Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství: Teaser

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: peter316
Ne.
813295
Ne.
813294
2 0
reagovat
Sú prosím vás v tom prosím vás nejaké spoilery/odkazy na No Way Home? Až viem či ten teaser pozrieť :D
813294
Sú prosím vás v tom prosím vás nejaké spoilery/odkazy na No Way Home? Až viem či ten teaser pozrieť :D
2 0
reagují: Cival
reagovat
Hororový v akom zmysle? Možno trochu temnejšie ako je marvel štandard, ale pochybujem, že by sa tu vôbec priblížili k niečomu hororovému. V každom prípade jednotka je pre mňa jedna z najlepších marveloviek, takže od dvojky mám len tie najvyššie očakávania. :)
813273
Hororový v akom zmysle? Možno trochu temnejšie ako je marvel štandard, ale pochybujem, že by sa tu vôbec priblížili k niečomu hororovému. V každom prípade jednotka je pre mňa jedna z najlepších marveloviek, takže od dvojky mám len tie najvyššie očakávania. *:)*
5 -3
reagovat
Na mna teaser zabral a zvedavost narastla, takze sa tesim, co Raimi stvoril.
Bruce Campbell je povinnost, ten tam snad chybat nebude, aj keby sa mal len prechadzat po chodniku:))
Som zvedavy aj na Americu Chavez, ak tu postavu dobre vyuziju, mohla by to byt riadna zabava:+
813265
Na mna teaser zabral a zvedavost narastla, takze sa tesim, co Raimi stvoril. Bruce Campbell je povinnost, ten tam snad chybat nebude, aj keby sa mal len prechadzat po chodniku*:))* Som zvedavy aj na Americu Chavez, ak tu postavu dobre vyuziju, mohla by to byt riadna zabava*:+*
3 0
reagovat
reaguje na: Papricek
Uhm… upřímně nevím, o kom/čem to je řeč. Ale můžu Tě ujistit, že kolikrát se u nás lidi ani nezajímají o to, co máme na skladě. Je to prostě práce jako každá jiná. Máme tu mraky jiných předmětů, co zase nezajímají mě. :D
813257
Uhm… upřímně nevím, o kom/čem to je řeč. Ale můžu Tě ujistit, že kolikrát se u nás lidi ani nezajímají o to, [url=https://ibb.co/bXZbxjc]co máme na skladě[/url]. Je to prostě práce jako každá jiná. Máme tu mraky jiných předmětů, co zase nezajímají mě. *:D*
813224
3 0
reagovat
reaguje na: MaximusCZ
Jasně. Chápu, že tebe třeba ne, ale nedělej ze sebe idiota touhle pozérskou otázkou :)
813245
Jasně. Chápu, že tebe třeba ne, ale nedělej ze sebe idiota touhle pozérskou otázkou *:)*
813241
5 -2
reagovat
Fakt to toto ještě někoho baví? 
813241
Fakt to toto ještě někoho baví? 
5 -9
reagují: Likan7
reagovat
Zase ta posedlost osudovostí.Jako jo-zrovna tady asi bude hutně přítomná ale fakt musí každý film obsahovat osudovost(či temnotu-další posedlost) aby byl jakože dobrý?Jinak doufám že kromě nějakého camea Bruce Campbella(jako alternativní verze Strange?) by se tam mohl objevit i v hardcore jiném univerzu jako Ash ?)
813231
Zase ta posedlost osudovostí.Jako jo-zrovna tady asi bude hutně přítomná ale fakt musí každý film obsahovat osudovost(či temnotu-další posedlost) aby byl jakože dobrý?Jinak doufám že kromě nějakého camea Bruce Campbella(jako alternativní verze Strange?) by se tam mohl objevit i v hardcore jiném univerzu jako Ash *?)*
3 0
reagovat
reaguje na: MKMZ
Tak si říkám: bude to vůbec o Strangeovi? :D
813230
Tak si říkám: bude to vůbec o [spoiler]Strangeovi[/spoiler]? *:D*
812765
1 -1
reagovat
reaguje na: Robur
Tak mně to jedno docela je a o tohle mi ani tak nejde. Jen aby on pak neměl průser, pokud to "vynáší" z práce a nemá to všechno jen z twitteru @MyTimeToShineH.
813224
Tak mně to jedno docela je a o tohle mi ani tak nejde. Jen aby on pak neměl průser, pokud to "vynáší" z práce a nemá to všechno jen z twitteru @MyTimeToShineH.
813217
2 -1
reagují: MKMZ
reagovat
reaguje na: Papricek
A není to jedno? Dostane se k tomu jen relativně malá skupina lidí, z nichž si to většina kvůli možnému spojleru nepřečte. Tohle není leak, kvůli kterému utrpí tržby filmu.
813217
A není to jedno? Dostane se k tomu jen relativně malá skupina lidí, z nichž si to většina kvůli možnému spojleru nepřečte. Tohle není leak, kvůli kterému utrpí tržby filmu.
813210
3 -2
reagují: Papricek
reagovat
Aha… V kině jsem to nezaregistroval, ale teď vidím, že Cléu z Illuminati vesmíru hraje Rachel McAdams, tedy Christine Palmer (Strangeova láska), z MCU. To docela dává smysl, vzhledem k tomu, co se ve filmu bude dít. 
813212
Aha… V kině jsem to nezaregistroval, ale teď vidím, že [spoiler]Cléu[/spoiler] z [spoiler]Illuminati[/spoiler] vesmíru hraje Rachel McAdams, tedy Christine Palmer (Strangeova láska), z MCU. To docela dává smysl, vzhledem k tomu, co se ve filmu bude dít. 
3 0
reagovat
reaguje na: MKMZ
To z tebe musí mít tvůj zaměstnavatel radost, že tady vesele vytrusuješ nejspíš dost confidential informace:) Radši si měl zůstat u toho, že sleduješ leaky na redditu.
813210
To z tebe musí mít tvůj zaměstnavatel radost, že tady vesele vytrusuješ nejspíš dost confidential informace*:)* Radši si měl zůstat u toho, že sleduješ leaky na redditu.
812780
7 -1
reagují: Robur
reagovat
reaguje na: hroubek
Za prvý sleduju to dění okolo a za druhý, díky práci, se dostanu k určitým... materiálům..., no prostě některé věci už jsou dané a nejdou změnit jen tak lusknutím prstu za pár týdnů. ;)
812780
Za prvý sleduju to dění okolo a za druhý, díky práci, se dostanu k určitým... materiálům..., no prostě některé věci už jsou dané a nejdou změnit jen tak lusknutím prstu za pár týdnů. *;)*
812773
4 0
reagují: Papricek
reagovat
reaguje na: hroubek
tipl bych leaky, minimálně o tom, že Wanda zabije Profesora X se ví několik měsíců

Ať to Marvel nezkoní, jen ať to nezkoní!
812776
tipl bych leaky, [spoiler]minimálně o tom, že Wanda zabije Profesora X se ví několik měsíců [/spoiler]Ať to Marvel nezkoní, jen ať to nezkoní!
812773
1 0
reagovat
reaguje na: MKMZ
Po tomto rozboru celého druhého dílů Doctora Strange se nemůžu nezeptat jak si k těmto informacím přišel. Jsou leaky, scénář, nebo se podílíš na postprodukci či něco na ten způsob??
812773
Po tomto rozboru celého druhého dílů Doctora Strange se nemůžu nezeptat jak si k těmto informacím přišel. Jsou leaky, scénář, nebo se podílíš na postprodukci či něco na ten způsob??
812765
4 0
reagují: MKMZ, CAPS_LOCK
reagovat

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Následuje hrubý nástin  děje filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness, jehož vyznění by mělo zůstat stejné, i když některé detaily (a scény/postavy) se budou měnit:
⦁ Baron Mordo pokračuje ve své krusádě za zničení všech kouzelníků světa, protože má za to, že ohrožují jeho samotnou podstatu. Vystopuje Wandu v její chatrči v horách a chystá se ji zabít. Přes její ochranné runy se mu to však nepodaří a následně ho ona pronásleduje a skoncuje s ním.
⦁ Stephen Strange se účastní svatby své bývalé lásky Christine Palmer. Je mu líto, že přišel o život s ní, ale zároveň jí to přeje. Wong (který je Sorcerer Supreme a Doctor jeho asistentem) si ho kvůli tomu dobírá. Během svatby Strange něco cítí a my můžeme vidět, jak se v New Yorku otevírá portál a na scénu vstupuje Miss America, kterou pronásleduje démon Gargantos. Strange zachrání Christine a spolu s Wongem, který chapadláka drží ve vzduchu, ho porazí (Stephen mu zničí oko). Strange se okamžitě dožaduje vysvětlení od Américy Chávez, ale Wong ho upozorní, že to je ještě dítě (vtipná scéna v restauraci, kde América vysvětluje koncept multiversa na pizze). Každopádně se dozvíme, že Chávez je z jiného vesmíru a má schopnost mezi nimi vytvářet portály a cestovat.
⦁ To je také důvod, proč po ní šel démon, kterého vyslala Wanda. A to je také důvod, proč Américu chce zajmout Shuma-Gorath, ale jelikož se ještě nemůže fyzicky manifestovat, skrze Darkhold Wandě slíbí za její dopadení cokoliv (tedy život s její rodinou). Wanda naplno propadne vlivu Darkholdu a její moc se ještě znásobí, ale za cenu totální kontroly.
⦁ Maximoff začne cestovat skrze různé dimenze, reality a vesmíry v její astrální formě a pátrá po Miss Americe. To je divácky vděčná koláž, protože vidíme různé alternativní hrdiny, záporáky a různá camea (jeden z důvodů dotáček). 
⦁ Chávez cítí, že její svět umírá. Se Strangem a Wongem se tak vydávají do jejího vesmíru. Doctorovi je ihned zle a ví, že něco je špatně, protože Wanda trhá tuto realitu. Zároveň cítí, že je něco špatně i se samotnou Scarlet Witch. Zůstává v tomto světě a posílá Wonga s Américou zpět do Kamar Taj, kde se jich ujímá minotar Rintrah. Mezitím Strange bojuje s Wandou a ptá se jí, proč to všechno dělá. Ona odpoví, že Chávez je klíčem k jejím dětem. Stephen se jí snaží přesvědčit, že ony jsou jen fikce a nemůže je přivězt zpět do reality. V našem vesmíru kouzelníci odhalí, že za jednáním Wandy může Darkhold. Wong náhle v myšlenkách uslyší Strange, jak ho žádá o pomoc (prohrává s Wandou), a tak Chávez otevírá portál. Vchází ovšem Maximoff a v hororové scéně pozabíjí téměř všechny. Wonga zajímá Wanda a Strange s Amérikou unikaj skrze další montáž multiversa. 
⦁ Nakonec skončí ve vesmíru, kde je Mordo mistrem mytických umění a cítí, jak mocná Miss Amrica je. Uvězní ji a nechá ji hlídat kouzelnicí Cléou. Strange pak vezme za tajnou radou, která stráží tento vesmír. Jsou to Illuminati, jejímiž členy jsou: Photon (Monica Rambeau), Captain Carter, Asgarďan Balder a profesor Charles Xavier jako jejich vůdce. Nastává filozofická debata, zda mají Strange a Chávez jako hrozby jejich vesmíru zabít či nikoliv, protože si zahrávají s multiversem a to je zakázané.
⦁ Strange se jim snaží vysvětlit situaci s Wandou, kterou Illuminati překvapivě znají. V tomto vesmíru žije spokojeně se svou rodinou... Do té doby, než ji právě posedla Scarlet Witch z našeho světa a vydává se za Illuminati. Nastává další peklo. Baldera ihned kouzlem uvězní ve zdi. Captain Carter se ji chytá probodnout svým mečem, ale Wanda ji odhodí na Photon. Mezitím Cléa osvobodí Miss Americu a Doctor Strange bojuje s Mordem. Také Wanda je v epické bitvě myslí s Professorem X a nakonec ho zvedá z jeho křesla a láme mu vaz. Clea a América pomáhají Strangeovi a přemohou Morda. Naše astrální Wanda v těle Wandy z Iluminati vesmíru vyhledá Billyho a Tommyho, kteří ale ví, že to není jejich matka a zaútočí na ni. Vytlačí ji z těla a ta na chíli získá zpět kontrolu nad sama sobou. Uvědomí si, že za vším je démon Shuma-Gorath, který ji ovládá skrze Darkhold. Vrací se do svého univerza a těla a pouští Wonga, se kterým se vydávají za triem Cléa, Strange, Chávez a vše se vysvětluje.
⦁ Shuma-Gorath však už skrze ovládnutou Wandu nabyl takové síly, že se plně s dalšími démony manifestoval a jdou po Miss Americe. Nastává závěrečná velkolepá bitva pětice proti démonům. Nakonec Strange s Wongem zabíjí Shuma-Goratha. Wanda se zaváže chránit Américu jako by to byla její dcera a vydává se vyhledat starou pítelkyni... a vidíme obrázek Agathy Harkness. Miss América dostává kouzelnický výcvik od Wonga se Doctorem a Cléa se vrací do svého vesmíru.
⦁ Ve filmu je mnoho cameí, natočené jsou s Lokim, Sylvií a Mobiem.
812765
Následuje hrubý nástin  děje filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness, jehož vyznění by mělo zůstat stejné, i když některé detaily (a scény/postavy) se budou měnit:[spoiler] ⦁ Baron Mordo pokračuje ve své krusádě za zničení všech kouzelníků světa, protože má za to, že ohrožují jeho samotnou podstatu. Vystopuje Wandu v její chatrči v horách a chystá se ji zabít. Přes její ochranné runy se mu to však nepodaří a následně ho ona pronásleduje a skoncuje s ním. ⦁ Stephen Strange se účastní svatby své bývalé lásky Christine Palmer. Je mu líto, že přišel o život s ní, ale zároveň jí to přeje. Wong (který je Sorcerer Supreme a Doctor jeho asistentem) si ho kvůli tomu dobírá. Během svatby Strange něco cítí a my můžeme vidět, jak se v New Yorku otevírá portál a na scénu vstupuje Miss America, kterou pronásleduje démon Gargantos. Strange zachrání Christine a spolu s Wongem, který chapadláka drží ve vzduchu, ho porazí (Stephen mu zničí oko). Strange se okamžitě dožaduje vysvětlení od Américy Chávez, ale Wong ho upozorní, že to je ještě dítě (vtipná scéna v restauraci, kde América vysvětluje koncept multiversa na pizze). Každopádně se dozvíme, že Chávez je z jiného vesmíru a má schopnost mezi nimi vytvářet portály a cestovat. ⦁ To je také důvod, proč po ní šel démon, kterého vyslala Wanda. A to je také důvod, proč Américu chce zajmout Shuma-Gorath, ale jelikož se ještě nemůže fyzicky manifestovat, skrze Darkhold Wandě slíbí za její dopadení cokoliv (tedy život s její rodinou). Wanda naplno propadne vlivu Darkholdu a její moc se ještě znásobí, ale za cenu totální kontroly. ⦁ Maximoff začne cestovat skrze různé dimenze, reality a vesmíry v její astrální formě a pátrá po Miss Americe. To je divácky vděčná koláž, protože vidíme různé alternativní hrdiny, záporáky a různá camea (jeden z důvodů dotáček).  ⦁ Chávez cítí, že její svět umírá. Se Strangem a Wongem se tak vydávají do jejího vesmíru. Doctorovi je ihned zle a ví, že něco je špatně, protože Wanda trhá tuto realitu. Zároveň cítí, že je něco špatně i se samotnou Scarlet Witch. Zůstává v tomto světě a posílá Wonga s Américou zpět do Kamar Taj, kde se jich ujímá minotar Rintrah. Mezitím Strange bojuje s Wandou a ptá se jí, proč to všechno dělá. Ona odpoví, že Chávez je klíčem k jejím dětem. Stephen se jí snaží přesvědčit, že ony jsou jen fikce a nemůže je přivězt zpět do reality. V našem vesmíru kouzelníci odhalí, že za jednáním Wandy může Darkhold. Wong náhle v myšlenkách uslyší Strange, jak ho žádá o pomoc (prohrává s Wandou), a tak Chávez otevírá portál. Vchází ovšem Maximoff a v hororové scéně pozabíjí téměř všechny. Wonga zajímá Wanda a Strange s Amérikou unikaj skrze další montáž multiversa.  ⦁ Nakonec skončí ve vesmíru, kde je Mordo mistrem mytických umění a cítí, jak mocná Miss Amrica je. Uvězní ji a nechá ji hlídat kouzelnicí Cléou. Strange pak vezme za tajnou radou, která stráží tento vesmír. Jsou to Illuminati, jejímiž členy jsou: Photon (Monica Rambeau), Captain Carter, Asgarďan Balder a profesor Charles Xavier jako jejich vůdce. Nastává filozofická debata, zda mají Strange a Chávez jako hrozby jejich vesmíru zabít či nikoliv, protože si zahrávají s multiversem a to je zakázané. ⦁ Strange se jim snaží vysvětlit situaci s Wandou, kterou Illuminati překvapivě znají. V tomto vesmíru žije spokojeně se svou rodinou... Do té doby, než ji právě posedla Scarlet Witch z našeho světa a vydává se za Illuminati. Nastává další peklo. Baldera ihned kouzlem uvězní ve zdi. Captain Carter se ji chytá probodnout svým mečem, ale Wanda ji odhodí na Photon. Mezitím Cléa osvobodí Miss Americu a Doctor Strange bojuje s Mordem. Také Wanda je v epické bitvě myslí s Professorem X a nakonec ho zvedá z jeho křesla a láme mu vaz. Clea a América pomáhají Strangeovi a přemohou Morda. Naše astrální Wanda v těle Wandy z Iluminati vesmíru vyhledá Billyho a Tommyho, kteří ale ví, že to není jejich matka a zaútočí na ni. Vytlačí ji z těla a ta na chíli získá zpět kontrolu nad sama sobou. Uvědomí si, že za vším je démon Shuma-Gorath, který ji ovládá skrze Darkhold. Vrací se do svého univerza a těla a pouští Wonga, se kterým se vydávají za triem Cléa, Strange, Chávez a vše se vysvětluje. ⦁ Shuma-Gorath však už skrze ovládnutou Wandu nabyl takové síly, že se plně s dalšími démony manifestoval a jdou po Miss Americe. Nastává závěrečná velkolepá bitva pětice proti démonům. Nakonec Strange s Wongem zabíjí Shuma-Goratha. Wanda se zaváže chránit Américu jako by to byla její dcera a vydává se vyhledat starou pítelkyni... a vidíme obrázek Agathy Harkness. Miss América dostává kouzelnický výcvik od Wonga se Doctorem a Cléa se vrací do svého vesmíru. ⦁ Ve filmu je mnoho cameí, natočené jsou s Lokim, Sylvií a Mobiem.[/spoiler]
Doctor Strange in the Multiverse of Madness
4 -1
reagují: Cinefil, hroubek
reagovat
Nene! Já tohle Marvelu strašně žeru a strašně rád si tohle užívám. Jak někdo psal, je to jak telenovela, ale vůbec mi to nevadí. 
812704
Nene! Já tohle Marvelu strašně žeru a strašně rád si tohle užívám. Jak někdo psal, je to jak telenovela, ale vůbec mi to nevadí. 
1 -3
reagovat

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Tak… a po Spideym plynule přecházíme na hype na dvojku Doktora. Tady věřím (i přes ty přetáčky) Raimimu o poznání více než Wattsovi. Ale postavy jako SleepwalkerD’Spayre nebo Rintrah jsem tam fakt nečekal. Tohle bude síla udržet pohromadě. 
812476
Tak… a po Spideym plynule přecházíme na hype na [url=https://media.entertainmentearth.com/assets/images/838c3ef1e43f4eadaf5160b66e29472bxl.jpg]dvojku Doktora[/url]. Tady věřím (i přes ty přetáčky) Raimimu o poznání více než Wattsovi. Ale postavy jako [spoiler][url=https://media.entertainmentearth.com/assets/images/006e99f0aed24489b7c99f9753069db6xl.jpg]Sleepwalker[/url], [url=https://media.entertainmentearth.com/assets/images/ed1f738fff2c4389b270a24cfbfd2b33xl.jpg]D’Spayre[/url] nebo [url=https://media.entertainmentearth.com/assets/images/b61db9a94d09431bbe059812489ebe92xl.jpg]Rintrah[/url][/spoiler] jsem tam fakt nečekal. Tohle bude síla udržet pohromadě. 
Doctor Strange in the Multiverse of Madness
2 0
reagovat
reaguje na: Cival
potvrzuji. Potitulková scéna po Spideym a celý kino tam vpodstatě zůstalo a totální jásot hlavně když se objevila Wanda ....
812442
potvrzuji. Potitulková scéna po Spideym a celý kino tam vpodstatě zůstalo a totální jásot hlavně když se objevila Wanda ....
812284
3 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se