Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku 12 Star Wars filmů, které měly vzniknout, ale okolnosti jim nepřály

příspěvky 21 - 20 Napsat příspěvek
Tak BoBF měl i své kvality, mě třeba dost bavila ta dokumentární část o životě Tuskenů (beze srandy), ale pohromadě to byl strašný kočkopes a u tohoto počinu mi, na rozdíl od Mandaloriana, už přišlo nějak okaté to používání Volume. Prostě u některých scén a kompozicí ten seriál působil divně, i když člověk nemohl na první dobrou říct proč.

Za mě je škoda, že po Solovi nevznikl další díl s Maulem a další s Fettem, mohla to být taková volná trilogie, kdy každý film by rozvíjel více jednu z postav, ale objevily by se i ti ostatní. Akorát si nedovedu představit, že by Disney přišel s filmem o Fettovi coby záporákovi (z hlediska časového ukotvení by to prostě byl ten starý Boba z původních filmů), když vidíme, jakou proměnou prošel v té mini sérii.
889232
Tak BoBF měl i své kvality, mě třeba dost bavila ta dokumentární část o životě Tuskenů (beze srandy), ale pohromadě to byl strašný kočkopes a u tohoto počinu mi, na rozdíl od Mandaloriana, už přišlo nějak okaté to používání Volume. Prostě u některých scén a kompozicí ten seriál působil divně, i když člověk nemohl na první dobrou říct proč. Za mě je škoda, že po Solovi nevznikl další díl s Maulem a další s Fettem, mohla to být taková volná trilogie, kdy každý film by rozvíjel více jednu z postav, ale objevily by se i ti ostatní. Akorát si nedovedu představit, že by Disney přišel s filmem o Fettovi coby záporákovi (z hlediska časového ukotvení by to prostě byl ten starý Boba z původních filmů), když vidíme, jakou proměnou prošel v té mini sérii.
5 -1
reagovat
A co ten film od Taiky Waitityho? Ten má pořád vzniknout? Jinak si myslím, že Lucas udělal prostě největší chybu kdy to prodal Disney. Pravda, díky tomu tak 90% zpětně docenilo kvality prequelů, ale za jakou cenu... A je pravda, že fakt vzniká další film s Rey? Ten Disney je úplně v prdeli :(
889230
A co ten film od Taiky Waitityho? Ten má pořád vzniknout? Jinak si myslím, že Lucas udělal prostě největší chybu kdy to prodal Disney. Pravda, díky tomu tak 90% zpětně docenilo kvality prequelů, ale za jakou cenu... A je pravda, že fakt vzniká další film s Rey? Ten Disney je úplně v prdeli *:(*
4 -3
reagují: IjonT
reagovat
"Přece jen jsou to furt Star Wars a obavy Kennedy, že se tvůrci až příliš odklání od toho, co Hvězdné války dělá Hvězdnými válkami, klidně
mohly být na místě. "

Takový věty tam dáváte fakt jenom proto, abyste přiměli lidi v diskuzi poukazovat na to, jaký je to nesmysl, že ano? No fakt doufám, jinak bych mohl začít mít pochybnosti, jestli jste Hvězdné války vůbec viděli. Pokud někdo zcela jistě prokázal, že vlastně netuší o čem Hvězdné války jsou, co je dělá, tím čím jsou, nebo že je alespoň jednou viděl, tak jsou to lidi, co byli schopni pustit to kin Epizodu 8.
889229
"Přece jen jsou to furt Star Wars a obavy Kennedy, že se tvůrci až příliš odklání od toho, co Hvězdné války dělá Hvězdnými válkami, klidně mohly být na místě. " Takový věty tam dáváte fakt jenom proto, abyste přiměli lidi v diskuzi poukazovat na to, jaký je to nesmysl, že ano? No fakt doufám, jinak bych mohl začít mít pochybnosti, jestli jste Hvězdné války vůbec viděli. Pokud někdo zcela jistě prokázal, že vlastně netuší o čem Hvězdné války jsou, co je dělá, tím čím jsou, nebo že je alespoň jednou viděl, tak jsou to lidi, co byli schopni pustit to kin Epizodu 8.
3 -7
reagovat
"stejně tak dobré, jako byla letošní Ahsoka" 
TVL ... :D:D:D:D:D:D
889221
"stejně tak dobré, jako byla letošní Ahsoka"  TVL ... *:D**:D**:D**:D**:D**:D*
11 -8
reagovat
reaguje na: do_Od
Lol
889216
Lol
889213
3 -3
reagovat
reaguje na: do_Od
Musíme doufat
889214
Musíme doufat
889213
3 -4
reagovat
reaguje na: HAL
Nechybí, Johnson ji jednou natočí :))
889213
Nechybí, Johnson ji jednou natočí *:))*
889212
3 -4
reagují: Snipsley, HAL
reagovat
Největší škoda je Duel of the Fates, ten scénář a parádní artworky, to mělo šanci dotáhnout sequelovou trilogii jako novodobý Návrat Jediho... a místo toho jsme dostali novodobý Holiday Special.

Trilogie od Lucase samozřejmě, ten by aspoň měl koule to posunout někam jinam, a že by to bylo od něj, tak by ani fanbase kvůli tomu tolik nebrečela.

Chybí tu zmínka o trilogii od Riana Johnsona. Ale o té je informací asi fakt málo.

Kotor... by mě víc zajímal jako ten fandovský seriál na UE5 enginu co se relativně nedávno chystal, škoda že to asi padlo.

A SW od Snydera dostaneme v nejlepší možné podobě - tak že to oficiálně Star Wars nebudou, takže ať si klidně se svým filmem dělá psí kusy. Ideálně ho posune blíž k Warhammeru 40k.

A ten zbytek, ten mi nechybí ani trochu. Lindelof, Benioff s Weissem, Patty Jenkins?? Proboha, už jen ta představa bolí.
889212
Největší škoda je Duel of the Fates, ten scénář a parádní artworky, to mělo šanci dotáhnout sequelovou trilogii jako novodobý Návrat Jediho... a místo toho jsme dostali novodobý Holiday Special. Trilogie od Lucase samozřejmě, ten by aspoň měl koule to posunout někam jinam, a že by to bylo od něj, tak by ani fanbase kvůli tomu tolik nebrečela. Chybí tu zmínka o trilogii od Riana Johnsona. Ale o té je informací asi fakt málo. Kotor... by mě víc zajímal jako ten fandovský seriál na UE5 enginu co se relativně nedávno chystal, škoda že to asi padlo. A SW od Snydera dostaneme v nejlepší možné podobě - tak že to oficiálně Star Wars nebudou, takže ať si klidně se svým filmem dělá psí kusy. Ideálně ho posune blíž k Warhammeru 40k. A ten zbytek, ten mi nechybí ani trochu. Lindelof, Benioff s Weissem, Patty Jenkins?? Proboha, už jen ta představa bolí.
8 -3
reagují: saint3n, do_Od
reagovat
reaguje na: Brouk
Za mě závěr LOST v pohodě, ano, chápu spousta lidí asi byla zklamaná hlavně skrze spousty nedovysvětlených záhad či jejich pojetí, ale co se týče rozuzlení a vyvrcholení jednotlivých osudů všech postav Ztracených, tak za mě je to na jedničku - ať už se jedná o Benjamina Linuse, Locka-Flocka atd. Je stejnak trošku šílené, když vezmeme v potaz, že tvůrci po celou dobu vysílání seriálu stále opakovaly, že jde hlavně o postavy a o jejich příběhy, až poté o záhady, stejnak nakonec všichni seriál odsoudili právě na základě těch záhad.
889207
Za mě závěr LOST v pohodě, ano, chápu spousta lidí asi byla zklamaná hlavně skrze spousty nedovysvětlených záhad či jejich pojetí, ale co se týče rozuzlení a vyvrcholení jednotlivých osudů všech postav Ztracených, tak za mě je to na jedničku - ať už se jedná o Benjamina Linuse, Locka-Flocka atd. Je stejnak trošku šílené, když vezmeme v potaz, že tvůrci po celou dobu vysílání seriálu stále opakovaly, že jde hlavně o postavy a o jejich příběhy, až poté o záhady, stejnak nakonec všichni seriál odsoudili právě na základě těch záhad.
889188
2 -8
reagovat
reaguje na: BlackAdder
Spíš jsem čekal nějaký zajímavý nový čtení, ale všechno v článku jsou defacto starý informace pro mě.
Jen jsem to v rychlosti prolitnul.

Fakt bych si přečetl někdy ty verze co měl Lucas v šuplíku... A proč do toho sám znova nešel. 
Ta verze že byl unavenej mě nesedí... 
Mohl si najmout kvalitní režiséry jako u E5 a E6 a jen na to dohlížet.... 
889202
Spíš jsem čekal nějaký zajímavý nový čtení, ale všechno v článku jsou defacto starý informace pro mě. Jen jsem to v rychlosti prolitnul. Fakt bych si přečetl někdy ty verze co měl Lucas v šuplíku... A proč do toho sám znova nešel.  Ta verze že byl unavenej mě nesedí...  Mohl si najmout kvalitní režiséry jako u E5 a E6 a jen na to dohlížet.... 
889177
1 -7
reagují: mecano
reagovat
Verze G. Lucase s mikrikosmem zní zajímavě. Pokračování Hana Sola a Qiry bych také ocenil.
889198
Verze G. Lucase s mikrikosmem zní zajímavě. Pokračování Hana Sola a Qiry bych také ocenil.
2 -1
reagovat
Jediné, co by mě v Disneyho SW éře zajímalo, je Rouge One Edwards Cut, aby se jednou provždy rozsoudilo, zda Gilroy film obsáhlými přepisy a přetáčkami zachránil, nebo naopak Edwardsovu vizi potopil (Edwards sice na veřejnosti vykládá o tom, jak si spolu Gilroyem na place notovali, ale prostě kecá:D).

Všechny ty Disneyho kreativní i produkční průsery u téhle značky totiž začaly právě tam a s ohledem na to, jak si Kennedy a spol. se SW vedli dále, je vlastně zázrak, že navzdory tomu z toho vypadl s přehledem nejlepší SW film v Disneyho éře (jasně, laťka není nastavena extra vysoko, ale i tak:)). Což bylo bohužel následně vykoupeno tím, že miliardové tržby daly Kennedy, stran (nevyžádaných) produkčních zásahů, jasný signál, že "takto je to správně a příště to uděláme znovu". A zbytek (Lord s Millerem, Trevorrow a seznam pokračuje dál a dál) je už historie.
889192
Jediné, co by mě v Disneyho SW éře zajímalo, je Rouge One Edwards Cut, aby se jednou provždy rozsoudilo, zda Gilroy film obsáhlými přepisy a přetáčkami zachránil, nebo naopak Edwardsovu vizi potopil (Edwards sice na veřejnosti vykládá o tom, jak si spolu Gilroyem na place notovali, ale prostě kecá*:D*). Všechny ty Disneyho kreativní i produkční průsery u téhle značky totiž začaly právě tam a s ohledem na to, jak si Kennedy a spol. se SW vedli dále, je vlastně zázrak, že navzdory tomu z toho vypadl s přehledem nejlepší SW film v Disneyho éře (jasně, laťka není nastavena extra vysoko, ale i tak*:)*). Což bylo bohužel následně vykoupeno tím, že miliardové tržby daly Kennedy, stran (nevyžádaných) produkčních zásahů, jasný signál, že "takto je to správně a příště to uděláme znovu". A zbytek (Lord s Millerem, Trevorrow a seznam pokračuje dál a dál) je už historie.
5 -3
reagovat
reaguje na: Lasergun
Hele chápu vaši otázku. Ale zase pochopte, že musím využít možnosti se zastat Do_oda, když s ním souhlasím. Využiji tři tituly které Ondra napsal do článku. Stále platí, že Ztraceni patří mezi největší zklamání v rámci konce. Opravdu nevím jak moc hráli producenti roli v natahování. Ale minimálně první dvě sezóny patří v rámci příběhu a spolu se skvělou realizací ke zlatému fondu malé obrazovky. Ale proč s Ondrou souhlasím jsou Watchmens a hlavně Pozůstalí. Viděl jsem je dvakrát a mam chuť si je pustit po třetí. Pochopím, že to nemusí sednout každému. Ale já je zboznuji a naprosto chápu, že to Ondra napsal. 

Btw: Ondro díky za super článek. 
889188
Hele chápu vaši otázku. Ale zase pochopte, že musím využít možnosti se zastat Do_oda, když s ním souhlasím. Využiji tři tituly které Ondra napsal do článku. Stále platí, že Ztraceni patří mezi největší zklamání v rámci konce. Opravdu nevím jak moc hráli producenti roli v natahování. Ale minimálně první dvě sezóny patří v rámci příběhu a spolu se skvělou realizací ke zlatému fondu malé obrazovky. Ale proč s Ondrou souhlasím jsou Watchmens a hlavně Pozůstalí. Viděl jsem je dvakrát a mam chuť si je pustit po třetí. Pochopím, že to nemusí sednout každému. Ale já je zboznuji a naprosto chápu, že to Ondra napsal.  Btw: Ondro díky za super článek. 
889175
14 -9
reagují: vladimirbartos9
reagovat
Po Tom čo nás raz Lucas opustí bude trvať tak 5 rokov kým sa príde s plánom adaptovať tú jeho "pravú" víziu (ktorú v Disney samozrejme prerobia od píky) pre pokračovanie SW a bude tam 80% starého časti, ktorý bude komplet AI
889187
Po Tom čo nás raz Lucas opustí bude trvať tak 5 rokov kým sa príde s plánom adaptovať tú jeho "pravú" víziu (ktorú v Disney samozrejme prerobia od píky) pre pokračovanie SW a bude tam 80% starého časti, ktorý bude komplet AI
1 -1
reagují: Spinder
reagovat
reaguje na: Adventurer
Kliknul jsi? Kliknul. :D
889177
Kliknul jsi? Kliknul. *:D*
889170
5 -3
reagují: Adventurer
reagovat
Damon Lindelof, talentovaný scenárista? Vážne? 
889175
Damon Lindelof, talentovaný scenárista? Vážne? 
11 -9
reagují: kfk, Brouk
reagovat
au, furt to bolí. Proč otevíráte staré rány ? :-:-:-
889170
au, furt to bolí. Proč otevíráte staré rány ? *:-**:-**:-*
5 -4
reagují: BlackAdder
reagovat
Musím říci, po tom co jsem zhlédl oscarový dokument od Sharmeen Obaid-Chinoy jsem jakékoliv naděje na to, že by další Star Wars film mohl mít aspoň nějaké kvality zavrhl. Konkrétně zrovna ten dokument je typ produktu, po jehož zhlédnutí je vám ihned jasné, že cenu dostal pouze proto, že jej natočila nebělošská žena. Téma dokumentu bych neviděl za nijak kontroverzní, to, že ženy mají v Pákistánu práva menší než pes je všem známé. Přesto je to téma relativně silné, je snad přímo předurčené k tomu, aby pří svém zpracování mělo několik silných momentů. Přesto režisérka nedokázala prodat žádnou emoci, žádný silný moment, žádné vyvrcholení, šokujícnost, či něco jiného. R.I.P Star Wars
889163
Musím říci, po tom co jsem zhlédl oscarový dokument od Sharmeen Obaid-Chinoy jsem jakékoliv naděje na to, že by další Star Wars film mohl mít aspoň nějaké kvality zavrhl. Konkrétně zrovna ten dokument je typ produktu, po jehož zhlédnutí je vám ihned jasné, že cenu dostal pouze proto, že jej natočila nebělošská žena. Téma dokumentu bych neviděl za nijak kontroverzní, to, že ženy mají v Pákistánu práva menší než pes je všem známé. Přesto je to téma relativně silné, je snad přímo předurčené k tomu, aby pří svém zpracování mělo několik silných momentů. Přesto režisérka nedokázala prodat žádnou emoci, žádný silný moment, žádné vyvrcholení, šokujícnost, či něco jiného. R.I.P Star Wars
5 -6
reagovat
"Přece jen jsou to furt Star Wars a obavy Kennedy, že se tvůrci až příliš odklání od toho, co Hvězdné války dělá Hvězdnými válkami, klidně mohly být na místě. "
To je dost vtipnej oxymorón. Snad už je jasný, že Kennedy neví, co Hvězdné války dělá Hvězdnými válkami a že "autorský" přístup se u Disneyho tvrdě trestá, protože je to prázdná továrna (to neplatí jen pro SW).
889162
"Přece jen jsou to furt Star Wars a obavy Kennedy, že se tvůrci až příliš odklání od toho, co Hvězdné války dělá Hvězdnými válkami, klidně mohly být na místě. " To je dost vtipnej oxymorón. Snad už je jasný, že Kennedy neví, co Hvězdné války dělá Hvězdnými válkami a že "autorský" přístup se u Disneyho tvrdě trestá, protože je to prázdná továrna (to neplatí jen pro SW).
9 -8
reagovat
Diky za zaujimavy clanok
889161
Diky za zaujimavy clanok
5 -3
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se