Diskuze k článku Legenda o Tarzanovi: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

váš komentář



zrušit
19.05.2017 18:07:06

Je to skoda ale dalo sa tu urcite natocit aj lepsie velkolepejsie dzungla,zvierata,tarzan, mohol to byt krasny film plny krasneho vizualu ale nebolo bohuzial i ked opice boli fajn.?)

08.12.2016 14:38:16

hroubek

Ja tiež nechápem, prečo to väčšina tak zostreľuje (vyjma toho, aký naivný to má scenár), mňa to v kine bavilo.

26.09.2016 13:28:05

Po několika horších recenzích jsem kino vynechal a teď jsem zjistil, že kdybych šel tak bych dostal velmi slušnou zábavu, která je sice "komiksově hloupá", ale je to i tak velmi fajn odvyprávěné dobrodružství.

21.09.2016 20:42:39

4/10

Asi jsem viděl workprint verzi, protože 99,9 % triků vypadá nedodělaně. Naprosto žádná z opic nevypadá dobře. Tarzanovy siluety v džungli taky naprosto otřesné.
Vůbec zde nevidím ty utopené peníze i přes to, že samotný příběh nebyl vůbec špatný. Bohužel ale ta vizuální stránka sráží tento film na kolena do těžkého podprůměru.

14.07.2016 23:29:36

7,5

Prvních 30-40 minut naprosto dokonalých. Skvělá gradace, atmosféra, hudba a hlavně fenomenální kamera. A taky parádní prolínání současnosti a minulosti. Zbytek stopáže bohužel běží dle klasické vysoko rozpočtové produkce, což se hodně podepisuje na akčních scénách (pár špatných triků), klišé a pár nepodařených fórů. Přesto velmi působivě zvládnutá dobovka se strašně sexy barevnýma filtrama. Snímek, který mě nechával naprosto chladným, se zčistajasna objevil u největších překvapení letošního roku. Což teda klobouk dolů. Jo, tohle mi po dvojce Dni nezávislosti spravilo chuť :)

09.07.2016 21:08:43

Mam vlastne dost vyhrad, ale napriek vsetkemu som sa v podstate bavil. Scenar je zbytocne roztekany do viacerych stran a Yates bohuzial velmi nezvlada akciu, ale ma to svoje momenty, je to patricne monumentalne, ma to to dobru hudbu a z mojho pohladu fungoval aj ustredny par a chemia medzi nimi. Ale spominany Lone Ranger ma predsa len bavil o nieco viac a John Carter je ina liga :)

09.07.2016 15:45:44

Ja jsem byl spokojen. Dobre jsem se bavil. Lide v kině take. Dostal jsem přesně to co jsem od toho chtěl. Za mě 7/10.

09.07.2016 14:48:38

duro

vlak, stretnutie s bratom, večera waltz s margot....

09.07.2016 11:07:25

Mělo by se to porovnávat s Johnem Carterem, jde o stejného autora. John Carter je mimochodem výborný snímek a mám chuť si jej zase pustit.

09.07.2016 09:54:39

pepo: "má to svoje momenty"... Napríklad?

09.07.2016 09:53:56

Zďaleka najhorší film, aký som tento rok videl v kine. A nielen v kine a nielen tento rok. Hladova recenzia je ešte zbytočne láskavá, v tom filme nie je NIČ, čo by sa dalo považovať za zábavné či dobre zrežírované. Nemá to ani náznak dobrej akčnej scény a všetko medzi tým je čistý šit.

Osamelý jazdec (keď už tu porovnávame, hoci nechápem súvislosť) je vedľa tohto zúfalstva zábavná jazda, ktorá má (keď už nič iné) aspoň nadupanú úvodnú akciu a finále.

08.07.2016 23:57:03

Akurát som prišiel z kina a teda niežeby bol Tarzan nejaký superfilm, ale to prirovnávanie k Lone Rangerovi je predsa len trochu prehnané. Rozhodne sa lepšie pozerá, NIKDY nie je trápny a pokiaľ človek na tú (zjavne zámernú) brakovosť pristúpi, dokonca si ho aj užije. U mňa tak 7/10.

08.07.2016 20:09:08

8/10

Překvapivě mě to dost bavilo. Ta dobová atmosféra je fakt dokonalá, úplně jsem měl pocit, že jsem v tom Kongu spolu s hrdiny.

07.07.2016 00:30:58

Hlavne v prvej polovici to má fajn atmosféru. Pulpová štylizácia pripomajúca Deň nezávislosti, Jacksonovho King Konga alebo Indyho ma tiež veľmi bavila, ale Yates s ňou nevie narábať a dodáva obrázky, ktoré sa hodia k vážnemu poňatiu legendy. A hrozne sa to bije. Rovnako tak nezvláda akčné scény. Posledná tretina je potom už vyložene matná a sťahuje to do vôd podpriemeru. Má to svoje momenty, imax tomu dosť pomáha, ale inak čistý priemer. Je toho škoda pretože koncept to má veľmi fajn a kľudne by som si pozrel dvojku v hravejšom podaní. Po technickej stránke až na niektoré triky je to samozrejme špička. Slabších 6/10

03.07.2016 15:44:29

Aj tak si nato asi zájdem, potom mi vynadajte ak sa sem prídem posťažovať. :D

03.07.2016 15:02:43

Waltz je zvlastny fenomen,v Tarantinovi ma neskutocne bavi a je vzdy dokonaly, ale v ostatnych filmoch mi pride taky meh... este vo Vode pre slony bol celkom fajn

03.07.2016 12:27:52

pepo

Tak to bys měl být klidný, protože je tu velká šance, že se najde aspoň jeden film, na kterém se neshodneme. ;)8)

03.07.2016 11:25:13

Normalne sa bojim, ze sa mi to bude pacit:D:D:D

03.07.2016 01:26:21

Jestli ani to, kvůli čemu jsem jakžtakž uvažoval o zkouknutí (Margotka a Waltz) stojí za houby, tak na to jebu úplně. Waltze si můžu zopakovat v jeho nejlepších rolích a Margotku uvidíme v plný palbě v SS.

03.07.2016 01:24:15

Hladova poloretardovaná/rádoby vtipná reakce za 3... 2... 1...

Komentáře
© copyright 2000 - 2017.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se