Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Blu-počasí: Slunce v duši

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
max 500;), nojo levný to není, ale stojí to za to.
79089
max 500*;)*, nojo levný to není, ale stojí to za to.
0 0
reagovat

Psema

Protáčení na prstech :D, lol... v tomhle máš pravdu, do roku popř. dvou let cena klesne na přijatelnou hladinu a pak až by se člověk měl zajímat, ovšem pokud jste za vodou a mátě na to, tak proč ne... celkem odbivuju Acidistu, který říkal že už má 40 BR doma, když si člověk zpočítá, že jedno BR stojí cca. 1.000,- tak mít doma kolekci za 40.000,- je solidní 8)
79088
Protáčení na prstech *:D*, lol... v tomhle máš pravdu, do roku popř. dvou let cena klesne na přijatelnou hladinu a pak až by se člověk měl zajímat, ovšem pokud jste za vodou a mátě na to, tak proč ne... celkem odbivuju Acidistu, který říkal že už má 40 BR doma, když si člověk zpočítá, že jedno BR stojí cca. 1.000,- tak mít doma kolekci za 40.000,- je solidní *8)*
Psema
0 0
reagovat
RainMakeR and the others: přestaňte bejt jako malý. Chápu, že ty dvě série žerete jako nic na světě, ale tyhle výkřiky do tmy jsou docela mimo. LOTR bude imho do dvou let určitě (do tý doby si aspoň koupíte přehrávače a nebudete si ty disky protáčet na prstech) a jak je to se strýčkem Georgem víme všichni. Dokud se Blůčko neprosadí, světelňáky v HD nezazáří. Deal with it.;)
79087
RainMakeR and the others: přestaňte bejt jako malý. Chápu, že ty dvě série žerete jako nic na světě, ale tyhle výkřiky do tmy jsou docela mimo. LOTR bude imho do dvou let určitě (do tý doby si aspoň koupíte přehrávače a nebudete si ty disky protáčet na prstech) a jak je to se strýčkem Georgem víme všichni. Dokud se Blůčko neprosadí, světelňáky v HD nezazáří. Deal with it.*;)*
0 0
reagovat
ale aspon vyjdou první dva Burtonovi Batmani.Ty budou super.A taky třeba bych chtěl hrozně první Jurskej park.jeeee :))
79086
ale aspon vyjdou první dva Burtonovi Batmani.Ty budou super.A taky třeba bych chtěl hrozně první Jurskej park.jeeee :))
0 0
reagovat
star wars a LOTR nic ?jen teda u toho LOTRa tam ty trikovy nedostatky budou vidět asi dost pokud to Jackson nějak nezremasteruje.Ale těšim se na to.Snad těhle 6! titulu vyjde brzo.
ty ostatní mě nezajimají :))
79085
star wars a LOTR nic ?jen teda u toho LOTRa tam ty trikovy nedostatky budou vidět asi dost pokud to Jackson nějak nezremasteruje.Ale těšim se na to.Snad těhle 6! titulu vyjde brzo. ty ostatní mě nezajimají :))
0 0
reagovat
Chyba lávky, stane se ;) ta modrá je prostě omamující, he...
79049
Chyba lávky, stane se *;)* ta modrá je prostě omamující, he...
0 0
reagovat

Sp!der-bite

To budeš muset dlouho šetřit, aby si nějakej "Blue-ray" sehnal, hodně štěstí a slunce v duši;)
79078
To budeš muset dlouho šetřit, aby si nějakej "Blue-ray" sehnal, hodně štěstí a slunce v duši*;)*
Sp!der-bite
0 0
reagovat
$100+ za nejlevnější poštovný. O.o
Ale i s ním je to pořád polovina naší ceny za přehrávač.

Každopádně díky za info.
79070
$100+ za nejlevnější poštovný. O.o Ale i s ním je to pořád polovina naší ceny za přehrávač. Každopádně díky za info.
0 0
reagovat
TrDLo: Nejschůdnější je E-bay (dá se tam najít poštovné kolem 50$ - pojištěné od US Postal), případně jistější a jediný obchod o kterém vím, že dodává ven z USA je B&H Photo/Video.
79069
TrDLo: Nejschůdnější je E-bay (dá se tam najít poštovné kolem 50$ - pojištěné od US Postal), případně jistější a jediný obchod o kterém vím, že dodává ven z USA je [link="http://www.bhphotovideo.com/c/shop/12411/Players_Recorders_Blu_ray_Disc_Players.html"]B&H Photo/Video[/link].
0 0
reagovat
ne Blue-Ray :D:+
79067
ne Blue-Ray *:D**:+*
0 0
reagovat
Blue-Ray bude lahůdka, ale dokud cena přehvávačů a HD Full TV neklesne na nižší cenu, tak je to pro mě zatím jenom přání do budoucna... ale je to škoda, třeba takový Matrix na Blue-Ray bych si nechal líbit... asi začnu pořádně šetřit ;)
79066
Blue-Ray bude lahůdka, ale dokud cena přehvávačů a HD Full TV neklesne na nižší cenu, tak je to pro mě zatím jenom přání do budoucna... ale je to škoda, třeba takový Matrix na Blue-Ray bych si nechal líbit... asi začnu pořádně šetřit *;)*
0 0
reagovat
Mihhi: Jakým způsobem jde objednat nový přehrávač oficiální cestou z USA? Moc jsem se o to nezajímal, ale žil jsem v domnění, že většina US e-shopů za moře elektroniku neposílá.

Ad ceny: Njn, typický CzC :)
79064
Mihhi: Jakým způsobem jde objednat nový přehrávač oficiální cestou z USA? Moc jsem se o to nezajímal, ale žil jsem v domnění, že většina US e-shopů za moře elektroniku neposílá. Ad ceny: Njn, typický CzC :)
0 0
reagovat
TrDLo: No oni jí sice za 3k nabízejí, ale nemají ji, mám ji objednanou od 1. ledna a od té doby neměli jediný kus. Alza jí sice má, ale o 1000 dráž a platit zbytečně 1000 za nic nechci:-.
Přehrávače škoda mluvit, hned jak to bude průchozí (2.0) objednávám z USA.
Jinak už je to skoro 2 roky od uvedení prvních titulů a přehrávačů, tady u nás to moc nevypadá:). Ale i tak je to samozřejmě rychlejší.

Fluke: To jestli jsou evropský region free je celkem jedno, důležitý jsou ty americký:D.
79062
TrDLo: No oni jí sice za 3k nabízejí, ale nemají ji, mám ji objednanou od 1. ledna a od té doby neměli jediný kus. Alza jí sice má, ale o 1000 dráž a platit zbytečně 1000 za nic nechci*:-*. Přehrávače škoda mluvit, hned jak to bude průchozí (2.0) objednávám z USA. Jinak už je to skoro 2 roky od uvedení prvních titulů a přehrávačů, tady u nás to moc nevypadá*:)*. Ale i tak je to samozřejmě rychlejší. Fluke: To jestli jsou evropský region free je celkem jedno, důležitý jsou ty americký*:D*.
0 0
reagovat
u nekterych bank ani neni potreba pro nakupy na netu embosovane karty (napr. CSOB, PS) :)
79060
u nekterych bank ani neni potreba pro nakupy na netu embosovane karty (napr. CSOB, PS) *:)*
0 0
reagovat
Jj, taky mám ten pocit. V oblasti IT určitě. Tak koukám, že czc nabízí čtečku od 3k a vypalovačku za dvojnásobek. Když si vzpomenu, že za 3k jsem kupovali svoji první cd vypalovačku a to rozhodně nebylo v počátcích éry cdček.

Škoda, že si to ještě neuvědomili prodejci elektra. 23k za přehrávač je imho docela dost... (když na amazonu stojí v přepočtu cca 40%)
79058
Jj, taky mám ten pocit. V oblasti IT určitě. Tak koukám, že czc nabízí čtečku od 3k a vypalovačku za dvojnásobek. Když si vzpomenu, že za 3k jsem kupovali svoji první cd vypalovačku a to rozhodně nebylo v počátcích éry cdček. Škoda, že si to ještě neuvědomili prodejci elektra. 23k za přehrávač je imho docela dost... (když na amazonu stojí v přepočtu cca 40%)
0 0
reagovat
Mimochodem, zdá se mi to, nebo ceny všech těch HD udělátek a médií klesají značně rychleji než tehdy při nástupu DVD?
79054
Mimochodem, zdá se mi to, nebo ceny všech těch HD udělátek a médií klesají značně rychleji než tehdy při nástupu DVD?
0 0
reagovat
Moc příjemná novinka. Teď už jenom aby se značkové přehrávače dostaly na rozumnou cenovou hladinu a začne to pro mě být zajímavé :)
79053
Moc příjemná novinka. Teď už jenom aby se značkové přehrávače dostaly na rozumnou cenovou hladinu a začne to pro mě být zajímavé :)
0 0
reagovat

Fénix

Pravda, měli jsme zůstat v jeskynních.
79051
Pravda, měli jsme zůstat v jeskynních.
Fénix
0 0
reagovat

d_j

co řešíš, vždyť evropský blu-ray vydání jsou vždycky region free a budou (samozřejmě protože, vychází později, tak nemá smysl regiony uplatňovat;))

Acidist:
Ale on už je jeden formát..blu-ray:)
79044
co řešíš, vždyť evropský blu-ray vydání jsou vždycky region free a budou (samozřejmě protože, vychází později, tak nemá smysl regiony uplatňovat*;)*) Acidist: Ale on už je jeden formát..blu-ray:)
d_j
0 0
reagovat
Já bych si taky už konečně přál, aby na trhu byl jen jeden formát anebo nejaký přehrávač, co přehraje oba formáty.Pak mi to může být jedno, jestli bude mít nejaký film exkluzivitu na blu-ray nebo HD.I když už doma mám hrdou sbírku kolem 40 blu-ray filmů, ale to jedno.Ty filmy, co zatím vyšli na HD můžu zatím jen obkoukávat v regálech obchodů.Např. King Kong, Riddick, Matrix, Transformers nebo Bourne.I když LOTR anebo Star Wars, bych taky přivítal s otevřenou náručí8)8)
79042
Já bych si taky už konečně přál, aby na trhu byl jen jeden formát anebo nejaký přehrávač, co přehraje oba formáty.Pak mi to může být jedno, jestli bude mít nejaký film exkluzivitu na blu-ray nebo HD.I když už doma mám hrdou sbírku kolem 40 blu-ray filmů, ale to jedno.Ty filmy, co zatím vyšli na HD můžu zatím jen obkoukávat v regálech obchodů.Např. King Kong, Riddick, Matrix, Transformers nebo Bourne.I když LOTR anebo Star Wars, bych taky přivítal s otevřenou náručí*8)**8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se