel.
85379
Muj "nejprijemnejsi" zazitek z kina. To jsem si takhle po dlouhy dobe (a na dlouhou dobu naposledy) zasel do kina na The Simpsons (je to uz nejaky ten mesic, ale coz). Pul hodina cekani na projekci filmu byla vyplnena nespoctem reklam o spatnosti a ilegalnosti stahovani filmu z internetu. Co je mi po tom? Dal jsem snad sto pade za vstup do kina, tak co po mne jeste chteji? Kdyz uz se zacal film rozbihat, zaregistroval jsem za mnou mladou maminku s tremi detmi, kteri zacli rvat jak paviani, kopat do sedacky, houpat se na mem operatku a dychat mi za krk. Cekal jsem kdy ucitim studenou tekutinu jmenem Coca Cola, kterou tak nemotorne drzeli a srkali pomoci brcka. Nastesti se po nejake dobe unavili a usnuli, takze z druhe poloviny filmu jsem alespon neco mel. Tot muj "nejprijemnejsi" zazitek z kina. Podotykam, ze jsem se pak odvazil zajit do kina az v unoru na Obcan Havel.
0 0
reagovat
Pumiix: Co? :D To já si musím furt poposedávat, jinak nejsem po filmu schopný chůze. Fakt mi tam ty sedačky moc nevyhovují... ?)
85378
Pumiix: Co? *:D* To já si musím furt poposedávat, jinak nejsem po filmu schopný chůze. Fakt mi tam ty sedačky moc nevyhovují... *?)*
0 0
reagovat
Nevím, jestli by se mi líbilo, kdyby se mi uprostřed filmu před plátném motala číšnice či co s teplou minutkou:D
85377
Nevím, jestli by se mi líbilo, kdyby se mi uprostřed filmu před plátném motala číšnice či co s teplou minutkou*:D*
0 0
reagovat
Filias: v Atlasu v Praze zase rádi lidi mučej přepálenou klimatizací, kdy ti mrzne špička nosu a celej se třeseš zimou?)
85376
Filias: v Atlasu v Praze zase rádi lidi mučej přepálenou klimatizací, kdy ti mrzne špička nosu a celej se třeseš zimou*?)*
0 0
reagovat
Sedačky ve všech multikinech co jsem byl (v ČR) mi přijdou pohodlný. Ale nejlepší má Cinestar (Plzeň, ČB). Nejvíc mi ale vadila nefunkční klimatizace ve Village Cinemas na Andělu. I když to možná bylo schválně - abychom si užili vedro a nedostatek vzduchu jako na plátně v Sunshine :))
85375
Sedačky ve všech multikinech co jsem byl (v ČR) mi přijdou pohodlný. Ale nejlepší má Cinestar (Plzeň, ČB). Nejvíc mi ale vadila nefunkční klimatizace ve Village Cinemas na Andělu. I když to možná bylo schválně - abychom si užili vedro a nedostatek vzduchu jako na plátně v Sunshine *:))*
0 0
reagovat
mně na Village nejvíc vadí prostornost těch největších sálů. Vím, že to zní blbě, ale prostě si tam ty filmy neumím užít, připadám si jakoby odstrčenej od plátna a to mě... no.. štve.8). U menších je to v pohodě.
85374
mně na Village nejvíc vadí prostornost těch největších sálů. Vím, že to zní blbě, ale prostě si tam ty filmy neumím užít, připadám si jakoby odstrčenej od plátna a to mě... no.. štve.*8)*. U menších je to v pohodě.
0 0
reagovat
Do kina jedině do multikina:) Inu za ty tři roky v Praze jsem pěkně zpohodlněl8) Se sedačkama v PC i VC jsem docela spokojen. Jen ve Villagi na Anděli, když chytnu špatné místo, tak mám pocit, že sedím na trochu nestabilní sedačce (trochu propadla, a kymacejici se operadlo):)
85372
Do kina jedině do multikina*:)* Inu za ty tři roky v Praze jsem pěkně zpohodlněl*8)* Se sedačkama v PC i VC jsem docela spokojen. Jen ve Villagi na Anděli, když chytnu špatné místo, tak mám pocit, že sedím na trochu nestabilní sedačce (trochu propadla, a kymacejici se operadlo)*:)*
0 0
reagovat
Gold Class na Andělu je hit, věčně vyprodáno na několik dní dopředu. Rozhodně úspěšný projekt v české kotlině. Uživilo by se i víc sálů než dva.
85371
Gold Class na Andělu je hit, věčně vyprodáno na několik dní dopředu. Rozhodně úspěšný projekt v české kotlině. Uživilo by se i víc sálů než dva.
0 0
reagovat
Me se velice libi prestavba prazskeho Svetozoru (bylo na case) schvalne jestli jste si tam vsimli tech 2-3 "parovych sedacek pro zamilovane" :)
Jinak posezeni ve vsech multiplexech mi prislo zatim hodne dobre a byla to prvni vec co me do nich z pocatku tahla uplne nejvic- do OKA pouze s vlastnim polstarem pro prijemen posezeni (Pan prstenu byl v OKU zabijacky).
85370
Me se velice libi prestavba prazskeho Svetozoru (bylo na case) schvalne jestli jste si tam vsimli tech 2-3 "parovych sedacek pro zamilovane" :) Jinak posezeni ve vsech multiplexech mi prislo zatim hodne dobre a byla to prvni vec co me do nich z pocatku tahla uplne nejvic- do OKA pouze s vlastnim polstarem pro prijemen posezeni (Pan prstenu byl v OKU zabijacky).
0 0
reagovat
Silence: nemáš bejt tak vysokej. :D
85368
Silence: nemáš bejt tak vysokej. *:D*
0 0
reagovat
Imho jsou pro vyšší postavy sedačky v Palace celkem pitomé... trochu předsunutá opěrka hlavy způsobuje nepříjemné bolesti za krkem :) ani ty plastové opěrky rukou nejsou zrovna eňo ňuňo... Njn... holt věčný kritik... :D
85367
Imho jsou pro vyšší postavy sedačky v Palace celkem pitomé... trochu předsunutá opěrka hlavy způsobuje nepříjemné bolesti za krkem :) ani ty plastové opěrky rukou nejsou zrovna eňo ňuňo... Njn... holt věčný kritik... *:D*
0 0
reagovat
v Cinestaru v Ostrave jsem se sedackami spokojen :-) :+
85366
v Cinestaru v Ostrave jsem se sedackami spokojen :-) *:+*
0 0
reagovat
Většina sálů se stejně málokdy naplno zaplní, takže by se pár sedaček mohlo vytrhat a hned by tam bylo místa na nohy dost. :)
85365
Většina sálů se stejně málokdy naplno zaplní, takže by se pár sedaček mohlo vytrhat a hned by tam bylo místa na nohy dost. :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se