Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Oscarům dominovalo Všechno, všude, najednou. Češi neuspěli

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: evedel
Čisto cz film je bez šance z jinych důvodů.
862347
Čisto cz film je bez šance z jinych důvodů.
862345
2 0
reagovat
Dalsi rok uz budu platit diversity rules. Je vobec mozne aby a tymito pravidlami vyhral napr cisto CZ film? 
862345
Dalsi rok uz budu platit diversity rules. Je vobec mozne aby a tymito pravidlami vyhral napr cisto CZ film? 
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Já si jen říkám s tou nízkou sledovanosti Oscarů, což vypovídá i to že se vysílalo během finále Last of Us, jestli to nebude pozvánka na příští Oscary pro Gervaise. Troška té kontroverze neuškodí, ne? :D
Btw. Dělal jsem si menší domácí úkol ohledně EEAAO a předešlých vítězů jak si vedli na mezinárodních velkých festivalovách, kde se defatko rozhoduje o Oscara a ono tam EEAAO nevyhraly sošky za best movie narozdil od vyhraných předchůdcu. Možná tak Saturn award ale to je čistě žánrová festivalovka. Takže ty ocenění se kterým se pyšní a předběhli LOTR jsou teda za co?
862072
Já si jen říkám s tou nízkou sledovanosti Oscarů, což vypovídá i to že se vysílalo během finále Last of Us, jestli to nebude pozvánka na příští Oscary pro Gervaise. Troška té kontroverze neuškodí, ne? *:D* Btw. Dělal jsem si menší domácí úkol ohledně EEAAO a předešlých vítězů jak si vedli na mezinárodních velkých festivalovách, kde se defatko rozhoduje o Oscara a ono tam EEAAO nevyhraly sošky za best movie narozdil od vyhraných předchůdcu. Možná tak Saturn award ale to je čistě žánrová festivalovka. Takže ty ocenění se kterým se pyšní a předběhli LOTR jsou teda za co?
2 0
reagovat
Mám veľké medzery, pretože som sa ledva dostal do kina. Tie filmy hrali u nás ani nie týždeň a musím dobiehať. Ale teraz som videl, Všetko, všade, a teraz.

Ten film sa mi páčil, bolo to hravé, zaujímavé, veľkým filmom hovorí, že nemusí to vždy končiť CGI hnusom. Ale vadí mi tam zbytočne niekoľko minúť naviac, cca 20 až polhodina, hudba taká rôzna až nijaká. Herecké prejavy v poriadku.

Ale tomuto filmu by som nedal Oscara. A ani Yeoh. Chudák Cate Blanchett.

Fraser som rád, ale predsa len je to asi zľutovanie sa? Butler by ma viac potešil, lebo dal do toho naozaj mnoho. Duchov z Inisherinu som ešte nevidel :(.

Čo sa týka najlepšej hudby pre film Na západní frontě klid, tak to vôbec. A ani EEAaO. Takže tam by som vyberal len medzi tými troma. Ale nevidel som.

A potešil Pinocchio Guillerma del Tora :+
862015
Mám veľké medzery, pretože som sa ledva dostal do kina. Tie filmy hrali u nás ani nie týždeň a musím dobiehať. Ale teraz som videl, [b]Všetko, všade, a teraz.[/b] Ten film sa mi páčil, bolo to hravé, zaujímavé, veľkým filmom hovorí, že nemusí to vždy končiť CGI hnusom. Ale vadí mi tam zbytočne niekoľko minúť naviac, cca 20 až polhodina, hudba taká rôzna až nijaká. Herecké prejavy v poriadku. Ale tomuto filmu by som nedal Oscara. A ani Yeoh. Chudák Cate Blanchett. Fraser som rád, ale predsa len je to asi zľutovanie sa? Butler by ma viac potešil, lebo dal do toho naozaj mnoho. [b]Duchov z Inisherinu[/b] som ešte nevidel :(. Čo sa týka najlepšej hudby pre film [b]Na západní frontě klid[/b], tak to vôbec. A ani EEAaO. Takže tam by som vyberal len medzi tými troma. Ale nevidel som. A potešil [b]Pinocchio Guillerma del Tora[/b] *:+*
1 0
reagovat
Tak letošní Oscaři sledovanost prý okolo 18,7 milionů. Slabota.
861998
Tak letošní Oscaři sledovanost prý okolo 18,7 milionů. Slabota.
1 -1
reagovat
Koukal jsem zpětně na sestřih a tvl, ten best song to vyhrál snad na něčí objednávku, jinak to není možný:D. Takovou mizernou, unylou a nemelodickou bollywoodskou odrhovačku jsem už dlouho neslyšel. Na yt jsou tuny násobně lepších věcí odtamtud a ve srovnání s tímhle je Gaga song úplné mistrovské dílo (a to má v repertoáru ještě lepší filmové kusy, viz A Star Is Born).

Jinak byly fakt vtipné ty děkovačky:D. Jako chápu, že je to pro ně první takové ocenění, nával emocí, pocit satisfakce, whatever a na jejich místě bych to asi měl taky tak, ale v každém proslovu kolovrátek o potřebě snů, plnění snů, víře v sama sebe, nevzdávání se, případně ještě těžkém údělu imigrantů, atd., když v podstatě to samé zaznělo už několikrát? PR to celé akci nepochybně vylepšilo, přece jen lidi mají rádi šťastné konce, ale těch kapesníků bylo na mně už fakt moc. Ještě chyběl světový mír a bylo by to kompletní:D. Kam se poděly ty půlminutové výstupy, kdy se jen poděkovalo akademii, kolegům z placu a rodině a that's it?  
861979
Koukal jsem zpětně na sestřih a tvl, ten best song to vyhrál snad na něčí objednávku, jinak to není možný*:D*. Takovou mizernou, unylou a nemelodickou bollywoodskou odrhovačku jsem už dlouho neslyšel. Na yt jsou tuny násobně lepších věcí odtamtud a ve srovnání s tímhle je Gaga song úplné mistrovské dílo (a to má v repertoáru ještě lepší filmové kusy, viz A Star Is Born). Jinak byly fakt vtipné ty děkovačky*:D*. Jako chápu, že je to pro ně první takové ocenění, nával emocí, pocit satisfakce, whatever a na jejich místě bych to asi měl taky tak, ale v každém proslovu kolovrátek o potřebě snů, plnění snů, víře v sama sebe, nevzdávání se, případně ještě těžkém údělu imigrantů, atd., když v podstatě to samé zaznělo už několikrát? PR to celé akci nepochybně vylepšilo, přece jen lidi mají rádi šťastné konce, ale těch kapesníků bylo na mně už fakt moc. Ještě chyběl světový mír a bylo by to kompletní*:D*. Kam se poděly ty půlminutové výstupy, kdy se jen poděkovalo akademii, kolegům z placu a rodině a that's it?  
0 -4
reagovat
No, sice se mi film nelíbil, ale aspoň si ho budu pamatovat - ten z minulého roku jsem si musel googlit a pak ještě hledat, co to vlastně podle názvu je. Fakt jsem si myslel, že to vyhrál Nomanland, ale to už je dva roky:)
Stejně se mi za poslední dobu nejvíc líbil Spotlight. Z toho jsem měl upřímnou radost.
861949
No, sice se mi film nelíbil, ale aspoň si ho budu pamatovat - ten z minulého roku jsem si musel googlit a pak ještě hledat, co to vlastně podle názvu je. Fakt jsem si myslel, že to vyhrál Nomanland, ale to už je dva roky*:)* Stejně se mi za poslední dobu nejvíc líbil Spotlight. Z toho jsem měl upřímnou radost.
2 0
reagovat
reaguje na: Jerec
Nejde o originalitu a nejde mi ani o to či si ten film zaslúžil Oscara a je mi jedno kto ho vôbec dostal (ako už posledných 12-15 rokov) iba hovorím že to nie je najlepší film vesmíru :) iba som chcel podotknúť, že človek ktorý tvrdí, že ten film je tak top ako tu uvádza nemôže mať napozerané. :+
861944
Nejde o originalitu a nejde mi ani o to či si ten film zaslúžil Oscara a je mi jedno kto ho vôbec dostal (ako už posledných 12-15 rokov) iba hovorím že to nie je najlepší film vesmíru *:)* iba som chcel podotknúť, že človek ktorý tvrdí, že ten film je tak top ako tu uvádza nemôže mať napozerané. *:+*
861886
1 -1
reagovat
S výsledky jsem víceméně spokojený. Na Na západní frontě klid se budu muset podívat, jestli je to tak dobré. A taky ze zvědavosti, zda to má lepší hudbu, než Babylon, o kterém jsem nepochyboval, že to dostane. :/
Jinak Maveric, i když pecka, tak je to pořád popcorn. Takže jsem nečekal, že by dostal nějakého důležitějšího Oscara, tudíž nejsem ani zklamaný.
861927
S výsledky jsem víceméně spokojený. Na Na západní frontě klid se budu muset podívat, jestli je to tak dobré. A taky ze zvědavosti, zda to má lepší hudbu, než Babylon, o kterém jsem nepochyboval, že to dostane. :/ Jinak Maveric, i když pecka, tak je to pořád popcorn. Takže jsem nečekal, že by dostal nějakého důležitějšího Oscara, tudíž nejsem ani zklamaný.
3 -2
reagovat
No, tak to bychom měli. 
861926
No, tak to bychom měli. 
6 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Kdybyste viděli jeho příspěvky např. u TLOU na csfd... Tady se ještě hodně mírní. Tam se ani nesnaží o jakoukoliv argumentaci, pouze vykřikuje ty nejodpornější bláboly, co ho zrovna napadnou už minimálně od epizody 3. 
861917
Kdybyste viděli jeho příspěvky např. u TLOU na csfd... Tady se ještě hodně mírní. Tam se ani nesnaží o jakoukoliv argumentaci, pouze vykřikuje ty nejodpornější bláboly, co ho zrovna napadnou už minimálně od epizody 3. 
861915
2 0
reagovat
IMHO je to po 20 letech od Návratu krále poprvé, co vyhrál NÁŠ FILM, protože jsme se tu nad Everything Everywhere jako akční hříčkou rozplývali ještě dlouho před tím než se o nějaké nominaci vůbec mluvilo.

do_Od: Release KarelR!
861916
IMHO je to po 20 letech od Návratu krále poprvé, co vyhrál NÁŠ FILM, protože jsme se tu nad Everything Everywhere jako akční hříčkou rozplývali ještě dlouho před tím než se o nějaké nominaci vůbec mluvilo. do_Od: Release KarelR!
7 -2
reagovat
Mr.Hlad nemá čas a KarelR by tuhle část nejraději přeskočil, takže varování dostaneš ode mě. Buď se tady v diskuzích začneš vyjadřovat slušně, nebo v nich jednoduše nebudeš. 
861915
Mr.Hlad nemá čas a KarelR by tuhle část nejraději přeskočil, takže varování dostaneš ode mě. Buď se tady v diskuzích začneš vyjadřovat slušně, nebo v nich jednoduše nebudeš. 
861908
8 0
reagují: connor
reagovat
Nejprve byla éra Mexičanů pak došla pětiletka Asiatů začalo to Parazitem,pak nejlepší Režie Zhao ,a teď to dovršil Fantasy Comics.5 let a bude 100 výročí bude se vzpomínat na 100 let ? Nebo bude zas nějaká Éra.
Nejlepší co člověku přistane na mysl Oscar Brenda Frazera 
861906
Nejprve byla éra Mexičanů pak došla pětiletka Asiatů začalo to Parazitem,pak nejlepší Režie Zhao ,a teď to dovršil Fantasy Comics.5 let a bude 100 výročí bude se vzpomínat na 100 let ? Nebo bude zas nějaká Éra. Nejlepší co člověku přistane na mysl Oscar Brenda Frazera 
3 -4
reagovat
reaguje na: belasis
Zde je vítěz předem jasný, ačkoliv Pascal se na finále v tu chvíli zřejmě nedíval. :D
861902
Zde je vítěz předem jasný, ačkoliv Pascal se na finále v tu chvíli zřejmě nedíval. *:D*
861901
2 -1
reagovat
reaguje na: Cinefil
To by mě taky zajímalo a jakou sledovanost mělo proti Oscarúm finále Last of Us.
861901
To by mě taky zajímalo a jakou sledovanost mělo proti Oscarúm finále Last of Us.
861898
3 0
reagují: Cinefil
reagovat
Ví se už nějaké data k sledovanosti letošních Oscarů? Je to ještě větší bída než za covidu?
861898
Ví se už nějaké data k sledovanosti letošních Oscarů? Je to ještě větší bída než za covidu?
3 -1
reagují: belasis
reagovat
reaguje na: Eleanor
Presne kvôli týmto negatívnym reakciám bude mať z dlhodobého hľadiska víťazstvo EEAAO význam. To je proste len o vrátení vecí do normálu a Akadémia rozhoduje posledné roky vlastne celkom spoločensky uvedomelo a zodpovedne. Určite viac ako keď pred rokmi vyhrávali veci ako The Artist,

Počas COVIDu vyhrali skromné, malé úprimné filmíky - CODA a Nomadland, lebo spoločenská/politická objednávka chcela niečo také. 2023 je prvý čistý post COVID ročník, pričom celý rok 2022 sa niesol v duchu odviazanej radosti z toho, že sa diváci konečne vrátili do kín a proste nikto sa v ničom nekrotil. Víťazstvo EEAAO tomuto plne zodpovedá.

Budúci rok to už bude zase o niečom inom a asi sa nevrátime ešte k Oscarom pre veci typu King's Speech a The Artist, ale zas to bude o niečom inom a nie takáto odviazana vec ako tento rok.

Vlastne toto bol dosť zábavný ročník a jeden z tých lepších za posledných X rokov, lebo to celé malo proste nejaké emócie a aspoň fakt skúsili niečo úplne iné (neexistuje aby EEAAO vyhralo toľko cien pred COVIDom kedy sa z Oscarov časom stala len úplne jasne čitateľná konzervaren, ktorú až v roku 2019 trochu rozvíril Parazit).
861897
Presne kvôli týmto negatívnym reakciám bude mať z dlhodobého hľadiska víťazstvo EEAAO význam. To je proste len o vrátení vecí do normálu a Akadémia rozhoduje posledné roky vlastne celkom spoločensky uvedomelo a zodpovedne. Určite viac ako keď pred rokmi vyhrávali veci ako The Artist, Počas COVIDu vyhrali skromné, malé úprimné filmíky - CODA a Nomadland, lebo spoločenská/politická objednávka chcela niečo také. 2023 je prvý čistý post COVID ročník, pričom celý rok 2022 sa niesol v duchu odviazanej radosti z toho, že sa diváci konečne vrátili do kín a proste nikto sa v ničom nekrotil. Víťazstvo EEAAO tomuto plne zodpovedá. Budúci rok to už bude zase o niečom inom a asi sa nevrátime ešte k Oscarom pre veci typu King's Speech a The Artist, ale zas to bude o niečom inom a nie takáto odviazana vec ako tento rok. Vlastne toto bol dosť zábavný ročník a jeden z tých lepších za posledných X rokov, lebo to celé malo proste nejaké emócie a aspoň fakt skúsili niečo úplne iné (neexistuje aby EEAAO vyhralo toľko cien pred COVIDom kedy sa z Oscarov časom stala len úplne jasne čitateľná konzervaren, ktorú až v roku 2019 trochu rozvíril Parazit).
861887
6 -4
reagovat
No tak výsledky celkem bída, ocenění fontány jen slataniny o ničem! Jako poslední roky už je to klasika!
861892
No tak výsledky celkem bída, ocenění fontány jen slataniny o ničem! Jako poslední roky už je to klasika!
3 -15
reagovat
reaguje na: Jerec
Banshees asi, niečo tak prosté a banálne a pritom v kinematografii (aspoň z môjho pohľadu) veľmi prehliadané. Spolu s prostoduchým, nekomplikovaným prístupom to je za mňa veľmi originálny film 
861888
Banshees asi, niečo tak prosté a banálne a pritom v kinematografii (aspoň z môjho pohľadu) veľmi prehliadané. Spolu s prostoduchým, nekomplikovaným prístupom to je za mňa veľmi originálny film 
861886
2 -4
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se