Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství: Teaser

příspěvky 21 - 34 Napsat příspěvek
reaguje na: Horace
Subjektivně je podle mě to zásadní kritérium.

Pro mě byla Mare of Easttown dobře řemeslně odvedená práce, ale prostě jednohubka na kterou se po druhý nepodívám a nic to ve mě nezanechalo. True Detective byl v tomhle žánru pro mě o několik úrovní výš.

Na druhou stranu WandaVision byl jako první seriál od Marvelu dost odvážný pokus z hlediska formy a z hlediska toho poselství mě to zasáhlo určitě víc. Některé scény si doteď pamatuju a klidně pustím znova (What is grief if not love persevering...), přitom s tebou v tom hodnocení vlastně docela souhlasím. Celá linka s Agátou mi přišla trapná, k dokonalosti v rámci žánru to mělo určitě mnohem dál než u Mare z Easttown, ale prostě mi to v těch silných částech dalo víc než Mare jako celek, jestli to dává smysl.

Každý jsme jiný a každému podle jeho chuti. A v některých aspektech prostě WandaVision k tomu vrcholu z hlediska letošní tvorby určitě patřila.
812366
[b]Subjektivně[/b] je podle mě to zásadní kritérium. Pro mě byla Mare of Easttown dobře řemeslně odvedená práce, ale prostě jednohubka na kterou se po druhý nepodívám a nic to ve mě nezanechalo. True Detective byl v tomhle žánru pro mě o několik úrovní výš. Na druhou stranu WandaVision byl jako první seriál od Marvelu dost odvážný pokus z hlediska formy a z hlediska toho poselství mě to zasáhlo určitě víc. Některé scény si doteď pamatuju a klidně pustím znova ([i]What is grief if not love persevering...[/i]), přitom s tebou v tom hodnocení vlastně docela souhlasím. Celá linka s Agátou mi přišla trapná, k dokonalosti v rámci žánru to mělo určitě mnohem dál než u Mare z Easttown, ale prostě mi to v těch silných částech dalo víc než Mare jako celek, jestli to dává smysl. Každý jsme jiný a každému podle jeho chuti. A v některých aspektech prostě WandaVision k tomu vrcholu z hlediska letošní tvorby určitě patřila.
812352
5 0
reagovat
Jj tohle může být velká zábava, jestli si Raimi přitáhl svojí lepší chvilku a dali mu nějaký prostor pro jeho vizi. 
812356
Jj tohle může být velká zábava, jestli si Raimi přitáhl svojí lepší chvilku a dali mu nějaký prostor pro jeho vizi. 
8 0
reagovat
reaguje na: HotShot
Samozrejme, subjektívne to môže tak cítiť veľa ľudí. Ale WandaVision, ani pri zavretí všetkých 4 očí, nemôžem považovať za skvelý kúsok. Zničený CGI zážitok s trápnou Aghátou mi emocionálna stránka veľmi nezachráni.

V tomto smere je pre mňa zatiaľ veľmi dobre hodnotený Arcane, See SE2 a počkám čo povie Zaklínač. Ale pochybujem, že to bude viac ako priemer aj keď som sa pri SE1 dobre bavil. Ale Mare of Easttown je výborný seriál a bol by som nerád, keby sa zabudlo na tento počin len kvôli trápnym komiksom.
812352
Samozrejme, subjektívne to môže tak cítiť veľa ľudí. Ale WandaVision, ani pri zavretí všetkých 4 očí, nemôžem považovať za skvelý kúsok. Zničený CGI zážitok s trápnou Aghátou mi emocionálna stránka veľmi nezachráni. V tomto smere je pre mňa zatiaľ veľmi dobre hodnotený Arcane, See SE2 a počkám čo povie Zaklínač. Ale pochybujem, že to bude viac ako priemer aj keď som sa pri SE1 dobre bavil. Ale [b]Mare of Easttown[/b] je výborný seriál a bol by som nerád, keby sa zabudlo na tento počin len kvôli trápnym komiksom.
812337
5 -3
reagují: HotShot
reagovat
reaguje na: Horace
Myslím, že WandaVision může být seriál roku pro spoustu lidí úplně v pohodě. Po té emociální stránce to byl v rámci Marvelu určitě jeden z nejsilnějších příspěvků.

Osobně jsem si to taky dost užil a za mě to v tomhle směru letos překonalo jenom epický Arcane.
812337
Myslím, že WandaVision může být seriál roku pro spoustu lidí úplně v pohodě. Po té emociální stránce to byl v rámci Marvelu určitě jeden z nejsilnějších příspěvků. Osobně jsem si to taky dost užil a za mě to v tomhle směru letos překonalo jenom epický Arcane.
812324
4 -4
reagují: Horace
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
Fuuha. Že WandaVision a top seriál roku? :D buď si videl málo seriálov alebo ja neviem.

V každom prípade premárnili potenciál toho seriálu. Začalo to dobre a skončilo úplne trápne, ba až fiaskom. Tak nechutné CGI, Agátha na konci, no to bol des. Do vtedy, čo sme cestovali naprieč seriálmi to bolo dobre ale zničil to koniec.
812324
Fuuha. Že WandaVision a top seriál roku? :D buď si videl málo seriálov alebo ja neviem. V každom prípade premárnili potenciál toho seriálu. Začalo to dobre a skončilo úplne trápne, ba až fiaskom. Tak nechutné CGI, Agátha na konci, no to bol des. Do vtedy, čo sme cestovali naprieč seriálmi to bolo dobre ale zničil to koniec.
812320
11 -7
reagují: HotShot
reagovat
Ach ta osudovost :D. Věřím, že v kině trailer patričně vynikne. Já doufám v nějaké smysluplné pokračování Wandina příběhu, WandaVision mne strašně namlsalo a je to určitě jeden z top seriálů roku a už jen kvůli tomu mne to musí zajímat. Tady pochopitelně bude nastavena laťka mnohem níže, ale i tak. A samozřejmě platí, že by z daného námětu šlo vytěžit mnohem více, a i trailer by mohl vypadat mnohem lépe, jenže to by tvůrce kalibru Sama Raimiho nesměl být omezovaný Marvelem.
812320
Ach ta osudovost *:D*. Věřím, že v kině trailer patričně vynikne. Já doufám v nějaké smysluplné pokračování Wandina příběhu, WandaVision mne strašně namlsalo a je to určitě jeden z top seriálů roku a už jen kvůli tomu mne to musí zajímat. Tady pochopitelně bude nastavena laťka mnohem níže, ale i tak. A samozřejmě platí, že by z daného námětu šlo vytěžit mnohem více, a i trailer by mohl vypadat mnohem lépe, jenže to by tvůrce kalibru Sama Raimiho nesměl být omezovaný Marvelem.
3 -9
reagují: Horace
reagovat
Takze zfilmovali What If epizodu?
812311
Takze zfilmovali What If epizodu?
3 -3
reagovat
reaguje na: proust.d
Přesně jak říkal Hlad v Marvelzonu speciálu. :D A Imf s Karlem o tom chtěli mít hodinovou přednášku. :D
812298
Přesně jak říkal Hlad v Marvelzonu speciálu. *:D* A Imf s Karlem o tom chtěli mít hodinovou přednášku. *:D*
812292
3 -2
reagovat
ps taky je sranda, jak v traileru zamázli wandin seriál jednou větou:D
812292
ps taky je sranda, jak v traileru zamázli wandin seriál jednou větou:D
3 -2
reagují: Ne__Ty
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Je to Evil Doctor Strange z What If. Ethan Hawke by se podle všeho měl objevit v seriálu Moon Knight.
812290
Je to [spoiler]Evil Doctor Strange z What If. Ethan Hawke by se podle všeho měl objevit v seriálu Moon Knight.[/spoiler]
812286
1 -1
reagovat
Ten pán na konci asi není Ethan Hawk?:D
812286
Ten pán na konci asi není Ethan Hawk?*:D*
1 -1
reagují: Ne__Ty
reagovat
Mě hrozně baví, jak se to zamotává. Už to není origin, není tam ani nějakej no name záporák na jedno použití, je tam evil Dr. Strange. S mámou jsem vyrůstal na telenovelách a tohle si fakt užívám.
812285
Mě hrozně baví, jak se to zamotává. Už to není origin, není tam ani nějakej no name záporák na jedno použití, je tam evil Dr. Strange. S mámou jsem vyrůstal na telenovelách a tohle si fakt užívám.
2 -3
reagovat
reaguje na: The Joker
V kine to bylo mohutny :+
812284
V kine to bylo mohutny *:+*
812282
10 -2
reagují: RainMakeR
reagovat
Trailer fajn (ted v kine), oproti vetsine marvelovek to ma mnohem filmovejsi vizual a barvy. Prvniho Strange jsem nedokoukal, ale snad tohle bude od Raimiho "navrat krale". :+
812282
Trailer fajn (ted v kine), oproti vetsine marvelovek to ma mnohem filmovejsi vizual a barvy. Prvniho Strange jsem nedokoukal, ale snad tohle bude od Raimiho "navrat krale". *:+*
3 -9
reagují: Cival
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se