Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Sedmá pečeť: V.I.M.

příspěvky 1 - 6 Napsat příspěvek
ja levnejm kniham moc nedekuju ... koupil sem si tu prvni edici, ktera je v dost bidny kvalite (takovej vhs-rip) :- ... kdyz sem se docet, ze to zadarmo vymenujou a sel si pro svoji remasterovanou kopii, tak semnou prohodili dvere (no dobre, prehanim, jen se mi vysmali do xichtu).
Jinak ale prima filmecek :)
68828
ja levnejm kniham moc nedekuju ... koupil sem si tu prvni edici, ktera je v dost bidny kvalite (takovej vhs-rip) *:-* ... kdyz sem se docet, ze to zadarmo vymenujou a sel si pro svoji remasterovanou kopii, tak semnou prohodili dvere (no dobre, prehanim, jen se mi vysmali do xichtu). Jinak ale prima filmecek :)
0 0
reagovat
Díky levným knihám! :) Skvělý film...
68827
Díky levným knihám! *:)* Skvělý film...
0 0
reagovat
Od Begrmana raději Personu, ale i Sedmá pečeť patří mezi vynikající filmy. Ačkoliv mi přijde, že jsem na ni ještě příliš mladá a třeba ji doopravdy ocením později.
68712
Od Begrmana raději Personu, ale i Sedmá pečeť patří mezi vynikající filmy. Ačkoliv mi přijde, že jsem na ni ještě příliš mladá a třeba ji doopravdy ocením později.
0 0
reagovat
videl som velmi davno, este som toho nemal tolko napozeraneho, takze sa priklanam skor k nazoru Kosteja, ale skusim pozriet teraz...

btw. ten Max Von Sydow snad uz od narodenia vyzera jak dochodca8)
68651
videl som velmi davno, este som toho nemal tolko napozeraneho, takze sa priklanam skor k nazoru Kosteja, ale skusim pozriet teraz... btw. ten Max Von Sydow snad uz od narodenia vyzera jak dochodca*8)*
0 0
reagovat
Nu, shodou okolností jsem to zrovna v úterý viděl v kině, a dost jsem se rozmýšlel jestli to na mě není příliš "inťoušský".
A vskutku, nebylo těžké porozumět, na co se Antonius Block ptá, nebylo těžké se ztotožnit s Jönsem, který dává přednost lidem před náboženstvím, ale rozhodně se mi nepovedlo si z filmu odnést intenzivní zážitek...zajímavá konverzačka, pár zapamatováníhodných scén (Jöns diskutující s kovářem o ženách), ale ve finále nic oslňujícího.
68642
Nu, shodou okolností jsem to zrovna v úterý viděl v kině, a dost jsem se rozmýšlel jestli to na mě není příliš "inťoušský". A vskutku, nebylo těžké porozumět, na co se Antonius Block ptá, nebylo těžké se ztotožnit s Jönsem, který dává přednost lidem před náboženstvím, ale rozhodně se mi nepovedlo si z filmu odnést intenzivní zážitek...zajímavá konverzačka, pár zapamatováníhodných scén (Jöns diskutující s kovářem o ženách), ale ve finále nic oslňujícího.
0 0
reagovat
Jasně v mém top five. :+
Překvapilo mě, kolik je tam humoru (smrtka podřezávající strom :D )
68635
Jasně v mém top five. *:+* Překvapilo mě, kolik je tam humoru (smrtka podřezávající strom *:D* )
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se