Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Luxus po americku

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
KarelR: Oni jsou tam i černý a modrý.. ty preferuju... :D
Btw.: Jsem akurát přišel z našeho nového multikina...
85409
KarelR: Oni jsou tam i černý a modrý.. ty preferuju... *:D* Btw.: Jsem akurát přišel z našeho nového multikina...
0 0
reagovat
duro: Tomu říkám výchova mládeže. Někdy bys měl přijet zpacifikovat i ty pražský spratky :D

Já teda moc zkušeností s rušícíma lidma díky bohu nemám. Dokonce i moje kinonávštěvy Křižovatek nebo Let's Dance 1 a 2 proběhly v pohodě 8)
85407
duro: Tomu říkám výchova mládeže. Někdy bys měl přijet zpacifikovat i ty pražský spratky *:D* Já teda moc zkušeností s rušícíma lidma díky bohu nemám. Dokonce i moje kinonávštěvy Křižovatek nebo Let's Dance 1 a 2 proběhly v pohodě *8)*
0 0
reagovat

duro

Pheew, já bych tě normálně najal na takovej special job:) člověk najatý kinem, který zabraňuje divákům v rušení:+

slasher 13: s tím se nedá než souhlasit, kdyby jejich bary prodávali za normální ceny, tak by měli daleko víc zákazníků, takhle si radši dojdu o pár metrů dál do supermarketu, či něčeho podobného. Jsou sami proti sobě a dokud si neuvidí na špičku nosu, tak dobře jim tak.
85406
Pheew, já bych tě normálně najal na takovej special job:) člověk najatý kinem, který zabraňuje divákům v rušení*:+* slasher 13: s tím se nedá než souhlasit, kdyby jejich bary prodávali za normální ceny, tak by měli daleko víc zákazníků, takhle si radši dojdu o pár metrů dál do supermarketu, či něčeho podobného. Jsou sami proti sobě a dokud si neuvidí na špičku nosu, tak dobře jim tak.
duro
0 0
reagovat
Okrem toho, je to príležitosť oprávnene sa nasrať a vyventilovať svoju stareckú nevraživosť. :D
85405
Okrem toho, je to príležitosť oprávnene sa nasrať a vyventilovať svoju stareckú nevraživosť. *:D*
0 0
reagovat
Keď niekto vyrušuje na predstavení, na ktorom sa nachádzam aj ja, tak ten človek väčšinou odchádza obohatený o veľmi nepríjemný zážitok stretnutia s nasratým, zlým a mimoriadne vulgárnym človekom. 8) Naposledy jedna zhulená šestnástka odchádzala s poznaním, že je "dementná pi*a" (najprv sa na tom rehotala, ale po vyhrážke, že jej dupnem do ksichtu, prestala vyrušovať, takže to efekt malo) a jej chalan, ktorý na mňa začal robiť plecia, bol postavený pred otázku, či jeho rodičia sú brat so sestrou, keď majú imbecilné dieťa...

Ja si svoju investíciu 100,-Sk cením, takže ľudia, čo ma chcú o ňu pripraviť znehodnotením zaplateného filmového zážitku, majú obrovskú smolu.
85404
Keď niekto vyrušuje na predstavení, na ktorom sa nachádzam aj ja, tak ten človek väčšinou odchádza obohatený o veľmi nepríjemný zážitok stretnutia s nasratým, zlým a mimoriadne vulgárnym človekom. *8)* Naposledy jedna zhulená šestnástka odchádzala s poznaním, že je "dementná pi*a" (najprv sa na tom rehotala, ale po vyhrážke, že jej dupnem do ksichtu, prestala vyrušovať, takže to efekt malo) a jej chalan, ktorý na mňa začal robiť plecia, bol postavený pred otázku, či jeho rodičia sú brat so sestrou, keď majú imbecilné dieťa... Ja si svoju investíciu 100,-Sk cením, takže ľudia, čo ma chcú o ňu pripraviť znehodnotením zaplateného filmového zážitku, majú obrovskú smolu.
0 0
reagovat
Platit dvakrát tolik na to se můžu vysrat, už tak je 120 Kč za běžný vstup celkem pálka. Jednu věc nechápu a to je předražený jídlo a hlavně pití v multikinech - 50 nebo 60 za půllitrovku Fanty?? Podle mě by po snížení ceny rozhodně vydělali víc...

Nějaký extra zážitky nemam, ale podle mě je na atmosféru nejlepší narvanej sál i na úkor toho že občas někdo kecá. Například takovej Rambo v Aeru tam vůbec nevadilo když to lidi nahlas komentovali, protože to jen přispívalo k super zážitku.
85403
Platit dvakrát tolik na to se můžu vysrat, už tak je 120 Kč za běžný vstup celkem pálka. Jednu věc nechápu a to je předražený jídlo a hlavně pití v multikinech - 50 nebo 60 za půllitrovku Fanty?? Podle mě by po snížení ceny rozhodně vydělali víc... Nějaký extra zážitky nemam, ale podle mě je na atmosféru nejlepší narvanej sál i na úkor toho že občas někdo kecá. Například takovej Rambo v Aeru tam vůbec nevadilo když to lidi nahlas komentovali, protože to jen přispívalo k super zážitku.
0 0
reagovat
Já mám teď dobrý zážitek z Pardubického Cinestaru, kde jsem s holčinou byl na Monstru. Je fakt, že to dávali už nějaký pátek a navíc jsme šli už od půl třetí, páč už to jinak nedávali. Ale v celém sále jsme byli jen my dva, divím se, že vůbec promítali, jen za elektřinu museli dát víc :) Ale bylo to super :)
85401
Já mám teď dobrý zážitek z Pardubického Cinestaru, kde jsem s holčinou byl na Monstru. Je fakt, že to dávali už nějaký pátek a navíc jsme šli už od půl třetí, páč už to jinak nedávali. Ale v celém sále jsme byli jen my dva, divím se, že vůbec promítali, jen za elektřinu museli dát víc :) Ale bylo to super :)
0 0
reagovat
Bo X Be: Mumie se vrací jsem absolvoval v Blaníku, snad poslední film na kterým jsem tam byl a never more - ty dřevěný sedačky jsou peklo!
85400
Bo X Be: Mumie se vrací jsem absolvoval v Blaníku, snad poslední film na kterým jsem tam byl a never more - ty dřevěný sedačky jsou peklo!
0 0
reagovat
Psema: No hej, trefuju dva ze tří :D Na kresleným Herkulovi jsem byl v Aeru a tenkrát to byla pecka a Epizoda 1 v Galaxii... poprvé jsem pocítil 3D zvuk - nelze zapomenout ;)

Jiank se přidávám k uctívačům plzeňskýho CInestaru. Jako, Praha je ok, ale vždycky se tam rozvalit na ty červený gauče... :+

imf asi nepočítal, že se diskuze vyvine tímhle směrem :D
85398
Psema: No hej, trefuju dva ze tří *:D* Na kresleným Herkulovi jsem byl v Aeru a tenkrát to byla pecka a Epizoda 1 v Galaxii... poprvé jsem pocítil 3D zvuk - nelze zapomenout *;)* Jiank se přidávám k uctívačům plzeňskýho CInestaru. Jako, Praha je ok, ale vždycky se tam rozvalit na ty červený gauče... *:+* imf asi nepočítal, že se diskuze vyvine tímhle směrem *:D*
0 0
reagovat
Hlad: No LOL :+
Já zažívám jak tradiční kecání a jiné rušení, vůči kterému se ale pomalu učím být imuní, ale na druhou stranu mě těší, že občas zažívám i situace, kdy celkem solidně zaplněný sál mlčí á zírá na plátno. 8)
85397
Hlad: No LOL *:+* Já zažívám jak tradiční kecání a jiné rušení, vůči kterému se ale pomalu učím být imuní, ale na druhou stranu mě těší, že občas zažívám i situace, kdy celkem solidně zaplněný sál mlčí á zírá na plátno. *8)*
0 0
reagovat
Ravenhorn: V Praze jsem Mumie se vrací viděl taky kdesi tam na Ládví. Zvuk mi trhal uši......
85396
Ravenhorn: V Praze jsem Mumie se vrací viděl taky kdesi tam na Ládví. Zvuk mi trhal uši......
0 0
reagovat
Kdysi dávno na Fincherově Hře - hodinové zpoždění (zapomněli přívést kopii filmu z Turnova a vraceli se pro ni) a následně hodinu filmu řval z repráků Michal Tučný, protože ho někdo zapomněl vypnout a nikomu v sále se nechtělo vstávat, aby to šel promítačovi říct :)
85395
Kdysi dávno na Fincherově Hře - hodinové zpoždění (zapomněli přívést kopii filmu z Turnova a vraceli se pro ni) a následně hodinu filmu řval z repráků Michal Tučný, protože ho někdo zapomněl vypnout a nikomu v sále se nechtělo vstávat, aby to šel promítačovi říct :)
0 0
reagovat
K Cinestaru v OV: Je to Murphyho zákony samozřejmě, ale mám na to prostě pech. A když jsou v kině čtyři lidi, dva jdou o sedačku vedle nás s big menu z McDonalda nejlépe. Nejde o to, přesednu si, ale furt nevycházím z úžasu, jak je dnes někdy vnímáno kino. Jako hospoda v podstatě, s tím rozdílem, že se hraje nějaký film.

Nicméně nechci jenom rejpat. Sunshine a Fontána byly tichý a hodně pohodový zážitek a Bournovo ultimátum jsem tam viděl dvakrát, takže v klidu. Ale třeba na Východních příslibech.....škoda mluvit.....:-
85394
K Cinestaru v OV: Je to Murphyho zákony samozřejmě, ale mám na to prostě pech. A když jsou v kině čtyři lidi, dva jdou o sedačku vedle nás s big menu z McDonalda nejlépe. Nejde o to, přesednu si, ale furt nevycházím z úžasu, jak je dnes někdy vnímáno kino. Jako hospoda v podstatě, s tím rozdílem, že se hraje nějaký film. Nicméně nechci jenom rejpat. Sunshine a Fontána byly tichý a hodně pohodový zážitek a Bournovo ultimátum jsem tam viděl dvakrát, takže v klidu. Ale třeba na Východních příslibech.....škoda mluvit.....*:-*
0 0
reagovat
Tak nejhorší jsem měl z Palace v Letňanech, když při projektci Narnie dva puberťáci si dělali s obličejů postav terč červeným laserovým ukazovátkem. No vydrželi jsme to půl hodinu, ale už jsem fakt měl nakročeno, že k nim dojdu, až nakonec je jedna paní velmi razantně okřikla a přestali.
Jinak proti popkornu nic nemám, sám si ho většinou dám, ale spíš mi vadí hlasité kecání při filmu.

Jeden takovej ne špatnej ale zvláštní zážitek byl, když otevírali Galaxii, tak jsem tam byl v té době na Mumie se vrací a ten zvuk měli dán tak na 130-150% normálu. Ne že by mě to uplně vadilo, ale pekelně nahlas to bylo.
85393
Tak nejhorší jsem měl z Palace v Letňanech, když při projektci Narnie dva puberťáci si dělali s obličejů postav terč červeným laserovým ukazovátkem. No vydrželi jsme to půl hodinu, ale už jsem fakt měl nakročeno, že k nim dojdu, až nakonec je jedna paní velmi razantně okřikla a přestali. Jinak proti popkornu nic nemám, sám si ho většinou dám, ale spíš mi vadí hlasité kecání při filmu. Jeden takovej ne špatnej ale zvláštní zážitek byl, když otevírali Galaxii, tak jsem tam byl v té době na Mumie se vrací a ten zvuk měli dán tak na 130-150% normálu. Ne že by mě to uplně vadilo, ale pekelně nahlas to bylo.
0 0
reagovat
Nechysta se neco takovyho i do Brna? Docela bych to uvital...;)
85392
Nechysta se neco takovyho i do Brna? Docela bych to uvital...*;)*
0 0
reagovat
Jeden z mých nejlepších zážitků z ostravského CineStaru je určitě projekce Zodiaca, kdy jsme byli v sále tři a navíc ještě rozptýlení po celém sále, takže atmosféra stoprocentní. ?)
85391
Jeden z mých nejlepších zážitků z ostravského CineStaru je určitě projekce Zodiaca, kdy jsme byli v sále tři a navíc ještě rozptýlení po celém sále, takže atmosféra stoprocentní. *?)*
0 0
reagovat
V ostravském Cinestaru byl nejlepší Hulk (ne filmově, ale pohodlím). V sále nás bylo tak 9, takže jsem se vykašlal na svoji sedačku a natáhl jsem se na dvojsedačku a nohy si opřel o vršek sedadla v řadě přede mnou. Nikde žádný zvuk popcornu a šustění sáčků.

Opravdu špatný zážitek z kina nemám, je na Návratu krále děcko přede mnou furt vstávalo a někam šlo, už jsem myslel, že mu jednu natáhnu, naštěstí se při scéně s Odulou zklidnilo a málem si pak nadělalo do kalhot. Dobře mu tak.
85390
V ostravském Cinestaru byl nejlepší Hulk (ne filmově, ale pohodlím). V sále nás bylo tak 9, takže jsem se vykašlal na svoji sedačku a natáhl jsem se na dvojsedačku a nohy si opřel o vršek sedadla v řadě přede mnou. Nikde žádný zvuk popcornu a šustění sáčků. Opravdu špatný zážitek z kina nemám, je na Návratu krále děcko přede mnou furt vstávalo a někam šlo, už jsem myslel, že mu jednu natáhnu, naštěstí se při scéně s Odulou zklidnilo a málem si pak nadělalo do kalhot. Dobře mu tak.
0 0
reagovat
Muj nejprijemnejsi zazitek z kina paradoxne s filmem vubec nesouvisi, ani nevim na cem jsme to byli :) ^^
85389
Muj nejprijemnejsi zazitek z kina paradoxne s filmem vubec nesouvisi, ani nevim na cem jsme to byli :) ^^
0 0
reagovat
moje nejlepší zážitky co se filmů týče jsou tři. 1) moje oficiálně první návštěva kina s tatíkem na Disneyho Herculovi - imho pořád skvělej film, 2) můj výlet s dědou do kina Praha na Mortal Kombat 2, kterej jsem si tehdy užil nehoráznym způsobem, 3) poprvé ve starý Galaxii na Epizodě 1 - narvaný kino a předemnou kopa popcornu. :+
85388
moje nejlepší zážitky co se filmů týče jsou tři. 1) moje oficiálně první návštěva kina s tatíkem na Disneyho Herculovi - imho pořád skvělej film, 2) můj výlet s dědou do kina Praha na Mortal Kombat 2, kterej jsem si tehdy užil nehoráznym způsobem, 3) poprvé ve starý Galaxii na Epizodě 1 - narvaný kino a předemnou kopa popcornu. *:+*
0 0
reagovat
můj zážitek byl, když si promítačka dala na čtvrt hodiny hodiny pauzu, když chybělo čtvrt hodiny do konce Epizody III - Village Anděl
a pak nezapomenu Společenstvo prstenu, kdy jsem z první řady byl nucen sledovat nejen film z přílišné blízkosti, ale k tomu ještě davy capartů neustále odbíhajících na záchod a pro popcorn
85387
můj zážitek byl, když si promítačka dala na čtvrt hodiny hodiny pauzu, když chybělo čtvrt hodiny do konce Epizody III - Village Anděl a pak nezapomenu Společenstvo prstenu, kdy jsem z první řady byl nucen sledovat nejen film z přílišné blízkosti, ale k tomu ještě davy capartů neustále odbíhajících na záchod a pro popcorn
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se