Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Last Seen Alive: Recenze

příspěvky 1 - 1 Napsat příspěvek

5/10

Jo, člověk si u Butlera vždy řekne, jak to a proč se z něj nestala akční hvězda někde na úrovni Stathama nebo Johnsona a pak se podívá na jeho filmografii a zjistí, že přesně proto, jaké filmy točí (na jeden povedený Den of Thieves připadá kupa zapomenutí hodných průměrností) a tohle je, bohužel, další ukázkový příklad.

Na jednu stranu plno flashbacků (které jen zbytečně prodlužují stopáž), snažících se o psychologický rozbor postav, na druhou stranu obyčejný realiťák, počínající si jako zkušený člen speciálních jednotek a jako bonus "temné" náznaky v průběhu filmu, že finále neskončí tradičním happyendem (modří už vědí:D). 

Russellův Breakdown, na který si nelze nevzpomenout (výchozí zápletka je v podstatě totožná), je někde úplně jinde stran napětí, akce, vykreslení postav...vlastně všeho. Jediná věc, která to tady táhne trochu nahoru je ten snažící se Butler.
832122
Jo, člověk si u Butlera vždy řekne, jak to a proč se z něj nestala akční hvězda někde na úrovni Stathama nebo Johnsona a pak se podívá na jeho filmografii a zjistí, že přesně proto, jaké filmy točí (na jeden povedený Den of Thieves připadá kupa zapomenutí hodných průměrností) a tohle je, bohužel, další ukázkový příklad. Na jednu stranu plno flashbacků (které jen zbytečně prodlužují stopáž), snažících se o psychologický rozbor postav, na druhou stranu obyčejný realiťák, počínající si jako zkušený člen speciálních jednotek a jako bonus [spoiler]"temné" náznaky v průběhu filmu, že finále neskončí tradičním happyendem[/spoiler] (modří už vědí*:D*).  Russellův Breakdown, na který si nelze nevzpomenout (výchozí zápletka je v podstatě totožná), je někde úplně jinde stran napětí, akce, vykreslení postav...vlastně všeho. Jediná věc, která to tady táhne trochu nahoru je ten snažící se Butler.
5/10
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se