Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Pinocchio: Recenze

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek

Totalny grc

2/10
V živote to už nechcem vidieť...
841229
2/10 V živote to už nechcem vidieť...
Totalny grc
3 0
reagovat
Líbí se mi verdikt, že film pobaví pouze dětské publikum. Vždyť je to  pro děti, ne? Prostě Disney a šlo to rovnou na stream
840775
Líbí se mi verdikt, že film pobaví pouze dětské publikum. Vždyť je to  pro děti, ne? Prostě Disney a šlo to rovnou na stream
1 -5
reagovat

3/10

Za mně to tedy je vyložený průser a dokonce bych zašel ještě dál a nazval jej něčím nepěkným a nepublikovatelným. Celý film mi bylo za Hankse smutno, jak jeho imho upřímně míněný herecký výkon všichni okolo házejí do kanálu a nechápal jsem, jak se Zemeckis (a vlastně i Silvestri) mohli propadnout až takhle hluboko. Po ucházejícím začátku (kukačkové easter eggy byly fajn) se to celé rozklíží a jde to úplně do háje. Kromě prachů, kterých má Disney samozřejmě na rozdávání, v tom filmu nefunguje skoro nic.
 
Triky, zejména titulní postavy, nic moc, písničky jedno velké meh (no dobře, jedna byla ok), to hlavní, co si drtivá většina lidí vybaví, když se řekne Pinocchio, odbyto jednou scénou (a pocitově tam byla jen z povinnosti vůči animáku), úplně opačná (!) pointa, než jakou má předloha (asi jako kdyby nějaká pohádka o princezně a jejím vysněném princi skončila tak, že zůstane singl, protože…proč vlastně ne, že), potenciálně nové a zajímavé motivy (zmíněný důvod, proč loutka vlastně vznikla) zabity hned v počátku a zbytek totální rip-off slavného Disneyho animáku z 40s prakticky scénu po scéně (tedy až na zmíněnou pointu, to je tady novinka).
 
Při představě velikosti Disneyho knihovny animovaných katalogovek a očividnému cíli je všechny dříve nebo později převést do live action formátu, mě začíná, pomalu ale jistě, jímat hrůza, čeho všeho se ještě v budoucnu dočkáme.
840746
Za mně to tedy je vyložený průser a dokonce bych zašel ještě dál a nazval jej něčím nepěkným a nepublikovatelným. Celý film mi bylo za Hankse smutno, jak jeho imho upřímně míněný herecký výkon všichni okolo házejí do kanálu a nechápal jsem, jak se Zemeckis (a vlastně i Silvestri) mohli propadnout až takhle hluboko. Po ucházejícím začátku (kukačkové easter eggy byly fajn) se to celé rozklíží a jde to úplně do háje. Kromě prachů, kterých má Disney samozřejmě na rozdávání, v tom filmu nefunguje skoro nic.   Triky, zejména titulní postavy, nic moc, písničky jedno velké meh (no dobře, jedna byla ok), to hlavní, co si drtivá většina lidí vybaví, když se řekne Pinocchio, odbyto jednou scénou (a pocitově tam byla jen z povinnosti vůči animáku), [spoiler]úplně opačná (!) pointa, než jakou má předloha (asi jako kdyby nějaká pohádka o princezně a jejím vysněném princi skončila tak, že zůstane singl, protože…proč vlastně ne, že)[/spoiler], potenciálně nové a zajímavé motivy (zmíněný důvod, proč loutka vlastně vznikla) zabity hned v počátku a zbytek totální rip-off slavného Disneyho animáku z 40s prakticky scénu po scéně [spoiler](tedy až na zmíněnou pointu, to je tady novinka)[/spoiler].   Při představě velikosti Disneyho knihovny animovaných katalogovek a očividnému cíli je všechny dříve nebo později převést do live action formátu, mě začíná, pomalu ale jistě, jímat hrůza, čeho všeho se ještě v budoucnu dočkáme.
3/10
7 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se