Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První dojmy: Očekávané pokračování Black Panthera

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: shv
Poznáš príslovie, že priateľa si drž blízko a nepriateľa ešte bližšie? Tu mi neprekáža, že Shuri ukázal, kde žije a čo chce zachovať. Dokonca ju "uplatil" náramkom, ktorý mal pre neho zmysel. Ten týždeň je skrátka to, na čo som narážal aj ďalej, že sú to zbytočné scény naviac a len sa to preťahuje.  

Ak by si dobre čítal, dal som to aj do negatíva. Pretože mi znova prekážalo, to tradičné, idem všetkých vyzabíjať. Doteraz Namor nechodil po súši? 
846841
Poznáš príslovie, že priateľa si drž blízko a nepriateľa ešte bližšie? [spoiler]Tu mi neprekáža, že Shuri ukázal, kde žije a čo chce zachovať. Dokonca ju "uplatil" náramkom, ktorý mal pre neho zmysel. Ten týždeň je skrátka to, na čo som narážal aj ďalej, že sú to zbytočné scény naviac a len sa to preťahuje.   [/spoiler] Ak by si dobre čítal, dal som to aj do negatíva. [spoiler]Pretože mi znova prekážalo, to tradičné, idem všetkých vyzabíjať. Doteraz Namor nechodil po súši? [/spoiler]
846828
0 0
reagovat
reaguje na: Horace
Mě by strašně zajímalo v čem ti příběh přišel jako pozitivum filmu?
Já si to dneska probíral a vše okolo Namora mi přijde neuvěřitelně dementní.. jeho dějová linka je ve stylu: Nevím jestli budeme kamarádi nebo vás všechny zabiju, ale ukážu ti kde bydlíme, dám ti, v tom nejcennějším co mám po své matce, naší květinu, protože chci ať jsme kamarádi a ať se mnou zabijete všechny ostatní, skoro tě nehlídám, takže zdrhneš (ten útěk byl hodně velké wtf :D), pak ti zabiju matku a mohl bych zničit tvoji říši, ale dám ti týden ať se na mě můžeš připravit a pak, až tě propíchnu a ty mě zbiješ se nakonec skamarádíme.. sorry, ale z každého "dějového oblouku" Namorovy linky jsem umíral.. i ta motivace všechny zabít teda dost skřípe..
846828
Mě by strašně zajímalo v čem ti příběh přišel jako pozitivum filmu? Já si to dneska probíral a vše okolo Namora mi přijde neuvěřitelně dementní.. jeho dějová linka je ve stylu: [spoiler]Nevím jestli budeme kamarádi nebo vás všechny zabiju, ale ukážu ti kde bydlíme, dám ti, v tom nejcennějším co mám po své matce, naší květinu, protože chci ať jsme kamarádi a ať se mnou zabijete všechny ostatní, skoro tě nehlídám, takže zdrhneš (ten útěk byl hodně velké wtf *:D*), pak ti zabiju matku a mohl bych zničit tvoji říši, ale dám ti týden ať se na mě můžeš připravit a pak, až tě propíchnu a ty mě zbiješ se nakonec skamarádíme.. sorry, ale z každého "dějového oblouku" Namorovy linky jsem umíral.. i ta motivace všechny zabít teda dost skřípe..[/spoiler]
846798
1 0
reagují: Horace
reagovat
Rozhodne lepšie ako posledný Thor, ale cca na úrovni druhého Strangea, možno o ritný chlp lepšie. Čo sa týka dĺžky filmu tak tá u mňa nebol problém, pokiaľ som sa nepozrel na mobil a zisti, som, že vlastne dve tretiny filmu už sú preč a ono sa zas nič také zásadné nestalo. Hudba na pomery Marveloviek veľmi fajn, herecké výkony sú nadštandardné, ale je fakt, že Letitia Wright nemá takú charizmu, hoci jej dejový oblúk je zaujímavý, vrátane Killmongerovho vplyvu na jej rozhodnutia v poslednej tretine, čo sa mi páčilo. Som rád, že Namor dostal poriadny backround, ale v rámci akcie ostal v MCU štandarde. Najviac som rád, asi za vážny tón a faktickú absenciu humoru... konečne! Samozrejme vysporiadanie sa s Chadwickom je super, za mňa 7/10 a teda po NWH "najlepší" film 4. fázi.
846805
Rozhodne lepšie ako posledný Thor, ale cca na úrovni druhého Strangea, možno o ritný chlp lepšie. Čo sa týka dĺžky filmu tak tá u mňa nebol problém, pokiaľ som sa nepozrel na mobil a zisti, som, že vlastne dve tretiny filmu už sú preč a ono sa zas nič také zásadné nestalo. Hudba na pomery Marveloviek veľmi fajn, herecké výkony sú nadštandardné, ale je fakt, že Letitia Wright nemá takú charizmu, hoci jej dejový oblúk je zaujímavý, vrátane [spoiler]Killmongerovho vplyvu na jej rozhodnutia[/spoiler] v poslednej tretine, čo sa mi páčilo. Som rád, že Namor dostal poriadny backround, ale v rámci akcie ostal v MCU štandarde. Najviac som rád, asi za vážny tón a faktickú absenciu humoru... konečne! Samozrejme vysporiadanie sa s Chadwickom je super, za mňa [b]7/10[/b] a teda po NWH "najlepší" film 4. fázi.
4 0
reagovat
Příště víc Martina Freemana (to překvapení ohledně jeho a další postavy bylo dost nečekané), Danai Gurira jako Okoye taky fajn...
Leticia Wright na to nemá charisma a imo by film sama neutáhla. 
Riri Williams se profiluje jako sympatická postava, ale nebylo jí dost na to, abych si před jejím seriálem udělala lepší úsudek než "drzá copatá černoška". Ale rozhodně má ta postava potenciál.
Rozlučka s ním důstojná. hudba skvělá.
Mně se nelíbil moc první Black Panther, tak jsem docela překvapená, že se mi tohle líbilo a upřímně mi to teda nepřišlo ani tak dlouhé, jak jsem se bála.
Ale dovolím si kacířskou myšlenku, že Angela Bassett byla místy hrozně afektovaná, až to hraničilo s přehráváním.
Jinak po špatném Thorovi zvednutí nahoru. 
846802
Příště víc Martina Freemana (to překvapení ohledně jeho a další postavy bylo dost nečekané), Danai Gurira jako Okoye taky fajn... Leticia Wright na to nemá charisma a imo by film sama neutáhla.  Riri Williams se profiluje jako sympatická postava, ale nebylo jí dost na to, abych si před jejím seriálem udělala lepší úsudek než "drzá copatá černoška". Ale rozhodně má ta postava potenciál. Rozlučka s ním důstojná. hudba skvělá. Mně se nelíbil moc první Black Panther, tak jsem docela překvapená, že se mi tohle líbilo a upřímně mi to teda nepřišlo ani tak dlouhé, jak jsem se bála. Ale dovolím si kacířskou myšlenku, že Angela Bassett byla místy hrozně afektovaná, až to hraničilo s přehráváním. Jinak po špatném Thorovi zvednutí nahoru. 
3 0
reagovat
To byla hrozná bída. Hrozně dlouhá bída. 
846801
To byla hrozná bída. Hrozně dlouhá bída. 
4 -2
reagovat
reaguje na: Cinefil
Dokonalosť. Ja nenávidím akúkoľvek hudbu v MCU snímkach, lebo je slabá. Ale tuna som sa tešil s každou zvučkou.
846799
Dokonalosť. Ja nenávidím akúkoľvek hudbu v MCU snímkach, lebo je slabá. Ale tuna som sa tešil s každou zvučkou.
846785
5 0
reagovat
Dnes som videl na predpremiére a musím uznať, že je to o 2 triedy lepší film než prvý Black Panther. Ale stále tam nevidím tých Oscarov.

Začnem kladmi:
- hudba je neuveriteľne krásna, silná a urobila mi radosť. toto je už druhý snímok od MCU, ktorý konečne vyvolá aj emóciu u diváka.
- herci boli výborný, dokonca aj Shuri. avšak nevidím v nej potenciál ako Black Panther. Je neuveriteľne chudá, nepristane jej to. Dúfam, že ona nebude BP.
- príbeh, emócie a držanie sa humoru tak akurát. nebolo ho príliš veľa a ja som vlastne spokojný.
- nádherná rozlúčka s Chadwickom. Nech mu je zem ľahká.

Zápor:
- to neuveriteľne hnusné CGI. tak prepchaté, prekombinované, že som mal chuť zvracať. film, ktorý nemá na každom kroku CGI už asi nie je film podľa dnešného Hollywoodu. čo všetky peniaze išli na Avatara??
- dĺžka filmu. je to tak zbytočne naťahované a niekoľko hluchých scén by som vyhodil. a aj ironheart a všetky scény s ňou, ktorej CGI scéna v suite bola ďalší grc. plus veľa scén v USA.
- príbeh (mám ho tu dvakrát), je to lepšie oproti poslednému snímku. ale vraciame sa k starej šablóne.
846798
Dnes som videl na predpremiére a musím uznať, že je to o 2 triedy lepší film než prvý Black Panther. Ale stále tam nevidím tých Oscarov. Začnem kladmi: - hudba je neuveriteľne krásna, silná a urobila mi radosť. toto je už druhý snímok od MCU, ktorý konečne vyvolá aj emóciu u diváka. - herci boli výborný, dokonca aj Shuri. avšak [spoiler]nevidím v nej potenciál ako Black Panther[/spoiler]. [spoiler]Je neuveriteľne chudá, nepristane jej to. Dúfam, že ona nebude BP. [/spoiler]- príbeh, emócie a držanie sa humoru tak akurát. nebolo ho príliš veľa a ja som vlastne spokojný. - nádherná rozlúčka s Chadwickom. Nech mu je zem ľahká. Zápor: - to neuveriteľne hnusné CGI. tak prepchaté, prekombinované, že som mal chuť zvracať. film, ktorý nemá na každom kroku CGI už asi nie je film podľa dnešného Hollywoodu. čo všetky peniaze išli na Avatara?? - dĺžka filmu. je to tak zbytočne naťahované a niekoľko hluchých scén by som vyhodil. a aj ironheart a všetky scény s ňou, ktorej CGI scéna v suite bola ďalší grc. plus veľa scén v USA. - príbeh (mám ho tu dvakrát), je to lepšie oproti poslednému snímku. ale vraciame sa k starej šablóne.
2 -1
reagují: shv
reagovat
za mě hudba, potažmo celý soundtrack je to nejlepší, co na tom filmu je. To a možná akce. Bohužel víc než 6/10 se nedokopu ani v hypu z premiéry, Riri mě nezaujala,  Shuri mi jako Panther absolutně nesedí, zaporák mi nedával smysl, ostatně jako celý příběh.. ne, pro mě to "loco" už Marvel ztratil.. jediné emoce byly kolem Chadwica, ale to není úplně zásluha filmařů, že...
846792
za mě hudba, potažmo celý soundtrack je to nejlepší, co na tom filmu je. To a možná akce. Bohužel víc než 6/10 se nedokopu ani v hypu z premiéry, Riri mě nezaujala,  [spoiler]Shuri [/spoiler]mi jako Panther absolutně nesedí, zaporák mi nedával smysl, ostatně jako celý příběh.. ne, pro mě to "loco" už Marvel ztratil.. [spoiler]jediné emoce byly kolem Chadwica, ale to není úplně zásluha filmařů, že...[/spoiler]
5 0
reagovat
Jak je na tom Göranssonova hudba?

V jedničce byla hodně fajn až jsem si ji pouštěl pravidelně doma a je prakticky jediným důvodem proč jsem to viděl opakovaně a proč se těším na dvojku.
846785
Jak je na tom Göranssonova hudba? V jedničce byla hodně fajn až jsem si ji pouštěl pravidelně doma a je prakticky jediným důvodem proč jsem to viděl opakovaně a proč se těším na dvojku.
4 0
reagují: Horace
reagovat
reaguje na: HellblazerZabud
A kde máš v článku něco o dokonalosti? Jen, že Batman je letos nejlepší komiksovka. Což je - navzdory všem potenciálním výtkám - v suchý pláštěnce.
846782
A kde máš v článku něco o dokonalosti? Jen, že Batman je letos nejlepší komiksovka. Což je - navzdory všem potenciálním výtkám - v suchý pláštěnce.
846765
4 -2
reagovat
Takze takova slaba sedmicka?
846780
Takze takova slaba sedmicka?
2 0
reagovat
Mne staci vediet, ze aky je Namor. Konecne dobry "zaporak" a postava alebo ani toto sa nepodarilo.

Btw. Som jediny kto tym vyhadreniam o dokonalosti Batmana nerozumie? Skvele momenty to rozhodne ma ale ta zaverecna tretina je zla a zraza cely film. 
846765
Mne staci vediet, ze aky je Namor. Konecne dobry "zaporak" a postava alebo ani toto sa nepodarilo. Btw. Som jediny kto tym vyhadreniam o dokonalosti Batmana nerozumie? Skvele momenty to rozhodne ma ale ta zaverecna tretina je zla a zraza cely film. 
8 -2
reagují: Jerec
reagovat
Viete mi prosim poslat cez sukromnu spravu kto je teda novy BP?
846764
Viete mi prosim poslat cez sukromnu spravu kto je teda novy BP?
2 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Díky.
846761
Díky.
846760
1 -1
reagovat
reaguje na: fr3ak
Namorova matka měla náramek vyrobený z podobné rostliny, Shuri díky tomu pak byla schopná geneticky nahradit tu původní, z níž Black Pantheři čerpají sílu.
846760
[spoiler]Namorova matka měla náramek vyrobený z podobné rostliny, Shuri díky tomu pak byla schopná geneticky nahradit tu původní, z níž Black Pantheři čerpají sílu.[/spoiler]
846758
4 -2
reagují: fr3ak
reagovat

Otázka

Já prvního Panthera ještě viděl. Už si toho z něj moc nepamatuju a určitě se na dvojku neplánuju podívat, protože sem z marvelem už několik let skoncoval. Ale přesto mi jedna věc trochu vrtá hlavou a byl bych rád kdyby mi tady do spoileru někdo napsal, jak je vůbec možný že vlastně nějakej další Panther vůbec existuje, když jejich nadlidský schopnosti pocházej z rostliny, kterou Creed nařídil všechnu vypálit? Pokud si dobře pamatuju, tak vlastně zachránily jedinou, kterou ale spotřeboval Boseman. Tak jak to teda je?
846758
Já prvního Panthera ještě viděl. Už si toho z něj moc nepamatuju a určitě se na dvojku neplánuju podívat, protože sem z marvelem už několik let skoncoval. Ale přesto mi jedna věc trochu vrtá hlavou a byl bych rád kdyby mi tady do spoileru někdo napsal, jak je vůbec možný že vlastně nějakej další Panther vůbec existuje, když jejich nadlidský schopnosti pocházej z rostliny, kterou [spoiler]Creed nařídil všechnu vypálit? Pokud si dobře pamatuju, tak vlastně zachránily jedinou, kterou ale spotřeboval Boseman. Tak jak to teda je?[/spoiler]
Otázka
2 -2
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: verbst
Užij si ty podvodní Avatary8)
846757
Užij si ty podvodní Avatary*8)*
846746
3 0
reagovat
Black Panther má nevýhodu, že jde do po Thorovi. Díky tomu to bude první Marvelovka po dekádě, kterou v kině neuvidím. 
846754
Black Panther má nevýhodu, že jde do po Thorovi. Díky tomu to bude první Marvelovka po dekádě, kterou v kině neuvidím. 
5 -2
reagovat
Už jen pár hodin a jdu taky! Těším se.
846746
Už jen pár hodin a jdu taky! Těším se.
1 -5
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
meh...
846744
meh...
4 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se