Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: 12 nejlepších filmů Arnolda Schwarzeneggera

příspěvky 21 - 20 Napsat příspěvek
835820
Miluju, jak tady [url=https://www.youtube.com/watch?v=srksXVEkfAs]rozebírá pro něj zásadní filmy[/url]. 
1 0
reagovat
Ten tribute nalinkovanej níže je opravdu absolutně boží :D A to Arnolda bůhvíjak nemusím a vždycky jsem byl spíš Team Stallone. A za mě úplnej top teda taky Predátor, T2 "až" pak..
835817
Ten tribute nalinkovanej níže je opravdu absolutně boží :D A to Arnolda bůhvíjak nemusím a vždycky jsem byl spíš Team Stallone. A za mě úplnej top teda taky Predátor, T2 "až" pak..
3 -1
reagovat
První místo bylo už při čtení nadpisu jisté. 
Robot - sympaťák je pro herce s omezeným hereckým rejstříkem, vysvaleným tělem a cizím přízvukem dokonalá volba a další pokračování jsou důkazem, že tehdy jim hrálo všechno do karet, ale ta doba už je pryč.
A lidi, kur.a, existuji lepsi úvodní titulky, než z T2?
Ty tovární zvuky, dokonalost:+
835815
První místo bylo už při čtení nadpisu jisté.  Robot - sympaťák je pro herce s omezeným hereckým rejstříkem, vysvaleným tělem a cizím přízvukem dokonalá volba a další pokračování jsou důkazem, že tehdy jim hrálo všechno do karet, ale ta doba už je pryč. A lidi, kur.a, existuji lepsi úvodní titulky, [url=https://youtu.be/mjydnkrvjaI]než z T2? [/url]Ty tovární zvuky, dokonalost*:+*
5 -1
reagovat
Proti tomuhle seznamu není co namítat. Osobně bych teda dal Predátora na jedničku a T1 je pro mě vždy nad T2. Ale to jsou maličkosti. Rád vidím Conana takhle nahoře (třetí nejlepší soundtrack všech dob za LotRem a SW).
835814
Proti tomuhle seznamu není co namítat. Osobně bych teda dal Predátora na jedničku a T1 je pro mě vždy nad T2. Ale to jsou maličkosti. Rád vidím Conana takhle nahoře (třetí nejlepší soundtrack všech dob za LotRem a SW).
2 -2
reagovat
No, tu "zlatou sedmičku" (T1, T2, Predator, Commando, Total Recall, True Lies a Conan The Barbarian), přes kterou nejede vlak, dá do nějaké Arnieho topky kdokoliv kdykoliv a pak už jde jen o to, co bude po (většinou) T2 na druhém až sedmém místě a případně co dalšího se ještě přidá (na to které místo) podle toho, jak dlouhý ten seznam má být:D.

Což znamená, že se tradičně přidá T3, Red Heat, Kindergarten Cop nebo Twins (jako zástupce té ne-akční části Arnieho kariéry) a populární top ten je hotový. A je to setsakra nabitý top ten, o kterém si leckterý jiný herec může nechat jen zdát. Malinko zajímavější by ale bylo sestavit seznam x Arnieho filmů mimo tuhle obvyklou desítku. Tam už si dovedu pár překvapení a pro někoho možná netradičních voleb představit:D

Škoda, že to nikdy nevyšlo s třetím Conanem a dvojkou True Lies (btw trailer na seriál mě vyděsil víc, než když jsem snad v 10 letech viděl poprvé Predatora) v době, kdy byl Arnie na vrcholu. Věřím, že už tak nabitý seznam by se ještě rozrostl.
835812
No, tu "zlatou sedmičku" (T1, T2, Predator, Commando, Total Recall, True Lies a Conan The Barbarian), přes kterou nejede vlak, dá do nějaké Arnieho topky kdokoliv kdykoliv a pak už jde jen o to, co bude po (většinou) T2 na druhém až sedmém místě a případně co dalšího se ještě přidá (na to které místo) podle toho, jak dlouhý ten seznam má být*:D*. Což znamená, že se tradičně přidá T3, Red Heat, Kindergarten Cop nebo Twins (jako zástupce té ne-akční části Arnieho kariéry) a populární top ten je hotový. A je to setsakra nabitý top ten, o kterém si leckterý jiný herec může nechat jen zdát. Malinko zajímavější by ale bylo sestavit seznam x Arnieho filmů mimo tuhle obvyklou desítku. Tam už si dovedu pár překvapení a pro někoho možná netradičních voleb představit*:D*.  Škoda, že to nikdy nevyšlo s třetím Conanem a dvojkou True Lies (btw trailer na seriál mě vyděsil víc, než když jsem snad v 10 letech viděl poprvé Predatora) v době, kdy byl Arnie na vrcholu. Věřím, že už tak nabitý seznam by se ještě rozrostl.
2 0
reagovat
Dal bych tam ještě Konečnou! Nedoceněná věc ;) ať má ještě poslední pecku! Král Conan
835793
Dal bych tam ještě Konečnou! Nedoceněná věc *;)* ať má ještě poslední pecku! Král Conan
2 0
reagovat

running man

moje guilty pleasure, prostě totálně ohoblovaná vhska s "mono-rychlodabingem"
835792
moje guilty pleasure, prostě totálně ohoblovaná vhska s "mono-rychlodabingem"
running man
4 0
reagovat
Arnoldovy filmy ovlivnili asi každého z nás. A hned několik se zapsalo nejen do historie akčního žánru, ale také ovlivnilo kinematografii jako takovou. S žebříčkem víceméně souhlasím. A dnes večer se na některý z nich znovu podívám. Jen ještě nevím na který. ;)
835791
Arnoldovy filmy ovlivnili asi každého z nás. A hned několik se zapsalo nejen do historie akčního žánru, ale také ovlivnilo kinematografii jako takovou. S žebříčkem víceméně souhlasím. A dnes večer se na některý z nich znovu podívám. Jen ještě nevím na který. *;)*
2 0
reagovat
Ten chlápek je prostě ztělesnění amerického snu se vším všudy. Je to prostě frája!

A kudos Onyxovy za to parádní tribute video - je to skvěle nastříhaný a ozvučený, viděl jsem to snad už 3x :+
835790
Ten chlápek je prostě ztělesnění amerického snu se vším všudy. Je to prostě frája! A kudos Onyxovy za to parádní tribute video - je to skvěle nastříhaný a ozvučený, viděl jsem to snad už 3x *:+*
7 0
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
Ten sestřih je geniální. Díky:+ Koukal jsem na to několikrát :D
835786
Ten sestřih je geniální. Díky*:+* Koukal jsem na to několikrát *:D*
835783
6 0
reagovat
Pro připomenutí, třeba někteří neznají ..

link

link
835783
Pro připomenutí, třeba někteří neznají .. https://www.youtube.com/watch?v=pFJ62vlZbls https://www.youtube.com/watch?v=TrJIZ_nB-Ug
9 -2
reagují: Stranger777
reagovat
Tak to zásadní tam samozřejmě je a kdykoliv byl s Jamesem, tak to byla pecka. Otázkou je, zda (když už je třeba zmiňovat jeho komediální role) místo Policajta ze školky neměly být spíše Dvojčata. Ty byly pro kariéru asi přelomovější (vydělaly o něco víc a hlavně dřív).

Nesouhlasím s hodnocením Expendables, protože jednička je těžce nadprůměrná, ale jsem rád, že to tam je. Rozhodně si vzpomenu na víc než tu klíčovou setkávací scénu.

Určitě by to chtělo alespoň čestnou zmínku pro Likvidátora a za mě i pro Plán útěku.

Můžeme se samozřejmě bavit o pořadí (jsem rád, že je tak vysoko T1 - zaslouží si to), ale ty klíčové filmy jsou jasné.

Díky za příjemnou nostalgii!:+
835782
Tak to zásadní tam samozřejmě je a kdykoliv byl s Jamesem, tak to byla pecka. Otázkou je, zda (když už je třeba zmiňovat jeho komediální role) místo Policajta ze školky neměly být spíše Dvojčata. Ty byly pro kariéru asi přelomovější (vydělaly o něco víc a hlavně dřív). Nesouhlasím s hodnocením Expendables, protože jednička je těžce nadprůměrná, ale jsem rád, že to tam je. Rozhodně si vzpomenu na víc než tu klíčovou setkávací scénu. Určitě by to chtělo alespoň čestnou zmínku pro Likvidátora a za mě i pro Plán útěku. Můžeme se samozřejmě bavit o pořadí (jsem rád, že je tak vysoko T1 - zaslouží si to), ale ty klíčové filmy jsou jasné. Díky za příjemnou nostalgii!*:+*
4 0
reagovat
Guilty pleasure
Batman a Robin (bylo mi osm)

Konec světa 
835781
Guilty pleasure Batman a Robin (bylo mi osm) Konec světa 
1 0
reagovat
Dobrý zoznam. :+ Neviem prečo, ale až ma trochu prekvapuje, že z Arnoldovej filmografie sa úplne easy našlo 12 top vecí. Vedel si vyberať projekty.

Za zmienku stoja aj:

Twins - Arnoldova 1. komédia. A prelomový film z pohľadu platov hercov a konceptu "mačo z akčných filmov hrá v komédii". Štúdio tomu vôbec neverilo a Arnold si tak pretlačil deal kedy sa zriekol výplaty za 20% podiel na zisku. A na konci zarobil skrze film, VHS, TV cca 35 miliónov. Za Twins zarobil viac než za hociktorého Terminátora, alebo možno aj hociktorý svoj ďalší film. Podobné dealy mali aj DeVito a Reitman.

Eraser - moja detská srdcovka lebo asi jediný "prime Arnold" film čo som videl v kine. A všeobecne je ten film považovaný ako akási bodka, rozlúčka či koniec  top prime Schwarzenegger éry (tzn. niečo čo začalo Terminátorom/Conanom) -časov kedy bol Arnold jedna z top hviezd a top box office draw. Po Likvidátorovi to už išlo dole vodou až kým Arnie nebol nútený začať ťažiť z nostalgie a spraviť Terminátora 3. 
835780
Dobrý zoznam. *:+* Neviem prečo, ale až ma trochu prekvapuje, že z Arnoldovej filmografie sa úplne easy našlo 12 top vecí. Vedel si vyberať projekty. Za zmienku stoja aj: [b]Twins [/b]- Arnoldova 1. komédia. A prelomový film z pohľadu platov hercov a konceptu "mačo z akčných filmov hrá v komédii". Štúdio tomu vôbec neverilo a Arnold si tak pretlačil deal kedy sa zriekol výplaty za 20% podiel na zisku. A na konci zarobil skrze film, VHS, TV cca 35 miliónov. Za Twins zarobil viac než za hociktorého Terminátora, alebo možno aj hociktorý svoj ďalší film. Podobné dealy mali aj DeVito a Reitman. [b]Eraser [/b]- moja detská srdcovka lebo asi jediný "prime Arnold" film čo som videl v kine. A všeobecne je ten film považovaný ako akási bodka, rozlúčka či koniec  top prime Schwarzenegger éry (tzn. niečo čo začalo Terminátorom/Conanom) -časov kedy bol Arnold jedna z top hviezd a top box office draw. Po Likvidátorovi to už išlo dole vodou až kým Arnie nebol nútený začať ťažiť z nostalgie a spraviť Terminátora 3. 
4 0
reagovat

Vlastně souhlas...

jen bych Conana dal za Total Recall..a vlastně i za Pravdivé lži, které jsme čirou náhodou dali předevčírem a královsky se u toho bavili...a ten film po tolika letech pořád vypadá skvěle, scéna s harrierem směle natrhne  řiť spoustě současných blockbusterů, a to i z hlediska triků. Bral bych aspoň ještě jeden film Cameron+Arnie...klidně nějaký podmořský survival, Arnie jako velitel ponorky nebo tak něco :-D ...a vlastně bych i ty Expendables vyměnil za Likvidátora, to je po letech pořád poctivý akčňák s fajnovým Caanem
835778
jen bych Conana dal za Total Recall..a vlastně i za Pravdivé lži, které jsme čirou náhodou dali předevčírem a královsky se u toho bavili...a ten film po tolika letech pořád vypadá skvěle, scéna s harrierem směle natrhne  řiť spoustě současných blockbusterů, a to i z hlediska triků. Bral bych aspoň ještě jeden film Cameron+Arnie...klidně nějaký podmořský survival, Arnie jako velitel ponorky nebo tak něco :-D ...a vlastně bych i ty Expendables vyměnil za Likvidátora, to je po letech pořád poctivý akčňák s fajnovým Caanem
Vlastně souhlas...
6 0
reagovat
reaguje na: fabec

Jo Komando je brutálně nahláškované ..

Co je se Sullym? Uletěl ..  (Soukup Nova)
Co jste s ním udělal? Pustil jsem ho.. (Soukup Prima)
Co jste udělal Sullymu? Pustil jsem ho.. (Zavřel DVD)


Pamatuješ, jak jsem ti slíbil, že budeš poslední? Ano majore, slíbil jste to .. Lhal jsem ti ... aaaaaaaa
Pamatuješ, jak jsem ti slíbil, že tě zabiju posledního? No jasně, to jo, slíbil ... Tak to jsem kecal ... neeeeeeee

:D
835777
Co je se Sullym? Uletěl ..  (Soukup Nova) Co jste s ním udělal? Pustil jsem ho.. (Soukup Prima) Co jste udělal Sullymu? Pustil jsem ho.. (Zavřel DVD) Pamatuješ, jak jsem ti slíbil, že budeš poslední? Ano majore, slíbil jste to .. Lhal jsem ti ... aaaaaaaa Pamatuješ, jak jsem ti slíbil, že tě zabiju posledního? No jasně, to jo, slíbil ... Tak to jsem kecal ... neeeeeeee *:D*
Jo Komando je brutálně nahláškované ..
835774
2 -1
reagovat
reaguje na: BlackAdder
Souhlas, třetí Terminátor je vlastně fajn a byť bych to asi neměl říkat nahlas, viděl sem ho častěji jak jedničku... :) (tím ale proboha neříkám, že je lepší).

A zaboha nepochopím, co se potom stalo s Mostowem. Talent imho měl, ta trojka mohla dopadnout mnohem hůř...
835776
Souhlas, třetí Terminátor je vlastně fajn a byť bych to asi neměl říkat nahlas, viděl sem ho častěji jak jedničku... :) (tím ale proboha neříkám, že je lepší). A zaboha nepochopím, co se potom stalo s Mostowem. Talent imho měl, ta trojka mohla dopadnout mnohem hůř...
835775
2 0
reagovat
S žebříkem souhlasím. Policajt ze školky je moje guilty pleasure a třetí terminátor je třetí nejlepší terminátor. 
835775
S žebříkem souhlasím. Policajt ze školky je moje guilty pleasure a třetí terminátor je třetí nejlepší terminátor. 
5 0
reagují: TedGeorge
reagovat
"Kde je Sully? - Pustil jsem ho" Komando největší Arnoldova pecka :)
835774
"Kde je Sully? - Pustil jsem ho" Komando největší Arnoldova pecka :)
1 0
reagují: Codename.Onyx
reagovat
Protože máš ikonku Jacka Bauera, tak ti to odpustím, ale kde je sakra Běžící muž ?! :)
835773
Protože máš ikonku Jacka Bauera, tak ti to odpustím, ale kde je sakra Běžící muž ?! *:)*
2 -4
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se