Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Na nože: Glass Onion: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
8/10. Prepaleny uvod a zaver wtf. Ale porad skvela zabava
854185
8/10. Prepaleny uvod a zaver wtf. Ale porad skvela zabava
2 0
reagovat

6/10

Aj sa mi to páčilo aj nie. Záver bol totálny shit, ale tie zábery, kde je niečo vidieť a vy si to nevšimnete je krásne. Jednotka bola super a atmosferická, dvojka to cele zahodila do koša.

Som na rozpakoch. Príbeh bol určite zaujímavejší ale to podanie bolo nudnejšie. Tak 6/10.
853258
Aj sa mi to páčilo aj nie. Záver bol totálny shit, ale tie zábery, kde je niečo vidieť a vy si to nevšimnete je krásne. Jednotka bola super a atmosferická, dvojka to cele zahodila do koša. Som na rozpakoch. Príbeh bol určite zaujímavejší ale to podanie bolo nudnejšie. Tak 6/10.
6/10
2 0
reagovat

7/10

Taky fajn. Dosť mi tam nepasoval ten "prepálený" záver, ale inak ten film mal pocitovo tak hodinu, čo je neuveriteľné. (Môže byť spôsobené tým že som predtým videl päťkrát za sebou Avatara :D)
853126
Taky fajn. Dosť mi tam nepasoval ten "prepálený" záver, ale inak ten film mal pocitovo tak hodinu, čo je neuveriteľné. (Môže byť spôsobené tým že som predtým videl päťkrát za sebou Avatara :D)
7/10
2 -1
reagovat
Šmarja, to byla nuda k posrání snad ještě větší než jednička.
Nulový napětí, nulová katarze. Nic, co by zaujalo. Nic, co by mělo člověka udržet, a snažit se vymyslet a domyslet.

A ještě navíc horší casting jak v jedničce.

The Last Jedi zůstává Rianovým nepřekonaným majstrštykem.

4/10
853056
Šmarja, to byla nuda k posrání snad ještě větší než jednička. Nulový napětí, nulová katarze. Nic, co by zaujalo. Nic, co by mělo člověka udržet, a snažit se vymyslet a domyslet. A ještě navíc horší casting jak v jedničce. The Last Jedi zůstává Rianovým nepřekonaným majstrštykem. 4/10
2 -13
reagovat

9/10

Sorry not sorry.

Rian byl hodně špatný fit pro Star Wars, ale postmoderní detektivky nebo noiry mu jdou lépe než komukoliv jinému. Jako diváka odkojeného všemi možnými televizními slídily a kriminálkami mě jeho hrátky s očekáváním a klišé nepřestávají bavit.

Pro mě jediný moment, kdy filmu malinko spadl řetěz, bylo samotné explozivní finále. Do té doby to byla ohromně zábavná, výtečně napsaná a perfektně obsazená jízda. Monáe je pro mě herecký objev a Nortonův idiotský miliardář se zařadí mezi jeho nejlepší role.

Nestříhal bych ani minutu a těším se maximálně na další díl.
852883
Sorry not sorry. Rian byl hodně špatný fit pro [i]Star Wars[/i], ale postmoderní detektivky nebo noiry mu jdou lépe než komukoliv jinému. Jako diváka odkojeného všemi možnými televizními slídily a kriminálkami mě jeho hrátky s očekáváním a klišé nepřestávají bavit. Pro mě jediný moment, kdy filmu malinko spadl řetěz, bylo samotné explozivní finále. Do té doby to byla ohromně zábavná, výtečně napsaná a perfektně obsazená jízda. Monáe je pro mě herecký objev a Nortonův idiotský miliardář se zařadí mezi jeho nejlepší role. Nestříhal bych ani minutu a těším se maximálně na další díl.
9/10
4 -4
reagovat
reaguje na: HAL
Ale on musel předpokládat, že tam budou stát, jinak by tam nečekal. A on ji přece nesledoval. Ten výpadek proudu naplánoval. Nedává to smysl. Ledaže by byl idot:) Ale přece takovej není idiot nebyl.
852776
[spoiler]Ale on musel předpokládat, že tam budou stát, jinak by tam nečekal. A on ji přece nesledoval. Ten výpadek proudu naplánoval. Nedává to smysl. Ledaže by byl idot:) Ale přece takovej není idiot nebyl.[/spoiler]
852757
2 -1
reagovat

7/10

Zábavná hříčka a jednohubka. Tenhle film nemá cenu moc rozebírat z hlediska logiky. Jinak by mě asi nejvíc povavilo, kdyby Craig darováním té zázračné látky všechny zabil, protože to mohlo v ohni způsobit prakticky cokoliv, včetně vymazání ostrova z mapy. :D Plus teda už ten příjezd na ostrov. 
852760
Zábavná hříčka a jednohubka. Tenhle film nemá cenu moc rozebírat z hlediska logiky. [spoiler]Jinak by mě asi nejvíc povavilo, kdyby Craig darováním té zázračné látky všechny zabil, protože to mohlo v ohni způsobit prakticky cokoliv, včetně vymazání ostrova z mapy.[/spoiler] *:D* Plus teda už ten příjezd na ostrov. 
7/10
5 -1
reagovat
reaguje na: MeaCulpa
Jo to samotné finále s ohněm je dost úsměvné, i když cool katarze - nejen že tam mohli snadno všichni zhebnout, ale hlavně to jak má velkou radost že spálili Mona Lisu. To jeho palivo tím možná zdiskreditují, ale oni sami by si pak šli na hezky dlouho sednout do chládku :D 
A i to zdiskreditování je hodně teoretické, ono ani štěpení atomu není úplně bezpečná věc, a stejně na něm všichni jedeme.
852759
[spoiler]Jo to samotné finále s ohněm je dost úsměvné, i když cool katarze - nejen že tam mohli snadno všichni zhebnout, ale hlavně to jak má velkou radost že spálili Mona Lisu. To jeho palivo tím možná zdiskreditují, ale oni sami by si pak šli na hezky dlouho sednout do chládku *:D*  A i to zdiskreditování je hodně teoretické, ono ani štěpení atomu není úplně bezpečná věc, a stejně na něm všichni jedeme.[/spoiler]
852754
4 0
reagovat
reaguje na: kfk
No však právě proto - věděl že po něm jde, že zatím na nic nepřišli, a že říká detektivovi něco důležitého. Kdyby to zastřelení opravdu nepřežila, mohl třeba hodit vinu na někoho jiného, zničit obálku, a nic se mu nestane.
852757
[spoiler]No však právě proto - věděl že po něm jde, že zatím na nic nepřišli, a že říká detektivovi něco důležitého. Kdyby to zastřelení opravdu nepřežila, mohl třeba hodit vinu na někoho jiného, zničit obálku, a nic se mu nestane.[/spoiler]
852750
5 0
reagují: kfk
reagovat
Jak jsem psal ve vedlejsim vlakne, tam je tech nesmyslu nekolik a je to takovy obr na hlinenych nohach. Nejvic WTF je ten uplny konec kdy Craig da Monae palivo jemu absolutne nezname sily a schopnosti. Vubec nemohl vedet , jestli tam nahodou vsechny nezabije. Vedel, ze to je tekave, ale to je tak vsechno, kdyz tu pravou silu nezmali ani Milesovi inzenyri. To ze tam pak Craig pro sichr  sedi uplne mimo ten areal v tomhle kontextu vypada zvlastne.
852754
Jak jsem psal ve vedlejsim vlakne, tam je tech nesmyslu nekolik a je to takovy obr na hlinenych nohach. Nejvic WTF je ten uplny konec [spoiler]kdy Craig da Monae palivo jemu absolutne nezname sily a schopnosti. Vubec nemohl vedet , jestli tam nahodou vsechny nezabije. Vedel, ze to je tekave, ale to je tak vsechno, kdyz tu pravou silu nezmali ani Milesovi inzenyri. To ze tam pak Craig pro sichr  sedi uplne mimo ten areal v tomhle kontextu vypada zvlastne.[/spoiler]
5 -1
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
To je právě blbost. To by znamenalo, že ta osoba nemá důkazy, ale že hraje jenom hru. Protože pokud by měla důkazy, tak ho rovnou seberou a nebudou s ním hrát hru. 
852750
To je právě blbost. [spoiler]To by znamenalo, že ta osoba nemá důkazy, ale že hraje jenom hru. Protože pokud by měla důkazy, tak ho rovnou seberou a nebudou s ním hrát hru. [/spoiler]
852743
4 -4
reagují: HAL
reagovat

7/10

Z odľahčenej detektívky akým bol prvý Knives Out, sa z toho v pokračovaní stala regulárna detektívna komédia a aj s tou detektívkou to je také ošemetné, pretože tentokrát tu nejde ani tak o to whodunnit (to je zrejmé od polovice filmu), ale skôr o to howdunnit. Rian Johnson evidentne nechcel druhý krát natočiť ten istý film a tak namiesto mystery príbehu o jednej vražde dostávame skôr satiru dnešnej spoločnosti posadnutej YouTube, Twitterom, Twitchom, streamingovými platformami a získavaním followerov a paródiu na život súčasných not-so-clever vizionárov a.k.a zbohatlíkov, kde sa trefne kope napríklad aj do Elona Muska. Rianovi Johnsonovi v pokračovaní nie je nič sväté, servírujú neskutočné množstvo easter eggov, prekvapivých cameo roličiek, neustálych narážok, ale celý ten guláš sa mu podarí nakoniec ukočírovať bez jediného zakopnutia k záveru. Asi chápem, že fanúšikom prvého filmu to nemusí byť úplne pochuti, ale mňa táto uletená hra s hercami, ktorí si to doslovne uživajú bavila po celú stopáž, i keď uznávam, že prvý film je lepší a dokonca sa trocha obávam kam to bude smerovať v trojke, pretože Rian Johnson má síce nespočetné množstvo nápadov, ale dohľad producentskej ruky by sa mu rozhodne zišiel. 
852744
Z odľahčenej detektívky akým bol prvý [url=https://www.csfd.cz/film/651342-na-noze/]Knives Out[/url], sa z toho v pokračovaní stala regulárna detektívna komédia a aj s tou detektívkou to je také ošemetné, pretože tentokrát tu nejde ani tak o to [i]whodunnit[/i] (to je zrejmé od polovice filmu), ale skôr o to [i]howdunnit[/i]. Rian Johnson evidentne nechcel druhý krát natočiť ten istý film a tak namiesto mystery príbehu o jednej vražde dostávame skôr satiru dnešnej spoločnosti posadnutej YouTube, Twitterom, Twitchom, streamingovými platformami a získavaním followerov a paródiu na život súčasných[i] not-so-clever[/i] vizionárov a.k.a zbohatlíkov, kde sa trefne kope napríklad aj do Elona Muska. Rianovi Johnsonovi v pokračovaní nie je nič sväté, servírujú neskutočné množstvo easter eggov, prekvapivých cameo roličiek, neustálych narážok, ale celý ten guláš sa mu podarí nakoniec ukočírovať bez jediného zakopnutia k záveru. Asi chápem, že fanúšikom prvého filmu to nemusí byť úplne pochuti, ale mňa táto uletená hra s hercami, ktorí si to doslovne uživajú bavila po celú stopáž, i keď uznávam, že prvý film je lepší a dokonca sa trocha obávam kam to bude smerovať v trojke, pretože Rian Johnson má síce nespočetné množstvo nápadov, ale dohľad producentskej ruky by sa mu rozhodne zišiel. 
7/10
5 -3
reagovat
reaguje na: kfk
Tak protože když ti dojde na ostrov někdo, převlečený za oběť tvoji vraždy, tak o té vraždě asi ví. 
852743
Tak protože když ti dojde na ostrov někdo, [spoiler]převlečený za oběť tvoji vraždy, tak o té vraždě asi ví. [/spoiler]
852740
8 -3
reagují: kfk
reagovat

6/10

Moc to nenudí, ale ve výsledku je to uplně o hovně a meh. Jako pozérská hříčka je to asi ok, ale  jako detektivku bych to ani neoznačoval. 
852741
Moc to nenudí, ale ve výsledku je to uplně o hovně a meh. Jako pozérská hříčka je to asi ok, ale  jako detektivku bych to ani neoznačoval. 
6/10
3 -3
reagovat
reaguje na: Dexter666
Přesně tak. Co mě ale teď zaráží je fakt, že střilel po její sestře, ačkoliv už věděl, že je mrtvá díky zprávám z netu. Tudíž mu muselo dojít, že jde o její sestru, o které jeho ex musela někdy mluvit a on ji musel někdy potkat. Může mi někdo říct, proč střílel po její sestře?
852740
Přesně tak. Co mě ale teď zaráží [spoiler]je fakt, že střilel po její sestře, ačkoliv už věděl, že je mrtvá díky zprávám z netu. Tudíž mu muselo dojít, že jde o její sestru, o které jeho ex musela někdy mluvit a on ji musel někdy potkat. Může mi někdo říct, proč střílel po její sestře?[/spoiler]
852739
3 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

dovetok (2. zhliadnutie)

Vyveďte ma z omylu, ale nie je to celé na hlinených nohách, keď sa zamyslíme nad tým, že Miles zamordoval Andi, ktorá následne prichádza na ostrov spolu s ostatnými a áno, Miles sa tvári šokovane - ale po krátkej konverzácii s Blancom sa ďalej tvári akoby sa nechumelilo? Veď aj keď by bol aký blbec, tak by si mal dať dve a dve dokopy, že na mojej párty, ktorou každým rokom pripomínam svojím "kamarátom" že sme na sebe závislí, sa objaví najlepší detektív a k tomu ženská, ktorú som práve zabil. Aj keď Miles nie je ktovieaký mysliteľ, tak by mu mali zablikať všetky kontrolky a zariadiť sa podľa toho...
852739
Vyveďte ma z omylu, ale [spoiler]nie je to celé na hlinených nohách, keď sa zamyslíme nad tým, že Miles zamordoval Andi, ktorá následne prichádza na ostrov spolu s ostatnými a áno, Miles sa tvári šokovane - ale po krátkej konverzácii s Blancom sa ďalej tvári akoby sa nechumelilo? Veď aj keď by bol aký blbec, tak by si mal dať dve a dve dokopy, že na mojej párty, ktorou každým rokom pripomínam svojím "kamarátom" že sme na sebe závislí, sa objaví najlepší detektív a k tomu ženská, ktorú som práve zabil. Aj keď Miles nie je ktovieaký mysliteľ, tak by mu mali zablikať všetky kontrolky a zariadiť sa podľa toho...[/spoiler]
dovetok (2. zhliadnutie)
8 -2
reagují: kfk
reagovat
V tomhle žánru už mě baví máloco - a tady jsem se bavil královsky od první minuty. Okouzlující hra se žánrem která ho stejnou měrou ctí jako i převrací naruby :+
Stejně jako u těch Star Wars :))
Tak doufám že Rianovi vydrží tahle nápaditost i do trojky. 
852729
V tomhle žánru už mě baví máloco - a tady jsem se bavil královsky od první minuty. Okouzlující hra se žánrem která ho stejnou měrou ctí jako i převrací naruby *:+* [spoiler]Stejně jako u těch Star Wars *:))*[/spoiler] Tak doufám že Rianovi vydrží tahle nápaditost i do trojky. 
6 -4
reagovat
Smutny je, ze to nezraje, ale spis hnije :( 6/10 fakt max…
852721
Smutny je, ze to nezraje, ale spis hnije :( 6/10 fakt max…
16 -11
reagovat
Po prvním zhlédnutí mě dost vytočil ten destruktivní konec, který mi do přemýšlivé detektivky vůbec nesedí, a značně mi pokazil výsledný dojem, ale napodruhé mě fakt dostalo, jak se celý zločin skutečně odehraje přímo před ksichtem diváka, "in plain sight", zejména to, jak vrah vytáhne oběti pistoli, následně si ji dá za kalhoty, pak ji strčí do baru a pak ještě tomu chudákovi podá "špatně" namíchaný drink... to je prostě od Riana drzost na n-tou a nic podobného jsem ještě neviděl. Takže ve finále relativně spokojených 7/10. Musím si dát opáčko jedničky, která je u mě výrazně výš.
852710
Po prvním zhlédnutí mě dost vytočil ten [spoiler]destruktivní konec[/spoiler], který mi do přemýšlivé detektivky vůbec nesedí, a značně mi pokazil výsledný dojem, ale napodruhé mě fakt dostalo, [spoiler]jak se celý zločin skutečně odehraje přímo před ksichtem diváka, "in plain sight", zejména to, jak vrah vytáhne oběti pistoli, následně si ji dá za kalhoty, pak ji strčí do baru a pak ještě tomu chudákovi podá "špatně" namíchaný drink...[/spoiler] to je prostě od Riana drzost na n-tou a nic podobného jsem ještě neviděl. Takže ve finále relativně spokojených 7/10. Musím si dát opáčko jedničky, která je u mě výrazně výš.
10 0
reagovat
Človek čaká detektívku a dostane taký mišmaš, že až ;).
Pre mňa osobne je väčšina televíznych spracovaní Poirota (Suchet) a slečny Marplovej (McEwan, McKenzie) ďaleko viac divácky príťažlivá.
Ale, ako sa hovorí: "100 ľudí, 100 chutí."
852706
Človek čaká detektívku a dostane taký mišmaš, že až *;)*. Pre mňa osobne je väčšina televíznych spracovaní Poirota (Suchet) a slečny Marplovej (McEwan, McKenzie) ďaleko viac divácky príťažlivá. Ale, ako sa hovorí: "100 ľudí, 100 chutí."
11 -3
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se